#Γιώργος Βόβορας

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιώργος Βόβορας έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στη Νεπτούνας και μπουγελώθηκε από τους παίκτες του!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιώργος Βόβορας έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στη Νεπτούνας και μπουγελώθηκε από τους παίκτες του! 05/03/2024 Με το «δεξί» ξεκίνησε η θητεία του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο της Νεπτούνας, αφού η νέα του ομάδα επικράτησε με 78-76 στην έδρα της Λιετκαμπέλις για το λιθουανικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός μπουγελώθηκε από τους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως πρώτος σκόρερ για την Νεπτούνας ήταν ο Αζουόλας Τουμπέλις, ο οποίος πέτυχε  21 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Γκεντιμίνας Όρελικ με 29 πόντους και 5 ασίστ.  
00:46 05/03/2024

Νεπτούνας: Ανακοινώθηκε μέχρι το 2025

fosonline.gr
O Γιώργος Βόβορας ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας έως και το 2025.
22:46 23/02/2024

Αναλαμβάνει λιθουανική ομάδα ο Βόβορας

pressaris.gr
Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας στη Νεπτούνας βρήκε ο Γιώργος Βόβορας. The post Αναλαμβάνει λιθουανική ομάδα ο Βόβορας appeared first on pressaris.gr.
19:09 23/02/2024

Μπακς: Με Βόβορα στο Summer League του Λας Βέγκας

aek1924.gr
Οι Μπακς ανακοίνωσαν το προπονητική τους επιτελείο για το Summer League, στο οποίο βρίσκεται και ο Γιώργος Βόβορας. Έχει ανακοινωθεί ήδη το προπονητική επιτελείο των Μπακς για τη σεζόν που έρχεται. Εκτός του head coach, Έιντριαν Γκρίφιν, έχουμε και την πρώτη γυναίκα στην ιστορία των Μπακς που θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού τιμ, την Σίντνι […] The post Μπακς: Με Βόβορα στο Summer League του Λας Βέγκας appeared first on AEK1924.gr.
00:37 01/07/2023

Ένας Έλληνας στο σταφ των Μπακς!

thessports.gr
Μία θέση στο προπονητικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς για τη Summer League του NBA, η οποία θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας από τις 7 έως και τις 17 Ιουλίου, βρήκε ο Γιώργος Βόβορας. Ο 46χρονος Έλληνας τεχνικός, που έχει διατελέσει head coach στον Παναθηναϊκό και την Ντέμπρετσεν από την Ουγγαρία, θα έχει έτσι την […] The post Ένας Έλληνας στο σταφ των Μπακς! first appeared on ThesSports.
22:53 05/06/2023

Μιλγουόκι Μπακς: Στο τεχνικό επιτελείο των «ελαφιών» ο Γιώργος Βόβορας

NewsBomb
Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γιώργος Βόβορας αναμένεται να δουλέψει στο Summer League του NBA με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
22:00 05/06/2023

Μπακς: Στο τεχνικό τιμ ο Βόβορας

fosonline.gr
Ο Γιώργος Βόβορας θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ των Μιλγουόκι Μπακς ενόψει του Summer League.
21:46 05/06/2023

Ευρωλίγκα: Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟ πέταξε για το Μιλάνο

myvolos.net
Ο Χρ. Σερέλης βουτάει στα βαθιά, με τον ΠΑΟ να αντιμετωπίζει την Αρμάνι χωρίς 4 παίκτες. [INTIMENEWS] Μετ’ εμποδίων θα ανοίξει η νέα σελίδα του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στη θέση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Αν και υπήρχε η σκέψη να μείνει ο Γιώργος Βόβορας για το αποψινό (21.30) παιχνίδι στο Μιλάνο κόντρα στην […]
14:34 23/02/2023

Παναθηναϊκός: «Τελειώνουν» και οι Γιώργος Βόβορας και Θανάσης Γιαπλές

Newsit
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει ολόκληρο το προπονητικό τιμ, μεταξύ των οποίων και οι Γιώργος Βόβορας και Θανάσης Γιαπλές. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε στο πλευρό του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τους Βόβορα, Γιαπλέ και Μπόσκοβιτς, με άπαντες να μη συνεχίζουν ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός: «Τελειώνουν» και οι Γιώργος Βόβορας και Θανάσης Γιαπλές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:38 21/02/2023

Ο Σίμτσακ στο πλευρό Σερέλη στον Παναθηναϊκό, τέλος Βόβορας και Γιαπλές

filathlos.gr
Ο Σίμτσακ στο πλευρό Σερέλη στον Παναθηναϊκό, τέλος Βόβορας και Γιαπλές 21/02/2023 Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται στο επιτελείο του Παναθηναϊκού. Πέρα από τον Ράντονιτς και τον άμεσο συνεργάτη του, Μπόσκοβιτς, παρελθόν θα αποτελέσουν και οι Γιώργος Βόβορας και Θανάσης Γιαπλές. Ο πρώτος ίσως μείνει λίγες μέρες για να βοηθήσει στη μετάβαση, αλλά δεδομένα δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» αποχωρώντας ξανά. Ο πρώτος που θα πλαισιώσει τον Χρήστο Σερέλη στο τεχνικό τιμ ως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη τα τελευταία χρόνια, σε Ούνιξ, Παναθηναϊκό και Τόφας. Παράλληλα, ο γυμναστής του Ιωνικού, Αλέξανδρος Σταμ
15:32 21/02/2023

Βόβορας: «Σημαντική η ομιλία Παρθενόπουλου στο ημίχρονο, διάστρεμμα ο Πονίτκα»

Gazzetta
Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζάλγκιρις αποκάλυψε πως ο Βασίλης Παρθενόπουλος και η ομιλία του στο ημίχρονο έπαιξαν σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα. Διάστρεμμα η πρώτη εκτίμηση για Πονίτκα.
00:56 27/01/2023

Βόβορας μετά το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: «Διάστρεμμα ο Πονίτκα, ήταν σημαντική η ομιλία του Παρθενόπουλου στο ημίχρονο»

Newsit
Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις και στάθηκε στην ομιλία του Βασίλη Παρθενόπουλου στο ημίχρονο, η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή εικόνας του τριφυλλιού στο δεύτερο μέρος. Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε ακόμα ότι ο Ματέους Πονίτκα έχει υποστεί διάστρεμμα, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει την Παρασκευή. Αναλυτικά ... Περισσότερα To άρθρο Βόβορας μετά το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: «Διάστρεμμα ο Πονίτκα, ήταν σημαντική η ομιλία του Παρθενόπουλου στο ημίχρονο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:42 27/01/2023

Βόβορας: «Να έχουμε μεγαλύτερη ένταση»

filathlos.gr
Βόβορας: «Να έχουμε μεγαλύτερη ένταση» 02/01/2023 Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Προμηθέα με την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού. Όσα είπε στην ΕΡΤ ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς:  «Θέλαμε να είμαστε για 40 λεπτά σοβαροί. Υπήρχε διάθεση και θέλουμε να έχουμε διαφορετική εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια». Ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν στην Ευρωλίγκα είπε: «Δεν κάναμε διαχείριση, θέλαμε να παίξουμε με 40 λεπτά ένταση και θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια και στη συνέχεια».
21:00 02/01/2023

Βόβορας: «Δείξαμε αντίδραση και βγάλαμε ενέργεια - Αύριο για Ουόλτερς»

fosonline.gr
Δηλώσεις μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα στην Πάτρα έκανε ο Γιώργος Βόβορας.
22:50 26/12/2022

Βόβορας: «Θα δούμε την κατάσταση του Γουόλτερς, νομίζω δεν είναι σοβαρό»

Gazzetta
Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε μετά το ματς με τον Απόλλωνα και θέλησε να καθησυχάσει για την κατάσταση του Νέιτ Γουόλτερς η οποία όπως δήλωσε δεν μοιάζει σοβαρή.
21:32 26/12/2022

Βόβορας: «Είχαμε λάθος προσέγγιση, να δείξουμε άμεσα αντίδραση»

fosonline.gr
Στην ανάγκη να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές. 
22:00 23/12/2022

Βόβορας: «Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση»

filathlos.gr
Βόβορας: «Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση» 20/11/2022 Ο Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καρδίτσα στάθηκε στην καλή εμφάνιση του «τριφυλλιού» και στην προσέγγιση που πρέπει να έχουν οι «πράσινοι» ενόψει «διαβολοβδομάδας». Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ: Για το ματς: «Είναι μια ομάδα η Καρδίτσα και αξίζει τον σεβασμό μας και προσπαθεί σε κάθε ματς. Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση. Η συνολική εικόνα μας ήταν καλή. Είχαμε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη».  Για τη «διαβολοβδομάδα»: «Νομίζω το πιο σημαντικό ήταν η προσέγγιση και στα ματς που έχουμε αυτή την βδομάδα συγκεκριμένη πρ
21:26 20/11/2022

Σε καμπ στην Τουρκία ο Βόβορας

panathinaikoskosmos.com
Το «παρών» στο προπονητικό καμπ του «High Touch» στην Τουρκία έδωσε ο Γιώργος Βόβορας. Continue reading Σε καμπ στην Τουρκία ο Βόβορας at Panathinaikos Kosmos.
17:08 05/07/2022

«Έσκασε» η πρώτη αποχώρηση από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Έσκασε» η πρώτη αποχώρηση από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟ) 23/06/2022 Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με αποτυχημένο τρόπο για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και σήμερα έγινε γνωστή η πρώτη αποχώρηση βασικού στελέχους του προπονητικού επιτελείου της ομάδας. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στα μέσα Απριλίου, στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα, αλλά η παρουσία του στο τεχνικό τιμ των «πράσινων» αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο 47χρονος τεχνικός πρόκειται να λύσει το συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να επιστρέψει άμεσα στο Λαύριο στο οποίο ήταν πρώτος προπονητής τα τελευταία 17 χρόνια. Αντιθέτ
16:08 23/06/2022

Παναθηναϊκός: Μένει ο Βόβορας ως ασίσταντ, φεύγει ο Σερέλης

fosonline.gr
Τέλος ο Χρήστος Σερέλης από τον Παναθηναϊκό. Μένει ως ασίσταντ ο Γιώργος Βόβορας, εάν συμφωνήσει ο νέος προπονητής. 
15:52 23/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load