#Αράχοβα

Φωτιά στη Μεσσηνία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην περιοχή Αράχοβα

NewsBomb
Σε δύσβατο σημείο μαίνεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Αράχοβα ΜεσσηνίαςΠερισσότερα...
03:00 27/03/2024

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Αράχοβα Μεσσηνίας

real.gr
Δόθηκε για προληπτικούς λόγους εντολή για εκκένωση του οικισμού Αράχοβα Μεσσηνίας χωρίς ωστόσο αυτός να απειλείται άμεσα.
00:09 27/03/2024

Κλειστά σχολεία αύριο 30/1 στην Αττική και στις άλλες περιοχές (Λίστα)

militaire.gr
Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 30/1 στην Αττική και σε διάφορες περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας. Μετά τις νέες μετεωρολογικές προβλέψεις για επιδείνωση της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες, κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας). Η εν λόγω απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των εμπλεκόμενων φορέων υπό τον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και των Δημάρχων των περιοχών γι
19:00 29/01/2024

Ο Απολλωνιος μήνυσε τον Γιώργο Λιάγκα για συκοφαντική δυσφήμιση

olympia.gr
  Ο Ανδρέας Λιόντος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε ταινίες με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Απολλώνιος», την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αράχοβας μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα! Από τον Βαγγέλη Καράλη Πώς όμως φτάσαμε στο σημείο ο Απολλώνιος να […] Ο Απολλωνιος μήνυσε τον Γιώργο Λιάγκα για συκοφαντική δυσφήμιση - olympia
17:28 18/12/2023

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την εξόρμηση με τον γιο τους στην Αράχοβα

tlife.gr
Μια εβδομάδα μετά την επιστροφή της από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη με τον μονάκριβο To άρθρο Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την εξόρμηση με τον γιο τους στην Αράχοβα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 20/11/2023

Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθάρισε τα πράγματα από το σπίτι της μητέρας του Δημήτρη Αλεξάνδρου

okmag.gr
Η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο γιος τους, Πάρης, βρίσκονται στην Αράχοβα για να περάσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όμως, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer ήταν περισσότερο χαρούμενη που θα ήταν εκεί η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να αφήνουν και λίγο το παιδί τους μαζί με την γιαγιά για […] The post Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθάρισε τα πράγματα από το σπίτι της μητέρας του Δημήτρη Αλεξάνδρου appeared first on OK! Magazine.
08:58 19/11/2023

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ερωτευμένοι στην Ερμιόνη

okmag.gr
Για καιρό η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δεν παραδέχονταν τη σχέση τους αν και το okmag σας την είχε αποκαλύψει ήδη από τον περασμένο Μάιο. Τον Δεκέμβρη το ζευγάρι μοιράστηκε τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα από προσωπικές του στιγμές και το ταξίδι που είχαν κάνει στην Αράχοβα. Το φετινό Πάσχα η Αφροδίτη Λιάντου και […] The post Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ερωτευμένοι στην Ερμιόνη appeared first on OK! Magazine.
15:04 18/04/2023

Μαρία Μαραγιάννη: Απόδραση στην Αγόριανη για την όμορφη γυμνάστρια pilates

happytv.gr
Μία μικρή απόδραση έκανε η γνωστή καθηγήτρια Pilates Μαρία Μαραγιάννη στην πανέμορφη Αγόριανη. Μαζί με καλή παρέα ξεκουράστηκε και απόλαυσε τις ομορφιές της περιοχής, ενώ περιπλανήθηκε και στην όμορφη Αράχοβα. Η σέξι γυμνάστρια με το καλογυμνασμένο σώμα που έχει στο πελατολόγιο της αρκετά διάσημα ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ, απόλαυσε τις ανέσεις και τα spa στο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μαρία Μαραγιάννη: Απόδραση στην Αγόριανη για την όμορφη γυμνάστρια pilates
11:52 15/04/2023

Survivor Ελλάδας: Πάρτι στο Twitter με το τελεφερίκ του ριάλιτι την Ελευθερία Ελευθερίου:

koolnews.gr
Η Ελευθερία Ελευθερίου ομολόγησε ότι ο Μάριος Πρίαμος ήταν αυτός που την έβαλε να πει στο Στάθη Σχίζα ότι δεν τον σκέφτεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι κάθε βράδυ είναι στα μπουζούκια, σε πάρτι, σε club και σε σαλέ στην Αράχοβα. Αποτέλεσμα ήταν να καταρρακωθεί η ψυχολογία του και εν τέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το […]
01:00 10/03/2023

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πόζάρει με τον γιο του με φόντο το χιονισμένο τοπίο

okmag.gr
Μια οικογενειακή απόδραση στην Αράχοβα έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την Καθαρά Δευτέρα μαζί με τον γιο τους. Το μοντέλο και παρουσιαστής διατηρεί επιχείρηση και σπίτι στην περιοχή και την επιλέγουν συχνά για αποδράσεις. Αυτή τη φορά ξενάγησαν στα αγαπημένα τους μέρη και τον 53 ημερών γιο τους. «Κυριακή ημέρα διασκέδασης με το μωρό μου!» […] The post Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πόζάρει με τον γιο του με φόντο το χιονισμένο τοπίο appeared first on OK! Magazine.
07:30 06/03/2023

Ιωάννα Τούνη: «53 μέρες με τον Νουνίτο μου»

okmag.gr
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα μαζί με τον γιο τους στην Αράχοβα. Το μοντέλο και παρουσιαστής διατηρεί επιχείρηση και σπίτι στην περιοχή και την επιλέγουν συχνά για αποδράσεις. Αυτή τη φορά ξενάγησαν στα αγαπημένα τους μέρη και τον 53 ημερών γιο τους. «53 μέρες με τον Νουνίτο μου» έγραψε […] The post Ιωάννα Τούνη: «53 μέρες με τον Νουνίτο μου» appeared first on OK! Magazine.
17:56 28/02/2023

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το εξοχικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχοβα

okmag.gr
Στην Αράχοβα βρίσκονται από χθες η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Το ζευγάρι πέρασε εκεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει καταγωγή από την Αράχοβα και οι δυο τους ταξιδεύουν συχνά εκεί. Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας η Ιωάννα Τούνη ευχήθηκε «Καλή Σαρακοστή» […] The post Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το εξοχικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχοβα appeared first on OK! Magazine.
18:30 27/02/2023

Μαρίνα Πατούλη: Στην Αράχοβα με boho εμπριμέ σακάκι – Πώς το συνδύασε

okmag.gr
Σε μία απόδρασή της στην Αράχοβα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρίνα Πατούλη. Η πολιτικός μάλιστα έδειχνε ανανεωμένη, ενώ έκανε μια casual αλλά και κομψή εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έκανε τον περίπατο με μια φίλη τη. Μάλιστα η ίδια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό επιλέγοντας ένα εμπριμέ σακάκι σε φωτεινούς τόνους. […] The post Μαρίνα Πατούλη: Στην Αράχοβα με boho εμπριμέ σακάκι – Πώς το συνδύασε appeared first on OK! Magazine.
15:16 13/01/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ιωάννα Σρόιτερ: Εκδρομή με τους συζύγους τους

okmag.gr
Μακριά από την Αθήνα διασκέδασαν το τριήμερο των Φώτων η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Θέμη Σοφό και τους καλούς τους φίλους Αντώνη και Ιωάννα Σρόιτερ. Αρχικά τα ζευγάρια βρέθηκαν στην Αράχοβα όπου δοκίμασαν πατινάζ στον πάγο. Στη συνέχεια διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Μανώλης Κονταρός και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Η εκδρομή των […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ιωάννα Σρόιτερ: Εκδρομή με τους συζύγους τους appeared first on OK! Magazine.
19:16 08/01/2023

Βανδή – Μπισμπίκης: Τρυφερά φιλιά στην Αράχωβα – ΒΙΝΤΕΟ

dete.gr
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν στιγμές χαλάρωσης στην Αράχοβα μετά το εορταστικό τριήμερο, το οποίο ήταν γεμάτο από επαγγελματικές υποχρεώσεις για την τραγουδίστρια.Το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση σχετικά με την επιβολή προστίμου στο Έναστρον για τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου από τον ηθοποιό και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον […]
15:04 28/12/2022

Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα ανάρτηση με τη Δέσποινα Βανδή μετά το viral βίντεο της Αράχοβας

okmag.gr
Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μιλάει συχνά δημόσια για τον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά οι εικόνες από τις κοινές τους εξορμήσεις τα λένε όλα. Μια πρόσφατη εξόρμησή τους στην Αράχοβα επιβεβαίωσε ότι δεν διστάζουν να δείξουν τα συναισθήματά τους ακόμα και όταν κυκλοφορούν σε κοσμικά στέκια. Ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου στο […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα ανάρτηση με τη Δέσποινα Βανδή μετά το viral βίντεο της Αράχοβας appeared first on OK! Magazine.
13:48 28/12/2022

Χαλασμός με το παθιασμένο φιλί Βανδή – Μπισμπίκη: «Ρε παιδιά έλεος! Τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω»

zappit.gr
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν ωραίες στιγμές στην Αράχοβα και μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου […] The post Χαλασμός με το παθιασμένο φιλί Βανδή – Μπισμπίκη: «Ρε παιδιά έλεος! Τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω» appeared first on Zappit.
13:18 28/12/2022

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Παθιασμένα φιλιά του Μπισμπίκη στη Βανδή σε ταβέρνα

eleftherostypos.gr
Παρά το γεγονός πως εδώ και λίγα 24ωρα το όνομά του φιγουράρει παντού λόγω του πρόστιμου που έφαγε από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν φαίνεται να πτοείται και μαζί με το κορίτσι του (την Δέσποινα Βανδή) πήραν τα βουνά και πήγαν Αράχοβα να φάνε! Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρέθηκαν στον […] Το άρθρο Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Παθιασμένα φιλιά του Μπισμπίκη στη Βανδή σε ταβέρνα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:22 28/12/2022

Σεισμός «κούνησε» την Αράχωβα (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Σεισμός «κούνησε» την Αράχωβα (ΦΩΤΟ) 20/12/2022 Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «ταρακούνησε» πριν από λίγη ώρα την Αράχωβα, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει προβλήματα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 3 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αράχοβας, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 19,5 χιλιόμετρα.  
22:54 20/12/2022

Wood land: Η ξύλινη κατοικία έξω από την Αράχοβα που θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε στη βόρεια Ευρώπη [εικόνες]

thetoc.gr
Χτίστηκε με τη λογική του παιχνιδιού Lego και έχει απολύτως σύγχρονη και λειτουργική αισθητική.
08:12 03/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load