#Διονύσης Αλέρτας

Διονύσης Αλέρτας: «Δεν ισχύει ότι δεν πήγα στη βάπτιση του γιου μου, είναι αστείο» – Η σχέση με την πρώην σύζυγό του

tlife.gr
Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό όταν η πρώην σύζυγός του, στην οποία ανέφερε To άρθρο Διονύσης Αλέρτας: «Δεν ισχύει ότι δεν πήγα στη βάπτιση του γιου μου, είναι αστείο» – Η σχέση με την πρώην σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/02/2024

Διονύσης Αλέρτας: Το να ανεβάσω το παιδί μου με emoji στο πρόσωπο είναι σαν να ανεβάζω το αυτοκίνητό μου με κουκούλα

thecaller.gr
Στην κάμερα της εκπομπής του Ant1 «Το Πρωινό» μίλησε ο Διονύσης Αλέρτας.Στην κάμερα της εκπομπής του Ant1 «Το Πρωινό» μίλησε ο Διονύσης Αλέρτας.Ο γνωστός chef patissier ανέφερε αρχικά: «Δεν μου έχουν κάνει κάποια πρόταση για την τηλεόραση αλλά και να μην είμαι δεν έγινε και τίποτα. Δεν είχα μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές όταν ήμουν στην τηλεόραση απλά υπάρχει περισσότερη αναγνωρισιμότητα, βρίσκεις πιο εύκολα ένα τραπέζι σε ένα […]
14:00 12/09/2023

Διονύσης Αλέρτας: «Με εκμεταλλεύτηκε και την εκμεταλλεύτηκα όσο μπορούσα, ήταν τίμια η συναλλαγή»

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Διονύσης Αλέρτας. Ο γνωστός chef patissier ανοίγει τα χαρτιά του και μεταξύ […] The post Διονύσης Αλέρτας: «Με εκμεταλλεύτηκε και την εκμεταλλεύτηκα όσο μπορούσα, ήταν τίμια η συναλλαγή» appeared first on Zappit.
13:00 12/09/2023

Διονύσης Αλέρτας: «Έχουμε ένα παιδί μαζί – Δεν μπορούμε να είμαστε τσακωμένοι»

neolaia.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό μας" για τις εκπομπές μαγειρικής, τον χωρισμό και τη σχέση που έχει με τον γιο του.
15:48 16/05/2023

Διονύσης Αλέρτας: «Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε τέλεια σχέση»

okmag.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας με τη Νάγια Φωτοπούλου μπορεί να έχουν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο έχουν ως πρώτο μέλημα τους και προτεραιότητα την ανατροφή και τη γαλήνη του παιδιού τους. «Το απόγευμα είναι αφιερωμένο στον γιο μου. Τον βλέπω κάθε μέρα, όσες φορές θέλω. Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε […] The post Διονύσης Αλέρτας: «Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε τέλεια σχέση» appeared first on OK! Magazine.
13:28 16/05/2023

Διονύσης Αλέρτας: Είμαστε χωρισμένοι, πρώτα κοιτάμε το καλό του παιδιού

Newsit
  Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Διονύσης Αλέρτας μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις προτάσεις από το Survivor, στον γιο του που είναι 12,5 μηνών, αλλά και στον χωρισμό του. Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε για τα ριάλιτι και εάν θα πήγαινε σε κάποιο. «Ούτε καν να πάω στο «MasterChef», δεν με ενδιαφέρει να κάνω ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Αλέρτας: Είμαστε χωρισμένοι, πρώτα κοιτάμε το καλό του παιδιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:16 22/12/2022

Διονύσης Αλέρτας: Αποκάλυψε τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, Νάγια Φωτοπούλου

govastileto.gr
O Διονύσης Αλέρτας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Νάγια Φωτοπούλου. «Ναι είμαστε διαζευγμένοι. Το έχω κρατήσει πολύ ήπια, χωρίς δημοσιότητα, χωρίς τίποτα και θέλω να έχουμε καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. […]
10:30 22/12/2022

Διονύσης Αλέρτας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο

okmag.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου του χώρισε από τη Νάγια Φωτοπούλου με την οποία είχαν παντρευτεί τον περασμένο Οκτώβρη στην Εκάλη και το διαζύγιο δεν άργησε να έρθει. Εκδόθηκε τον περασμένο Οκτώβρη όπως σας είχε αποκαλύψει ο Νίκος Γεωργιάδης στο okmag. O Διονύσης Αλέρτας μίλησε για πρώτη φορά για τον […] The post Διονύσης Αλέρτας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο appeared first on OK! Magazine.
10:10 22/12/2022

Διονύσης Αλέρτας: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τη Νάγια Φωτοπούλου – Τι αποκαλύπτει για τις σχέσεις τους

tlife.gr
Η Άννα Ζηρδέλη και η κάμερα του Mega Καλημέρα συνάντησε τον Διονύση Αλέρτα, ο οποίος μίλησε To άρθρο Διονύσης Αλέρτας: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τη Νάγια Φωτοπούλου – Τι αποκαλύπτει για τις σχέσεις τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:38 22/12/2022

Διονύσης Αλέρτας – Νάγια Φωτοπούλου: Πήραν διαζύγιο 1 χρόνο μετά τον γάμο τους

thecaller.gr
O Διονύσης Αλέρτας, πήρε διαζύγιό από τη βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου.O Διονύσης Αλέρτας, πήρε διαζύγιό από τη βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου.Σύμφωνα με την Espresso, πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιό του ζευγαριού. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2021 στην Εκάλη, λίγο προτού έρθει στον κόσμο ο μονάκριβος γιος του, όμως, μέσα στο καλοκαίρι «σύννεφα» εμφανίστηκαν στην σχέση τους. «Ουσιαστικά μεταξύ τους όλα […]
15:20 03/11/2022

Διονύσης Αλέρτας: Η αγκαλιά με τον γιο του και η αποκάλυψη για τον γάμο του

okmag.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας πάντα με χιούμορ σχολιάζει τις αντιδράσεις του μικρού και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί του. Πατέρας και γιος είναι άλλωστε, συνέχεια μαζί και περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με τη σύντροφό του, Νάγια Φωτοπούλου, ωστόσο ο Διονύσης Αλέρτας έχει πρώτο μέλημα και προτεραιότητα την ανατροφή και τη γαλήνη του […] The post Διονύσης Αλέρτας: Η αγκαλιά με τον γιο του και η αποκάλυψη για τον γάμο του appeared first on OK.
08:58 09/08/2022

Διονύσης Αλέρτας: Δείτε τον τεσσάρων μηνών γιο του

okmag.gr
Ο γιος του είναι η μεγάλη του αδυναμία και όχι άδικα. Ο Διονύσης Αλέρτας απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Νοέμβρη με τη σύζυγό του, Νάγια Φωτοπούλου. Ο γνωστός pastry chef από τη στιγμή που πήρε τον μικρό στην αγκαλιά του ξετρελάθηκε και οι αναρτήσεις που κάνει για τον γιο του δείχνουν πόσο μεγάλη […] The post Διονύσης Αλέρτας: Δείτε τον τεσσάρων μηνών γιο του appeared first on OK.
16:12 25/03/2022

Διονύσης Αλέρτας: To ξέσπασμά του με αφορμή το MasterChef – «Όταν χτυπάει το τηλέφωνό σου με παράπονα…»

okmag.gr
Ένα ξέσπασμά είχε ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας με αφορμή το MasterChef. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο pastry chef έκανε ένα ποστ και σχολίασε τις δηλώσεις μιας παίκτριας του reality μαγειρικής. Στην ανάρτηση που έκανε ο Διονύσης Αλέρτας, έγραψε συγκεκριμένα: «Είσαι λίγο MasterChef και έπεσα πάνω στην κοπελιά που έλεγε ότι ”εγώ […] The post Διονύσης Αλέρτας: To ξέσπασμά του με αφορμή το MasterChef – «Όταν χτυπάει το τηλέφωνό σου με παράπονα…» appeared first on OK.
15:52 19/02/2022

Διονύσης Αλέρτας: H νέα του φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του – Μοιράστηκε τα μυστικά του

okmag.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Νοέμβρη με τη σύζυγό του, Νάγια Φωτοπούλου. Ο Διονύσης Αλέρτας έδωσε αυτή τη φορά τις συμβουλές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πόσταρε μια φωτογραφία με τον γιο του και έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Πίνεις το ποτό σου ,κάνεις την γυμναστική σου (περπάτημα με 6 κιλά) ,προσέχεις […] The post Διονύσης Αλέρτας: H νέα του φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του – Μοιράστηκε τα μυστικά του appeared first on OK.
07:30 01/02/2022

Διονύσης Αλέρτας: Μοιράζεται τα μυστικά του με νέους μπαμπάδες

tlife.gr
Εδώ και λίγους μήνες ο Διονύσης Αλέρτας έχει δει τη ζωή και την καθημερινότητά του να To άρθρο Διονύσης Αλέρτας: Μοιράζεται τα μυστικά του με νέους μπαμπάδες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:10 31/01/2022

Διονύσης Αλέρτας: Ο γιος του έγινε δύο μηνών και ποζάρει με χαμόγελο

okmag.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας έγινε μπαμπάς τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, όταν ο γιος του ήρθε στη ζωή του pastry chef και της συζύγου του, Νάγιας Φωτοπούλου γεμίζοντάς τους χαμόγελα χαράς. Με ένα τέτοιο χαμόγελο από τη δική του χαρά ο Διονύσης Αλέρτας μας δείχνει στο τελευταίο story του στο Instagram πώς πόζαρε ο γιος του […] The post Διονύσης Αλέρτας: Ο γιος του έγινε δύο μηνών και ποζάρει με χαμόγελο appeared first on OK.
19:34 29/01/2022

Διονύσης Αλέρτας – Νάγια Φωτοπούλου: Η φωτογραφία του δύο μηνών γιου τους πλάι-πλάι με έναν χιονάνθρωπο

tlife.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας και η Νάγια Φωτοπούλου βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς To άρθρο Διονύσης Αλέρτας – Νάγια Φωτοπούλου: Η φωτογραφία του δύο μηνών γιου τους πλάι-πλάι με έναν χιονάνθρωπο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:34 26/01/2022

Ο Διονύσης Αλέρτας μόλις ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία με χιονάνθρωπο

okmag.gr
Τα επαγγελματικά σχέδια έμειναν πίσω αλλά ο Διονύσης Αλέρτας δε σταματά ποτέ να χάνει το χιούμορ του. Το απέδειξε ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία. «Το βλέμμα σου όταν φέρνουν κι άλλον στο σπίτι στο μέγεθος σου και δεν ξέρεις αν θα κάτσει για πολύ…» γράφει ο γνωστός ζαχαροπλάστης. Στο στιγμιότυπο έκανε mention και τη σύζυγό του […] The post Ο Διονύσης Αλέρτας μόλις ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία με χιονάνθρωπο appeared first on OK.
14:24 26/01/2022

Διονύσης Αλέρτας: «Όταν άκουσα το κλάμα του γιου μου, γονάτισα στο κλάμα κι εγώ»

okmag.gr
Ο Διονύσης Αλέρτας τον περασμένο Νοέμβρη έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο γνωστός pastry chef περιγράφει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τις αλλαγές που έφερε ο γιος του στη ζωή του. Με την σύζυγό του Νάγια Φωτοπούλου γνωρίστηκαν καθώς ήταν «θαυμάστριά» του όπως λέει και πήγαινε στο μαγαζί του. «Η Νάγια ήταν θαυμάστριά μου κι εγώ […] The post Διονύσης Αλέρτας: «Όταν άκουσα το κλάμα του γιου μου, γονάτισα στο κλάμα κι εγώ» appeared first on OK.
12:56 21/01/2022

Διονύσης Αλέρτας: Όταν έπεσα με τη μηχανή μόνο το κεφάλι μου έφταιγε, κανένας άλλος

Newsit
Όσα εξομολογήθηκε ο Διονύσης Αλέρτας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα. Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, σε ηλικία 18 χρονών και το… bullying βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Στα 18 μου θυμάμαι το ατύχημα σαν καλή ανάμνηση. ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Αλέρτας: Όταν έπεσα με τη μηχανή μόνο το κεφάλι μου έφταιγε, κανένας άλλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:42 21/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load