#Ιαματική Πηγή

Καμένα Βούρλα : Ποια είναι η “INMO PARCK INVEST S.A.” που… επενδύει στον Κονιαβίτη! 11 εκ. ευρώ η προσφορά – άλλα 200 εκ. ευρώ τα επόμενα χρόνια!

lamianow.gr
Σε συνέχεια όσων ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας την περασμένη Παρασκευή, το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε σήμερα στην ανακήρυξη της εταιρείας «INMO PARCK INVEST S.A.», ως προτιμητέου επενδυτή για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη», μετά από τον διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό που προηγήθηκε. Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 593.061,75 τ.μ, και αποτελείται από δύο περιοχές (Α και Β). Σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού, προβλέπεται πώληση της περιοχής Α και μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας 50 ετών της περιοχής Β. Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία είναι σε παρούσα αξία: Για την περιοχή Α: 9.338.842,98 ευρώ και για την περιοχή Β: 1.
22:37 29/02/2024

ΤΑΙΠΕΔ: Προτιμητέος επενδυτής για την Ιαματική Πηγή Κονιαβίτη

news.gr
μετά τη βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε στις 15 Φεβρουαρίου
21:37 29/02/2024

Στις 10 Μαΐου ανοίγουν τα Ιαματικά Λουτρά Υπάτης – μείωση 25% στις τιμές εισιτηρίων

lamianow.gr
Με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων συντηρήσεων και προγραμματισμένων εργασιών, η έναρξη της θερινής περιόδου λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου στην Ιαματική Πηγή των Λουτρών Υπάτης, θα είναι η Τετάρτη 10 Μαΐου 2023. Η ΕΤΑΔ, συνεκτιμώντας τα δεδομένα, και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση στα σημαντικά οφέλη της χρήσης της […] The post Στις 10 Μαΐου ανοίγουν τα Ιαματικά Λουτρά Υπάτης – μείωση 25% στις τιμές εισιτηρίων appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
21:02 26/04/2023

ΤΑΙΠΕΔ: Διαγωνισμός αξιοποίησης του ακινήτου Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη

sofokleousin.gr
ΤΑΙΠΕΔ: Διαγωνισμός αξιοποίησης του ακινήτου Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτηvdounis Σαβ, 22/04/2023 - 21:09
21:12 22/04/2023

Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη: Ξεκινά ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ στα Καμένα Βούρλα

Newsit
Την προκήρυξη διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για την αξιοποίηση του παραθαλάσσιου ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη» συνολικής έκτασης 593.061 τ.μ., που βρίσκεται στον Δήμο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, ανακοινώνει το ΤΑΙΠΕΔ, μέλος του Υπερταμείου. Σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΤΑΙΠΕΔ για τον διαγωνισμό, η αξιοποίηση του ακινήτου θα γίνει ... Περισσότερα To άρθρο Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη: Ξεκινά ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ στα Καμένα Βούρλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:14 21/04/2023

ΤΑΙΠΕΔ: Διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη»

naftemporiki.gr
Την προκήρυξη διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για την αξιοποίηση του παραθαλάσσιου ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη», συνολικής έκτασης 593.061 τ.μ., που βρίσκεται στον δήμο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας,… ΤΑΙΠΕΔ: Διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Camping Κονιαβίτη» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:06 21/04/2023

Τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού και Καϊάφα θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο

eleftherostypos.gr
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., σε συνέχεια της παράτασης λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης και για το μήνα Οκτώβριο 2022, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ανακοινώνει επίσης την παράταση της λειτουργίας των Επιχειρηματικών της Μονάδων Ιαματική Πηγή Αιδηψού και Καϊάφα. Στοχεύοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και του τουριστικού προϊόντος η ΕΤΑΔ αποφάσισε […] Το άρθρο Τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού και Καϊάφα θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
03:02 25/10/2022

Σε λειτουργία τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού και Καϊάφα και τον Οκτώβριο

naftemporiki.gr
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., σε συνέχεια της παράτασης λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης και για το μήνα Οκτώβριο 2022, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ανακοινώνει επίσης την παράταση της λειτουργίας των Επιχειρηματικών της Μονάδων Ιαματική Πηγή Αιδηψού και Καϊάφα.
13:26 04/10/2022

ΕΤΑΔ: Τα ιαματικά λουτρά Υπάτης θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο

grtimes.gr
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ανακοινώνει την παράταση της λειτουργίας της Επιχειρηματικής της Μονάδας «Ιαματική Πηγή Υπάτης» για το μήνα Οκτώβριο 2022. Με γνώμονα την στήριξη της τοπικής οικονομίας και την τόνωση του τουριστικού προϊόντος, η ΕΤΑΔ προχώρησε στην απόφαση παράτασης λειτουργίας της Επιχειρηματικής της Μονάδας, λαμβάνοντας υπόψιν ότι για τον Οκτώβριο προβλέπεται αύξηση της προσέλευσης των επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης, σύμφωνα με την ενημέρωση των επιχειρηματιών και των ξενοδόχων της περιοχής, μία εξέλιξη που επιβεβαιώνεται και από τις κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από επισκέπτες που ενδιαφέρο
16:04 29/09/2022

Διαγωνισμός για την αξιοποίηση της Ιαματικής Πηγής Δυτικής Λέσβου

in.gr
Μετά από χρόνια, φαίνεται πως η Ιαματική Πηγή Πολιχνίτου Λέσβου, θα αξιοποιηθεί. Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου υπέγραψε την προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού.
15:12 01/09/2022

Καμένα Βούρλα : Βγαίνουν άμεσα σε δημοπρασία οι Ιαματικές Πηγές της Λουτρόπολης (φώτο-βίντεο)

lamianow.gr
Η ενημέρωση ήρθε το πρωί της Παρασκευής 3/6/2022 από τον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας, Χρήστο Σταϊκούρα και αναφέρει: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ενέκρινε χθες – προς δημοσίευση – την προκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την εκμετάλλευση των Ιαματικών Πηγών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων. [caption id="attachment_799999" align="aligncenter" width="658"]  O Xρήστος Σταϊκούρας[/caption] Διαγωνιστική διαδικασία που θα εκκινήσει στα μέσα Ιουνίου, με στόχο οι δεσμευτικές προσφορές να υποβληθούν στις 15 Οκτωβρίου. Η συνολική – προς αξιοποίηση – έκταση του ακινήτου είναι 457 στρέμματα και περιλαμβάνει τις
10:24 03/06/2022

Ανοίγουν για το κοινό – σήμερα Σάββατο 14/05 – τα Ιαματικά Λουτρά Υπάτης

lamianow.gr
Η ΕΤΑΔ ενημερώνει πως από σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου τα Ιαματικά Λουτρά Υπάτης είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και να υποδεχτούν το κοινό. Στις εγκαταστάσεις της Ιαματικής Πηγής Υπάτης λειτουργεί υδροθεραπευτήριο συνολικής δόμησης 2.680 περίπου τ.μ. με υπόγειους χώρους επιφανείας 1.264 τ.μ. Το κτίριο του υδροθεραπευτηρίου περιλαμβάνει λουτήρες πολυτελείας, που πλαισιώνονται από πολλές αίθουσες αναμονής και αναπαύσεως των λουόμενων. Το υδροθεραπευτήριο διαθέτει συνολικά 80 λουτήρες μεταξύ των οποίων, λουτήρες πρώτης κατηγορίας, λουτήρες δεύτερης κατηγορίας, λουτήρες ειδικών θεραπειών και λουτήρες για πάσχοντες από βαριές δερματικές παθήσεις. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί επίσης κι εξω
01:22 14/05/2022

Λαμία : Ιαματικά Λ. Υπάτης – Γιατί δεν άνοιξαν και πότε ανοίγουν – ο διαγωνισμός για την καφετέρια και οι επενδυτές! (φωτό-βίντεο)

lamianow.gr
Ειδήσεις έβγαλε ο απολογισμός του Χρήστου Σταϊκούρα για τον δήμο Λαμιέων. Ο Υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ν.Δ Φθιώτιδας ο οποίος έλαβε και την επιστολή διαμαρτυρίας των ξενοδόχων την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε έναν απολογισμό για το τι συμβαίνει με την Ιαματική Πηγή Υπάτης και τα ακίνητα τα οποία διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ. Ο κ. Σταϊκούρας κατά την […] The post Λαμία : Ιαματικά Λ. Υπάτης – Γιατί δεν άνοιξαν και πότε ανοίγουν – ο διαγωνισμός για την καφετέρια και οι επενδυτές! (φωτό-βίντεο) appeared first on Lamianow.gr.
13:46 04/05/2022

ΕΤΑΔ: Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων για την«Ιαματική Πηγή και Λίμνη Καϊάφα»

mononews.gr
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου AΕ, σε συνέχεια σχετικών αιτημάτων και αυξημένου ενδιαφέροντος, ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για την αξιοποίηση, τμηματικά ή εξ’ ολοκλήρου, του ακινήτου «Ιαματική Πηγή και Λίμνη Καϊάφα» στο πλαίσιο της σχετικής  Πρόσκλησης που είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο.
18:32 13/04/2022

ΕΤΑΔ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή και Λίμνη Καϊάφα»

mononews.gr
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ), ανακοινώνει την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή και Λίμνη Καϊάφα» στο Νομό Ηλείας.
16:06 20/01/2022

Συνάντηση του Δημάρχου Κορινθίων με τον Υπουργό Τουρισμού

otavoice.gr
Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος την Παρασκευή. Στην συνάντησηκυρίαρχο ζήτημα ήταν η η Ιαματική Πηγή των Λουτρών Ωραίας Ελένης, η παραχώρηση χρήσης και εκμετάλευσηςτης στο Δήμο- η προστασία και η ανάδειξή της και προς τούτο το Δήμαρχο συνόδευε ο Εντεταλμένος για το ζήτημα δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος […]
11:55 25/01/2021

Ακτή Βουλιαγμένης, Γκολφ Αφάντου, χιονοδρομικά: «Παγώνουν» οι δραστηριότητες της ΕΤΑΔ

mononews.gr
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας από σήμερα Σάββατο 7.11.2020 έως και τη Δευτέρα 30.11.2020 των Επιχειρηματικών της Μονάδων, Ακτή Βουλιαγμένης, Σπήλαια Διρού, Μουσείο Αχίλλειο, Ιαματική Πηγή Υπάτης και Γκολφ Αφάντου Ρόδου. Με αίσθημα ευθύνης η ΕΤΑΔ Α.Ε ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις και τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ και της Γενικής […]
17:01 07/11/2020

Δείτε ποια ακίνητα της Αχαΐας βγαίνουν στο "σφυρί"

dete.gr
Με την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για επτά νέα ακίνητα συνεχίζει την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικης Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ). Η αξιοποιηση ακινήτων όπως τα πρώην ειρηνοδικεία Ηλείας και Αχαϊας γίνεται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Αuction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr. Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου 2021. Αναλυτικά τα ακίνητα του e-Auction IX Α/Α AKINHTO 1 Νέα Ηρακλείτσα, Καβάλα: Όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα (πώληση) 2 Σαμπάριζα, Ερμιόνη, Αργολίδα: Τρία γειτνιάζοντα παραθαλάσσια οικόπεδα (πώληση) 3 Ιαματική Πηγή Ξενία Κύθνου, Κύθ
13:44 29/10/2020

Επτά ακίνητα του Δημοσίου προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ

paraskhnio.gr
Την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για επτά νέα ακίνητα, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Αuction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, πρόκειται για τα εξής ακίνητα: 1.Νέα Ηρακλείτσα, Καβάλα: Όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα (πώληση) 2.Σαμπάριζα, Ερμιόνη, Αργολίδα: Τρία γειτνιάζοντα παραθαλάσσια οικόπεδα (πώληση) 3.Ιαματική Πηγή Ξενία Κύθνου, Κύθνος, Κυκλάδες (μεταβίβαση δικαιώματος επιφανείας για 99 χρόνια) 4.Κέντρο, […] The post Επτά ακίνητα του Δημοσίου προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ appeared first on Paraskhnio.gr.
12:41 29/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load