#Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα: Πότε γεννά η ηθοποιός;

tlife.gr
Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Βίκυ Κάβουρα.  Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί από τον To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Πότε γεννά η ηθοποιός; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 24/04/2024

Βίκυ Κάβουρα: Οι νέες φωτογραφίες από τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

tlife.gr
Αντίστροφα μετρά τις εβδομάδες η Βίκυ Κάβουρα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.  To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Οι νέες φωτογραφίες από τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 06/04/2024

Βίκυ Κάβουρα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το ενδεχόμενο γάμου με τον Γιώργο Τζαβέλλα

tlife.gr
Τη Βίκυ Κάβουρα υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 30/3 στην εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται». To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το ενδεχόμενο γάμου με τον Γιώργο Τζαβέλλα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 30/03/2024

ΓιώργοςΤζαβέλλας: Η ιδιαίτερη αφιέρωση στην εγκυμονούσα Βίκυ Κάβουρα κατά τη διάρκεια του αγώνα

govastileto.gr
Η Βίκυ Κάβουρα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και μέχρι να έρθει στον κόσμο, απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές δραστηριότητες του ποδοσφαιριστής. To Σάββατο 16/3 ο […]
11:00 17/03/2024

Βίκυ Κάβουρα: Μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Η φωτογραφία που δημοσίευσε

tlife.gr
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας περιμένουν με αγωνία τον καρπό του έρωτά τους. Η To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Η φωτογραφία που δημοσίευσε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 12/03/2024

Βίκυ Κάβουρα: Η βραδινή έξοδος με τον Γιώργο Τζαβέλλα και η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

tlife.gr
Τη νέα τους βραδινή έξοδο έκαναν το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου η Βίκυ Κάβουρα και To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Η βραδινή έξοδος με τον Γιώργο Τζαβέλλα και η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 10/03/2024

Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

tlife.gr
Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Γιώργο Τζαβέλλα με To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 24/01/2024

Βίκυ Κάβουρα: Χορεύει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Βίντεο

tlife.gr
Η Βίκυ Κάβουρα διανύει την πιο γλυκιά περίοδο καθώς όπως έγινε γνωστό χθες είναι έγκυος για To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Χορεύει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 17/01/2024

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Έρχεται η κόρη τους! Το χρονικό της σχέσης τους και τα ταξίδια στο εξωτερικό

tlife.gr
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα To άρθρο Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Έρχεται η κόρη τους! Το χρονικό της σχέσης τους και τα ταξίδια στο εξωτερικό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 17/01/2024

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Το love story, ο ερχομός του παιδιού τους και οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

govastileto.gr
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz είναι η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους από την αρχή της σχέσης τους και κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Την ευτυχία του ζευγαριού έρχεται να ολοκληρώσει σε λίγους μήνες ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, το πρώτο τους […]
18:00 16/01/2024

Φαίη Σκορδά για Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πρόσεξα ότι ήταν έγκυος»

tlife.gr
Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε χθες σε κοσμική εκδήλωση στα νότια προάστια και εκεί συνάντησε και την To άρθρο Φαίη Σκορδά για Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πρόσεξα ότι ήταν έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 16/01/2024

Βίκυ Κάβουρα: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά της (Εικόνες - Βίντεο)

Παραπολιτικά
Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα είναι πέντε μηνός έγκυος στο πρώτο παιδί της με τον Γιώργο Τζαβέλλα - Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο
12:00 16/01/2024

Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη εμφάνιση στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνη της λίγο πριν την ευχάριστη ανακοίνωση

tlife.gr
Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα από τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα με τον οποίο είναι ζευγάρι τον To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη εμφάνιση στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνη της λίγο πριν την ευχάριστη ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 16/01/2024

Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα – Περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Γιώργο Τζαβέλλα

govastileto.gr
Το πρώτο της παιδί περιμένει η Βίκυ Κάβουρα από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. «Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, εκείνος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενό του γάμο και όπως […]
09:00 16/01/2024

Βίκυ Κάβουρα & Γιώργος Τζαβέλλας: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2024;

govastileto.gr
Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους μπορεί στην αρχή να προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας […]
13:00 03/12/2023

Βίκυ Κάβουρα: “Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα”

instyle.gr
Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς αντιδρά στις ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή. “Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα. Έχουν φλερτάρει σύντροφό μου μπροστά μου και το αντιμετώπισα πολύ δυναμικά. Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Πανικοβλήθηκα κι αντέδρασα […] The post Βίκυ Κάβουρα: “Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα” appeared first on InStyle.
23:46 05/07/2023

«Καύσωνας» η Βίκυ Κάβουρα: Το μαγιό που… χάζεψε τους πάντες (pics)

to10.gr
Η Βίκυ Κάβουρα καταγράφει στο Instagram τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις και ανεβάζει τον υδράργυρο ακόμα και τις… δροσερές μέρες.
09:46 01/07/2023

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Ζουν σαν παντρεμένοι!

okmag.gr
Τον πιο μεγάλο έρωτα της ζωής της βιώνει η 34χρονη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, όπως επιβεβαιώνουν στο ΟΚ! φιλικά της πρόσωπα. «Προσπάθησε να προστατεύσει αυτή τη σχέση για όσο περισσότερο διάστημα μπορούσε» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές. «Το τελευταίο διάστημα, όμως, δεν θέλουν πλέον να κρύβουν την ευτυχία τους. Ο δεσμός […] The post Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Ζουν σαν παντρεμένοι! appeared first on OK! Magazine.
07:58 30/06/2023

Στην Τουρκία η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας: Ρομαντικά γενέθλια δίπλα στον Βόσπορο

okmag.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου, η Βίκυ Κάβουρα και όπως ήταν αναμενόμενο τα γιόρτασε στο πλευρό του συντρόφου της. Το ζευγάρι που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Παρίσι με τον Γιώργο Τζαβέλλα να παίζει με την Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro 2024, κατευθύνθηκε μετά στη Γερμανία ενώ τις τελευταίες μέρες […] The post Στην Τουρκία η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας: Ρομαντικά γενέθλια δίπλα στον Βόσπορο appeared first on OK! Magazine.
19:58 27/06/2023

Βίκυ Κάβουρα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Γιώργο Τζαβέλλα

govastileto.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου, η Βίκυ Κάβουρα και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της, από το βράδυ, πιθανότατα στην αλλαγή της ώρας, μαζί με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του και η ηθοποιός μοιράστηκε με τους 205 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες της. Η […]
17:00 27/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load