#Ζένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου επέστρεψε στο Instagram μετά από 8 μήνες με τη φωτογραφία που έπρεπε

queen.gr
Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας επανήλθε στα social media με καλοκαιρινή διάθεση.Περισσότερα...
12:09 08/04/2024

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Ζένια Μπονάτσου

tlife.gr
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για τις πιο έντονες στιγμές To άρθρο Βαγγέλης Κακουριώτης: Ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Ζένια Μπονάτσου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 12/04/2023

Μετά το Instagram, η Ζένια Μπονάτσου τώρα και στο Tik Tok

queen.gr
To 2020 ήταν η χρονιά που γνωρίσαμε καλύτερα τη Ζένια, την κόρη του Βλάσση Μπονάτσου με τη συμμετοχή της στο Just 2 of Us.Περισσότερα...
22:34 03/04/2023

Η Ζένια Μπονάτσου έγινε 26: Η κόρη του Βλάσση είναι μια γνήσια «Μπονάτσα» με ισχυρές δόσεις Λάσκαρη

queen.gr
Το αυτοάνοσο, η υποκριτικη, η δουλειά ως σερβιτόρα & το coolness overload της εγγονής της «Ζωίτσας».Περισσότερα...
14:06 08/02/2023

Τη βλέπει και χαίρεται από ψηλά η Ζωή Λάσκαρη: Ποιος είναι ο σύντροφος της εγγονής της, Ζένιας Μπονάτσου

Newside.gr
Η Ζωή Λάσκαρη είχε μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της, Ζένια Μπονάτσου και είμαστε σίγουροι πως την καμαρώνει από ψηλά. Η κόρη του Βλάσση ζει την ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Σωτήρη. Μιας και αναφερθήκαμε στην αείμνηστη ηθοποιό, δείτε εδώ ποια ήταν η καταγωγή της. Η κόρη του αξέχαστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου […] The post Τη βλέπει και χαίρεται από ψηλά η Ζωή Λάσκαρη: Ποιος είναι ο σύντροφος της εγγονής της, Ζένιας Μπονάτσου appeared first on NewSide.gr.
12:16 06/02/2023

Ζένια Μπονάτσου: Οι φώτο της 25χρονης με μαγιό και χωρίς φίλτρα είναι το κάτι άλλο

queen.gr
Η Ζένια Μπονάτσου, η εγγονή της Ζωής Λάσκαρης και κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου, απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες και δημοσίευσε μαγικές φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram της!Περισσότερα...
09:06 29/08/2022

Ζένια Μπονάτσου: Δείτε την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη με μαγιό

okmag.gr
Κούκλα και εντυπωσιακή σαν τη γιαγιά της η Ζένια Μπονάτσου. Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις Κυκλάδες και μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Ζένια Μπονάτσου που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη εστίαση στη Μύκονο, βρίσκει πάντα λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να απολάυσει μια […] The post Ζένια Μπονάτσου: Δείτε την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη με μαγιό appeared first on OK.
20:06 27/08/2022

Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν

Newside.gr
Η Ζένια Μπονάτσου είναι ένα νέο κορίτσι που προέρχεται από μια οικογένεια με “βαρύ” όνομα στο χώρο του θεάματος, αφού πατέρας της είναι ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος και γιαγιά της η επίσης αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη. Ωστόσο η 23χρονη Ζένια, απέδειξε αρκετές φορές το ταλέντο της και τελευταία στο J2US, όπου την είδαμε στο πλευρό του […] The post Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν appeared first on NewSide.gr.
18:36 26/07/2022

Ζένια Μπονάτσου: Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου, το αισθανόμουν ότι θα φύγει από τη ζωή (VIDEO)

grtimes.gr
Η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκαν στην εκπομπή «Idols» για το αφιέρωμα στη ζωή του Βλάσση Μπονάτσου. O... The post Ζένια Μπονάτσου: Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου, το αισθανόμουν ότι θα φύγει από τη ζωή (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
14:32 28/11/2021

Κοπανιόταν στον τοίχο για να ανασάνει: Συγκλονιστική περιγραφή της γυναίκας του για τα τελευταία λεπτά του Μπονάτσου

spoilers
Στην εκπομπή Idols και τον Σάκη Ρουβά μίλησαν η Ζένια Μπονάτσου και η Μάρθα Κουτουμάνου, για τον πατέρα και σύζυγο αντίστοιχα, Βλάσση Μπονάτσο, αποκαλύπτοντας άγνωστες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κοπανιόταν στον τοίχο για να ανασάνει: Συγκλονιστική περιγραφή της γυναίκας του για τα τελευταία λεπτά του Μπονάτσου
11:14 27/11/2021

Η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου περιγράφουν τις τελευταίες στιγμές του Βλάση Μπονάτσου πριν από το θάνατό του

govastileto.gr
  Η χθεσινή εκπομπή «Idols» ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Βλάση Μπονάτσο έτσι ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε την σύζυγο του, Μάρθα Κουτουμάνου και την...
09:02 27/11/2021

Η Ζένια Μπονάτσου για τον θάνατο του πατέρα της: «Προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα»

tlife.gr
Η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκαν στην εκπομπή Idols και στο αφιέρωμα στη ζωή To άρθρο Η Ζένια Μπονάτσου για τον θάνατο του πατέρα της: «Προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:16 26/11/2021

Ζένια Μπονάτσου: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν»

zappit.gr
Την Ζένια Μπονάτσου και την μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου συνάντησε ο Σάκης Ρουβάς, το βράδυ της Παρασκευής, στο αφιέρωμα που παρουσίασε […] The post Ζένια Μπονάτσου: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν» appeared first on Zappit.
22:24 26/11/2021

Idols: Γιατί η Ζένια Μπονάτσου ήθελε να φύγει από την εκπομπή - αφιέρωμα στον πατέρα της

NewsBomb
Idols: Ο Σάκης Ρουβάς ετοίμασε ένα special αφιέρωμα στην εκπομπή του για τον Βλάσση Μπονάτσο.Περισσότερα...
22:12 26/11/2021

Idols: «Κάγκελο» ο Ρουβάς! Η Ζένια Μπονάτσου πήγε να μιλήσει για τον πατέρα της και ήθελε να φύγει

NewsBomb
Idols: Ο Σάκης Ρουβάς ετοίμασε ένα special αφιέρωμα στην εκπομπή του για τον Βλάσση Μπονάτσο.Περισσότερα...
22:06 26/11/2021

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απαντά για τη σχέση του σήμερα με την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έδωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μίλησε για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη. Ο γνωστός ποινικολόγος […] The post Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απαντά για τη σχέση του σήμερα με την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου appeared first on Zappit.
12:46 20/08/2021

Μπονάτσου: “Έχω πίστη ότι δεν πρόκειται να μείνω χωρίς δουλειά”

dete.gr
Για όλους και για όλα μίλησε η Ζένια Μπονάτσου στο περιοδικό ΟΚ. Στον αγαπημένο της πατέρα, Βλάσση Μπονάτσου καθώς και την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, η Ζένια Μπονάτσου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Έχεις κρατήσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο του πατέρα σου; Πάρα πολλά. Μπλούζες, παρεό και κάποια άλλα αξεσουάρ […]
21:12 17/08/2021

Το σπάνιο αυτοάνοσο που κληρονόμησε η Ζένια Μπονάτσου από τον πατέρα της

Gazzetta
Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, σε συνέντευξή της μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που έχει, όσο και το αυτοάνοσο που είχε ο πατέρας της, ενώ αναφέρθηκε και στην αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη.
03:02 17/08/2021

Η Ζένια Μπονάτσου απαντά και ξεκαθαρίζει για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη

zappit.gr
Για τη γιαγιά της, τη Ζωή Λάσκαρη, μίλησε η Ζένια Μπονάτσου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον […] The post Η Ζένια Μπονάτσου απαντά και ξεκαθαρίζει για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη appeared first on Zappit.
15:00 16/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load