#Αντρέ Σιμόες

Απάντηση Χριστοδουλόπουλου σε Σιμόες: «Βρήκες εμένα να πουλήσεις οπαδιλίκι…» (pic)

thessports.gr
  Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και μεταξύ άλλων είπε: «Το 2019 όταν η ΑΕΚ με είχε θέσει εκτός ομάδας, ο ΠΑΟΚ είχε προσπαθήσει να με αποκτήσει. Μου είχε κάνει πρόταση με τρεις φορές περισσότερα χρήματα. Εγώ πιστεύω ότι αυτή ήταν μία κίνηση για να αποσπάσουν το μυαλό […] The post Απάντηση Χριστοδουλόπουλου σε Σιμόες: «Βρήκες εμένα να πουλήσεις οπαδιλίκι…» (pic) first appeared on ThesSports.
12:53 09/09/2023

Στην Λεϊσόες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σιμόες

aek1924.gr
Στην Β’ Κατηγορία της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στην Λεϊσόες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέ Σιμόες. Η Πορτογαλική Λεϊσόες είναι ο επόμενος σταθμός της καρίερας του Αντρέ Σιμόες, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Μετά το πέρασμα του από την Φαμαλικάο ο Πορτογάλος θα φορέσει τα ρούχα την Λεϊσόες. Εννέα συμμετοχές μέτρησε […] The post Στην Λεϊσόες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σιμόες appeared first on AEK1924.gr.
22:37 01/09/2023

Σιμόες: «Όνειρο να ξανά παίξω στην ΑΕΚ, μου λείπει η ομάδα και η Ελλάδα»

aek1924.gr
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Σιμόες, μίλησε σε κιτρινόμαυρη σελίδα του instagram για τα 7 χρόνια που βρέθηκε με την φανέλα της Ένωσης, αλλά και για την φετινή της χρονιά, τονίζοντας ότι του λείπει και θα ήταν όνειρο να ξανά έπαιζε στην ΑΕΚ. Μετά από 7 χρόνια στα κιτρινόμαυρα, ο […] The post Σιμόες: «Όνειρο να ξανά παίξω στην ΑΕΚ, μου λείπει η ομάδα και η Ελλάδα» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 12/06/2023

Σιμόες: «Ακόμα κι αν δεν παίζω εδώ, η αγάπη μας συνεχίζει το ίδιο!» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Σιμόες: «Ακόμα κι αν δεν παίζω εδώ, η αγάπη μας συνεχίζει το ίδιο!» (ΦΩΤΟ) 16/05/2023 Ο Αντρέ Σιμόες δεν ξεχνά με τίποτα τα χρόνια που πέρασε στην ΑΕΚ. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Ένωσης έχει «δεθεί» με την ομάδα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία! Ο Πορτογάλος μέσος την Κυριακή ήταν στην φιέστα της ΑΕΚ και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φίλους του Δικεφάλου. Σήμερα ο Αντρέ προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και χαρακτηριστικά έγραψε ότι δεν ξεχνά ποτέ την ΑΕΚ. «Μου έφερες τόσες όμορφες αναμνήσεις!!! Ακόμα και αν δεν παίζω εδώ, η αγάπη μου συνεχχίζει να είναι η ίδια, και αυτό με κάνει να νιώθω ξεχωριστα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ αγαπημένη μ
17:44 16/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Στις εξέδρες της «Οpap Arena» και ο Σιμόες

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Στις εξέδρες της «Οpap Arena» και ο Σιμόες 14/05/2023 Ένας φίλος από τα... παλιά είναι στις εξέδρες της «OPAP» Arena. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες παρακολουθεί τον αγώνα με το Βόλο και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περιττό να σημειωθεί ότι αποθεώθηκε.
20:34 14/05/2023

Ο Σιμόες πήρε θέση στην κερκίδα και αποθεώθηκε (video)

aek1924.gr
Ο Αντρέ Σιμόες είναι επίσημος προσκεκλημένος της φιέστας της ΑΕΚ με τον κόσμο να τον αποθεώνει την στιγμή που πήρε θέση στην κερκίδα. Ο Αντρέ Σιμόες που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της βρίσκεται στην «OPAP Arena» και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ οι φίλοι […] The post Ο Σιμόες πήρε θέση στην κερκίδα και αποθεώθηκε (video) appeared first on AEK1924.gr.
20:16 14/05/2023

ΑΕΚ-Βόλος: Ο Σιμόες στην «OPAP Arena» (vid)

Gazzetta
Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίλου μαζί με τους φίλους της ΑΕΚ.
20:00 14/05/2023

Σιμόες στο «10»: «Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ – Ζήστε τη μαγική στιγμή»

to10.gr
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή της στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Αντρέ Σιμόες να μιλάει αποκλειστικά στο «10». Τα όσα έζησε με την κιτρινόμαυρη φανέλα και η... τρέλα για την αυριανή φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
18:29 13/05/2023

Αντρέ Σιμόες: Η ανάρτησή του στο Instagram

pagenews.gr
Ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Σιμόες δείχνει την στήριξή του στην ΑΕΚ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram.
20:13 05/05/2023

Ο Σιμόες δεν ξεχνάει την ΑΕΚ - Η τρομερή κίνηση που έκανε (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο Σιμόες δεν ξεχνάει την ΑΕΚ - Η τρομερή κίνηση που έκανε (ΦΩΤΟ) 01/11/2022 Δεν ξεχνά την ΑΕΚ, δεν κρύβει την αγάπη του για την Ένωση. Ο Αντρέ Σιμόες μπήκε σε live φίλου του που έκανε μετάδοση μέσα από την «Opap Arena». Ο Πορτογάλος άσος, μετά από τόσα χρόνια στον σύλλογο, έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι οπαδός της ΑΕΚ και φαίνεται πως κάνει ό, τι μπορεί για μία… τζούρα από ΑΕΚ. Δείτε εδώ:
19:30 01/11/2022

Σιμόες: Στην ΑΕΚ ένιωσα μέλος μεγάλου συλλόγου, οι φίλαθλοι βλέπουν την ομάδα σαν θρησκεία

aek365.com
Συγκλονιστική συνέντευξη του Αντρέ Σιμόες - Μιλάει για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όσα έζησε και τον κόσμο
17:06 18/09/2022

Γιόνσον: Ένας Δανός για την βρώμικη δουλειά

aek1924.gr
Ένας απ’ τους διακριθέντες στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο Δανός χαφ που βρισκόταν παντού μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γενς Γιόνσον ήρθε στην ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, για να καλύψει την αποχώρηση του Αντρέ Σιμόες, μπαίνοντας απ’ την αρχή στο σύνολο του Ματίας […] The post Γιόνσον: Ένας Δανός για την βρώμικη δουλειά appeared first on AEK1924.gr.
16:24 05/09/2022

Ευχές στην ΑΕΚ από Σιμόες

naftemporiki.gr
Επτά χρόνια σχέσης, πίστης, εμπιστοσύνης δεν διαγράφονται. Ο δεσμός που ενώνει την ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες παραμένει ισχυρός και ο Πορτογάλος που πλέον αγωνίζεται στη λίγκα της πατρίδας του με τη Φαμαλικάο, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για την παλιά του ομάδα.
16:20 24/08/2022

ΑΕΚ: Επικοινωνία του Σιμόες με ανθρώπους της «Ένωσης»

Gazzetta
Ο Αντρέ Σιμόες δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του και επικοινώνησε με ιθύνοντές της πριν το ματς με την Λαμία για να τους ευχηθεί για τη νέα σεζόν.
13:28 24/08/2022

Μεγάλος Σιμόες! Έστειλε ευχές στην ΑΕΚ πριν απ’ το ματς με την Λαμία

aek1924.gr
Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, δεν ξέχασε την ομάδα της καρδιάς του και πριν απ’ το ματς με την Λαμία, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Μπορεί πριν λίγους μήνες, ο Αντρέ Σιμόες να αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ΑΕΚ και να μην ανανέωσε το συμβόλαιο του, αλλά […] The post Μεγάλος Σιμόες! Έστειλε ευχές στην ΑΕΚ πριν απ’ το ματς με την Λαμία appeared first on AEK1924.gr.
13:14 24/08/2022

Ο Αντρέ Σιμόες φωτογράφισε το νεογέννητο γιο του μαζί με την κόρη του και αποκάλυψε το όνομά του

Newsit
Ο Αντρέ Σιμόες έκλεισε τον κύκλο του στην ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας, έχοντας πλέον στο πλευρό του και ένα νέο μέλος της οικογένειά του, αφού η σύντροφός του χάρισε και ένα αγοράκι. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ ανέβασε μάλιστα δύο πανέμορφες φωτογραφίες, με τον μικρό του γιο, αλλά και τη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αντρέ Σιμόες φωτογράφισε το νεογέννητο γιο του μαζί με την κόρη του και αποκάλυψε το όνομά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:18 22/06/2022

Ο... πελαργός ήρθε για δεύτερη φορά στην οικογένεια του Σιμόες (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο... πελαργός ήρθε για δεύτερη φορά στην οικογένεια του Σιμόες (ΦΩΤΟ) 22/06/2022 Μπαμπάς για 2η φορά έγινε πριν λίγες ώρες ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Φαμαλικάο, Αντρέ Σιμόες. Η σύζυγός του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Πορτογάλος ανήρτησε τις σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ μάθαμε και το όνομα που θα δώσει στο νέο μέλος της οικογένειας του. Και αυτό θα είναι Αφόνσο. Δείτε τις φωτογραφίες:
22:54 22/06/2022

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Σιμόες - Οι πρώτες δηλώσεις του

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Σιμόες - Οι πρώτες δηλώσεις του 02/06/2022 Έπειτα από επτά χρόνια στην Ελλάδα, ο Αντρέ Σιμόες επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Ο 32χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με τη Φαμαλικάο και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. «Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Έχει ένα έργο με μεγάλες φιλοδοξίες και με το οποίο ταυτίζομαι, καθώς είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να δίνει τα πάντα και που θέλει πάντα να προσθέτει κάτι στην ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ. «Οι οπαδοί αγαπούν τον σύλλογο και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να λά
14:44 02/06/2022

«Υπογράφει στη Φαμαλικάο ο Αντρέ Σιμόες»

Gazzetta
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Φαμαλικάο.
15:52 01/06/2022

Έτοιμος για νέες... περιπέτειες ο Σιμόες - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει

filathlos.gr
Έτοιμος για νέες... περιπέτειες ο Σιμόες - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει 01/06/2022 Έτοιμος να σφραγίσει την επιστροφή του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα παρουσιάζεται ο Αντρέ Σιμόες! Μετά την αποχώρηση από την ΑΕΚ ο 33χρονος μέσος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Φαμαλικάο. Παρόλο λοιπόν που υπήρξε έντονος ανταγωνισμός από την πλευρά της ΑΕ Λεμεσού, φαίνεται πως ο σύλλογος της πατρίδας του κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του. Όπως αναφέρει λοιπόν σε ανάρτησή του ο ρεπόρτερ, Πέδρο Σεπούλβεδα, ο Σιμόες είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και μάλιστα συμβόλαιο που θα έχει τριετή διάρκεια.
15:44 01/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load