#Άρης Καβατζίκης

Ελένη Δήμου: «Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στον Γιώργο ”Τσουτσούτσου” και στον Γιώργο Νταλάρα

tlife.gr
Την Ελένη Δήμου συνάντησε ο Άρης Καβατζίκης από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι εκείνη μεταξύ άλλων To άρθρο Ελένη Δήμου: «Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στον Γιώργο ”Τσουτσούτσου” και στον Γιώργο Νταλάρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 06/03/2024

Άρης Καβατζίκης: “Το κουβαλώ από πιτσιρίκι σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος”

sinidisi.gr
“Μόλις υπάρχει λίγο άγχος και στρες και επιδεινώνεται από αυτό το πράγμα που ζούμε, φουντώνει” ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης. Ο Άρης Καβατζίκης φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Άρης Καβατζίκης: “Το κουβαλώ από πιτσιρίκι σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος”
11:09 28/02/2024

Άρης Καβατζίκης: «Έχω ψωρίαση, δεν το δημοσιοποίησα επί τούτου, έχει να κάνει με την ψυχολογία σου»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/2 To άρθρο Άρης Καβατζίκης: «Έχω ψωρίαση, δεν το δημοσιοποίησα επί τούτου, έχει να κάνει με την ψυχολογία σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 28/02/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι»

tlife.gr
Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης για την περίοδο των περιοδικών και τους παπαράτσι To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 28/02/2024

Άρης Καβατζίκης: Ο λόγος που έφτασε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη – «Κινήθηκε νομικά και κέρδισε»

tlife.gr
Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναοούτογλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος To άρθρο Άρης Καβατζίκης: Ο λόγος που έφτασε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη – «Κινήθηκε νομικά και κέρδισε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 28/02/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα, δεν πίστεψε ότι δεν ήξερα πως θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία»

zappit.gr
Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσαν παλιότερα τα περιοδικά σε […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα, δεν πίστεψε ότι δεν ήξερα πως θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία» appeared first on Zappit.
01:00 28/02/2024

«Κόλαφος» ο Άρης Καβατζίκης για γνωστή συνεργασία του

patrasevents.gr
«Θα ήθελα να την διαγράψω, δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο»
21:53 22/01/2024

Άρης Καβατζίκης: Η δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη – “Οφείλαμε μία αγκαλιά ο ένας στον άλλον”

instyle.gr
Ο Άρης Καβατζίκης, μίλησε για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Ελένη Μενεγάκη και πώς έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια. Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The Break” με την Βάσω Λασκαράκη. Όπως επισήμανε, ο Άρης Καβατζίκης, «το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν δούλεψα με την Ελένη τις ωραίες χρονιές της Ελένης. Έζησα δυο […] The post Άρης Καβατζίκης: Η δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη – “Οφείλαμε μία αγκαλιά ο ένας στον άλλον” appeared first on InStyle.
23:46 21/01/2024

Άρης Καβατζίκης: Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, δεν το ξανανακάνω αυτό

Newsit
“Πέρασε αλλά τι βάσανο ήταν αυτό…” αναφώνησε ο Άρης Καβατζίκης. Στην συνεργασία που δεν θα ήθελε επ’ ουδενί, όπως ομολογεί ο ίδιος, να ξαναζήσει, εστίασε ο Άρης Καβατζίκης όταν συνομίλησε με την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του Break στον ΣΚΑΪ.  «Ξαφνικά, όταν ήρθα στην Αθήνα, έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο, για ... Περισσότερα To άρθρο Άρης Καβατζίκης: Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, δεν το ξανανακάνω αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 21/01/2024

«Έσπασε» η Βάσω Λασκαράκη στη σοκαριστική εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη: «Δέχθηκα κλωτσιές»

zappit.gr
Σε μια σοκαριστική αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια προχώρησε ο Άρης Καβατζίκης, το απόγευμα της Κυριακής, όταν και συνάντησε […] The post «Έσπασε» η Βάσω Λασκαράκη στη σοκαριστική εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη: «Δέχθηκα κλωτσιές» appeared first on Zappit.
19:00 21/01/2024

The Break με τη Βάσω Λασκαράκη: Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφιλίωσης με την Ελένη Μενεγάκη

Skai.gr
O Στάθης Σχίζας, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Γιάννης και η Στέλλα Ανδρεάδου μιλούν για όσα δεν περίμεναν ποτέ ότι θα συμβούν στο Survivor
16:37 19/01/2024

Λεωνίδας Κακούρης: Αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

zappit.gr
Μία αποκλειστική είδηση μετέδωσε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το Πάμε Δανάη, καθώς, όπως ανέφερε, ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από […] The post Λεωνίδας Κακούρης: Αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» appeared first on Zappit.
11:00 03/01/2024

Άρης Καβατζίκης: «Είχα μαλώσει με τη Φαίη Σκορδά έντονα για ένα θέμα – Έχω μετανιώσει για τέτοιες στιγμές»

tlife.gr
Στην  εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο Άρης Καβατζίκης για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες αλλά To άρθρο Άρης Καβατζίκης: «Είχα μαλώσει με τη Φαίη Σκορδά έντονα για ένα θέμα – Έχω μετανιώσει για τέτοιες στιγμές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 23/12/2023

Έξαλλος ο Άρης Καβατζίκης με τις αποκαλύψεις για Στάνκογλου: «Πρέπει να το βγάλουμε στη φόρα; Έκανε σε κάποιον καλό;»

thecaller.gr
Για το θέμα που ξεκίνησε χθες από το Happy Day με τον Γιάννης Στάνκογλου και την υποτιθέμενη σχέση του με μια παρουσιάστρια μίλησαν σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Άρης Καβατζίκης ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι έβγαλαν μια τέτοια είδηση στον αέρα. Για το θέμα που ξεκίνησε χθες από το Happy Day με τον Γιάννης Στάνκογλου και την υποτιθέμενη σχέση του με μια παρουσιάστρια μίλησαν σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Άρης Καβατζίκης ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι έβγαλαν μια τέτοια είδηση στον αέρα. «Ας πούμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου προσπάθησε να φτιάξει κάτι καινούργιο στη […]
16:00 05/12/2023

Ξεσπά ο Άρης Καβατζίκης: «Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ερώτηση, τι να απαντήσω σε αυτό;»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε ο Άρης Καβατζίκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε για την τηλεόραση, την […] The post Ξεσπά ο Άρης Καβατζίκης: «Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ερώτηση, τι να απαντήσω σε αυτό;» appeared first on Zappit.
09:00 03/12/2023

Δανάη Μπάρκα: «Δεν μπορώ να μιλώ για εκπομπές απέναντι, τι θεωρώ οριακά ανήθικο»

zappit.gr
Τη σημερινή συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Mega Καλημέρα σχολίασαν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Ο Άρης Καβατζίκης […] The post Δανάη Μπάρκα: «Δεν μπορώ να μιλώ για εκπομπές απέναντι, τι θεωρώ οριακά ανήθικο» appeared first on Zappit.
12:00 19/10/2023

Άρης Καβατζίκης: To «Πάμε Δανάη» και οι πιο δύσκολες τηλεοπτικά στιγμές του

neolaia.gr
Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, Ο γνωστός δημοσιογράφος, που συμμετέχει στην ομάδα του «Πάμε Δανάη» και φέτος, συνομίλησε με τη Νάντια Ρηγάτου, κάνοντας μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία και εξομολογήθηκε τις πιο δύσκολες τηλεοπτικά στιγμές του. Αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος […]
17:46 14/10/2023

Άρης Καβατζίκης: Ο έντονος καβγάς με τη Φαίη Σκορδά και η αποχώρηση από την εκπομπή των Κωστόπουλου – Μπαλατσινού

zappit.gr
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Άρης Καβατζίκης στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου». Ο γνωστός δημοσιογράφος, που […] The post Άρης Καβατζίκης: Ο έντονος καβγάς με τη Φαίη Σκορδά και η αποχώρηση από την εκπομπή των Κωστόπουλου – Μπαλατσινού appeared first on Zappit.
15:00 14/10/2023

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε γυμναστήριο: «Αυτό το χέρι δεν το νιώθω»

Newsbeast.gr
Για την πρώτη της μέρα στο γυμναστήριο μίλησε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης (03/10) στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη!». Η παρουσιάστρια ξεκίνησε χτες γυμναστήριο και όπως ομολόγησε, η πιάστηκε αρκετά. «Ξεκίνησες γυμναστική, μάθαμε στο Instagram», της είπε αρχικά ο συνεργάτης της, Άρης Καβατζίκης. Τότε, εκείνη παραδέχτηκε πως είναι τόσο πιασμένη που δεν ξέρει αν θα πάει στην επόμενη προπόνησή της. Απευθυνόμενη στον γυμναστή της, η Δανάη Μπάρκα είπε για το δεξί της χέρι πως «αυτό το χέρι δεν το νιώθω, έχε χάρη που το παίζω άνετη. Του υποσχέθηκα ότι θα πάω και σήμερα, τώρα αύριο δεν ξέρω, Κωντσαντίνε μου συγγνώμη αν μας βλέπεις». Ένας συνεργάτης της, της έδωσε την εξής συμβουλή: «να βάλεις π
13:00 03/10/2023

Άρης Καβατζίκης: Έξαλλος με τους ρεπόρτερ – «Αυτή η ερώτηση πρέπει να σταματήσει, φτάνει»

thecaller.gr
Έξαλλος έγινε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του «Πάμε Δανάη» σήμερα (03/10).Έξαλλος έγινε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του «Πάμε Δανάη» σήμερα (03/10).Ο λόγος; Οι ερωτήσεις που έκαναν οι ρεπόρτερ στον Ηλία Βρεττό και τον Δήμο Αναστασιάδη. Συγκεκριμένα, τους ρώτησαν για το αν θα παρουσίαζαν τηλεοπτική εκπομπή, πρωινό. «Αγαπητοί τραγουδιστές, αγαπητοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι, θεωρώ ότι πρέπει να πάψει αυτό το αστείο με τις εκπομπές σε όλους […]
12:00 03/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load