#Εθνική Ιταλίας

Κόπηκε από την Εθνική Ιταλίας για ρατσιστική επίθεση ο Ατσέρμπι

in.gr
Εκτός εθνικής Ιταλίας ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι, μετά τις εις βάρος του κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Ζεζούς της Νάπολι.
23:00 18/03/2024

Υπέγραψε στην Floriana ο Χρήστος Ρόβας – Αποκλειστικό (+pic)

sportstonoto.gr
Ο Έλληνας επιθετικός που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της Καλαμάτας στην Super League 2, υπέγραψε για έξι μήνες με την Φλοριάνα, την πιο επιτυχημένη ομάδα της Μάλτας η οποία στην ιστορία της έχει στεφθεί 26 φορές Πρωταθλήτρια. Προπονητής της ομάδας είναι ο σπουδαίος Μάουρο Καμορανέζι, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας και θρύλος της Γιουβέντους, […]
17:46 30/01/2024

O Λουτσιάνο Σπαλέτι κάνει το ντεμπούτο ως προπονητής με την Εθνική Ιταλίας

Newsit
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο καινούργιος προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, με τον έμπειρο τεχνικό να διευθύνει για πρώτη φορά την «σκουάντρα ατζούρα» σε επίσημο αγώνα. Ο Σπαλέτι μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη Νάπολι, πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας, με τον ίδιο να θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο ... Περισσότερα To άρθρο O Λουτσιάνο Σπαλέτι κάνει το ντεμπούτο ως προπονητής με την Εθνική Ιταλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 09/09/2023

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άφησε την Εθνική Ελλάδας για τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας

Newsit
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αιφνιδίασε τους πάντες με την απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας, αλλά ο λόγος φαίνεται ότι ήταν τα… λεφτά της Σαουδικής Αραβίας. Λίγες ώρες μετά το τέλος του από την Εθνική Ιταλίας, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με τη Σαουδική Αραβία, για να αναλάβει το ρόλο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άφησε την Εθνική Ελλάδας για τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 13/08/2023

Τέλος ο Μαντσίνι από την Εθνική Ιταλίας!

to10.gr
Ξαφνική παραίτηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την Εθνική Ιταλίας.
15:46 13/08/2023

Σημαντικό πόστο στην Εθνική Ιταλίας παίρνει ο Μπουφόν

onsports.gr
Το ρόλο που είχε ο αείμνηστος Τζιανλούκα Βιάλι, αναλαμβάνει ο…
05:17 06/08/2023

Μπουφόν: Συνεργάτης του Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας, στη θέση του εκλιπόντος Βιάλι

naftemporiki.gr
Τη θέση του συνεργάτη του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Εθνική ποδοσφαίρου της Ιταλίας αναλαμβάνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, παίρνοντας το ρόλο που είχε ο Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή… Μπουφόν: Συνεργάτης του Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας, στη θέση του εκλιπόντος Βιάλι - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
01:00 06/08/2023

Εθνική Ιταλίας: Παρουσίασε την επετειακή της φανέλα

fosonline.gr
Η Εθνική Ιταλίας παρουσίασε την επετειακή της φανέλα με αφορμή τα 125 χρόνια από την ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 
11:46 13/06/2023

Αυτός είναι ο νέος «νατουραλιζέ» παίκτης που θα καλέσει ο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας

filathlos.gr
Αυτός είναι ο νέος «νατουραλιζέ» παίκτης που θα καλέσει ο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας 24/05/2023 Συνεχίζει στον δρόμο του… Ματέο Ρετέγκι και βρίσκει και άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ιταλίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γκρέμιο, ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο Λούκας Πιτόν κλήθηκε στην «σκουάντρα ατζούρα» για το επόμενο παράθυρο των εθνικών ομάδων. Πρόκειται για 22χρονο μπακ-χαφ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την εθνική Ιταλίας στα δύο ματς του Nations League τον επόμενο μήνα. Πρώτα στον ημιτελικό με αντίπαλο την Ισπανία (15/06) και στη συνέχεια στον τελικό ή στον μικρό τελικό στις 18 του μήνα. Ο Πιτ
17:40 24/05/2023

Τα… γυρίζει ο Μπανκέρο σχετικά με την εθνική Ιταλίας

to10.gr
Πρόβλημα προκύπτει στην Εθνική Ιταλίας σχετικά με τη συμμετοχή του Πάολο Μπανκέρο ενόψει του επερχόμενου Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπασκετ.
18:57 03/05/2023

«Ο Μαντσίνι σκέφτεται να αποχωρήσει από την Εθνική Ιταλίας»

filathlos.gr
«Ο Μαντσίνι σκέφτεται να αποχωρήσει από την Εθνική Ιταλίας» 29/03/2023 Χαμός επικρατεί στην ποδοσφαιρική Ιταλία έπειτα από τις φήμες περί σκέψης του Ρομπέρτο Μαντσίνι για αποχώρηση από την Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, «Repubblica», ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εμφανίζεται απογοητευμένος το τελευταίο διάστημα με την παρουσία της «σκουάντρα ατζούρα». Μάλιστα, κάνει διάφορες σκέψεις και μεταξύ αυτών είναι ακόμη και να παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας. Ο 59χρονος πρόσφατα παραπονέθηκε για την έλλειψη επιλογών, ειδικά στην επίθεση, ενώ μετά το ματς με τη Μάλτα κατηγόρησε ανοιχτά τους παίκτες του για πρώτη φορά, λέγοντας ότι οι «ατζούρι» θα μπορούσ
17:32 29/03/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Αποσύρεται από την προπονητική ο Τσέζαρε Πραντέλι

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Αποσύρεται από την προπονητική ο Τσέζαρε Πραντέλι 13/03/2023 Τίτλους τέλους στην προπονητική του καριέρα «έριξε» ο Τσέζαρε Πραντέλι! Ο 65χρονος Ιταλός, θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους Ιταλούς προπονητές κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φιορεντίνα και την Εθνική Ιταλίας. Στα 32 χρόνια της καριέρας του ο Πραντέλι, κάθισε μεταξύ άλλων σε πάγκους ομάδων της πατρίδας του, όπως η Αταλάντα, η Λέτσε, η Ελλάς Βερόνα, η Βενέτσια, η Πάρμα, η Ρόμα και η Τζένοα, ενώ εκτός συνόρων δούλεψε στην Ισπανία για τη Βαλένθια, στην Τουρκία για τη Γαλατάσαραϊ, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Νασρ. Στο παλμαρέ του μετρά τρία τρόπαια, ενώ με την εθνική
23:04 13/03/2023

Απάντησε με… διπλωματικό τρόπο για Παναθηναϊκό ο Ποτσέκο

filathlos.gr
Απάντησε με… διπλωματικό τρόπο για Παναθηναϊκό ο Ποτσέκο 21/02/2023 O Tζιανμάρκο Ποτσέκο στο περιθώριο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Ιταλίας αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του από τον ίδιο. «Είμαι ήδη σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα, γιατί πρέπει να φροντίσω αυτά τα παιδιά να τιμήσουν τη μπλε φανέλα, οπότε δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή την στιγμή», τόνισε ο Ποτσέκο, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι.
10:20 21/02/2023

Έσκασε η «βόμβα» της Άρσεναλ

thessports.gr
Η Αρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού μέσου, Ζορζίνιο, από την Τσέλσι. Είχε γίνει γνωστό από νωρίς, πλέον είναι και επίσημο καθώς οι Gunners έκαναν δικό τους τον 31χρονο μέσο από την Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος που είναι διεθνής με την Εθνική Ιταλίας, πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από την Νάπολι στην Τσέλσι αντί 50 εκατ. […] The post Έσκασε η «βόμβα» της Άρσεναλ first appeared on ThesSports.
22:32 31/01/2023

Σε αυτή την ομάδα της EuroLeague θα παίζει ο Πολονάρα

filathlos.gr
Σε αυτή την ομάδα της EuroLeague θα παίζει ο Πολονάρα 07/01/2023 Λίγη ώρα μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τον Ακίλε Πολονάρα, η Ζαλγκίρις ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού φόργουορντ. Η Βίρτους Μπολόνια πάλεψε προκειμένου να κάνει δικό της το διεθνή με τη Εθνική Ιταλίας στο περασμένο ευρωμπάσκετ, όμως η λιθουανική ομάδα ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα και απέκτησε τον πρώην παίκτη της Μπασκόνια και της Φενέρμπαχτσε. Χθες, η ομάδα του Μακσβίτις, η οποία κινείται στο μεταγραφικό «παζάρι» προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Κίναν Έβανς, ανακοίνωσε τον Αϊζέια Τέιλορ, για τις θέσεις των γκαρντ.
16:12 07/01/2023

Θρήνος: Έχασε τη «μάχη» με τον καρκίνο ο Τζιανλούκα Βιάλι

blueskytv.gr
Ο παλαίμαχος άσσος του ιταλικού ποδοσφαίρου Τζιανλούκα Βιάλι πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 58 ετών. Ο Βιάλι, ο οποίος είχε μια τεράστια καριέρα με τη φανέλα της Σαμπντόρια, της Γιουβέντους, της Τσέλσι και μέτρησε 59 συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο πάγκρεας το 2017. «Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα […] Θρήνος: Έχασε τη «μάχη» με τον καρκίνο ο Τζιανλούκα Βιάλι on BLUE SKY.
11:38 07/01/2023

Πόλο: Δυνατά φιλικά παιχνίδια για τους Έλληνες διεθνείς με την Εθνική Ιταλίας

Gazzetta
Κοινό καμπ προετοιμασίας με την Ιταλία, το τριήμερο 26-29/12, πραγματοποιεί η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν δύο επίσημα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των δύο συγκροτημάτων, την Τρίτη 27/12 και την Πέμπτη 29/12, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.
12:46 26/12/2022

Ο Βιάλι σταματά προσωρινά από την Εθνική Ιταλίας για να υποβληθεί σε θεραπεία

naftemporiki.gr
Ο Τζανλούκα Βιάλι, αρχηγός αποστολής της ιταλικής Eθνικής ομάδας, ανακοίνωσε σήμερα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) την αναστολή της δέσμευσής του για τους επόμενους αγώνες των «Ατζούρι», το 2023, για την… Ο Βιάλι σταματά προσωρινά από την Εθνική Ιταλίας για να υποβληθεί σε θεραπεία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:06 14/12/2022

Μπανκέρο για Mundobasket 2023: «Θα δώσω τα πάντα για την Ιταλία»

fosonline.gr
Δηλώσεις αναφορικά με το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA και την Εθνική Ιταλίας παραχώρησε ο Παόλο Μπανκέρο.
18:24 25/11/2022

Μπανκέρο: «Θέλω να αγωνιστώ με την Ιταλία, δεν ξέρω ακόμα το πότε»

Gazzetta
Την αφοσίωσή του στην Εθνική Ιταλίας αλλά και τη θέληση να αγωνιστεί με τη φανέλα της επιβεβαίωσε ο σταρ των Ορλάντο Μάτζικ, Πάολο Μπανκέρο!
15:42 31/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load