#Βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ: “Λάτρευε να πηγαίνουν όλα στραβά, ήταν το αλατοπίπερο της ζωής της”

instyle.gr
Αποκαλύψεις για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ έκανε βοηθός της, μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση με τη μονάρχη που πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022, στα 96 της. Οπως υποστήριξε η Samantha Cohen, η βασιλισσα Ελισάβετ λάτρευε να πηγαίνουν στραβά τα πράγματα επειδή αυτό έκανε πικάντικη τη ζωή της. Η Cohen υπηρέτησε ως βοηθός και ιδιαιτέρα γραμματέας […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: “Λάτρευε να πηγαίνουν όλα στραβά, ήταν το αλατοπίπερο της ζωής της” appeared first on InStyle.
21:46 15/04/2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πότε την εξόργισαν ο Harry και η Meghan

instyle.gr
Μπορεί ο Harry να ήταν ο αγαπημένος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά σίγουρα τα τελευταία χρόνια της ζωής της, αυτός της έδωσε πολλές πίκρες. Πρώτα ήταν το Megxit και μετά οι επιθέσεις στην οικογένειά του. Η αείμνηστη βασίλισσα τα υπέφερε όλα στωικά. Ωστόσο, υπήρξε μία στιγμή, που ο Harry με τη σύζυγο του Meghan την […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Πότε την εξόργισαν ο Harry και η Meghan appeared first on InStyle.
12:46 15/01/2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε πραγματικότητα ο μεγαλύτερος φόβος της

instyle.gr
Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν προνοητική. Είχε προβλέψει ακόμη και όλες τις λεπτομέρειες του θανάτου της και μάλιστα, είχε εκφράσει και τον μεγαλύτερο φόβο της. Ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο BBC One τα Χριστούγεννα καταγράφει την πρώτη χρονιά του Κάρολου ως βασιλιά. Η πριγκίπισσα Anne αποκαλύπτει ότι συνέβη κάτι που φοβόταν η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ. Η […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε πραγματικότητα ο μεγαλύτερος φόβος της appeared first on InStyle.
15:46 22/12/2023

Οι επιστολές της νεαρής βασίλισσας Ελισάβετ – Σε ποιους έγραφε όταν το Μπάκιγχαμ έπεφτε για ύπνο;

tanea.gr
Δεν υπήρξε Βρετανός επί γης που να μην στεναχωρήθηκε όταν άκουσε ότι «η Βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε». Παρότι όλοι έβλεπαν ότι στα 96 της χρόνια, και ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου η υγεία της είχε κλονιστεί σοβαρά, ουδείς ήθελε να πιστέψει ότι το τέλος θα ερχόταν τόσο σύντομα μετά το δικό του […]
19:00 24/10/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: H ηχηρή απουσία της από τον πολιτικό γάμο του Κάρολου με την Camilla – Αυτή ήταν η αιτία

instyle.gr
Ο γάμος του Κάρολου με την Camilla δεν ήταν απλώς η τυπική ένωση δύο ερωτευμένων ανθρώπων, των οποίων η σχέση πέρασε από χίλια κύματα, αλλά ήταν μία ιστορική στιγμή. Κι ενώ ήταν όλοι παρόντες, παιδιά, οικογένεια και στενοί φίλοι, υπήρξαν δύο πολύ ηχηρές απουσίες, αυτές της βασίλισσας Ελισάβετ και του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου. Ο […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: H ηχηρή απουσία της από τον πολιτικό γάμο του Κάρολου με την Camilla – Αυτή ήταν η αιτία appeared first on InStyle.
22:46 06/10/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς τη σνόμπαραν ο Harry και η Meghan – “Είχε τούρτα για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet, αλλά…”

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Μarkle σνόμπαραν τη βασίλισσα Ελισάβετ, όταν εκείνη τους απηύθυνε πρόσκληση για να γιορτάσουν μαζί της τα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας Lilibet, όπως αναφέρει πρώην υπάλληλος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M E G H A N & H […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς τη σνόμπαραν ο Harry και η Meghan – “Είχε τούρτα για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet, αλλά…” appeared first on InStyle.
12:46 09/09/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το “καρφί” στην Kate Middleton όταν “εκπαιδευόταν” για πριγκίπισσα

instyle.gr
Καυστική ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ με την Kate Middleton πριν η νυν πριγκίπισσα της Ουαλίας παντρευτεί τον πρίγκιπα William και γίνει πολύτιμο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Πριν από τον πριγκιπικό γάμο, η Kate Middleton απολάμβανε συχνά πολυτελείς διακοπές. Ο William και η αγαπημένη του είχαν θεαθεί να κάνουν διακοπές στο νησί Mustique της Καραϊβικής με […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Το “καρφί” στην Kate Middleton όταν “εκπαιδευόταν” για πριγκίπισσα appeared first on InStyle.
17:46 16/08/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: “Γρουσούζικα” τα μπλε ρούχα της σε πριγκιπικούς γάμους

instyle.gr
Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ ήταν διάσημη για την πολύχρωμη γκαρνταρόμπα της. Άλλωστε, συνειδητά επέλεγε έντονα χρώματα για να ξεχωρίζει εύκολα μέσα στο πλήθος. Και ενώ το μπλε φαίνεται πως ήταν το αγαπημένο της, μάλλον αποδείχθηκε γρουσούζικο όταν η αείμνηστη μονάρχης, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο στα 96 της χρόνια, το φορούσε σε γάμους […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: “Γρουσούζικα” τα μπλε ρούχα της σε πριγκιπικούς γάμους appeared first on InStyle.
23:46 11/08/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σχεδίαζαν να την δολοφονήσουν σε επίσκεψή της στις ΗΠΑ – Αποκαλύψεις από το FBI

logiastarata.gr
Αρχεία που αφορούν επισκέψεις της βασίλισσας Ελισάβετ στις Ηνωμένες Πολιτείες στην δεκαετία του 1980 και του 1990 και τα αποία αποκαλύπτουν την διατύπωση απειλών και πιθανό σχέδιο δολοφονίας της, δόθηκαν στην δημοσιότητα από το FBI. Μεταξύ των εγγράφων, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του FBI, ένα σημείωμα αφορά την επίσκεψη της Ελισάβετ και του συζύγου της […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Σχεδίαζαν να την δολοφονήσουν σε επίσκεψή της στις ΗΠΑ – Αποκαλύψεις από το FBI appeared first on Λόγια-Σταράτα.
16:02 26/05/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσο κόστισε η κηδεία της στη βρετανική κυβέρνηση;

sportime.gr
Διαβάστε αναλυτικά τα ποσά που δαπανήθηκαν για το μεγάλο «αντίο» στη Βασίλισσα Ελισάβετ Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
20:20 18/05/2023

«Χρυσός» ο αποχαιρετισμός στη Βασίλισσα Ελισάβετ - Κόστισε περισσότερα από 160 εκατομμύρια λίρες

Newsit
Η κυβέρνηση της Βρετανίας δαπάνησε σχεδόν 162 εκατ. λίρες για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον Σεπτέμβριο του 2022. Περίπου 250.000 άνθρωποι περίμεναν επί ώρες στην ουρά για να την τιμήσουν, περνώντας μπροστά από το φέρετρο, στο Γουέστμινστερ. Για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και για τις παράπλευρες εκδηλώσεις, οι κυβερνητικές υπηρεσίες της Βρετανίας εκτιμάται ... Περισσότερα To άρθρο «Χρυσός» ο αποχαιρετισμός στη Βασίλισσα Ελισάβετ - Κόστισε περισσότερα από 160 εκατομμύρια λίρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:44 18/05/2023

«Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν περήφανη μητέρα» είπε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον Βασιλιά Κάρολο

Newsit
Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν «περήφανη μητέρα», είπε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ομιλία του από τη σκηνή της συναυλίας προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα, αποτίνοντας φόρο τιμής τόσο στον πατέρα του όσο και στην εκλιπούσα γιαγιά του. «Από την παθιασμένη εκστρατεία για το περιβάλλον» έως «την αλλαγή της ζωής ενός εκατομμυρίου ... Περισσότερα To άρθρο «Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν περήφανη μητέρα» είπε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον Βασιλιά Κάρολο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:06 08/05/2023

Ελισάβετ: H άγνωστη φωτογραφία με τα εγγόνια της λίγο πριν τον θάνατό της – Σήμερα θα έκλεινε τα 97

empisteutiko.gr
Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας σήμερα θα έκλεινε τα 97 της χρόνια, καθώς γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1926. Με αφορμή τα γενέθλιά της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο από την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ, να περιβάλλεται από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της. Το στιγμιότυπο, που τράβηξε […] The post Ελισάβετ: H άγνωστη φωτογραφία με τα εγγόνια της λίγο πριν τον θάνατό της – Σήμερα θα έκλεινε τα 97 appeared first on Empisteutiko.gr.
23:02 21/04/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα Ανάκτορα τιμούν την ημέρα των 97ων γενέθλιων της – Τα συγκινητικά μηνύματα

instyle.gr
Σήμερα θα ήταν τα 97α γενέθλια της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και τα Ανάκτορα έσπευσαν να τιμήσουν την ημέρα όπως και οι θαυμαστές της, που σηματοδότησαν την επέτειο με γλυκά αφιερώματα και μηνύματα στα social media. H βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Βρετανίας γεννήθηκε πριγκίπισσα Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαίρη στις 2.40 π.μ. στις 21 Απριλίου 1926. Ήταν το […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα Ανάκτορα τιμούν την ημέρα των 97ων γενέθλιων της – Τα συγκινητικά μηνύματα appeared first on InStyle.
12:34 21/04/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η τελευταία θυσία για χάρη του θρόνου πριν από τον θάνατό της

instyle.gr
Μια σκληρή απόφαση έλαβε η βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν από τον θάνατό της, η οποία αποδείκνυε πόσο αφοσιωμένη ήταν στο καθήκον της, το οποίο έβαζε πάνω απ’ όλα, ακόμη και από την οικογένεια και τα παιδιά της. Σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ, η απόφασή της να αφαιρέσει τους τίτλους της Αυτού Υψηλότητας και τους στρατιωτικούς τίτλους […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Η τελευταία θυσία για χάρη του θρόνου πριν από τον θάνατό της appeared first on InStyle.
13:56 20/04/2023

Τα σπάνια κοσμήματα της βασιλικής συζύγου, Καμίλα, κατά το επίσημο δείπνο στην Γερμανία

Newsit
Φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ και στην βασιλομήτωρ θέλησε να αποδώσει η βασιλική σύζυγος Καμίλα φορώντας δύο διάσημα και σπάνια κοσμήματα της βασιλικής οικογένειας κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη τους στη Γερμανία. Στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στο «Bellevue Palace» στο Βερολίνο, η Καμίλα απέδωσε φόρο τιμής στην ... Περισσότερα To άρθρο Τα σπάνια κοσμήματα της βασιλικής συζύγου, Καμίλα, κατά το επίσημο δείπνο στην Γερμανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:44 30/03/2023

Βασιλιάς Κάρολος: Πρώτη Γιορτή της Μητέρας χωρίς την Ελισάβετ – Η παιδική φωτογραφία που «ανέβασε»

tromaktiko.gr
Ο βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε την πρώτη Ημέρα της Μητέρας, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, κοινοποιώντας μία παιδική φωτογραφία με την «αγαπημένη του μαμά». Ο βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε την πρώτη Ημέρα της Μητέρας χωρίς τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αποτίοντας φόρο τιμής στην «αγαπημένη του μαμά» που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτέμβρη του 2022 σε […] The post Βασιλιάς Κάρολος: Πρώτη Γιορτή της Μητέρας χωρίς την Ελισάβετ – Η παιδική φωτογραφία που «ανέβασε» appeared first on Tromaktiko.gr.
11:38 19/03/2023

Ο Βασιλιάς Κάρολος παίρνει θέση: Καταδικάζει την ρωσική εισβολή

tovima
Ο Κάρολος πάει κόντρα στην πολιτική ουδετερότητα που είχε υιοθετήσει η μητέρα του Βασίλισσα Ελισάβετ.
13:24 24/02/2023

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παρασκήνιο της τελετής στέψης της – Τι αποκαλύπτει μία από τις κυρίες επί των τιμών της

instyle.gr
Τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά αντίστροφα για την τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου, μία από τις κυρίες επί των τιμών της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ θυμάται τη στέψη της τον Ιούνιο του 1953, σε ηλικία 25 ετών. Λίγοι άνθρωποι έχουν υπάρξει μάρτυρες της βασιλικής ιστορίας από πρώτο χέρι για περισσότερες από επτά δεκαετίες και […] The post Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παρασκήνιο της τελετής στέψης της – Τι αποκαλύπτει μία από τις κυρίες επί των τιμών της appeared first on InStyle.
13:00 21/02/2023

Ένοχος δήλωσε ο άνδρας με τη βαλλίστρα που είχε απειλήσει ότι θα σκότωνε τη βασίλισσα Ελισάβετ τα Χριστούγεννα του 2021

Newsbeast.gr
Ένας άνδρας ο οποίος είχε συλληφθεί στην κατοικία στο Κάστρο Ουίνδσορ της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ με γεμάτη βαλλίστρα δήλωσε σήμερα ένοχος στο δικαστήριο του Λονδίνου για αδίκημα βάσει του Νόμου περί Προδοσίας και για απειλή δολοφονίας μονάρχη. Ο Τζάσουαντ Σινγκ Τσάιλ, 21 ετών, παραδέχθηκε τις κατηγορίες στο Ολντ Μπέιλι του Λονδίνου μετά τη σύλληψή του φορώντας κουκούλα, μάσκα και γάντια στην περιοχή του κάστρου δυτικά του Λονδίνου περίπου στις 8.00 π.μ. την ημέρα των Χριστουγέννων του 2021. Η Ελισάβετ, που απεβίωσε τον Σεπτέμβριο πέρυσι, βρισκόταν στο κάστρο εκείνη την ημέρα με τον γιο της και τώρα βασιλιά Κάρολο και άλλα στενά μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Ο Τσάιλ εισήλθε στις
14:30 03/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load