#Βικτόρια Χίσλοπ

Bικτόρια Χίσλοπ: «Το Βρετανικό Μουσείο δεν πρέπει να παίρνει ρίσκα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα» (vid)

monopoli.gr
Η Βικτόρια Χίσλοπ σχολίασε την επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο και συγκεκριμένα μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα.
16:53 19/02/2024

Η Βικτόρια Χίσλοπ για τα γλυπτά του Παρθενώνα: Τα πήραμε με τη βία

thecaller.gr
«Δεν είχε άδεια ο Έλγιν για να πάρει τα Γλυπτά του Παρθενώνα», παραδέχεται η Βικτόρια Χίσλοπ σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη. Η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας έχει – ως γνωστόν – πάρει την ελληνική υπηκοότητα. «Δεν είχε άδεια ο Έλγιν για να πάρει τα Γλυπτά του Παρθενώνα», παραδέχεται η Βικτόρια Χίσλοπ σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη. Η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας έχει – ως γνωστόν – πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη η Βικτόρια Χίσλοπ επισήμανε ότι «ο Έλγιν πήρε τα Γλυπτά του Παρθενώνα χωρίς να έχει άδεια […]
20:00 23/01/2024

Βικτόρια Χίσλοπ: «Δεν είχε άδεια ο Έλγιν, πήραμε με βία τα Γλυπτά του Παρθενώνα»

tlife.gr
Η Βικτώρια Χίσλοπ που πολλές φορές έχει δηλώσει δημόσια τη στήριξή της για την  επιστροφή των To άρθρο Βικτόρια Χίσλοπ: «Δεν είχε άδεια ο Έλγιν, πήραμε με βία τα Γλυπτά του Παρθενώνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 23/01/2024

Βικτόρια Χίσλοπ στο Live News: «Ήταν απίστευτο, αγενές και χωρίς σεβασμό αυτό που έκανε ο Σούνακ – Θεωρώ ότι φοβάται την αλήθεια»

tlife.gr
Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News» έδωσε το απόγευμα της Τρίτης 28/11 η βραβευμένη βρετανίδα To άρθρο Βικτόρια Χίσλοπ στο Live News: «Ήταν απίστευτο, αγενές και χωρίς σεβασμό αυτό που έκανε ο Σούνακ – Θεωρώ ότι φοβάται την αλήθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 28/11/2023

Και η Βικτόρια Χίσλοπ κατά του Σούνακ: «Είναι σοκαριστικό…»

protagon.gr
H γνωστή βρετανίδα συγγραφέας αποδοκίμασε την συμπεριφορά του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου τονίζοντας ότι αυτή «θα έχει μια πολύ αρνητική αντίδραση από τους Άγγλους», πολλοί από τους οποίους «τώρα πιστεύουν ότι τα Γλυπτά πρέπει να γυρίσουν στην Αθήνα» The post Και η Βικτόρια Χίσλοπ κατά του Σούνακ: «Είναι σοκαριστικό…» appeared first on Protagon.gr.
15:09 28/11/2023

ΕΡΤ: Η έκπληξη που ετοιμάζει τα Χριστούγεννα για τους τηλεθεατές

okmag.gr
Όπως έγινε γνωστό, ανήμερα Χριστουγέννων θα ρίξει αυλαία η σειρά που πήρε διθυραμβικές κριτικές, «Μια νύχτα του Αυγούστου» με διπλό επεισόδιο. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη. Η συνέχεια […] The post ΕΡΤ: Η έκπληξη που ετοιμάζει τα Χριστούγεννα για τους τηλεθεατές appeared first on OK.
16:32 11/11/2022

Βικτόρια Χίσλοπ και Γιούλικα Σκαφιδά μιλούν στον ΕΤ για το «Μια νύχτα του Αυγούστου»

eleftherostypos.gr
Στις 25 Αυγούστου του 1957, η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτήν τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια. Ολα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δύο πυροβολισμοί. […] Το άρθρο Βικτόρια Χίσλοπ και Γιούλικα Σκαφιδά μιλούν στον ΕΤ για το «Μια νύχτα του Αυγούστου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
06:50 07/11/2022

Βικτόρια Χίσλοπ: Με ενδιαφέρουν ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που έχουν ζήσει όμως αξιοσημείωτες ζωές

monopoli.gr
Από το 2005 που κυκλοφόρησε το «Νησί» της, η Βικτόρια Χίσλοπ έχει ταξιδέψει χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα, με τις λέξεις της. Φέτος, με αφορμή τη συνέχεια της πολυαγαπημένης αυτής ιστορίας στην ΕΡΤ1, η συγγραφέας μάς μιλάει για το ταξίδι της στη λογοτεχνία, τα δημιουργικά της ενδιαφέροντα και τον αγώνα της για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.
09:22 05/11/2022

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η Μαρία έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης

happytv.gr
Η νέα σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, και πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές ξεκίνησε να προβάλλεται στην ΕΡΤ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 22:00. Δείτε παρακάτω στο happytv.gr το επεισόδιο 3 Επεισόδιο 3. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μια νύχτα του Αυγούστου: Η Μαρία έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης
10:18 20/10/2022

Μια νύχτα του Αυγούστου: Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη

happytv.gr
Η νέα σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, και πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές ξεκίνησε να προβάλλεται στην ΕΡΤ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 22:00 και ήδη έχουν προβληθεί τα πρώτα δύο επεισόδια.  Επεισόδιο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μια νύχτα του Αυγούστου: Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη
10:06 13/10/2022

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η συγκλονιστική αφήγηση του Στάνκογλου έφερε «ανατριχίλα» στο twitter

NewsBomb
Η νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, το βράδυ…Περισσότερα...
23:10 02/10/2022

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς

logiastarata.gr
Πρεμιέρα απόψε το βράδυ για τη νέα σειρά ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ που μπαίνει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και θα τη βλέπουμε κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 22.00 Η νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη […] The post ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:34 02/10/2022

Μια νύχτα του Αυγούστου: Πρεμιέρα για τη σειρά, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ

Newsit
Η νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, κάνει απόψε πρεμιέρα στην ΕΤ1 στις 22.00. Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, και πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, κάθε Κυριακή, θα ... Περισσότερα To άρθρο Μια νύχτα του Αυγούστου: Πρεμιέρα για τη σειρά, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:20 02/10/2022

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η σειρά της Χίσλοπ έρχεται μια νύχτα του Οκτωβρίου

eleftherostypos.gr
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά και πολλούς άλλους γνωστούς, καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές. Η νέα δραματική σειρά 14 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού […] Το άρθρο Μια νύχτα του Αυγούστου: Η σειρά της Χίσλοπ έρχεται μια νύχτα του Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:20 23/09/2022

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Οι πρώτες εικόνες από τη συνέχεια της σειράς «Το νησί» στην ΕΡΤ

okmag.gr
Μία ακόμη φιλόδοξη σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 από το φθινόπωρο. Μέσα σε 14 επεισόδια ο Παναγιώτης Χριστόπουλος που υπογράφει το σενάριο στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» και η σκηνοθέτρια Ζωή Σγουρού επιχειρούν να αποτυπώσουν τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας και την επιρροή της […] The post «Μια νύχτα του Αυγούστου»: Οι πρώτες εικόνες από τη συνέχεια της σειράς «Το νησί» στην ΕΡΤ appeared first on OK.
07:30 26/08/2022

Β. Χίσλοπ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Άλλαξα γνώμη όταν διάβασα τι συνέβη πραγματικά (video)

larisanew.gr
Η πολιτογραφένη Ελληνίδα και καταξιωμένη συγγραφέας, Βικτόρια Χίσλοπ, μίλησε στην ΕΡΤ για την προσπάθεια επαναπατρισμού των «Γλυπτών του Παρθενώνα» στην Ελλάδα, έναν αγώνα στον οποίο η ίδια έχει συνταχθεί.«Κάτι έχει αλλάξει αυτές τις ημέρες στην Αγγλία» είπε η κ. Χίσλοπ αναφερόμενη σε πρόσφατη έρευνα στη Μ. Βρετανία που δείχνει μεταστροφή της κοινής γνώμης σε αυτό […]
13:32 11/08/2022

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Ο Γιάννης Στάνκογλου στον σκληρό κόσμο της φυλακής στα πρώτα πλάνα από τη σειρά

okmag.gr
Tα πρώτα τρέιλερ από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου» βασισμένη στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, είναι στον «αέρα». Η συνέχεια του «Νησιού» θα προβληθεί στο κρατικό κανάλι και θα μας γυρίσει στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους θεραπευμένους και όλοι […] The post «Μια νύχτα του Αυγούστου»: Ο Γιάννης Στάνκογλου στον σκληρό κόσμο της φυλακής στα πρώτα πλάνα από τη σειρά appeared first on OK.
15:26 10/08/2022

Γλυπτά του Παρθενώνα: Παρέμβαση της Βικτόριας Χίσλοπ για την επιστροφή τους - «Έγκλημα του Έλγιν»

NewsBomb
Αναφανδόν υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα τάχθηκε η συγγραφέας Βικτόρια ΧίσλοπΠερισσότερα...
07:34 09/08/2022

Βικτόρια Χίσλοπ: «Ξεφυλλίζουμε» πέντε αγαπημένα μυθιστορήματα της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως

monopoli.gr
Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βρετανής συγγραφέως, Βικτόρια Χίσλοπ, ρίχνουμε μια ματιά στα αγαπημένα μας βιβλία της.
10:02 17/07/2022

Επιστρέφει στην τηλεόραση το "Νησί" - Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συνέχεια της σειράς

thetoc.gr
Η σειρά θα αποτελεί συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας "Το Νησί" και θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Ο τίτλος; "Μια νύχτα του Αυγούστου".
10:12 22/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load