#Ηλίας Γκότσης

Στο «Raw House» ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έκρινε» τον Ηλία Γκότση & μίλησε για το block που του έκανε

queen.gr
Η φερόμενη κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Ηλία Γκότση ξεκίνησε το 2023, αφότου ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star.Περισσότερα...
13:09 25/03/2024

Ηλίας Γκότσης: «Όταν έβλεπα το Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος μου άρεσε, αργότερα είδα κάτι άλλο»

govastileto.gr
Ο Ηλίας Γκότσης παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή αλλά και τη συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Αρχικά, ο Ηλίας Γκότσης είπε: «Έρωτας είναι αυτό που σε βγάζει έξω από την τροχιά σου, φοβάμαι να εκτροχιαστώ πολύ. Έχω κλάψει σε χωρισμό […]
20:00 04/01/2024

Ηλίας Γκότσης: “Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα”

sinidisi.gr
“Έχω μία πικρία από το Survivor, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα” ανέφερε ο Ηλίας Γκότσης. O Ηλίας Γκότσης συναντήθηκε με τον Γιώργο Κρικοριάν στο «Πάμε Δανάη!». Ο γυμναστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ηλίας Γκότσης: “Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα”
19:09 03/01/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Δήμητρα Αλεξανδράκη σε διαγωνισμό μαγειρικής με τον Ηλία Γκότση – Viral βίντεο

koolnews.gr
Σε διαγωνισμό μαγειρικής πήγε ο Ηλίας Γκότσης, γυμναστής και νικητής του survivor και όσο να ναι, είχε κάποιο άγχος για την αντίπαλη ομάδα. Όταν όμως διαπίστωσε ότι οι απέναντι ομάδα στη μαγειρική ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη απλά έκανε ένα βίντεο το οποίο θα γίνει viral! Όσο για το αποτέλεσμα δεν μάθαμε […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Δήμητρα Αλεξανδράκη σε διαγωνισμό μαγειρικής με τον Ηλία Γκότση – Viral βίντεο appeared first on Koolnews.gr.
09:58 29/11/2023

Ο Ηλίας Γκότσης κάνει προπόνηση στήθους στο νερό και «λιώνει» τα social media

zappit.gr
Στιγμές ξεγνοιασιάς, εντός και εκτός Αττικής, απολαμβάνει ο Ηλίας Γκότσης αυτές τις ημέρες και δεν χάνει ευκαιρία να τις μοιράζεται στα […] The post Ο Ηλίας Γκότσης κάνει προπόνηση στήθους στο νερό και «λιώνει» τα social media appeared first on Zappit.
17:00 14/08/2023

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Προσευχόμουν να μη με πάρουν τηλέφωνο να πάω στο Survivor All Star»

okmag.gr
Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο τον γνωρίσαμε το 2018 μέσα από το Survivor 2, τη χρονιά που βγήκε νικητής ο Ηλίας Γκότσης. Ο επιχειρηματίας ήταν πολύ καλός αγωνιστικά και ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Σκόπελο και διαθέτει beach bar στο οποίο πριν από έναν μήνα είδαμε τη Σταυρούλα, την Εύη και την Ελένη […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Προσευχόμουν να μη με πάρουν τηλέφωνο να πάω στο Survivor All Star» appeared first on OK! Magazine.
22:58 04/08/2023

Ηλίας Γκότσης: «Το Survivor μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, αλλά μου ξεκλείδωσε πόρτες»

zappit.gr
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος μίλησε για τις πόρτες που του […] The post Ηλίας Γκότσης: «Το Survivor μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, αλλά μου ξεκλείδωσε πόρτες» appeared first on Zappit.
23:00 01/08/2023

Ο Ηλίας Γκότσης για τη σύντροφό του: «Είναι αντιστάρ, δεν της αρέσει η προβολή»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Ο Ηλίας Γκότσης για τη σύντροφό του: «Είναι αντιστάρ, δεν της αρέσει η προβολή» appeared first on Zappit.
18:00 31/07/2023

Ο Ηλίας Γκότσης στο ΟΚ!: Ο λόγος που δεν πήγε στον τελικό του Survivor All Star και το σχόλιο για τον Σάκη Κατσούλη

okmag.gr
Ο 33χρονος personal trainer – επιχειρηματίας Ηλίας Γκότσης φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά τη συμμετοχή του στο Survivor All Star και αποκαλύπτει γιατί δεν εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό, αλλά και ποιον ήθελε να δει νικητή. Στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor All Star δεν πήγες. Δεν ήθελες ή δεν προσκλήθηκες; Επίσημη πρόσκληση δεν μου […] The post Ο Ηλίας Γκότσης στο ΟΚ!: Ο λόγος που δεν πήγε στον τελικό του Survivor All Star και το σχόλιο για τον Σάκη Κατσούλη appeared first on OK! Magazine.
07:58 30/07/2023

O Ηλίας Γκότσης εξομολογείται: «Είχα κάποια προβλήματα υγείας που με δυσκόλεψαν»

govastileto.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» παραχώρησε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια. «Είχα κάποια προβλήματα υγείας που με δυσκόλεψαν σε μικρότερη ηλικία. Αντιμετώπισα ένα αυτοάνοσο, το οποίο ήθελε συνεχή φροντίδα. Είχα συνεχή παρακολούθηση από γιατρούς και με τη […]
13:00 29/07/2023

Ηλίας Γκότσης: «Αντιμετώπισα ένα αυτοάνοσο που ήθελε συνεχή παρακολούθηση»

zappit.gr
Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του μίλησε ο Ηλίας Γκότσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και […] The post Ηλίας Γκότσης: «Αντιμετώπισα ένα αυτοάνοσο που ήθελε συνεχή παρακολούθηση» appeared first on Zappit.
19:00 28/07/2023

Ηλίας Γκότσης: «Η πρώτη μου ερωτική εμπειρία ήταν στα 17,5»

thecaller.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στον Γιώργο Πράσινο παραχώρησε ο άλλοτε παίκτης του Survivor, Ηλίας Γκότσης.Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στον Γιώργο Πράσινο παραχώρησε ο άλλοτε παίκτης του Survivor, Ηλίας Γκότσης.Μέσω αυτής, μίλησε για το φλερτ και το πως προσεγγίζει μία γυναίκα. -Πώς αντιλαμβανόταν το φλερτ ο έφηβος Ηλίας; Ειλικρινά δεν ξέρω. Ήμουν το αγόρι που ήθελε να παίζει μόνο ποδόσφαιρο και σε κάθε διάλειμμα να δοκιμάσω να παίξω σε […]
15:00 28/07/2023

Ο Ηλίας Γκότσης στο ΟΚ!: «Η πρώτη μου ερωτική εμπειρία ήταν στα 17,5»

okmag.gr
Ο 33χρονος personal trainer – επιχειρηματίας Ηλίας Γκότσης φωτογραφίζεται πρώτη φορά μετά τη συμμετοχή του στο Survivor All Star και αποκαλύπτει γιατί δεν εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό, ποιον θα ήθελε να δει νικητή, αλλά και γιατί δεν κυκλοφορεί δημόσια με τη νέα του σύντροφο. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ηλίας Γκότσης εξηγεί ότι άργησε να μπει […] The post Ο Ηλίας Γκότσης στο ΟΚ!: «Η πρώτη μου ερωτική εμπειρία ήταν στα 17,5» appeared first on OK! Magazine.
07:58 27/07/2023

Ηλίας Γκότσης: Σπάει τη σιωπή του για τις φιλίες και τα unfollow για το Survivor All Star

ieidiseis.gr
Ο Ηλίας Γκότσης μιλάει μετά από καιρό για όσα τον εξέθεσαν και τον πίκραναν στο Survivor All Star.Το Survivor All Star τελείωσε και ο Ηλίας Γκότσης για πρώτη φορά μιλάει για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο μέχρι την αποβολή του. Επίσης αναφέρεται στις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Ηλία Μπόγδανο και την Εύη Σαλταφερίδου, τα δύο πιο κοντινά του άτομα στο ριάλιτι επιβίωσης και τα unfollow που ακολούθησαν με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Ηλίας Γκότσης απουσίαζε από τον τελικό του Survivor All Star όπως και όλοι οι παίκτες που είχαν αποβληθεί. Η εξήγηση της παραγωγής ήταν πως το ριάλιτι δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη και ίσχυε η ποινή τους μέχρι και την απονομή του επάθλου. Ωστόσο ο νικητής του Survivo
21:46 26/07/2023

Ο Ηλίας Γκότσης ζει το όνειρό του στην Tomorrowland

okmag.gr
Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί στην πραγματικότητα να είναι personal trainer, το χόμπι του όμως ως Instagramer και TikToker του πηγαίνει περίφημα. Ο γυμναστής έχει τρομερό χιούμορ και δεν διστάζει ακόμη και να τσαλακωθεί και να αυτοσαρκαστεί. Ο Ηλίας Γκότσης στο Βέλγιο Ο γυμναστής και πρώην παίκτης του Survivor All Star ζει το όνειρό του αυτό […] The post Ο Ηλίας Γκότσης ζει το όνειρό του στην Tomorrowland appeared first on OK! Magazine.
20:58 21/07/2023

Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση: Δεν θέλει σχέση μαζί μου, ούτε εγώ μαζί του

Newsit
Για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση μετά το Survivor All Star μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου, σήμερα (13.07.2023) στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του από τη στάση που κράτησε η Εύη Σαλταφερίδου. Όταν εκείνη αποχώρησε και έμαθε, υπερασπίστηκε τη ... Περισσότερα To άρθρο Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση: Δεν θέλει σχέση μαζί μου, ούτε εγώ μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 13/07/2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ανάρτησή της για την απουσία της από τον ημιτελικό του Survivor All Star

okmag.gr
Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ ο ημιτελικός του Survivor All Star. Ανάμεσα σε αυτές η Κατερίνα Δαλάκα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Πιλίδης και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εξηγήσει για ποιο […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ανάρτησή της για την απουσία της από τον ημιτελικό του Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.
10:58 11/07/2023

Survivor All Star, ημιτελικός: Απόντες όσοι αποβλήθηκαν – Αιχμές από Ασημίνα Χατζηανδρέου

Newsit
Σχεδόν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο Survivor All Star βρέθηκαν απόψε (10.07.2023) στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό του παιχνιδιού. Όλοι εκτός από εκείνους που αποβλήθηκαν και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που δεν θέλησε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Πιλίδης και Αφροδίτη Σκαφίδα δεν βρέθηκαν στο Γαλάτσι και αυτό το ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star, ημιτελικός: Απόντες όσοι αποβλήθηκαν – Αιχμές από Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 11/07/2023

Ο Ηλίας Γκότσης στο νέο video clip της Έλλης Κοκκίνου – Δείτε backstage video & φωτογραφίες από τα γυρίσματα

govastileto.gr
Η Έλλη Κοκκίνου μας χαρίζει το πιο χορευτικό τραγούδι του φετινού καλοκαιριού και δίνει το σύνθημα «Πάμε Γι’ Άλλα» Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το νέο hit της Έλλης Κοκκίνου αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay ενώ δεν λείπει από κανένα Dj Set! Το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού φιγουράρει […]
21:00 08/07/2023

Ηλίας Γκότσης: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor»

zappit.gr
Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ηλίας Γκότσης. Ο νικητής του Survivor 2018 μίλησε για […] The post Ηλίας Γκότσης: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor» appeared first on Zappit.
15:00 08/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load