#Βάσω Βιλέγκας

Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Η αθόρυβη σχέση, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τα σχέδια γάμου

tlife.gr
Full in love φαίνεται πως είναι εδώ και δύο χρόνια ο Γιάννης Αποστολάκης με την Βάσω To άρθρο Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Η αθόρυβη σχέση, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τα σχέδια γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 08/09/2023

Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Σχέδια γάμου για το ζευγάρι;

zappit.gr
Κάνουν τον γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Βάσω Βιλέγκας, […] The post Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Σχέδια γάμου για το ζευγάρι; appeared first on Zappit.
09:00 06/09/2023

Βάσω Βιλέγκας: Ταξιδεύει την Καραϊβική, βουτάει με ανύπαρκτο στρινγκ μαγιό και κόβει την ανάσα με τις αναρτήσεις της

koolnews.gr
Η Βάσω Βιλέγκας, το πανέμορφο μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το Greece’s Next Top Model (GNTM), βρίσκεται σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια με τον επιτυχημένο σεφ Γιάννη Αποστολάκη και αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι, εδώ και πέντε περίπου μήνες ταξιδεύουν με ιστιοπλοϊκό […] The post Βάσω Βιλέγκας: Ταξιδεύει την Καραϊβική, βουτάει με ανύπαρκτο στρινγκ μαγιό και κόβει την ανάσα με τις αναρτήσεις της appeared first on Koolnews.gr.
21:36 26/05/2023

Βάσω Βιλέγκας – Ποζάρει με μαγιό σε φωτογραφίες που κολάζουν…

empisteutiko.gr
Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, όταν αυτό προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Και ξεχώρισε με τη μία, χάρη στην εξωτική ομορφιά της. Άλλωστε, η Βάσω Βιλέγκας… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Βάσω Βιλέγκας – Ποζάρει με μαγιό σε φωτογραφίες που κολάζουν… appeared first on Empisteutiko.gr.
17:02 02/05/2023

GNTM: Και σκύβει που λες η Βάσω Βιλέγκας του ριάλιτι με ανύπαρκτο στpιvγκάκι και…

koolnews.gr
Η Βάσω Βιλέγκας με καταγωγή από τη Βενεζουέλα έγινε γνωστή όταν πήρε μέρος στο Next Top Model Ελλάδας του ΑΝΤ1 πριν από 10 και πλέον χρόνια. Εξωτική, μυστηριώδης και καuτή η Βιλέγκας κατάφερε να ξεχωρίσει με την πορεία της εκτός του ριάλιτι! Έκανε αρκετές δουλειές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ μάλιστα δέχτηκε […]
08:06 10/11/2022

GNTM Βάσω Βιλέγκας: Θα αλληθωρίσει και ο δεξιός ψάλτης αν πάει στο γάμο με αυτό το νυφικό

koolnews.gr
Η Βάσω Bιλέγκας είναι το καλύτερο προϊόν που έβαλε πότε το Next Top Model Ελλάδας. Τουλάχιστον από τα μοντέλα που πέρασαν μέσα στο σπίτι γιατί υπήρχαν και αυτές που δεν πέρασαν όπως η Ιωάννα Μπέλλα πού είναι πλέον μοντέλο παγκοσμίου φήμης και βεληνεκούς Η Βάσω Βιλέγκας πήρε μέρος στο gntm του ANT1 πριν από 11 […]
17:56 01/11/2022

GNTM: ΜΟΝΤΕΛΟθύελλα 10 μποφόρ. Η Βάσω Βιλέγκας με ανοιχτά τα πόδια και μαγιό σε ιστιοπλοϊκό. Βίρα τις άγκυρες

koolnews.gr
Σκαφάτη σε ιστιοπλοϊκό η Βάσω Βιλέγκας με ανοιχτά πόδια και ολόσωμα μαγιό διαλύει το Instagram! Τύφλα να’ χουν οι Βραζιλιάνες μπροστά στη Βάσω Βιλέγκας! Το μοντέλο που ξεχωρίζει για την εξωτική ομορφιά της, αφού έχει καταγωγή και από τη Βενεζουέλα, δεν λέει να σταματήσει τις εξορμήσεις στην θάλασσα τις παραλίες και τις καuτές πόζες. Η […]
18:58 09/08/2022

Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Η σχέση τους όλο και σοβαρεύει – Το μοντέλο γνώρισε τους γονείς του σεφ

tlife.gr
Ο Γιάννης Αποστολάκης και το μοντέλο Βάσω Βιλέγκας είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, ζώντας To άρθρο Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Η σχέση τους όλο και σοβαρεύει – Το μοντέλο γνώρισε τους γονείς του σεφ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:04 04/06/2022

GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Διαφημίζει σέξι, μοβ συνολάκι και «κολάζει» με το βαθύ ντεκολτέ της

koolnews.gr
Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Εκεί, από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για το έντονο ταπεραμέντο και τις τέλειες αναλογίες της. Σήμερα, ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά πάνω από 59.100 followers, ενώ ανοδική είναι και η πορεία της στο μόντελινγκ, με αρκετές γνωστές εταιρείες γυναικείων […] The post GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Διαφημίζει σέξι, μοβ συνολάκι και «κολάζει» με το βαθύ ντεκολτέ της appeared first on Koolnews.gr.
09:56 27/05/2022

GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Το φόρεμα με το ατελείωτο σκίσιμο προκαλεί και αναστατώνει

koolnews.gr
Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model», όπου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σήμερα, μετρά πάνω από 59.000 followers στο Instagram, ενώ η πορεία της στο μόντελινγκ φαίνεται πως έχει ανοδική πορεία, αφού πολλές και γνωστές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων, εσωρούχων και μαγιό επιλέγουν εκείνη για τη […] The post GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Το φόρεμα με το ατελείωτο σκίσιμο προκαλεί και αναστατώνει appeared first on Koolnews.gr.
12:24 17/05/2022

GNTM: Φτάνει πια με τις δευτεράτζες του ριάλιτι. Η Βάσω Βιλέγκας ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ στο πιάτο. Κόλαση τα προσόντα της

koolnews.gr
Την ώρα που η παραγωγή του Next Top Model Ελλάδας αναζητά τρόπους για να τονώσει την τηλεθέαση και να φέρει νέο αέρα και ζωντάνια στο ριάλιτι μοντέλων, έρχεται η Βάσω Βιλέγκας που γνωρίσαμε από τον GNTM όταν αυτό παιζόταν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 να μας δείξει ότι σαφέστατα εκεί στο Star Channel πρέπει να αλλάξουν […] The post GNTM: Φτάνει πια με τις δευτεράτζες του ριάλιτι. Η Βάσω Βιλέγκας ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ στο πιάτο. Κόλαση τα προσόντα της appeared first on Koolnews.gr.
13:18 15/05/2022

Βάσω Βιλέγκας: Με σέξι διάθεση, ποζάρει σε νησί και ανεβάζει τη θερμοκρασία

koolnews.gr
Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model». Από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε στο ριάλιτι μοντέλων τράβηξε τις εντυπώσεις, ενώ έχει πλέον μπει δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ, με πολλές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων να την προτιμούν για τη διαφήμιση των προϊόντων τους. Και χθες, Δευτέρα […] The post Βάσω Βιλέγκας: Με σέξι διάθεση, ποζάρει σε νησί και ανεβάζει τη θερμοκρασία appeared first on Koolnews.gr.
11:32 03/05/2022

Βάσω Βιλέγκας: Μία μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ αρκεί για να ξεσηκώσει το Instagram το πρώην μοντέλο του GNTM

koolnews.gr
Γνωρίσαμε την Bάσω Βιλέγκας με την εξωτική ομορφιά μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Σήμερα, το εντυπωσιακό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στο Instagram, αφού εργάζεται ως influencer, διαφημίζοντας ρούχα και εσώρουχα γνωστών εταιρειών. Τον λογαριασμό της ακολουθούν πάνω από 59.700 άτομα και φυσικά παρακολουθούν πιστά τις αναρτήσεις της, εκ των οποίων […] The post Βάσω Βιλέγκας: Μία μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ αρκεί για να ξεσηκώσει το Instagram το πρώην μοντέλο του GNTM appeared first on Koolnews.gr.
10:38 24/03/2022

Βάσω Βιλέγκας: Ταξίδι στα χιονισμένα βουνά της Ισπανίας

koolnews.gr
Ανέμελες στιγμές στα χιόνια βιώνει η Βάσω Βιλέγκας και -όπως μαρτυρούν τα σημερινά (Τρίτη 15/3) posts της στο Instagram- το απολαμβάνει στο έπακρο! Mε μαύρη, ολόσωμη φόρμα, που κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της, κάθεται με νάζι πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, κρύβει με τα χέρια της το πρόσωπό της και χαμογελά, ενώ γύρω της απλώνονται […] The post Βάσω Βιλέγκας: Ταξίδι στα χιονισμένα βουνά της Ισπανίας appeared first on Koolnews.gr.
13:02 15/03/2022

Νέο hot ζευγάρι: Ποιος διάσημος σεφ του Masterchef… έκλεψε την «καυτή» Βάσω Βιλέγκας

in.gr
Δείτε ποιος έλληνας σεφ έκλεψε την καρδιά του πασίγνωστου μοντέλου
19:06 14/03/2022

Βάσω Βιλέγκας: Ντυμένη με αέρινο, maxi φόρεμα, μοιάζει με νεράιδα

koolnews.gr
Με την εξωτική ομορφιά της, η Βάσω Βιλέγκας, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή στο «Greece’s Next Top Model», σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες της. Σε κάποιες εμφανίζεται με σέξι εσώρουχα και σε άλλες με κομψά outfits. Kαι το πρωί της Παρασκευής 4/3, είπε […] The post Βάσω Βιλέγκας: Ντυμένη με αέρινο, maxi φόρεμα, μοιάζει με νεράιδα appeared first on Koolnews.gr.
10:48 04/03/2022

Γιάννης Αποστολάκης - Βάσω Βιλέγκας: Δυνατός έρωτας και συγκατοίκηση

patrasevents.gr
Τόσο ο Γιάννης Αποστολάκης όσο και η Βάσω Βιλέγκας έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
22:58 01/03/2022

Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Δυνατός έρωτας και συγκατοίκηση

zappit.gr
Η Βάσω Βιλέγκας και ο Γιάννης Αποστολάκης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η μελαχρινή καλλονή και ο master […] The post Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Δυνατός έρωτας και συγκατοίκηση appeared first on Zappit.
09:40 28/02/2022

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Βάσω Βιλέγκας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

govastileto.gr
  Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του γνωστού μοντέλου, Βάσω Βιλέγκας βιώνει τους τελευταίους μήνες ο γοητευτικός σεφ Γιάννης Αποστολάκης. Σύμφωνα...
11:00 26/02/2022

GNTM: Η άκρως αποκαλυπτική Βάσω Βιλέγκας φωτογραφίζεται χαρίζοντας ανδρικά χαμόγελα για το site της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

koolnews.gr
Το μοντέλο Βάσω Βιλέγκας με καταγωγή από τη Βενεζουέλα που γνωρίσαμε μέσα από το Next Top Model και στη συνέχεια από τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Ελληνίδας playmate εδώ και μία δεκαετία δεν σταματά να τραβά τα βλέμματα όπου κι αν εμφανίζεται! Είναι αυτή η εξωτική ομορφιά που έχει σε συνδυασμό με το μεσογειακό […] The post GNTM: Η άκρως αποκαλυπτική Βάσω Βιλέγκας φωτογραφίζεται χαρίζοντας ανδρικά χαμόγελα για το site της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου appeared first on Koolnews.gr.
22:20 11/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load