#Εφοριακοί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ! Εφοριακοί με κινητά θα “σκανάρουν” πινακίδες ΙΧ- Με ειδικό λογισμικό

el.gr
Για να διαπιστώσουν αν έχουν πληρωθεί τα Τέλη Κυκλοφορίας ή έπρεπε να είναι σε ακινησία. Το άρθρο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ! Εφοριακοί με κινητά θα “σκανάρουν” πινακίδες ΙΧ- Με ειδικό λογισμικό εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:36 21/04/2022

Εφοριακοί στο εδώλιο για εκβιασμό και “φακελάκι”

el.gr
Για τέσσερα αδικήματα θα δικαστούν στις αρχές Φεβρουαρίου από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου δύο εφοριακοί, Το άρθρο Εφοριακοί στο εδώλιο για εκβιασμό και “φακελάκι” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:10 22/01/2022

Εφοριακοί: Εργασία το απόγευμα, αποδοχές βάσει αξιολόγησης και νέες προσλήψεις

lykavitos.gr
Νέα δεδομένα φέρνει στην οργάνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα μισθολογικά των Εφοριακών. Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο συνιστά τομή και θα έπρεπε να έχει εφαρμοστεί εδώ και πολλά χρόνια. Οι βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου συνοψίζονται στα εξής: […] The post Εφοριακοί: Εργασία το απόγευμα, αποδοχές βάσει αξιολόγησης και νέες προσλήψεις first appeared on Lykavitos.gr.
21:01 17/02/2021

Εφοριακοί: Προχωρούν σε πανελλαδική στάση εργασίας ως ένδειξη συμπαράστασης στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης

thecaller.gr
Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα (Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020) οι εφοριακοί, ως ένδειξη συμπαράστασης στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης που δέχθηκαν χθες δολοφονική επίθεση στον χώρο εργασίας τους. The post Εφοριακοί: Προχωρούν σε πανελλαδική στάση εργασίας ως ένδειξη συμπαράστασης στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης appeared first on TheCaller.Gr.
09:27 17/07/2020

Εφοριακοί στην Πάτρα πήγαν για έλεγχο σε βενζινάδικο και… έφαγαν ξύλο

agriniopress.gr
AgrinioPress Εφοριακοί στην Πάτρα πήγαν για έλεγχο σε βενζινάδικο και… έφαγαν ξύλο Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Πάτρας. Εργαζόμενοι και ιδιοκτήτης έκαναν του… αλατιού δύο εφοριακούς που εμφανίστηκαν στο βενζινάδικό τους, θέλοντας να προχωρήσουν σε ελέγχους που είχαν να κάνουν κυρίως με το θέμα της φοροδιαφυγής και το κόψιμο αποδείξεων. Οι εφοριακοί ήθελαν να προχωρήσουν σε πρόστιμα, παρόλο που μέσα από … Εφοριακοί στην Πάτρα πήγαν για έλεγχο σε βενζινάδικο και… έφαγαν ξύλο AgrinioPress
11:26 08/06/2020

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πως οι Εφοριακοί της Αρχαιότητας Εισέπρατταν από ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!

makeleio.gr
Σε μιαν άλλη εποχή, το 93 – 97 π.Χ., οι τράπεζες, αν χρωστούσες, δεν ανέθεταν σε ενοχλητικές εταιρείες να υπενθυμίζουν ξανά και ξανά την οφειλή. Είχαν πιο άμεσες και αποτελεσματικές μεθόδους. Ένα τετράδραχμο από τη Μακεδονία που παρουσιάζεται στην έκθεση «Χρήμα. Σύμβολα απτά στην αρχαία Ελλάδα» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, απεικονίζει τα εξαρτήματα του ταμία […]
10:34 02/01/2020

Εφοριακοί εκβίαζαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη

paraskhnio.gr
Σε υπόθεση εκβιασμού για την διευθέτηση φορολογικών υποχρεώσεων και επιβαρύνσεων προς την Εφορία φέρεται πως εμπλέκεται ο πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Διαβάστε περισσότερα στο policepress.gr The post Εφοριακοί εκβίαζαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη appeared first on Paraskhnio.gr.
08:40 20/11/2019

Σέρρες: Εφοριακοί και λογίστρια εκβίαζαν τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη!

sofokleousin.gr
Σέρρες: Εφοριακοί και λογίστρια εκβίαζαν τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη! Tue, 19/11/2019 - 20:41
20:46 19/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load