#Stranger Things

Universal Vs TikTok: Ο ήχος της Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι διαθέσιμος στο κινητό σας

myvolos.net
Οταν πριν δύο χρόνια το «Running Up That Hill» της Κέιτ Μπους ακούστηκε στην τέταρτη σεζόν του «Stranger Things», κανείς δεν περίμενε πως ένα κομμάτι που κόντευε να κλείσει τα 40 θα γινόταν ξανά τεράστια επιτυχία και θα χάριζε στη Βρετανίδα μουσικό μέχρι και κάποια ρεκόρ Γκίνες. Και αυτό, φτάνοντας στα αυτιά παιδιών που το […]
01:46 02/02/2024

Stranger Things 5: Επιτέλους μάθαμε πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της τελευταίας σεζόν!

fosonline.gr
Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things.
13:46 10/12/2023

Από 30/11 στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ τρόμου "Παιχνίδια Θανάτου"

thebest.gr
Το φιλμ τρόμου με τίτλο «Παιχνίδια Θανάτου - All Fun and Games» με τους Άζα Μπάτερφιλντ («Sex Education») & Ναταλία Ντάιερ («Stranger Things»), από την εταιρεία παραγωγής των αδερφών Ρούσο, ντεμπουτάρει αυτή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Τhe Film Group.
10:00 29/11/2023

Χόλιγουντ: Οι σειρές που κινδυνεύουν από την απεργία

neolaia.gr
Αγωνία παρόμοια με αυτήν των νεαρών πρωταγωνιστών του «Stranger Things» έχει αρχίσει και προκαλεί σε αρκετούς η συνεχιζόμενη απεργία. Η σειρά είναι ανάμεσα σε εκείνες που καθυστερούν τα γυρίσματα των νέων κύκλων τους.
15:46 11/08/2023

Με το νέο Peugeot 408 στις ΗΠΑ

Newsauto.gr
Τι θα μπορούσε να είναι πιο παράξενο από τον ανάποδο κόσμο της τηλεοπτικής επιτυχίας του Netflix «Stranger Things»; Ισως ένα Peugeot που επιστρέφει στους δρόμους των ΗΠΑ. Ο πύργος αποθήκευσης νερού υψώνεται πάνω από το κόκκινο Peugeot 408 σαν εξωγήινη μηχανή από τον «Πόλεμο των Κόσμων» του HG Wells. Η επιγραφή «Τζάκσον» με τεράστια γράμματα […] The post Με το νέο Peugeot 408 στις ΗΠΑ appeared first on NewsAuto.gr.
10:00 11/08/2023

Stranger Things: Στα θεματικά πάρκα της Universal το Στοιχειωμένο Σπίτι της σειράς

neolaia.gr
Ένα στοιχειωμένο σπίτι εμπνευσμένο από τη σειρά τρόμου επιστημονικής φαντασίας «Stranger Things» έρχεται τον Σεπτέμβριο στα θεματικά πάρκα της Universal.
15:46 17/07/2023

Το «Stranger Things» γίνεται θεατρικό έργο και έχουμε το πρώτο τρέιλερ

neolaia.gr
Το «Stranger Things: The First Shadow» είναι ένα θεατρικό έργο που βασίζεται στην επιτυχημένη sci-fi σειρά του Netflix και φαίνεται να μας προετοιμάζει για όσα θα δούμε στην 5η και τελευταία σεζόν.
17:46 09/07/2023

Maya Hawke: H κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke ήταν από τις πιο εντυπωσιακές των Καννών

instyle.gr
Αν δεν έχετε ακούσει ακόμα το όνομα Maya Hawke, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Η σταρ του Stranger Things κληρονόμησε τα γονίδια του Holywood των γονιών της Uma Thurman και Ethan Hawke και τώρα δικαίως θεωρείται ανερχόμενο αστέρι τόσο του σινεμά, όσο και της μόδας. Απλώς δείτε τα ρούχα της Hawke στο 76ο Ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου […] The post Maya Hawke: H κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke ήταν από τις πιο εντυπωσιακές των Καννών appeared first on InStyle.
23:12 25/05/2023

Stranger Things: Γιατί καθυστερούν τα γυρίσματα για την 5η σεζόν;

youfly.com
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές της σειράς «Stranger Things» του Netflix, καθώς η σεζόν 5 βρίσκεται σε αναμονή. Διαβάστε περισσότερα. The post Stranger Things: Γιατί καθυστερούν τα γυρίσματα για την 5η σεζόν; appeared first on Youfly.
21:08 09/05/2023

Καθυστερούν τα γυρίσματα της σειράς «Stranger Things» λόγω της απεργίας

matrix24.gr
Καθυστερούν τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου της σειράς «Stranger Things», καθώς οι συνδημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της Ματ και Ρος Ντάφερ, γνωστοί ως αδερφοί Ντάφερ ανακοίνωσαν ότι η έναρξη της παραγωγής «δεν είναι δυνατή» λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας του Σωματείου [...]
17:01 08/05/2023

Netflix: Κακά μαντάτα για την 5η σεζόν του Stranger Things

fosonline.gr
Θα καθυστερήσει η 5η σεζόν του Stranger Things  
23:06 07/05/2023

Η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ φέρνει κακά νέα για την 5η σεζόν του Stranger Things

Newsit
Η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ επηρεάζει μέχρι και το Stranger Things και τα νέα για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς δεν είναι καλά. Η παραγωγή της πολυαναμενόμενης 5ης και τελευταίας σεζόν αναβλήθηκε για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα… Η απεργία του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (Writers Guild of America) επηρεάζει πολλά projects και παραγωγές ταινιών και σειρών. ... Περισσότερα To άρθρο Η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ φέρνει κακά νέα για την 5η σεζόν του Stranger Things δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:58 07/05/2023

«Η 5η σεζόν του Stranger Things θα έχει κοινό στοιχείο με την ταινία Evil Dead Rise» - «Φωτιά» έβαλαν στο Twitter οι σεναριογράφοι

Newsit
Μόνο οι δημιουργοί και οι σεναριογράφοι του Stranger Things γνωρίζουν τι θα γίνει στην 5η σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix και «εκμεταλλεύονται» αυτή τη… θέση ισχύος που έχουν για να δίνουν λίγο λίγο πληροφορίες στους fans που περιμένουν πως και πως για ένα νέο στοιχείο. Τώρα, οι σεναριογράφοι του Stranger Things έθεσαν ένα κουίζ ... Περισσότερα To άρθρο «Η 5η σεζόν του Stranger Things θα έχει κοινό στοιχείο με την ταινία Evil Dead Rise» - «Φωτιά» έβαλαν στο Twitter οι σεναριογράφοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:10 25/04/2023

Netflix: Αυτή είναι η νέα σειρά με τον Mark Ruffalo από τον σκηνοθέτη του Stranger Things (vid)

fosonline.gr
Γνωρίστε το All the Light We Cannot See - H νέα σειρά του Netflix με τον Mark Ruffalo.
21:28 18/04/2023

"Stranger Things": Έρχεται σειρά animation στο Netflix

sofokleousin.gr
"Stranger Things": Έρχεται σειρά animation στο Netflixaniaka Mon, 17/04/2023 - 22:00
22:02 17/04/2023

Κιάνου Ριβς: «Είμαι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια»

eleftherostypos.gr
Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του. Ο Ριβς πρωταγωνιστεί  στο John Wick: Chapter 4, ενώ η Ράιντερ έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της από τότε που πρωταγωνιστεί στο Stranger Things. Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, χάρη στην ταινία «Δράκουλας» […] Το άρθρο Κιάνου Ριβς: «Είμαι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:36 13/04/2023

Το Netflix ετοιμάζει σειρά κινουμένων σχεδίων «Stranger Things»

patrasevents.gr
Οι αδερφοί Ντάφερ αποκάλυψαν ότι εργάζονται ήδη για το spin-off πρότζεκτ
21:16 12/04/2023

Αριάνα Γκράντε: Viral η αντίδρασή της στον αρραβώνα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν – «Εγώ δεν έβγαινα καν από το σπίτι μέχρι τα 20»

empisteutiko.gr
Ο αρραβώνας της Μίλι Μπόμπι Μπράουν σε ηλικία μόλις 19 ετών με τον Τζέικ Μπον Τζόβι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media. Η σταρ του «Stranger Things» ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται να παντρευτούν και πολλοί από τους ακολούθους της στο Instagram, ξέσπασαν για την απόφασή της να κάνει […] The post Αριάνα Γκράντε: Viral η αντίδρασή της στον αρραβώνα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν – «Εγώ δεν έβγαινα καν από το σπίτι μέχρι τα 20» appeared first on Empisteutiko.gr.
17:02 12/04/2023

Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post

queen.gr
«Σ’ αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα γλυκέ μου. Τώρα τα θέλω όλα», έγραψε η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» και έκανε το δικό της ρεκόρ σε likes. Τα σχόλια που εισέπραξαν η 19χρονη και ο 20χρονος γιος του Jon Bon Jovi.Περισσότερα...
09:34 12/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load