#Γιώργος Σαββίδης

Ιδιαίτερη μέρα για τον Γιώργο Σαββίδη

filathlos.gr
Ιδιαίτερη μέρα για τον Γιώργο Σαββίδη 28/03/2024 Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, σειρά παίρνει σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης. Ο μεγάλος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλείνει σήμερα το 32ο έτος της ηλικίας του, καθώς γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1991. Ο ασπρόμαυρος Α.Σ. έστειλε τις δικές της ευχές στον Γιώργο Σαββίδη, αναφέροντας: "Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εύχεται στο επίλεκτο μέλος του Σωματείου μας, και συμπαραστάτη όλων των τμημάτων μας, Γιώργο Σαββίδη, χρόνια πολλά για τα 33α γενέθλιά του. Μία ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία, και πολλές «ασπρόμαυρες» επιτυχίες!".
11:46 28/03/2024

Ο νέος υποψήφιος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αυτά είναι τα δεδομένα

filathlos.gr
Ο νέος υποψήφιος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αυτά είναι τα δεδομένα 21/12/2023 Ο Τόμας Τσορν είναι υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπαθεί δεδομένα να καλύψει το συγκεκριμένο κενό, το οποίο υπάρχει τους τελευταίους μήνες, καθώς ο Ζοσέ Μπότο αποτελεί παρελθόν από τον περασμένο Ιούλιο. Το όνομα του Γερμανού είδε το «φως της δημοσιότητας» σήμερα και αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι πρόκειται για μία λύση που έχει στα υπόψη ο ΠΑΟΚ και μάλιστα έχουν γίνει επαφές της οικογένειας Σαββίδη μαζί του. Για συμφωνία (όπως κυκλοφόρησε) δεν μπορεί να γίνει λόγος. Πρόκειται για έναν Γερμανό αθλητικό διευθυν
18:46 21/12/2023

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη κορυφής για τον προγραμματισμό που θα παρουσιαστεί στον Ιβάν Σαββίδη

aek1924.gr
Ο Γιώργος Σαββίδης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΟΚ, ώστε να προετοιμαστεί το σχέδιο που θα παρουσιαστεί στον πρόεδρο του Δικεφάλου. Ο Γιώργος Σαββίδης αναλαμβάνει για τα καλά δράση και την Παρασκευή (26/5) κάλεσε σε σύσκεψη τα στελέχη του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αναλύσουν όλοι μαζί όσα έγιναν στην αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και να διερευνηθούν όσα δεν […] The post ΠΑΟΚ: Σύσκεψη κορυφής για τον προγραμματισμό που θα παρουσιαστεί στον Ιβάν Σαββίδη appeared first on AEK1924.gr.
22:28 26/05/2023

Δεν έμειναν στις... φωνές σε Γ. Σαββίδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Σπασμένα παράθυρα και «ξύπνα κι εμφανίσου» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Δεν έμειναν στις... φωνές σε Γ. Σαββίδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Σπασμένα παράθυρα και «ξύπνα κι εμφανίσου» (ΦΩΤΟ) 26/05/2023 Τα ξημερώματα της Πέμπτης μια μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ πήγε στην Τούμπα για να περιμένει την αποστολή, η οποία επέστρεφε από τον Βόλο, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και φυσικά να τους αποδοκιμάσει, όπως και τον προπονητή, αλλά εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαββίδης με τον Μάκη Γκαγκάτση και τους μίλησε για να απομακρυνθούν ήρεμα στη συνέχεια. Πρόλαβαν όμως και έγραψαν συνθήματα στο σπιτάκι έξω από την Τούμπα, ενώ έσπασαν και αρκετά τζάμια. Τα συνθήματα έγραφαν: «Ξύπνα κι εμφανίσου». Χθες το πρωί οι ζημιές αποκαταστάθηκαν από συνεργεία που
13:04 26/05/2023

Αποκαλυπτικός Σαββίδης για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

to10.gr
Ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση μίλησαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τον χαμένο τελικό του κυπέλλου και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και σε μεταγραφές.
10:14 25/05/2023

Κόσμος στην Τούμπα τα ξημερώματα - Γ. Σαββίδης: «Κι εμείς πονάμε! Έξι με εφτά μεταγραφές»

filathlos.gr
Κόσμος στην Τούμπα τα ξημερώματα - Γ. Σαββίδης: «Κι εμείς πονάμε! Έξι με εφτά μεταγραφές» 25/05/2023 Οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί στην Τούμπα και ζήτησαν να μιλήσουν με την ομάδα άμα τη άφιξή της από τον Βόλο, κάτι που συνέβη στις 2:00 τα ξημερώματα. Οι οργανωμένοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για την εικόνα των παικτών και την ήττα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, με τους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση να διαβεβαιώνουν τους παρευρισκόμενους ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές την επόμενη σεζόν. Όπως τόνισαν, η φετινή περίοδος ήταν για όλους δύσκολη, όμως υπογράμμισαν πως έχουν παρθεί ήδη αποφάσεις και θα γίνουν κινήσεις για τ
09:46 25/05/2023

Παρουσία Γιώργου Σαββίδη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνησή του πριν από τον τελικό με την ΑΕΚ, η οποία έγινε στο γήπεδο της Τούμπας. Παρών σε αυτή ήταν και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης. The post Παρουσία Γιώργου Σαββίδη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ first appeared on ThesSports.
12:46 23/05/2023

Ξεσηκωμός πριν τον τελικό στον ΠΑΟΚ - Οπαδοί και Γ. Σαββίδης στην Τούμπα

filathlos.gr
Ξεσηκωμός πριν τον τελικό στον ΠΑΟΚ - Οπαδοί και Γ. Σαββίδης στην Τούμπα 23/05/2023 Το ψυχολογικό ντοπάρισμα των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Παρών στο γήπεδο της Τούμπας και ο Γιώργος Σαββίδης. Περισσότερα σε λίγο...
12:42 23/05/2023

Χωρίς το… Νο.1 στον τελικό με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Χωρίς το… Νο.1 στον τελικό με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ) 17/05/2023 Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στα διαδικαστικά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε στο τέλος της Γ.Σ. πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (24/5, 20:30). Ωστόσο, υπογράμμισε πως την ομάδα θα συνοδεύσουν στον τελικό οι γιοι του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Νίκος και Γιώργος Σαββίδης.
13:02 17/05/2023

Στη Τούμπα και ο Σαββίδης

thessports.gr
«Αυλαία» ρίχνει το πρωτάθλημα της Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στη μεγάλη «μάχη» για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής των Play Off έφτασε και ο Γιώργος Σαββίδης, περίπου μισή ώρα πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού. The post Στη Τούμπα και ο Σαββίδης first appeared on ThesSports.
19:38 14/05/2023

Η κουβέντα Σαββίδη με Φιλίποφ!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα στο Παλατάκι, που τελείωσε τη σειρά υπέρ των «ερυθρόλευκων». Στο κλειστό του Δικεφάλου έδωσε το παρών και ο Γιώργος Σαββίδης, με τον γιο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παρακολουθεί την αναμέτρηση παρέα με τον Ντίμα Φιλίποφ. Οι […] The post Η κουβέντα Σαββίδη με Φιλίποφ! first appeared on ThesSports.
15:56 29/04/2023

Στα αποδυτήρια ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ΠΑΟΚ-Βόλος

filathlos.gr
Στα αποδυτήρια ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ΠΑΟΚ-Βόλος 10/04/2023 Κατέβηκε στα αποδυτήρια ο Γιώργος Σαββίδης με το φινάλε του ΠΑΟΚ-Βόλος. Ο γιος του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας και θέλησε να μοιράσει συγχαρητήρια. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησαν των φιλοξενούμενων ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό 4-2 κι ο Γιώργος Σαββίδης επιβράβευσε το ποδοσφαιρικό τμήμα για την αντίδραση μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό.
09:34 10/04/2023

Ικανοποίηση για την αντίδραση από Σαββίδη

thessports.gr
Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε ξανά το παρών στο γήπεδο της Τούμπας παρακολουθώντας το άνετο 4-2 του ΠΑΟΚ επί του Βόλου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέβηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, προκειμένου να συγχαρεί τους παίκτες του Δικεφάλου για την εμφάνισή τους. Ο Γιώργος Σαββίδης, […] The post Ικανοποίηση για την αντίδραση από Σαββίδη first appeared on ThesSports.
22:44 09/04/2023

Στην Τούμπα για το ντέρμπι ο Σαββίδης!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off και ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται, όπως αναμενόταν, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο γιος του προέδρου και ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων» έφτασε στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο παιχνίδι. Μάλιστα, παρακολουθεί το σπουδαίο παιχνίδι από την προεδρική σουίτα της Τούμπας. The post Στην Τούμπα για το ντέρμπι ο Σαββίδης! first appeared on ThesSports.
20:26 02/04/2023

Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Γιώργος Σαββίδης

fosonline.gr
Στο γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή ο Γιώργος Σαββίδης προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
17:22 30/03/2023

ΠΑΟΚ: Οι ευχές στον Γιώργο Σαββίδη για τα γενέθλιά του

Gazzetta
Ο Γιώργος Σαββίδης έχει γενέθλια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον γιο του μεγαλομετόχου του συλλόγου μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media.
13:12 28/03/2023

ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης κατέθεσαν υπομνήματα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Gazzetta
Η  ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η πλευρά του Γιώργου Σαββίδη προχώρησαν στην κατάθεση υπομνημάτων στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
12:50 16/12/2022

Κατέθεσαν υπομνήματα ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης, πότε θα βγει η απόφαση της ΕΕΑ

filathlos.gr
Κατέθεσαν υπομνήματα ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης, πότε θα βγει η απόφαση της ΕΕΑ 16/12/2022 Ο ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης κατέθεσαν τα υπομνήματα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πλέον αναμένεται η σχετική απόφαση που αναμένεται να βγει μετά τις τις γιορτές. . Η νομική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτή του Γιώργου Σαββίδη ολοκλήρωσαν τη σύνταξη των πολυσέλιδων υπομνημάτων και τα κατέθεσαν στην ΕΕΑ. Ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας και έμπειρος ποινικολόγος, Δημήτρης Τσάκος μίλησε  σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το θέμα αυτό: «Εγώ κατέθεσα το υπόμνημά μου. Πέραν του αμετάκλητου βουλεύματος, είπα και κάτι άλλο. Βγαίνει ένα βούλευμα που με π
12:28 16/12/2022

Το «ασπρόμαυρο» δώρο σε Σαββίδη και ο Λευκός Πύργος!

thessports.gr
Ένα ιδιαίτερο και άκρως… «ασπρόμαυρο» δώρο έλαβε ο Γιώργος Σαββίδης από φίλο του ΠΑΟΚ.   Συγκεκριμένα, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, ανάρτησε φωτογραφία κρατώντας ένα κάδρο που απεικονίζει τον Λευκό Πύργο, ο οποίος πάνω έχει τον σήμα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα στο φόντο πετούν δύο αετοί, με τον Γιώργο Σαββίδη να ποζάρει με καμάρι, κοιτώντας το […] The post Το «ασπρόμαυρο» δώρο σε Σαββίδη και ο Λευκός Πύργος! first appeared on ThesSports.
22:34 12/12/2022

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Έκτακτη σύσκεψη για τα μεταγραφικά

filathlos.gr
Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Έκτακτη σύσκεψη για τα μεταγραφικά 12/12/2022 Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο με σκοπό να παρουσιαστεί καλύτερος στην επανέναρξη της σεζόν, συγκριτικά με το πρώτο μισό. Για αυτό τον λόγο και έγινε έκτακτη σύσκεψη με βασικό αντικείμενο συζήτησης τις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι ο Γιώργος Σαββίδης με τον Ζοσέ Μπότο, με θέμα τον μεσοεπιθετικό που θέλει να αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο «Δικέφαλος του Βορρά». Πρόκειται για μία υπόθεση που απασχολεί εδώ και καιρό τους Θεσσαλονικείς, με τον Φάμπιο Μάρτινς να είναι ο παίκτης που έχει ακουστεί περισσότερο από τους
08:48 12/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load