#Βασίλης Παπαβασιλείου

Έλλη Στάη: Το ιδιαίτερο τοπ με τα δεσίματα που επέλεξε σε chic βραδινή εμφάνιση

okmag.gr
Η Έλλη Στάη κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, οπότε κάθε έξοδός της μαγνητίζει τα φλας. Την Τρίτη το βράδυ η δημοσιογράφος βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» του Κάρλο Γκολτόνι. Το έργο σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου. Πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Πάνος Αποστολόπουλος, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Σμαράγδα Κάκκινου, Αλέξης Κωτσόπουλος, […] The post Έλλη Στάη: Το ιδιαίτερο τοπ με τα δεσίματα που επέλεξε σε chic βραδινή εμφάνιση appeared first on OK! Magazine.
11:58 01/11/2023

Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη: Με Γκολντόνι ο Βασίλης Παπαβασιλείου στο Εθνικό Θέατρο

monopoli.gr
Την σπαρταριστή κωμωδία ηθών του Κάρλο Γκολντόνι, «Ο Iμπρεσάριος από τη Σμύρνη», ανεβάζει, ο Βασίλης Παπαβασιλείου, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.
16:53 04/10/2023

Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει το νέο του ρεπερτόριο: Αυτές είναι οι παραστάσεις της νέας σεζόν

monopoli.gr
Γιάννης Κακλέας, Λένα Κιτσοπούλου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Μαρία Πρωτόπαππα, Γιάννης Καλαβριανός ανάμεσα στους δημιουργούς που επιστρέφουν στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν την νέα σεζόν.
12:53 03/10/2023

«Μια νύχτα στην Επίδαυρο» στο Εθνικό Θέατρο

ieidiseis.gr
Η «Εθνική Ελλάδος» των ηθοποιών παίρνει μέρος σε αυτό το «μεταφυσικό μιούζικαλ» σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου που κάνει πρεμιέρα στο Εθνικό στις 22 Απριλίου.Νυχτερινή φάρσα, μεταφυσικό μιούζικαλ, τρελή κωμωδία; Τι είναι τέλος πάντων το «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», η νέα παράσταση του Νίκου Καραθάνου στο Εθνικό Θέατρο; «Μια γλίστρα είναι» λέει ο σκηνοθέτης «από τα ύψη στα τάρταρα». Και πράγματι, ο ευρηματικός δημιουργός καθοδηγεί, με τον μοναδικό του τρόπο, έναν εικοσαμελή θίασο από την έξαρση της ξέφρενης κωμωδίας στο τραγικό κενό της ύπαρξης και πίσω. Μετά το τέλος μιας σπουδαίας παράστασης, οι σπουδαίοι καλλιτέχνες παίζουν μια δεύτερη παράσταση, μεταξύ τους αυτή τη φορά. Αυτοθαυμάζονται, αλ
14:26 06/04/2023

Ο Βασίλης Παπαβασιλείου σκηνοθετεί τη «Μεγάλη μαγεία» του ντε Φιλίππο, στο Θέατρο Αλάμπρα

naftemporiki.gr
«Η μεγάλη μαγεία» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο, ένα έργο για τη μαγεία του θεάτρου και την ανάγκη του ανθρώπου να πιστέψει, ανοίγει τη θεατρική σεζόν 2022-23 στο Θέατρο Αλάμπρα, σε μία μεγάλη παραγωγή που σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου, ένας από τους πιο σημαντικούς και δραστήριους θεατρανθρώπους της ελληνικής θεατρικής σκηνής.  
08:02 11/09/2022

Η Μεγάλη Μαγεία: Ξεκίνησε η προπώληση για τη νέα θεατρική παράσταση του Βασίλη Παπαβασιλείου

monopoli.gr
«Η μεγάλη μαγεία» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο ανοίγει τη θεατρική σεζόν 2022-23 στο Θέατρο Αλάμπρα, σε μία μεγάλη παραγωγή που σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.
12:50 31/08/2022

Έρχεται η «Μεγάλη μαγεία» στο θέατρο Αλάμπρα

fosonline.gr
Εντουάρντο ντε Φιλίππο και τη «Μεγάλη μαγεία» σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου.
16:04 27/08/2022

H Μεγάλη Μαγεία σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου στο Θέατρο Αλάμπρα

monopoli.gr
Η μεγάλη μαγεία του Εντουάρντο ντε Φιλίππο ανοίγει τη θεατρική σαιζόν 2022-23 στο Θέατρο Αλάμπρα, σε μία μεγάλη παραγωγή που σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου, με τους Νίκο Ψαρρά και Αντώνη Καφετζόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
16:16 24/08/2022

KΘΒΕ: Επιστρέφουν οι παραστάσεις που είχαν αναβληθεί 

grtimes.gr
Οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος που είχαν αναβληθεί, για λίγες ημέρες, για την προστασία της δημόσιας υγείας επιστρέφουν. Από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ξεκινούν εκ νέου οι παραστάσεις του ΚΘΒΕ για τα έργα «Η Δεύτερη Έκπληξη του Έρωτα» του Μαριβώ στο Βασιλικό Θέατρο και «Μπίλλυ ο Ψεύτης» των Γ. Χωλ– Κ. Γουωτερχάους στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών, ενώ στις 13 Ιανουαρίου επανεκκινεί «Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Την κωμωδία του Μαριβώ, όπου ο έρωτας και η λογική μπλέκονται με έναν αριστοτεχνικό τρόπο, σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου και παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη από το ΚΘΒΕ. Τα σκηνικά και τ
15:56 11/01/2022

«Η δεύτερη έκπληξη του έρωτα» του Μαριβώ σε πανελλήνια πρώτη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

ProtoThema.gr
Τί λέει ο σκηνοθέτης της παράστασης Βασίλης Παπαβασιλείου για τις ιδιαίτερες πτυχές του έργου
16:40 16/11/2021

To «αντίκρισμα» των έργων κρίνεται πάντα από την αποτελεσματικότητα των παραστάσεων

efsyn.gr
Περιπαικτικός και περιεκτικός, ευφάνταστος αλλά και ακριβολόγος, ο σπουδαίος σκηνοθέτης Βασίλης Παπαβασιλείου μιλά για όλα και καυτηριάζει με λίγες λέξεις τα σύγχρονα «συνθήματα» της τέχνης του καιρού μας.
22:14 02/09/2021

Η «Ελένη» του ΚΘΒΕ και ο κωμικός θεός του Βασίλη Παπαβασιλείου

monopoli.gr
Ο σκηνοθέτης και διανοητής Βασίλης Παπαβασιλείου επιστρέφει στα δεινά της «Ελένης» γελώντας και, μαζί με τον πρωταγωνιστή του Θέμη Πάνου, μιλά για την στροφή της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από την κωμωδία.
07:52 02/08/2021

FAUST CULTURE: Νέο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για τον Πολιτισμό στην καρδιά της Αθήνας.

topontiki.gr
Advertorial  Ο καλλιτεχνικός πολυχώρος FAUST διανύοντας φέτος τον δέκατο χρόνο συνεχούς παρουσίας στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας, συμπληρώνει τις δράσεις του δημιουργώντας μια νέα εστία έρευνας, εκπαίδευσης και συνομιλίας γύρω από την καλλιτεχνική δημιουργία και την προσωπική ανάπτυξη: Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης FAUST CULTURE. Αναγνωρισμένοι επαγγελματίες της Τέχνης, του Πολιτισμού και των Επιστημών του Ανθρώπου θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τα εργαλεία της δουλειάς τους και τις τεχνικές της δημιουργίας τους, μέσα από πρωτότυπους κύκλους σεμιναρίων, εργαστηρίων, παρουσιάσεων και ομαδικών δράσεων. Στους ειδικά διαμορφωμένους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους των δύο ορόφων όπου στεγάζεται, το F
15:19 22/10/2020

Ξεκινά ο περίπατος στην Επίδαυρο με τον Βασίλη Παπαβασιλείου

monopoli.gr
Ο Βασίλης Παπαβασιλείου μας ξεναγεί στην Επίδαυρο από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020.
13:09 27/07/2020

«Εύθραυστο στοίχημα η δημοκρατία»

kathimerini.gr
Ο Βασίλης Παπαβασιλείου μιλάει στην «Κ» για τη διπλή παρουσία του αυτό το καλοκαίρι.
21:03 26/07/2020

Ο Βασίλης Παπαβασιλείου διαβάζει Κώστα Ταχτσή

ProtoThema.gr
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 19.00, στο πλαίσιο της διαδικτυκής σειράς «Αναγνώσεις» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
08:18 19/06/2020

«Αναγνώσεις» του ΚΠΙΣΝ: Ο Βασίλης Παπαβασιλείου διαβάζει δύο διηγήματα του Κώστα Ταχτσή

monopoli.gr
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της διαδικτυακής ηχητικής σειράς #snfccAtHome: Αναγνώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με δύο διηγήματα του Κώστα Ταχτσή.
14:48 18/06/2020

Με Ταχτσή ολοκληρώνονται οι Αναγνώσεις του ΚΠΙΣΝ – Διαβάζει ο Βασίλης Παπαβασιλείου

in.gr
Με δύο διηγήματα του Κώστα Ταχτσή: Τα ρέστα και Το κόκκινο παλτό ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της διαδικτυακής σειράς Αναγνώσεις
14:45 18/06/2020

Τα άγρια άλογα του Ιάσμου Ροδόπης όπως τα φωτογράφισε ο Βασίλης Παπαβασιλείου

inkomotini.news
Στα Θρακικά Μετέωρα, στην κοιλάδα του ποταμού Κομψάτου στον Ίασμο Ροδόπης, βρίσκουν καταφύγιο τα γνωστά προστατευόμενα άγρια άλογα της Αστραίας. The post Τα άγρια άλογα του Ιάσμου Ροδόπης όπως τα φωτογράφισε ο Βασίλης Παπαβασιλείου appeared first on IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης.
11:24 15/05/2020

Τηλεδιάσκεψη Γεννηματά με ανθρώπους του Πολιτισμού - Δέσμη τεσσάρων μέτρων

thestival.gr
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία στον χώρο και στους ανθρώπους του Πολιτισμού. Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Νίκος Ορφανός, οι σκηνοθέτες Βασίλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Τάρλοου (διευθυντής θεάτρου Πορεία) και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος. Επίσης, ο βουλευτής και αρμόδιος της Κ.Ο. για θέματα Πολιτισμού-Αθλητισμού, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Στη συνέχεια η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση: Πριν από τέσσερις ημέρες μίλησα στην Βουλή για την ανάγκη ενός ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ στήριξης του Πολιτισμού. Με δεδομέν
17:57 04/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load