#Βίκυ Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα: Έφυγε ξαφνικά από το πλατό, μετά από τηλεφώνημα της Βίκυς Σταυροπούλου

zappit.gr
Η Δανάη Μπάρκα δέχθηκε μια κλήση στον αέρα από τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και αμέσως σηκώθηκε από τη θέση […] The post Δανάη Μπάρκα: Έφυγε ξαφνικά από το πλατό, μετά από τηλεφώνημα της Βίκυς Σταυροπούλου appeared first on Zappit.
22:53 15/10/2024

«Μπαμπάδες με ρούμι» η θρυλική νεοελληνική κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Θέατρο Αλίκη

in.gr
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Σοφία Βογιατζάκη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Νίκη Λάμη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
11:37 13/10/2024

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε την Πέμπτη 3/10 η Βίκυ Σταυροπούλου. Σε μια συζήτηση εφ’ To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:19 04/10/2024

Βίκυ Σταυροπούλου για πρώτη φορά: «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»

zappit.gr
Τη Βίκυ Σταυροπούλου υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10) η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης. Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε […] The post Βίκυ Σταυροπούλου για πρώτη φορά: «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα» appeared first on Zappit.
19:18 04/10/2024

Βίκυ Σταυροπούλου: «Όταν τον ακούμπησα στο χέρι ήταν τόσο παγωμένο που έπαθα σοκ»

in.gr
Η συγκινητική περιγραφή της Βίκυ Σταυροπούλου για την περιπέτεια υγείας του φίλου της, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.
19:28 03/10/2024

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε και δεύτερο χειρουργείο», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου

Newsit
«Στο ασθενοφόρο τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω δύναμη, ήταν τόσο παγωμένο… εκεί έπαθα σοκ», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Μία αποκάλυψη έκανε σήμερα το μεσημέρι (03.10.2024) η Βίκυ Σταυροπούλου στη εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχετικά το έμφραγμα που υπέστη ο φίλος της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον Μάρτιο. Η γνωστή ... Περισσότερα To άρθρο «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε και δεύτερο χειρουργείο», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:46 03/10/2024

Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη που έκανε για την viral σκηνή της Βίκυς Σταυροπούλου στο «Είσαι το ταίρι μου»

govastileto.gr
Η Δανάη Μπάρκα παρακολούθησε σε επανάληψη στο Mega ένα επεισόδιο από τη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου», που πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια θυμήθηκε μια ιστορία πίσω από τη σκηνή της «Στέλλας» όπου τραγούδησε στη σειρά το «Τη βραδιά μου απόψε» στα μπουζούκια, μια από τις πιο […]
03:12 11/09/2024

Σοφία Βογιατζάκη: Είναι ένα τοπίο τοξικό, τρελό, στενάχωρο, μαύρο

Newsit
“Δεν με ενδιαφέρει στη δουλειά και στη διαπροσωπική σχέση να μου κάνεις την οποιαδήποτε κριτική. Με νοιάζει το πως θα το πεις” επισημαίνει η Σοφία Βογιατζάκη. Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στo Enjoy και στη Μαρία Ανδρέου, με αφορμή την περιοδεία της με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: Είναι ένα τοπίο τοξικό, τρελό, στενάχωρο, μαύρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:36 15/08/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η Δανάη και η Βίκυ είναι η οικογένεια μου, είναι οι άνθρωποι μου

Newsit
“Όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν έτσι, η ζωή γίνεται πιο ωραία” δήλωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Στην ιδιαίτερα αγαπησιάρικη σχέση που έχει με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του στη Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Τι σημαίνει για εσάς η Δανάη ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η Δανάη και η Βίκυ είναι η οικογένεια μου, είναι οι άνθρωποι μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:55 07/08/2024

Πρώτο trend στο X για 6 ώρες το J2US – Χαμός στο 9ο live με τον Νίκο Κοκλώνη

Newsbeast.gr
Μια δυναμική και εντυπωσιακή έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US του Alpha παραφράζοντας ένα αγαπημένο hit της Άννας Βίσση, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, λίγο πριν καλωσορίσει στο πλατό την κριτική επιτροπή. Στο 9ο Live, το βράδυ του Σαββάτου 20/4 η αγαπημένη παρέα των κριτών, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, υποδέχτηκε τον πρώτο guest κριτή της φετινής σεζόν, τον Light. Ο δημοφιλής ράπερ επέστρεψε σε ένα ρόλο στον οποίο αγαπήθηκε από το κοινό, κρίνοντας τα ζευγάρια του J2US μέσα από τη δική του ματιά. Το Just The 2 Of Us για ένα ακόμα Σαββατόβραδο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα social media, με το hashtag #j2us να είναι πρώτο tren
14:00 21/04/2024

Παντελής Καναράκης: "Η Βίκυ Σταυροπούλου με έπεισε να κάνω γυμνισμό, μου είπε βγάλ’ το"

patrasevents.gr
"Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ"
06:53 18/04/2024

Βίκυ Σταυροπούλου: Το σχόλιο "καρφί" για την Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα - "Αποδεικνύεις χειροπιαστά την αγάπη σου"

Παραπολιτικά
Η ανάρτηση δημοσιεύθηκε μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία άφησε αιχμές για το πώς έχει μεγαλώσει η Βίκυ Σταυροπούλου τη Δανάη Μπάρκα
14:01 07/04/2024

Βίκυ Σταυροπούλου: Το μήνυμα όλο νόημα στη Δανάη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

tlife.gr
Μια μακροσκελής ανάρτηση έκανε χθες από το Λονδίνο η Δανάη Μπάρκα για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Το μήνυμα όλο νόημα στη Δανάη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 07/04/2024

J2US: «Λύγισε» η Βίκυ Σταυροπούλου – «Το καλό πάντα κερδίζει – Η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα»

tlife.gr
Συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου στο πλατό του J2US, η οποία θέλησε να περάσει στους τηλεθεατές ένα To άρθρο J2US: «Λύγισε» η Βίκυ Σταυροπούλου – «Το καλό πάντα κερδίζει – Η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 06/04/2024

Δανάη Μπάρκα: Το μακροσκελές μήνυμα για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου – «Εσύ που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου»

tlife.gr
Με μια μακροσκελή ανάρτηση η Δανάη Μπάρκα υμνεί τη μητρότητα και στέλνει ανοιχτό μήνυμα αγάπης στην To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Το μακροσκελές μήνυμα για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου – «Εσύ που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 06/04/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Νόμιζα ότι θα με ρωτήσετε για τη συνέντευξη της Καινούργιου– Φιλιά στη Βίκυ Σταυροπούλου»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικός, ο οποίος  ρωτήθηκε μεταξυ άλλων για το τηλεοπτικό του μέλλον, για την εκπομπή «Tv Queens», ενώ αναφέρθηκε και στη Βίκυ Σταυροπούλου. Αρχικά όσον αφορά στην εκπομπή «Tv Queens», ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Ισχύει, πλέον οι κουβέντες οριστικοποιήθηκαν, δουλεύουμε καθημερινά και προς τις αρχές του άλλου […]
15:00 05/04/2024

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση «καρφί» που τελικά… διέγραψε

instyle.gr
Σε μία ανάρτηση “καρφί” προχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου λίγο μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια εξέφρασε ανοιχτά την έντονη ενόχλησή της για όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν “ανήθικο” από την πλευρά της Δανάης Μπάρκα και άφησε υπονοούμενα για τον […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση «καρφί» που τελικά… διέγραψε appeared first on InStyle.
13:46 05/04/2024

J2US: Κριτές και κοινό συμφώνησαν – Άννα Μπεζάν και Κωνσταντίνος Μαργαρίτης αποχώρησαν από το σόου

Newsbeast.gr
Έπειτα από μια δεκαπενθήμερη παύση, το J2US ήρθε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όλα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια του μουσικού προγράμματος, πλην δυο, ανέβηκαν ξανά στη σκηνή με μοναδικό στόχο να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές. Με την ηχηρότατη βεβαίως απουσία του Δημήτρη Κόκοτα, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο καλλιτέχνης, η Δώρα Παντέλη επανήλθε στην ομάδα του J2US για να συναντηθεί για πρώτη φορά με τον νέο της παρτενέρ, Αναστάσιο Ράμο. Απών ήταν και ο Στέλιος Δουρμαλιάς, ο οποίος και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στο σόου με την νέα του παρτενέρ που θα αντικαταστήσει τη
04:00 31/03/2024

Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Newsit
Στο νοσοκομείο παραμένει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που την περασμένη Τετάρτη (20.03.2024), υπέστη έμφραγμα. Η καλή του φίλη και συγκάτοικος, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αναφέρθηκαν στην κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού. Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και αφού ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 26/03/2024

Νίκος Κοκλώνης για Καινούργιου – Μπάρκα – Τσαγκρίδη: «Το ξεκαθάρισα και στις δύο και μίλησα και με τη Βίκυ Σταυροπούλου»

tlife.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day ανήμερα της 25ης Μαρτίου ήταν ο Νίκος Κοκλώνης. Ο To άρθρο Νίκος Κοκλώνης για Καινούργιου – Μπάρκα – Τσαγκρίδη: «Το ξεκαθάρισα και στις δύο και μίλησα και με τη Βίκυ Σταυροπούλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 25/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load