#Βαθμολογία Superleague

Βαθμολογία Superleague 1: Έρχεται «τελικός» Άρης – ΑΕΚ, «άνοιξε» η δεύτερη θέση

Newsit
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play off της Superleague 1, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 8ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.   Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Έρχεται «τελικός» Άρης – ΑΕΚ, «άνοιξε» η δεύτερη θέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:58 11/05/2022

Βαθμολογία Superleague 1: Με την «πλάτη στον τοίχο» ο Απόλλων Σμύρνης στα play out

Newsit
Η ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των play out της Superleague 1, έφερε τον Απόλλωνα Σμύρνης ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η “ελαφρά ταξιαρχία” διασύρθηκε με 5-1 από τον αδιάφορο Ιωνικό, την ώρα που η Λαμία έκανε διπλό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και ξέφυγε στο +4 στην προτελευταία θέση ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Με την «πλάτη στον τοίχο» ο Απόλλων Σμύρνης στα play out δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:02 02/05/2022

Βαθμολογία Superleague 1: Χαμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια - Εκτός τετράδας η ΑΕΚ

Newsit
Αλλαγή σκηνικού στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στα πλέι οφ της Superleague 1, μετά το διπλό του Άρη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, κερδίζοντας δύο θέσεις, ενώ η ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται στην πέμπτη θέση κι εκτός Ευρώπης! Η Ένωση δεν έχει κερδίσει στα ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Χαμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια - Εκτός τετράδας η ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:40 10/04/2022

Βαθμολογία Superleague: Ο Παναθηναϊκός πλησίασε την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός τους βλέπει με το «κυάλι»

Newsit
Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός ήταν απολαυστικός και μετέτρεψε το ντέρμπι με την ΑΕΚ σε… περίπατο (3-0) μέσα στο “Απ. Νικολαΐδης”. Η νίκη αυτή, αλλά και η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό (1-1) έφερε το “τριφύλλι” πιο κοντά στους δυο ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague: Ο Παναθηναϊκός πλησίασε την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός τους βλέπει με το «κυάλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:46 27/02/2022

Βαθμολογία Superleague 1: «Πάγωσε» η «μάχη» για τα play off μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης

Newsit
Τρεις από τους διεκδικητές των θέσεων των play off στη Superleague 1, έμειναν μακριά από τις νίκες στην 24η αγωνιστική και έτσι δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη για την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ βγήκε τελικά κερδισμένος με την ισοπαλία στη Νίκαια, αφού αμέσως μετά, ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον Ατρόμητο και ο Παναθηναϊκός ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: «Πάγωσε» η «μάχη» για τα play off μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:40 19/02/2022

Βαθμολογία Superleague: Χαμός στα πλέι οφ

Newsit
Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Superleague μετά τη νίκη του επί του Απόλλωνα Σμύρνης, όντας ισόβαθμος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ, με το 2-2 στο Περιστέρι. Οι Κρητικοί μπήκαν και πάλι στην πρώτη εξάδα, ωστόσο έχουν πλέον δύο παιχνίδια ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague: Χαμός στα πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:40 16/02/2022

Βαθμολογία Superleague 1: Ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε πίσω του τον Παναθηναϊκό και στο -7 τον Άρη

Newsit
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, με το 2-0 επί του Άρη, καθώς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στη “μάχη” για τα play off της Superleague 1. Οι Γιαννιώτες προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, ενώ έγιναν… απλησίαστοι για τους “κίτρινους” της Θεσσαλονίκης, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή με την ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε πίσω του τον Παναθηναϊκό και στο -7 τον Άρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:56 14/02/2022

Βαθμολογία Superleague: Χαμός στα πλέι οφ μετά την 22η αγωνιστική

Newsit
Αναλλοίωτη παράμεινε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague μετά την 22η αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζουν με νίκες και τη διαφορά των 9 βαθμών να παραμένει. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού στη Νίκαια, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και πήρε τη ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague: Χαμός στα πλέι οφ μετά την 22η αγωνιστική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:46 06/02/2022

Βαθμολογία Superleague 1: «Σφαγή» για τα play off – Προσπέρασε τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης

Newsit
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 21ης αγωνιστικής της Superleague 1, αφού κατάφερε να φθάσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του τον Παναθηναϊκό και πλησιάζοντας στους 2 βαθμούς την τρίτη ΑΕΚ. Οι “Αρκάδες” επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και εκμεταλλεύτηκαν τις ήττες τόσο των “πρασίνων” όσο και των “κιτρινόμαυρων” για ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: «Σφαγή» για τα play off – Προσπέρασε τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:02 03/02/2022

Βαθμολογία Superleague 1: Διατήρησε διαφορά ασφαλείας από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Ολυμπιακός – Χαμός για τα Play Offs

Newsit
H 20η αγωνιστική της Superleague 1 ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/1) με τον Ολυμπιακός, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη να είναι οι κερδισμένοι και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, με ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Διατήρησε διαφορά ασφαλείας από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Ολυμπιακός – Χαμός για τα Play Offs δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:32 30/01/2022

Βαθμολογία Superleague 1: Πισωγύρισμα για Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης τον «απειλεί»

Newsit
Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Superleague 1, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και αυτή του ΟΦΗ στην έδρα της Λαμίας. Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το… μπαμ στη Λεωφόρο και πήρε το «διπλό» με 1-0 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Superleague 1 (πρώτη νίκη της ιστορίας του στην έδρα των ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Πισωγύρισμα για Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης τον «απειλεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:22 29/01/2022

Βαθμολογία Superleague 1: Ο Παναθηναϊκός εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα

Newsit
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague 1, μετά το τέλος των δυο πρώτων αγώνων της 19ης αγωνιστικής, με τα “διπλά” Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού. Το υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Αϊτόρ αποδείχθηκε αρκετό στον Παναθηναϊκό για να περάσει με νίκη από τη Νίκαια, επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Ο Παναθηναϊκός εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:36 22/01/2022

Βαθμολογία Superleague: Ανατροπή στις θέσεις των πλέι οφ μετά την 18η αγωνιστική

Newsit
Η 18η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ (0-0). Ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπέρασε την ΑΕΚ στη βαθμολογία, ενώ μείωσε και στους 9 βαθμούς την απόσταση του από την κορυφή. Ο Δικέφαλος του Βορρά εκμεταλλεύτηκε την “γκέλα” της ΑΕΚ με τον ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague: Ανατροπή στις θέσεις των πλέι οφ μετά την 18η αγωνιστική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:50 16/01/2022

Βαθμολογία Superleague: Τριπλή ισοβαθμία στη μάχη για τα πλέι οφ

Newsit
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με 2-0, ενώ ο ΟΦΗ νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 στη Ριζούπολη στα εξ αναβολής παιχνίδια της Superleague. Με τη νίκη του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πλησίασε στους δύο βαθμούς τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ το διπλό του ΟΦΗ στην Ριζούπολη έφερε τριπλή ισοβαθμία με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague: Τριπλή ισοβαθμία στη μάχη για τα πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:24 12/01/2022

Βαθμολογία Superleague 1: Η ΑΕΚ έδωσε ευκαιρία στον Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός πλησίασαν

Newsit
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague 1 μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Σαββάτου (11.12.2021) με την “γκέλα” της ΑΕΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης να είναι το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, έφτασε τους 27 βαθμούς, αλλά έδωσε ευκαιρία στον Ολυμπιακό (32 βαθμοί) ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Η ΑΕΚ έδωσε ευκαιρία στον Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός πλησίασαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:48 11/12/2021

Βαθμολογία Superleague 1: Η ΑΕΚ στο +7 από τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός εκτός πεντάδας

Newsit
Η ΑΕΚ πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στη 12η “στροφή” του πρωταθλήματος, αφού με το 1-0 επί του Παναθηναϊκού, ξέφυγε με 7 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, ενώ έμεινε κοντά και στον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση. Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε τη νέα απώλεια βαθμών του “Δικεφάλου του Βορρά” στην έδρα του Ιωνικού, ενώ ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Η ΑΕΚ στο +7 από τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός εκτός πεντάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:14 05/12/2021

Βαθμολογία Superleague: «Ξεκόλλησε» η ΑΕΚ – Παραμένει τελευταίος ο Ατρόμητος

Newsit
Η ΑΕΚ “απέδρασε” από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-1 και “ξεκόλλησε” στη βαθμολογία της Superleague 1, μετά από δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών. Η Ένωση μείωσε έτσι τη διαφορά της από τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση, στους τρεις βαθμούς, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, ενώ διασφάλισε τη δεύτερη θέση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague: «Ξεκόλλησε» η ΑΕΚ – Παραμένει τελευταίος ο Ατρόμητος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:54 27/11/2021

Βαθμολογία Superleague 1: Ο ΠΑΟΚ πλησίασε την ΑΕΚ, ο Άρης έπιασε τον Παναθηναϊκό

Newsit
Με τον Ολυμπιακό να παραμένει πρώτος, μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1, δείτε πως διαμορφώθηκαν οι υπόλοιπες θέσεις. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Ιωνικό στο “Γ. Καραϊσκάκης” και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ (γκέλαρε το βράδυ του Σαββάτου στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης) στη βαθμολογία της Supereague 1. Στα ματς ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Ο ΠΑΟΚ πλησίασε την ΑΕΚ, ο Άρης έπιασε τον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:04 07/11/2021

Βαθμολογία Superleague 1: Όλα σταθερά μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Newsit
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague 1 μετά τα “τρίποντα” του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό, αντίστοιχα, στα ματς που έδωσαν για την 8η “στροφή” του πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στη Superleague 1, με τους “ερυθρόλευκους” να παραμένουν στην κορυφή και να διατηρούν τη ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague 1: Όλα σταθερά μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:46 30/10/2021

Βαθμολογία Superleague: Έμεινε στην 5η θέση ο Παναθηναϊκός – Τελευταίος ο Ατρόμητος

Newsit
Ο Ατρόμητος ηττήθηκε και από το νεοφώτιστο Ιωνικό στην έδρα του και βρέθηκε μόνος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Superleague 1, την ώρα που οι Νικαιώτες πλησίασαν την πρώτη πεντάδα. Εκτός αυτής έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ακριβώς από πάνω του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που εμφανίστηκε ξανά ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία Superleague: Έμεινε στην 5η θέση ο Παναθηναϊκός – Τελευταίος ο Ατρόμητος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:34 23/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load