#Βικτώρια Καρύδα

Βικτώρια Καρύδα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 10χρονο γιο της, Αχιλλέα [Εικόνες]

thetoc.gr
Η Βικτώρια Καρύδα με casual εμφάνιση, φορώντας εφαρμοστό κολάν γυμναστικής, sneakers και μαύρο δερμάτινο crop jacket, περπατούσε δίπλα δίπλα με τον γιο της.
21:09 26/03/2024

Συγκινεί η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου ακόμη κλαίνε για τον πατέρα τους, γράφουν γράμματα»

NewsBomb
Η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και το πώς αντιμετωπίζουν τον χαμό του τα παιδιά τους.Περισσότερα...
14:00 11/12/2023

Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει για τη δολοφονία του συζύγου της

thebest.gr
Δηλώσεις στο «Happy Day» έκανε η Βικτώρια Καρύδα, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.
03:00 07/12/2023

Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά το έμαθαν από το ίντερνετ» – Συγκλονίζει για τη δολοφονία του συζύγου της

thecaller.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» έκανε η Βικτώρια Καρύδα, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. «Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές», είπε το γνωστό μοντέλο. Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» έκανε η Βικτώρια Καρύδα, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. «Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές», είπε το γνωστό μοντέλο. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, το 2018, η Βικτώρια Καρύδα έχει επανέλθει […]
22:00 05/12/2023

Βικτώρια Καρύδα: Έριξε χυλόπιτα – Όχι σε πρόταση γάμου από τη χήρα του Γιάννη Μακρή

koolnews.gr
Η Βικτώρια Καρύδα, που εντυπωσίασε σε μια επίδειξη μόδας με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, μίλησε για μια πρόσφατη πρόταση γάμου που δέχτηκε από έναν πλούσιο επιχειρηματία που ζει στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την Καρύδα, αυτή η πρόταση γάμου ήρθε σε μια περίοδο βαθιάς συναισθηματικής αναταραχής για εκείνη, καθώς ακόμη πενθεί τον χαμό του συζύγου της […] The post Βικτώρια Καρύδα: Έριξε χυλόπιτα – Όχι σε πρόταση γάμου από τη χήρα του Γιάννη Μακρή appeared first on Koolnews.gr.
20:58 05/12/2023

Βικτώρια Καρύδα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την άγνωστη πρόταση γάμου που δέχτηκε – «Με έφερε σε δύσκολη θέση»

tlife.gr
Η Βικτώρια Καρύδα έκλεψε την παράσταση στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου πριν από λίγες μέρες. To άρθρο Βικτώρια Καρύδα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την άγνωστη πρόταση γάμου που δέχτηκε – «Με έφερε σε δύσκολη θέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 05/12/2023

Βικτώρια Καρύδα: Εντυπωσίασε στην πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Πέντε χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή και εννέα μήνες μετά To άρθρο Βικτώρια Καρύδα: Εντυπωσίασε στην πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 03/12/2023

Βικτώρια Καρύδα: Με ανεβασμένη διάθεση κάνει γυμναστική και μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

koolnews.gr
Σε κλίμα Χριστουγέννων παρά τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες μπαίνει σιγά-σιγά το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα η οποία ετοιμάζεται μαζί με τα παιδιά της να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει αφήσει πίσω της οριστικά το δύσκολο περιστατικό με τη δολοφονία του άντρα της Γιάννη Μακρή, γεμίζοντας τη μέρα της […] The post Βικτώρια Καρύδα: Με ανεβασμένη διάθεση κάνει γυμναστική και μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα appeared first on Koolnews.gr.
21:58 09/11/2023

Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στην πασαρέλα 7 μήνες μετά τη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της

govastileto.gr
Η Βικτώρια Καρύδα σχεδόν πέντε χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή, στη Βούλα και επτά μήνες μετά το τέλος της δίκης για τη δολοφονία του, επέστρεψε στις πασαρέλες. Συγκεκριμένα το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, το βράδυ της Τετάρτης 1/11, επέστρεψε στα […]
10:00 03/11/2023

Βικτώρια Καρύδα: Η ζωή της σήμερα και η απάντηση για τα οικονομικά της πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή

irafina.gr
Πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα μιλά για όλα στη «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη. Λίγο καιρό μετά την αυλαία της δίκης για την δολοφονία και παρά την καταδικαστική απόφαση για τον εκτελεστή, η Βικτώρια Καρύδα δηλώνει πως δεν έμεινε ικανοποιημένη από την […]
12:02 13/05/2023

Βικτώρια Καρύδα: Θέλω να βρω έναν άνθρωπο δυναµικό, έξυπνο και να είναι αληθινός και πραγματικός άνδρας- Θέλω να είναι µάγκας

thecaller.gr
Πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα μίλησε στη «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη.Πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα μίλησε στη «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη.Λίγο καιρό μετά την αυλαία της δίκης για την δολοφονία και παρά την καταδικαστική απόφαση για τον εκτελεστή, η Βικτώρια Καρύδα δηλώνει πως δεν έμεινε ικανοποιημένη από την απόφαση της Δικαιοσύνης, […]
09:14 13/05/2023

Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Εχουν περάσει πέντε χρόνια και ακόµα είµαστε στα δικαστήρια, πόσο να αντέξω;»

zappit.gr
Η Βικτώρια Καρύδα µίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τη δίκη των εκτελεστών του συζύγου […] The post Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Εχουν περάσει πέντε χρόνια και ακόµα είµαστε στα δικαστήρια, πόσο να αντέξω;» appeared first on Zappit.
08:18 13/05/2023

Βικτώρια Καρύδα: Ο καθημερινός Γολγοθάς της, μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή

tlife.gr
Ο πόνος που αισθάνεται η Βικτώρια Καρύδα είναι άσβεστος και τα ερωτήματα βασανιστικά. Η θλίψη για To άρθρο Βικτώρια Καρύδα: Ο καθημερινός Γολγοθάς της, μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:00 31/03/2023

Βικτώρια Καρύδα: «Εγώ τον άνδρα μου θέλω»

Newsique.gr
«Αυλαία» έπεσε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα το 2018. Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, μετά την απόφαση δήλωσε πως αυτό «δεν θα γυρίσει πίσω» τον σύζυγό της. Ειδικότερα, η Βικτώρια Καρύδα δήλωσε πως «τον άνδρα μου δεν θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω», τονίζοντας ότι «εγώ […] Το άρθρο Βικτώρια Καρύδα: «Εγώ τον άνδρα μου θέλω» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:54 30/03/2023

Δολοφονία Μακρή: «Ζω με θυμό και πόνο»! Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα

thebest.gr
«Καμία καταδικαστική απόφαση δεν θα γυρίσει τον άνδρα μου πίσω» ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα, μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας
17:18 30/03/2023

«Ζω με θυμό και πόνο»! Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για την αθώωση του 37χρονου σχετικά με την εκτέλεση του συζύγου της

Newsit
Εξοργισμένη είναι η Βικτώρια Καρύδα με την αθώωση του 37χρονου, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, τον Οκτώβριο του 2018. Δικαστές και ένορκοι καταδίκασαν, χωρίς ελαφρυντικά, όπως και πρωτοδίκως τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση, βουλγαρικής ... Περισσότερα To άρθρο «Ζω με θυμό και πόνο»! Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για την αθώωση του 37χρονου σχετικά με την εκτέλεση του συζύγου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:58 30/03/2023

Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά ζητούν από τον Θεό να γυρίσει ο πατέρας τους»

pagenews.gr
Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου γράφουνε ακόμα γράμματα στον μπαμπά τους και πιστεύουν σε ένα θαύμα»
16:18 30/03/2023

Δολοφονία Μακρή: Ξεσπά μετά τη δική η Βικτώρια Καρύδα – «Τα παιδιά μου γράφουν ακόμα γράμματα στον μπαμπά τους και πιστεύουν σε ένα θαύμα»

paraskhnio.gr
Tο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, κατέληξε στην αθώωση του ενός εκ των δυο καταδικασθέντων σε πρώτο βαθμό για τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, το 2018, έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Ειδικότερα, αθώος κρίθηκε λόγω αμφιβολιών ο 37χρoνος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών Το άρθρο Δολοφονία Μακρή: Ξεσπά μετά τη δική η Βικτώρια Καρύδα – «Τα παιδιά μου γράφουν ακόμα γράμματα στον μπαμπά τους και πιστεύουν σε ένα θαύμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:10 30/03/2023

Βικτώρια Καρύδα: Ξεσπά στην Τατιάνα Στεφανίδου – Ανατροπή στη δίκη για την υπόθεση του Γιάννη Μακρή

tlife.gr
Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, που έπεσε νεκρός πριν από 4,5 χρόνια To άρθρο Βικτώρια Καρύδα: Ξεσπά στην Τατιάνα Στεφανίδου – Ανατροπή στη δίκη για την υπόθεση του Γιάννη Μακρή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:24 30/03/2023

Ισόβια και από το Εφετείο στον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή – Βικτώρια Καρύδα: «Τον άνδρα μου δεν θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω»

Newsit
«Αυλαία» έπεσε σε μία ακόμα πολύκροτη υπόθεση που εκδικαζόταν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Πρόκειται για την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου του μοντέλου, Βικτώριας Καρύδα, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, τον Οκτώβριο του 2018. Δικαστές και ένορκοι καταδίκασαν, χωρίς ελαφρυντικά, όπως και πρωτοδίκως τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση, ... Περισσότερα To άρθρο Ισόβια και από το Εφετείο στον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή – Βικτώρια Καρύδα: «Τον άνδρα μου δεν θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:06 30/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load