#Αντωνία Χαραλάμπους

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μας μιλά για όλα και δίνει spoiler

youfly.com
Η Αντωνία Χαραλάμπους, η τηλεοπτική Ισμήνη, μιλάει στο youfly.com και αποκαλύπτει όσα θα δούμε στην συνέχεια της σειράς! The post Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μας μιλά για όλα και δίνει spoiler appeared first on Youfly.
23:26 24/04/2023

Αντωνία Χαραλάμπους: Ποια είναι η Ισμήνη από την Γη της Ελιάς

youfly.com
Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για την ηθοποιό Αντωνία Χαραλάμπους που φέτος την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Ισμήνης στην σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. The post Αντωνία Χαραλάμπους: Ποια είναι η Ισμήνη από την Γη της Ελιάς appeared first on Youfly.
10:42 23/11/2021

Αντωνία Χαραλάμπους: Η γη της ελιάς, η ηλικία, το βραβείο και το απίθανο Instagram account της

queen.gr
Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία Χαραλάμπους είναι η τηλεοπτική κόρη του Γιώργου Παρσαλάκη, Ισμήνη.…
08:04 23/11/2021

Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο – Ποια είναι η Αντωνία Χαραλάμπους

eleftherostypos.gr
Ένα ακόμα συγκλονιστικό, διπλό επεισόδιο της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται κι απόψε το βράδυ για να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Στις 21:00, η Αντιγόνη φέρνει τον Ισίδωρο προ των ευθυνών του, αλλά εκείνος αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να του πουλήσει το... The post Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο – Ποια είναι η Αντωνία Χαραλάμπους appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
19:50 26/10/2021

Η Γη της Ελιάς-Spoiler : Ο Σάββας και η Ισμήνη θα έρθουν να ταράξουν τα νερά στη ζωή του Λυκούργου….

spoilers
Είσοδο στην “Γη της Ελιάς” θα κάνουν από τα επόμενα επεισόδια η Αντωνία Χαραλάμπους και ο Χρήστος Βασιλόπουλος σύμφωνα με το spoiler στην εκπομπή της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Γη της Ελιάς-Spoiler : Ο Σάββας και η Ισμήνη θα έρθουν να ταράξουν τα νερά στη ζωή του Λυκούργου….
08:48 21/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load