#Δημήτρης Αϊβαλιώτης

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Αϊβαλιώτης στο “Μικρό Παρίσι των Αθηνών”

eleftherostypos.gr
Το Petit Paris d’ Athènes – το μικρό Παρίσι των Αθηνών κλείνοντας 10 χρόνια παρουσίας, υποδέχεται στο επετειακό του έτος τον Δημήτρη Αΐβαλιώτη και την Βάσια Βασιλείου με γενικό τίτλο ” Ο έρωτας στις τέχνες”. Απο την μυθολογία έως σήμερα οι δύο ιδιαίτεροι καλλιτέχνες παρουσιάζουν την performance ” Έρως Αντέρως” στον υπέροχο χώρο LUX Athens […] Το άρθρο Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Αϊβαλιώτης στο “Μικρό Παρίσι των Αθηνών” εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 13/10/2023

Ο ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης τραγουδά για “Τα ασήμαντα” – Τα πιο σημαντικά [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης με ρίζες από το όμορφο Αϊβαλί, που δεν ξεχνάει ποτέ να συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα του, ξέρει να μπλέκει το λαϊκότροπο στοιχείο με το traditional balcan. Ο γνωστός Ηθοποιός / Τραγουδιστής μετά από τις πετυχημένες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, Αντ1 “Ήλιος” Mega “Τα αύριο μας ανήκει” καθώς και στην τελευταία μεγάλη επιτυχία του Alpha […] Το άρθρο Ο ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης τραγουδά για “Τα ασήμαντα” – Τα πιο σημαντικά [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 09/05/2023

Δημήτρης Αϊβαλιώτης: Κυκλοφόρησε το τρυφερό ζεϊμπέκικο «Δυο τσιγάρα»

Παραπολιτικά
Με ένα βαθιά συναισθηματικό, ξεχωριστό τραγούδι ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης αγγίζει τα βιο βαθιά συναισθήματα που κρύβουμε μέσα μας.
11:30 23/04/2021

Δυο τσιγάρα: Το τρυφερό, ευαίσθητο ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Αιβαλιώτη

happytv.gr
Με ένα βαθιά συναισθηματικό, ξεχωριστό κομμάτι ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την δισκογραφική εταιρεία Inside out music ερμηνεύοντας το λυρικό ζεϊμπέκικο «2 τσιγάρα», που υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά οι Νίκος Καραδημητρίου και Γιάννης Μουρατίδης. Ο ευαίσθητος, αντισυμβατικός, ενθουσιώδης, ταλαντούχος ερμηνευτής με ωριμότητα παρουσιάζει το πέμπτο κατά σειρά digital single, που αποτελεί προπομπό […] The post Δυο τσιγάρα: Το τρυφερό, ευαίσθητο ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Αιβαλιώτη appeared first on HappyTv.gr.
10:41 15/03/2021

Δυο τσιγάρα: Το τρυφερό, ευαίσθητο ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Αιβαλιώτη!

irafina.gr
Με ένα βαθιά συναισθηματικό, ξεχωριστό κομμάτι ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την δισκογραφική εταιρεία Inside out music ερμηνεύοντας το λυρικό ζεϊμπέκικο «2 τσιγάρα», που υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά οι Νίκος Καραδημητρίου και Γιάννης Μουρατίδης. Ο ευαίσθητος, αντισυμβατικός, ενθουσιώδης, ταλαντούχος ερμηνευτής με ωριμότητα παρουσιάζει το πέμπτο κατά σειρά digital single, που αποτελεί προπομπό […]
16:46 12/03/2021

Δημήτρης Αϊβαλιώτης: «Μαγούλα»… Το νέο τραγούδι, τα ερεθίσματα και η υποκριτική

paraskhnio.gr
Ένας πολυπράγμων καλλιτέχνης με επιρροές από την καταγωγή του, τη μουσική και θεατρική του παιδεία, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Μαγούλα”. Δημήτρη, μίλησέ μας για αυτό το πολύ εύθυμο τραγούδι το οποίο οπτικοποιήθηκε με ένα πολύ ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα. Δ.Α.: Η Μαγούλα μας λοιπόν..Ενα ερέθισμα ουσιαστικά ήταν ακούγοντας κάποια στιγμή μια […] The post Δημήτρης Αϊβαλιώτης: «Μαγούλα»… Το νέο τραγούδι, τα ερεθίσματα και η υποκριτική appeared first on Paraskhnio.gr.
19:34 14/09/2020

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Αϊβαλιώτης κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Μαγούλα”!

paraskhnio.gr
Ένας πολυπράγμων καλλιτέχνης με επιρροές από την καταγωγή του, τη μουσική και θεατρική του παιδεία, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι μέσα από τη νέα του δισκογραφική στέγη Walnut Entertainment!! Δημήτρης Αϊβαλιώτης «Μαγούλα»  Το τραγούδι “Μαγούλα” έχοντας αρκετά Αριστοφανικά στοιχεία μιλάει για έναν έρωτα που ψάχνει την ολοκλήρωση του. Έχει  ως μέσο την επιμονή και το […] The post Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Αϊβαλιώτης κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Μαγούλα”! appeared first on Paraskhnio.gr.
14:52 15/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load