#Δημήτρης Κολοβός

Άνοιξε λογαριασμό στην Ινδονησία ο Κολοβός

Zougla
Το πρώτο του γκολ στην Ινδονησία πανηγύρισε ο Δημήτρης Κολοβός. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Dewa United...
18:00 09/07/2023

Δημήτρης Κολοβός: Το πρώτο του γκολ στην Ινδονησία

fosonline.gr
Το παρθενικό του γκολ στην Ινδονησία με τη φανέλα της Dewa United πέτυχε ο Δημήτρης Κολοβός.
17:46 09/07/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Κάτοικος Ινδονησίας ο Κολοβός!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Κάτοικος Ινδονησίας ο Κολοβός! 21/06/2023 Μετά τη Μολδαβία και τη Σέριφ Τίρασπολ, με ενδιάμεσο σταθμό το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, ο Δημήτρης Κολοβός θα ξενιτευτεί και πάλι και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ινδονησία με τη φανέλα της Ντέβα Γιουνάιτεντ! Η ομάδα από την Ινδονησία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολοβού, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού και τον καλωσόρισε με ένα πολύ όμορφο βίντεο στα social media και στα ελληνικά.
10:46 21/06/2023

Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε για τρίτη φορά πατέρας (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε για τρίτη φορά πατέρας (ΦΩΤΟ) 15/04/2023 Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσης της ζωής του διανύει ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κολοβός. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγινε για τρίτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του και μοντέλο Βίκυ Ανθοπούλου έφερε στον κόσμο πριν από μερικές ημέρες ένα υγιέστατο αγοράκι. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Κολοβός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η ανάρτηση του Δημήτρη Κολοβού Ο Δημήτρης Κολοβός πόσταρε δύο φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο. «Ευλογημένος ! Σε αγαπάω πολύ», έγραψε στη λεζάντα ο Δημήτρης Κολοβός. Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Κολοβός και η
11:04 15/04/2023

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κολοβού (vid)

tromaktiko.gr
Την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από το πρώτο λεπτό για τον Παναιτωλικό είχε ο Δημήτρης Κολοβός. Ο εξτρέμ της ομάδας του Αγρινίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και θα μπορούσε να έχει κάνει το 1-0 απέναντι στη Λαμία, αλλά αστόχησε από κοντινή απόσταση στη μικρή περιοχή. Διαβάστε περισσότερα The post Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κολοβού (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
19:30 01/04/2023

Κολοβός: «Καλύτερα να μην έβαζα το γκολ και η ομάδα να έπαιρνε κάτι»

agriniopress.gr
Απογοητευμένος από το γκολ που δέχθηκε στο 90′ ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός, που υπογράμμισε ότι απαιτείται διάρκεια. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Καλύτερα να μην έβαζα το γκολ και η ομάδα να έπαιρνε κάτι σήμερα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Πρέπει να το δουλέψουμε. …
19:16 18/03/2023

Παναιτωλικός: «Πρώτη» Κολοβού κόντρα στον Ατρόμητο

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κολοβός μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός οι Ντίας και Μόρσεϊ.
16:06 03/09/2022

Μεταγραφή πριν από τον Άρη ο Παναιτωλικός

thessports.gr
Παίκτης του Παναιτωλικού είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κολοβός. Σπουδαία μεταγραφή για τους Αγρινιώτες, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που υπήρχε στη θέση “10”, κάνοντας δικό τους τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Κολοβός, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον […]
15:22 24/08/2022

Οριστικό! Στον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Κολοβός

filathlos.gr
Οριστικό! Στον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Κολοβός 24/08/2022 Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Κολοβός που υπέγραψε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με τους Αγρινιώτες. Έτσι ο παίκτης επέστρεψε στη χώρα μας και θα αγωνιστεί ξανά στη Super League 1, ενώ τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Κολοβός, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη Super League 1 στην οποία αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Από το καλοκαίρι του 2020 αγωνίστηκε στη Σερίφ Τιρασπόλ και από τον περασμ
14:52 24/08/2022

Στον Παναιτωλικό ο Κολοβός πριν από το ματς με τον Άρη

pressaris.gr
Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Ο διεθνής μέσος έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Αγρινίου. The post Στον Παναιτωλικό ο Κολοβός πριν από το ματς με τον Άρη appeared first on pressaris.gr.
13:34 24/08/2022

Ο Δημήτρης Κολοβός επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό

Newsit
Ο Παναιτωλικός βρίσκεται κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό. Ο 29χρονος διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενισχύσει την ομάδα του Αγρινίου. Την περασμένη σεζόν, ο Δημήτρης Κολοβός αγωνίστηκε στη Σέριφ, μετρώντας 36 ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Κολοβός επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:16 24/08/2022

Παναιτωλικός: Απομένουν τα τυπικά για Κολοβό

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού, με τον παίκτη να πηγαίνει σήμερα στο Αγρίνιο για τα τυπικά.
11:18 24/08/2022

Επιστροφή-έκπληξη για Κολοβό;

filathlos.gr
Επιστροφή-έκπληξη για Κολοβό; 21/08/2022 Ο Δημήτρης Κολοβός ίσως επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Super League 1. Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης των Πανιωνίου, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι στα «ραντάρ» του Ατρομήτου για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας που με την αποχώρηση των Κουλούρη και Χαρίση έχει «αδυνατίσει». Ο 29χρονος εξτρέμ κυκλοφορεί ελεύθερος ύστερα από τη θητεία του στην Κοτσαέλισπορ, όπου και κατέγραψε 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει η ομάδα του Περιστερίου.
14:04 21/08/2022

Εθνικός: Τέλος ο Δημήτρης Κολοβός από το πόλο γυναικών

fosonline.gr
Τέλος ο Δημήτρης Κολοβός, από το πόλο γυναικών του Εθνικού. Ο χρηματοδότης του τμήματος άφησε αιχμές και ξεκαθάρισε πως για την επόμενη χρονιά δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. 
23:20 18/07/2022

Εθνικός: Ο Κολοβός αποχωρεί από το τιμόνι της γυναικείας ομάδας πόλο

Gazzetta
Έπειτα από πέντε χρόνια ο Δημήτρης Κολοβός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του διοικητικού ηγέτη της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού.
21:12 18/07/2022

Γκρίνια για Κολοβό στην Τουρκία: «Που τον βρήκατε και δώσατε τόσα λεφτά;»

filathlos.gr
Γκρίνια για Κολοβό στην Τουρκία: «Που τον βρήκατε και δώσατε τόσα λεφτά;» 28/03/2022 Ο Δημήτρης Κολοβός έφυγε από τον Παναθηναϊκό για την Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία κατάφερε να παίξει στους ομίλους του Champions League και γενικά να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν. Εδώ και κάποιους μήνες ωστόσο ανήκει στην τουρκική Κοτσαέλισπορ, σε μια μεταγραφή που εξέπληξε τους πάντες, αφού στην Μολδαβία έμοιαζε να έχει βρει την… Ιθάκη του. Στην Β’ Κατηγορία της Τουρκίας λοιπόν δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα κάποιο γκολ ή να μοιράσει ασίστ, έχοντας αγωνιστεί συνολικά για 420 λεπτά και παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο μάλλον κατώτερο των προσδοκιών. Σύμφωνα μάλιστα μ
11:54 28/03/2022

Κολοβός: Παρουσιάστηκε από την Κοτσαέλισπορ, μιλώντας τουρκικά! (vid)

Gazzetta
Παίκτης της Κοτσαέλισπορ είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος κατάφερε να κλέψει την παράσταση τη στιγμή της παρουσίασής του από τους Τούρκους.
20:48 01/02/2022

Συμφώνησε με την Κοτσαέλισπορ ο Κολοβός

Zougla
Στην Τουρκία βρήκε ο Δημήτρης Κολοβός τον επόμενο «σταθμό» της επαγγελματικής καριέρας του, καθώς η Κοτσαέλισπορ, η οποία αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία...
16:26 31/01/2022

Από το Champions League στη β’ κατηγορία της Τουρκίας ο Κολοβός!

pressaris.gr
Παίκτης της Κοτσαέλισπορ γίνεται ο Δημήτρης Κολοβός, όπως έγινε γνωστό από τη γειτονική χώρα. Ο 28χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο της β’ κατηγορίας της Τουρκίας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για την επικείμενη υπογραφή συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχωρεί έτσι από τη Σέριφ Τίρασπολ έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας […] The post Από το Champions League στη β’ κατηγορία της Τουρκίας ο Κολοβός! appeared first on pressaris.gr.
14:42 31/01/2022

Έκπληξη με Κολοβό - Τέλος από Σέριφ - Εκεί υπογράφει και ανακοινώνεται (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Έκπληξη με Κολοβό - Τέλος από Σέριφ - Εκεί υπογράφει και ανακοινώνεται (ΦΩΤΟ) 31/01/2022 Έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σέριφ Τίρασπολ, ο Δημήτρης Κολοβός αποχωρεί από την ομάδα της Μολδαβίας για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κοτσαέλισπορ, η οποία αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της Τουρκίας. Η ομάδα της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους.
13:58 31/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load