#ΒΙΑΝΕΞ

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Τιμητική διάκριση στο συνέδριο Hellas Pharm

iatropedia.gr
Η ΒΙΑΝΕΞ κλείνει εφέτος 100 χρόνια παρουσίας και συνολικής προσφοράς, τόσο στη φαρμακευτική αγορά όσο και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία. The post Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Τιμητική διάκριση στο συνέδριο Hellas Pharm appeared first on Iatropedia.
15:09 15/04/2024

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories

onmed.gr
Ανακοινώθηκε συμφωνία για τη συμμετοχή του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στο μετοχικό κεφάλαιο της iDNA - Επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών του…Περισσότερα...
16:09 28/03/2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Θα είμαστε δίπλα στον αγώνα των οικογενειών τους για Δικαιοσύνη

Newsique.gr
Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών. Ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Τέμπη, ένας χρόνος μετά. Μπορεί να σε ενδιαφέρουν Έρχονται οι Maneskin στην Ελλάδα για το Ejekt Festival 2024 100 χρόνια Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ. Περηφάνια για το χθες, Πίστη για το αύριο! Μια υπόσχεση στη μνήμη των […] Το άρθρο Κασσελάκης για Τέμπη: Θα είμαστε δίπλα στον αγώνα των οικογενειών τους για Δικαιοσύνη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:58 28/02/2024

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ συμπλήρωσε έναν αιώνα δραστηριότητας

iatropedia.gr
Το 2024 σηματοδοτεί την έναρξη μιας εμβληματικής χρονιάς για τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ, με τη συμπλήρωση 100 ετών δραστηριοποίησης της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον χώρο του φαρμάκου. The post Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ συμπλήρωσε έναν αιώνα δραστηριότητας appeared first on Iatropedia.
13:09 22/02/2024

Gravity The Newtons: To σποτ για τα 100 χρόνια της ΒΙΑΝΕΞ που ξεχωρίζει και συγκινεί

thecaller.gr
Η ΒΙΑΝΕΞ κλείνει φέτος τα 100 χρόνια ζωής και σε συνεργασία με την γνωστή διαφημιστική εταιρεία Gravity The Newtons δημιούργησε ένα σχετικό σποτ.Η ΒΙΑΝΕΞ κλείνει φέτος τα 100 χρόνια ζωής και σε συνεργασία με την γνωστή διαφημιστική εταιρεία Gravity The Newtons δημιούργησε ένα σχετικό σποτ.Η κορυφαία εταιρεία επικοινωνίας ανεβάζει τον πήχη για μια ακόμη φορά. Το βίντεο ξεχωρίζει για την υψηλή του αισθητική ενώ το περιεχόμενο του συγκινεί. “100 Χρόνια όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, Περηφάνια για το χθες, Πίστη […]
02:00 17/02/2024

ΒΙΑΝΕΞ: Βράβευση για την φήμη της στο ελληνικό κοινό

iatropedia.gr
Η βράβευση βασίσθηκε στα αποτελέσματα της πανελλήνιας έρευνας «Η εικόνα των φαρμακευτικών εταιρειών μέσα από τα μάτια των πολιτών»,  που πραγματοποιήθηκε 20-26  Νοεμβρίου 2023. The post ΒΙΑΝΕΞ: Βράβευση για την φήμη της στο ελληνικό κοινό appeared first on Iatropedia.
13:09 08/01/2024

Βρεφικό γάλα: Ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα [πίνακας]

lamianow.gr
Ένα είδος απόλυτης ανάγκης, το βρεφικό γάλα, στην  περίπτωση που επιλέγεται το γάλα σε σκόνη έναντι του μητρικού θηλασμού, οι γονείς στην Ελλάδα αναγκάζονται να το πληρώνουν πραγματικά «χρυσάφι», με τη χώρα μας να έχει τις πιο υψηλές τιμές στην Ευρώπη! Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της συγκριτικής μελέτης που διενήργησε το τμήμα Χαρτογράφησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, το γάλα πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας, δηλαδή 0-6 μηνών και 6-12 μηνών, το οποίο μάλιστα αποτελεί τη μοναδική τροφή (και πηγή λήψης νερού) για το βρέφος έως τους 4 πρώτους μήνες της ζωής του και βασική τροφή του από 5 έως 8 μηνών, πωλείται στη χώρα μας έως και 213% ακριβότερα απ’ ό,τι
19:37 02/01/2024

Η ΒΙΑΝΕΞ και το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live ενώνουν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους

Newsique.gr
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει ζευγάρια στην προσπάθειά τους να γίνουν γονείς. Με σκοπό τη στήριξη ζευγαριών που αντιμετωπίζουν αναπαραγωγικές και οικονομικές δυσκολίες ώστε να γίνουν γονείς, η ΒΙΑΝΕΞ ανανεώνει τη συνεργασία της με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live, με την εταιρεία να «υιοθετεί» την Σπάρτη για ένα ολόκληρο έτος. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται για […] Το άρθρο Η ΒΙΑΝΕΞ και το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live ενώνουν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
12:58 30/11/2023

Ποιο αντιγριππικό εμβόλιο από τα έξι να κάνω;

slpress.gr
Εφέτος κυκλοφορούν για πρώτη φορά νέου τύπου εμβόλια στην Ελλάδα, τα οποία εγκρίθηκαν ως πιο αποτελεσματικά για την τρίτη ηλικία. Όμως με τον καβγά του προέδρου της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και των φαρμακοποιών με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ως προς την συνταγογράφηση, για το εμβόλιο πέρασαν απαρατήρητες σημαντικές λεπτομέρειες για την […] The post Ποιο αντιγριππικό εμβόλιο από τα έξι να κάνω; appeared first on slpress.gr.
20:28 07/10/2023

Τελετή 41 ου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» με τη στήριξη Altion-TONOVIT του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

Newsique.gr
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται για άλλη μια χρονιά δίπλα στο Δήμο Σπάρτης και το 41ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, χορηγώντας τις παράλληλες δράσεις του Δήμου, αλλά και την ιδιαίτερη τελετή λήξης του ιστορικού αγώνα, την «41η Τελετή Λήξης ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ powered by Altion-TONOVIT».  Στηρίζοντας διαχρονικά τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει για 2η χρονιά τη σημαντική αυτή διοργάνωση, ενός από τους πιο ιστορικούς υπέρ-μαραθώνιους της Ευρώπης, με […] Το άρθρο Τελετή 41 ου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» με τη στήριξη Altion-TONOVIT του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:58 05/10/2023

Όπισθεν Αγαπηδάκη για το αντιγριπικό και Χρυσοχοΐδη για τα νοσοκομεία

slpress.gr
Ντόμινο πολιτικών αντιδράσεων προκάλεσε μια ανάρτηση σε πολύ έντονο ύφος του επικεφαλής της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή το γεγονός ότι το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να συνταγογραφείται το αντιγριπικό εμβόλιο -απόφαση που εντέλει ανακλήθηκε. Σύμφωνα με όσα είχε πει χτες η κ. Αγαπηδάκη, θα έπρεπε όλοι οι ασφαλισμένοι να πληρώσουν γιατρό για να κάνουν το […] The post Όπισθεν Αγαπηδάκη για το αντιγριπικό και Χρυσοχοΐδη για τα νοσοκομεία appeared first on slpress.gr.
21:28 29/09/2023

Τιμήθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος – Δημήτρης: «Τεράστια παρακαταθήκη και αιτία υπερηφάνειας για μένα»

Newsique.gr
Ο Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος, ιδρυτής της ΒΙΑΝΕΞ και ένας από τους  σημαντικότερους πρωταγωνιστές της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, τιμήθηκε ως Πρωτεργάτης για τη διαχρονική και αδιάκοπη προσφορά του στην ανάπτυξη και εξέλιξή της, στο πλαίσιο της μεγάλης Επετειακής Εκδήλωσης με αφορμή τα 90 χρόνια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Η ιδιαίτερη […] Το άρθρο Τιμήθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος – Δημήτρης: «Τεράστια παρακαταθήκη και αιτία υπερηφάνειας για μένα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:58 28/09/2023

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Διαχρονικά δίπλα στον Άνθρωπο

Newsique.gr
Η ΒΙΑΝΕΞ, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών σε φαρμακευτικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας,  αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει πολυάριθμο χαρτοφυλάκιο φαρμακευτικών σκευασμάτων. Στα 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια της ΒΙΑΝΕΞ στην Αττική και την Πάτρα, αλλά και μέσα από συνεργασίες με σημαντικούς διεθνείς φαρμακευτικούς Οίκους, η ΒΙΑΝΕΞ έχει τη δυνατότητα […] Το άρθρο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Διαχρονικά δίπλα στον Άνθρωπο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:58 19/09/2023

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας στις Σπουδές Φαρμακείου, στις εγκαταστάσεις της ΒΙΑΝΕΞ

NewsBomb
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην κορυφαία, ελληνική, φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ του ομίλου Γιαννακόπουλου, πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του πρωτοπόρου –διαχρονικά- ΙΕΚ στις Σπουδές…
17:30 24/05/2023

Eλληνική φαρμακοβιομηχανία: Πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης – Πρωταθλήτρια στις επενδύσεις, 5.000 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το 2027

tromaktiko.gr
Πυλώνα σταθερότητας και ανάπτυξης αποτελεί η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Μάλιστα, οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες δρομολογούν σημαντικές επενδύσεις, ενισχύοντας την απασχόληση και δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στην οικονομία της χώρας. Μέχρι το 2027 οι όμιλοι ΒΙΑΝΕΞ, Elpen, Demo και Rafarm, αναμένεται να δημιουργήσουν περίπου […] The post Eλληνική φαρμακοβιομηχανία: Πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης – Πρωταθλήτρια στις επενδύσεις, 5.000 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το 2027 appeared first on Tromaktiko.gr.
08:01 02/05/2023

Σαν σημερα το 2018 έφυγε απο τη ζωη ο Ευπατρίδης, Κώστας Γιαννακόπουλος

olympia.gr
Ο Κώστας Γιαννακόπουλος «έφυγε» από την ζωή την Κυριακή 29/04/2018 σε ηλικία 85 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, καθώς και στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο εκλιπών είχε δημιουργήσει από το μηδέν μαζί με τους αδερφούς του, Παύλο και Θανάση, την «ΒΙΑΝΕΞ», ωστόσο δεν είχε ασχοληθεί ποτέ επίσημα με τον […] Σαν σημερα το 2018 έφυγε απο τη ζωη ο Ευπατρίδης, Κώστας Γιαννακόπουλος - olympia
15:02 29/04/2023

Δυναμική Παρουσία της ΒΙΑΝΕΞ στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Newsit
Στο πλαίσιο του διεθνούς Φόρουμ, ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και ο κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Αντιπρόεδρος ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. συμμετείχαν σε συζητήσεις με θέμα την υγεία και την ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Σημαντική παρουσία στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών VIII (Delphi Economic Forum) είχε φέτος ηΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. η κορυφαία ... Περισσότερα To άρθρο Δυναμική Παρουσία της ΒΙΑΝΕΞ στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:04 28/04/2023

Δυναμική Παρουσία της ΒΙΑΝΕΞ στο Φόρουμ των Δελφών – Γιαννακόπουλος: «Το επενδυτικό μας πρόγραμμα είναι διαχρονικό»

Newsique.gr
Σημαντική παρουσία στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών VIII (Delphi Economic Forum) είχε φέτος η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. η κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία, δίνοντας το δυναμικό παρών στη συζήτηση για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις στην καινοτομία και το θεσμικό πλαίσιο στην υγεία και την φαρμακοβιομηχανία. Συνομιλώντας με βασικούς εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς φαρμακοβιομηχανίας, οι κ.κ. Δημήτρης […] Το άρθρο Δυναμική Παρουσία της ΒΙΑΝΕΞ στο Φόρουμ των Δελφών – Γιαννακόπουλος: «Το επενδυτικό μας πρόγραμμα είναι διαχρονικό» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:02 28/04/2023

ΒΙΑΝΕΞ: Ανάμεσα στις «Most Sustainable Companies in Greece» για το 2023

Cnn.gr
Μια θέση ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece» για το 2023, έλαβε η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή και την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και…Περισσότερα...
13:52 03/04/2023

Βράβευση της ΒΙΑΝΕΞ για τη διαχρονική της προσφορά στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία από το ΕΚΠΑ

NewsBomb
Μια ιδιαίτερη βράβευση έλαβε η ΒΙΑΝΕΞ από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) για τη διαχρονική προσφορά της στην ελληνική…Περισσότερα...
14:34 25/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load