#Εκκλησία

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία γίνοvται δωρεάν rapid test αύριο, Πέμπτη

grtimes.gr
Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες. Επίσης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι: «Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Περισσότερες
17:12 06/07/2022

Δήμαρχος Αγρινίου: “Υπερπολλαπλάσιος ο πληθυσμός ο οποίος θέλει τη διχοτόμηση”

ekklisiaonline.gr
Όσον αφορά στις αντιδράσεις με τη μη διχοτόμηση τονίζει, μεταξύ άλλων και χωρίς περιστροφές, “Θα δημιουργηθούν αντιδράσεις εκεί που δεν έγινε σεβαστή η απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας. Θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση, η Κυβέρνηση θα έχει θέμα γιατί εδώ είναι υπερπολλαπλάσιος ο πληθυσμός ο οποίος θέλει τη διχοτόμηση”. Το άρθρο Δήμαρχος Αγρινίου: “Υπερπολλαπλάσιος ο πληθυσμός ο οποίος θέλει τη διχοτόμηση” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:30 06/07/2022

Ποιος ήταν ο Άγιος Αστείος ο Επίσκοπος Δυραχίου που τιμάται στις 06 Ιουλίου

ekklisiaonline.gr
Η Εκκλησία σήμερα 06 Ιουλίου τιμά τη μνήμη του Αγίου Αστείου (Αστίου). Το άρθρο Ποιος ήταν ο Άγιος Αστείος ο Επίσκοπος Δυραχίου που τιμάται στις 06 Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:54 06/07/2022

Τι φέρνει τους Αγγέλους κοντά μας;

ekklisiaonline.gr
Άγγελοι: Είναι δόγμα της Εκκλησίας μας η ύπαρξη των αύλων πνευμάτων, των αγγέλων. Στο «Πιστεύω» ομολογούμε ότι ο Θεός είναι «ποιητής ουρανού και γης, ορατών τε και αοράτων». Το άρθρο Τι φέρνει τους Αγγέλους κοντά μας; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:38 06/07/2022

Σημεία μαζικών δειγματοληψιών από τον ΕΟΔΥ για σήμερα Τετάρτη

blueskytv.gr
Σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν ταχείες εξετάσεις για όλους τους πολίτες. Τα σημεία δωρεάν ελέγχου είναι τα ακόλουθα: Δ. Ελευσίνας, Πολιτιστικό Κέντρο Κίμωνος και Παγκάλου, (απέναντι από την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου), 09:30-15:00 Δ. […] Σημεία μαζικών δειγματοληψιών από τον ΕΟΔΥ για σήμερα Τετάρτη on BLUE SKY.
09:10 06/07/2022

ΝΑΤΟ! Ανοιχτό το μάτι του Ταξιάρχη Μιχαήλ στην Εκκλησία του – Παραμονή Αγίας Κυριακής (VIDEO)

ekklisiaonline.gr
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό». Το άρθρο ΝΑΤΟ! Ανοιχτό το μάτι του Ταξιάρχη Μιχαήλ στην Εκκλησία του – Παραμονή Αγίας Κυριακής (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 06/07/2022

6 Ιουλίου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Σισώης ο μεγάλος

ekklisiaonline.gr
Γιορτή σήμερα: Τη μνήμη του Οσίου και Μεγάλου Σισώη τιμά σήμερα, 6 Ιουλίου, η Εκκλησία μας. Ο Όσιος Σισώης έλαμψε με την πνευματική του σύνεση, την ταπεινοφροσύνη, τη φιλαδελφία και το ενδιαφέρον του στο να επιστρέψει και ένα μόνο αμαρτωλό. Το άρθρο 6 Ιουλίου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Σισώης ο μεγάλος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:40 06/07/2022

Λαμπρά εορτάστηκαν οι Πολιούχοι της Ι.Μ. Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας

ekklisiaonline.gr
Στις 4 Ιουλίου 2022, που η Δημοκρατία της Σλοβακίας εορτάζει τους αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο και η Ορθόδοξη Εκκλησία Τσεχίας και Σλοβακίας τον Άγιο ισαπόστολο Ραστισλάβο, τον ηγεμόνα της Μεγάλης Μοραβίας που κάλεσε τους Αγίους Έλληνες αυταδέλφους στο αρχαιότερο σλαβικό κράτος της κεντρικής Ευρώπης, η Ι. Μητρόπολη Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας πανηγυρίζει την μνήμη των τεσσάρων πολιούχων της. Το άρθρο Λαμπρά εορτάστηκαν οι Πολιούχοι της Ι.Μ. Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:38 06/07/2022

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η φωνή της Εκκλησίας δεν μπορεί να απουσιάζει από τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης

thecaller.gr
Δεν αποτελεί απειλή για τον χριστιανικό χαρακτήρα της Ευρώπης, η έλευση εκατομμυρίων κατατρεγμένων αλλόθρησκων τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.Δεν αποτελεί απειλή για τον χριστιανικό χαρακτήρα της Ευρώπης, η έλευση εκατομμυρίων κατατρεγμένων αλλόθρησκων τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.«Σε αυτό τον τόπο που ζούμε, στην Ευρώπη που είναι το σπίτι μας, μπορούμε να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε όλους αν σεβόμαστε όλοι την κοινή αξία που είναι η ειρηνική και αρμονική συνύπαρξη με τους συνανθρώπους […]
23:52 05/07/2022

Ο Άγιος Αθανάσιος Αθωνίτης και ο Αγιορείτικος Μοναχισμός

ekklisiaonline.gr
Το Άγιο Όρος αποτελεί την κιβωτό του ορθόδοξου μοναχισμού εδώ και χίλια χρόνια. Αποτελεί δε δημιούργημα ενός μεγάλου άνδρα της Εκκλησίας μας, του αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου. Αυτός υπήρξε ο πρώτος κτήτορας κοινοβιακής μονής στον Άθωνα, της σεβάσμιας Μονής της Μεγίστης Λαύρας. Το άρθρο Ο Άγιος Αθανάσιος Αθωνίτης και ο Αγιορείτικος Μοναχισμός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:16 05/07/2022

Άγιος Πορφύριος: Ορισμένοι άνθρωποι ζούνε την θρησκεία σαν ένα είδος κολάσεως

ekklisiaonline.gr
Άγιος Πορφύριος: Να προσέχουμε και το τυπικό μέρος. Να ζούμε τα μυστήρια, ιδιαίτερα το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Σ’ αυτά βρίσκεται η Ορθοδοξία. Προσφέρεται ο Χριστός στην Εκκλησία με τα μυστήρια και κυρίως με την Θεία Κοινωνία. Το άρθρο Άγιος Πορφύριος: Ορισμένοι άνθρωποι ζούνε την θρησκεία σαν ένα είδος κολάσεως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:36 05/07/2022

ΕΟΔΥ: Πού θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test την Τετάρτη 6/7

irafina.gr
Την Τετάρτη (6/7) Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για τον κορονοϊό για όλους τους πολίτες. Τα σημεία δωρεάν ελέγχου είναι τα ακόλουθα: Δ. Ελευσίνας, Πολιτιστικό Κέντρο Κίμωνος και Παγκάλου, (απέναντι από την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου), […]
22:02 05/07/2022

Αγία Κυριακή: Η Αγία που διώχνει την κατάθλιψη

ekklisiaonline.gr
Τη μνήμη της Αγίας Κυριακής γιορτάζει σήμερα 7 Ιουλίου η Εκκλησία. Η Αγία Κυριακή μαρτύρησε στα χρόνια του Διοκλητιανού, που βασίλεψε από το 284 ως το 305. Το άρθρο Αγία Κυριακή: Η Αγία που διώχνει την κατάθλιψη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:56 05/07/2022

Παρατείνεται το «θρίλερ» για την μητρόπολη Αιτωλοακαρνανίας

ekklisiaonline.gr
ΠΑΓΩΣΕ !Στη Βουλή κατατέθηκε σήμερα σχέδιο νόμου από το Υπουργείο Παιδείας που ρυθμίζει θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των Πανεπιστημίων αλλά και ζητήματα της Εκκλησίας. Το άρθρο Παρατείνεται το «θρίλερ» για την μητρόπολη Αιτωλοακαρνανίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:12 05/07/2022

Φίλης: Χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό η Εκκλησία – Υγεία, Παιδεία, Δασοπυρόσβεση μπορούν να περιμένουν

matrix24.gr
Έντονη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τον διορισμό σε οργανικές θέσεις 2.311 ιερέων ασκεί ο τομεάρχης Παιδείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης. «Πλέον, η Εκκλησία μαζί με την Αστυνομία -βασικές προτεραιότητες των απανταχού αυταρχικών και ακραία συντηρητικών κυβερνήσεων- δεν [...]
20:58 05/07/2022

Επίθεση σε εκκλησία στην Αθήνα-Βρέθηκε κάλυκας από πυροβόλο όπλο (VIDEO)

grtimes.gr
Επίθεση στην Εκκλησία της οδού Λιοσίων, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Παρθενίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/7) από αγνώστους. Οι άγνωστοι έσπασαν τζάμια, ενώ βρέθηκε και κάλυκας από πυροβόλο όπλο. Στο Ιερό Προσκύνημα φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου και απότμημα Ιερού Λειψάνου της δεξιάς χείρας του, αναφέρει το ekklisiaonline.gr, το οποίο γνωστοποιεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν συνέβη κι άλλη παρόμοια επίθεση. https://www.youtube.com/watch?v=tOYDaEMdD7g&feature=emb_title&ab_channel=%CE%95%CE%9A%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%99%CE%91ONLINENEWSLIVE Πηγή: ekklisiaonline.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουκρανία: Οι υποστηρικτές της χώρας παρουσιάζουν τις αρχές για την α
20:48 05/07/2022

Νέος Ρουμάνος Επίσκοπος στη Σερβία και μια νέα εορτή για τη Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία

ekklisiaonline.gr
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Το άρθρο Νέος Ρουμάνος Επίσκοπος στη Σερβία και μια νέα εορτή για τη Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:40 05/07/2022

Αθήνα- ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση στην Εκκλησία του Αγίου Παρθενίου – Βρέθηκε σφαίρα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Νέα επίθεση στην Εκκλησία της οδού Λιοσίων, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Παρθενίου από αγνώστους τραμπούκους. Το άρθρο Αθήνα- ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση στην Εκκλησία του Αγίου Παρθενίου – Βρέθηκε σφαίρα (ΦΩΤΟ-VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:58 05/07/2022

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης

alexpolisonline.com
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Αλεξανδρούπολης, όπου φυλάσσεται τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου της Αγίας. Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας.Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας, Πέμπτη 7 Ιουλίου, θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από 7:00 μέχρι 10:00 ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.[post_ads]
19:32 05/07/2022

Ο ΙΣΚΕ για την επίλυση του ζητήματος των οργανικών θέσεων των κληρικών

ekklisiaonline.gr
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευαρέσκεια του προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την Ελληνική Κυβέρνηση ιδιαιτέρως δε, στην κυρία Υπουργό Παιδείας και τους συνεργάτες αυτής αλλά και προς όλα τα κόμματα, αφού το ζήτημα τυγχάνει ευρείας πολιτικής συναινέσεως, γεγονός που επετεύχθη μετά από τις συναντήσεις που είχε μαζί με τους εκπροσώπους των Κληρικών της Κρήτης (Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης), με τους αρχηγούς των κομμάτων στους οποίους έθεσαν την τακτοποίηση των θέσεων των Κληρικών που εκκρεμούσε από το 1945, αναγνωρίζοντας την ανάγκη νομοθετικής εξασφαλίσεως για την λήξη της τρόπον τινά ομηρίας αυτών
18:22 05/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load