#Ιγκόρ Τούντορ

Υπέγραψε ως το 2029 στη Λατσιο ο Τζακάνι

aek1924.gr
Η Λάτσιο ανακοίνωσε πως επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ματία Τζακάνι, που έληγε τον Ιούνιο του 2027, για δύο ακόμη χρόνια, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League Ο 28χρονος Ιταλός διεθνής ακραίος επιθετικός πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ Σάρι, εισηγήθηκε στη διοίκηση του ιταλικού […] The post Υπέγραψε ως το 2029 στη Λατσιο ο Τζακάνι appeared first on AEK1924.gr.
11:37 19/04/2024

Ρόμα – Λάτσιο: Συμπλοκές οπαδών έξω από το «Ολίμπικο» αρκετές ώρες πριν από το ντέρμπι! (vid)

thessports.gr
Απόψε το βράδυ (19:00, COSMOTE SPORT 3 HD) θα λάβει χώρα το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A, ωστόσο αρκετές ώρες πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Ιγκόρ Τούντορ για να δώσουν τη μάχη τους, το ρόλο των “μαχητών” […]
13:53 06/04/2024

Τούντορ με κάθε επισημότητα (pics)

thessports.gr
Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στη Ρώμη, ο Ιγκόρ Τούντορ υπέγραψε το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο κι ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, ως αντικαταστάτης του Μαουρίσιο Σάρι. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έγινε, επισήμως, γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την Ιταλία, προβλέπει συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Δείτε «κλικ» από […]
22:53 18/03/2024

Επίσημο: Στη Λάτσιο ο Τούντορ

aek1924.gr
Νέος τεχνικός της Λάτσιο και επίσημα ο Ιγκόρ Τούντορ. Η Λάτσιο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιγκόρ Τούντορ στη θέση του προπονητή, μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι. Τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 45χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας 18 μηνών με τον σύλλογο της Ρώμης. Τελευταίος επαγγελματικός «σταθμός» του Τούντορ ήταν η […] The post Επίσημο: Στη Λάτσιο ο Τούντορ appeared first on AEK1924.gr.
21:37 18/03/2024

Εποχή Τούντορ στη Λάτσιο!

thessports.gr
Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Σάρι, που πριν από μερικές ημέρες παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο. Ο Κροάτης, πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων, βρέθηκε τη Δευτέρα στη Ρώμη, και μάλιστα οι Λατσιάλι προχώρησαν σε μια πρώτη «ανακοίνωση», αναρτώντας φωτογραφία του από το αεροδρόμιο με το κασκόλ της […]
19:53 18/03/2024

Κοντά στο να αναλάβει τη Λάτσιο ο Τούντορ

pressaris.gr
Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος απολύθηκε έπειτα από 2,5 χρόνια τον πάγκο των «λατσιάλι». The post Κοντά στο να αναλάβει τη Λάτσιο ο Τούντορ appeared first on pressaris.gr.
23:09 14/03/2024

Στην Μπεσίκτας ο Τούντορ

aek1924.gr
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την Μπεσίκτας. Στην Τουρκία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ιγκόρ Τούντορ. Σύμφωνα με το έγκυρο κροατικό Μέσο, «Germanijak», ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας, ώστε να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή! Όπως […] The post Στην Μπεσίκτας ο Τούντορ appeared first on AEK1924.gr.
23:37 12/10/2023

Οι «υποψήφιοι» για τον πάγκο της Μαρσέιγ και το όνομα έκπληξη!

filathlos.gr
Οι «υποψήφιοι» για τον πάγκο της Μαρσέιγ και το όνομα έκπληξη! 26/09/2023 Στη Μαρσέιγ συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή και ένας φίλος από τα παλιά βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο. Μετά την προσέγγιση σε Γκαλτιέ και τις αντιδράσεις του κόσμου, η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League εξετάζει και άλλη περίπτωση. Σύμφωνα με τη La Provence, εξετάζεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιγκόρ Τούντορ. Είναι ένα παράδοξο σενάριο καθώς ο Κροάτης τεχνικός αποχώρησε με δική του απόφαση από τον σύλλογο τρεις μήνες πριν, στο τέλος της περασμένης σεζόν. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα ονόματα των Ζουλιέν Λοπετέγκι και Ρουντ Φαν Νίστελρόι έχουν επίσης τεθεί επί τάπητος από
19:46 26/09/2023

Νέα εποχή στην Μαρσέιγ με Μαρθελίνο! (pic)

thessports.gr
Την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ ανέλαβε ο Μαρθελίνο! Ο Ισπανός τεχνικός αποχωρεί για πρώτη φορά από την πατρίδα του και θα καθίσει στον πάγκο των Μασσαλών, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. O Μαρθελίνο διαδέχεται τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο του γαλλικού συλλόγου, με τον 57χρονο προπονητή από την Αστούρια να αποδέχεται την […] The post Νέα εποχή στην Μαρσέιγ με Μαρθελίνο! (pic) first appeared on ThesSports.
22:53 23/06/2023

Μαρσέιγ: Τα βρήκε με τον Μαρθελίνο

aek1924.gr
Η Μαρσέιγ ήρθε σε συμφωνία με τον Μαρθελίνο για να κάτσει στον πάγκο της και να αποτελέσει τον διάδοχο του Ιγκόρ Τούντορ. Ο Μαρθελίνο όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μαρσέιγ και ο διάδοχος του Ιγκόρ Τούντορ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία. Οι πληροφορίες που έχουν οι Γάλλοι κάνουν λόγο για […] The post Μαρσέιγ: Τα βρήκε με τον Μαρθελίνο appeared first on AEK1924.gr.
10:37 21/06/2023

Εξετάζει Γκαγιάρδο και Ποστέκογλου για να αντικαταστήσει τον Τούντορ η Μαρσέιγ

aek1924.gr
Οι Μαρσέλο Γκαγιάρδο και Άγγελος Ποστέκογλου βρίσκονται στη λίστα της Μαρσέιγ. Με τον Ιγκόρ Τούντορ να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν τις επιλογές τους για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Κροάτη. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, δύο περιπτώσεις που εξετάζουν είναι αυτές των Μαρσέλο Γκαγιάρδο και Άγγελου Ποστέκογλου. Ο […] The post Εξετάζει Γκαγιάρδο και Ποστέκογλου για να αντικαταστήσει τον Τούντορ η Μαρσέιγ appeared first on AEK1924.gr.
23:37 01/06/2023

Τούντορ: Αποχωρεί κι επίσημα από τη Μαρσέιγ στο τέλος της σεζόν

Gazzetta
Τέλος εποχής στη Μαρσέιγ για τον Ιγκόρ Τούντορ μετά από μόλις μία σεζόν, με τον Κροάτη τεχνικό να ανακοινώνει ο ίδιος πως δεν θα συνεχίσει στους Μαρσεγιέζους. Φαβορί για τη διαδοχή του ο Μαρθελίνο.
16:00 01/06/2023

«Πονοκέφαλος της Παρί ο Τούντορ, έτοιμος για μεγάλους πάγκους!»

thessports.gr
Τις καλύτερες ημέρες της προπονητικής του καριέρας φαίνεται πως περνά ο Ιγκόρ Τούντορ στη Γαλλία, αφού βρίσκεται στον πάγκο της, δεύτερης στο γαλλικό πρωτάθλημα, Μαρσέιγ, πέντε πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.   Μάλιστα, η ισπανική AS έκανε το δικό της αφιέρωμα στον πρώην, μεταξύ άλλων, προπονητή του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον ως «πονοκέφαλο» […] The post «Πονοκέφαλος της Παρί ο Τούντορ, έτοιμος για μεγάλους πάγκους!» first appeared on ThesSports.
19:34 06/05/2023

Υποψήφιος για τη Γιουβέντους ο Τούντορ

fosonline.gr
Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
17:22 29/04/2023

ΒΙΝΤΕΟ: «Περίπατος» της Παρί στη Μασσαλία με σούπερ Μέσι, Εμπαπέ!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: «Περίπατος» της Παρί στη Μασσαλία με σούπερ Μέσι, Εμπαπέ! 26/02/2023 Με τους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ να κυριαρχούν και να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο του «Βελοντρόμ», η Παρί Σεν Ζερμέν δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Μαρσέιγ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-0 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Ligue 1! «Τρίποντο» με το οποίο η Παρί έφτασε τους 60 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ στη δεύτερη θέση και στο -8 από την κορυφή... Ιστορικό παιχνίδι για τους δύο πρωταγωνιστές του ματς, καθώς με το δύο γκολ που πέτυχε ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 200 τέρματα με τη φανέλα της Παρί, πιάνοντας τον Έντισον Καβάνι στην
23:50 26/02/2023

«Η Γιουβέντους μετάνιωσε για Τούντορ!»

thessports.gr
Πριν από μερικά χρόνια ο, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων, Ιγκόρ Τούντορ, βρέθηκε στη Γιουβέντους για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Αντρέα Πίρλο. Ωστόσο ο Ιταλός απομακρύνθηκε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και ο Κροάτης, που στη συνέχεια ανέλαβε της Ελλάς Βερόνα, πριν μετακομίσει στη Μαρσέιγ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «Gazzetta Dello Sport», […] The post «Η Γιουβέντους μετάνιωσε για Τούντορ!» first appeared on ThesSports.
21:54 23/02/2023

Τούντορ: «Μπορεί να αποσυρθώ σύντομα»

thessports.gr
Στην αποκάλυψη ότι σκέφτεται να αποσυρθεί σε μικρή ηλικία από την προπονητική, προχώρησε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ιγκόρ Τούντορ, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν για το γαλλικό Κύπελλο. Σε συνέντευξη τύπου ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι δεν έχει ως στόχο να κάνει μια πολυετή καριέρα […] The post Τούντορ: «Μπορεί να αποσυρθώ σύντομα» first appeared on ThesSports.
21:40 11/02/2023

Ο Μπουριζό «εκτέλεσε» τη Νις στο 89΄

filathlos.gr
Ο Μπουριζό «εκτέλεσε» τη Νις στο 89΄ 03/01/2023 Τέσσερα 24ωρα μετά την ήττα από τη Ρεμς (3-1), η Ρεν αντέδρασε, αυτή την φορά στην έδρα της όπου νίκησε με 2-1 τη Νις, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 17ης αγωνιστικής της Ligue 1, πρώτη του νέου έτους. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό προηγήθηκε πολύ γρήγορα με τον Τεριέ (5΄), ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 17΄, αλλά από θέση οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε. Η «απάντηση» της Νις ήρθε στο 21΄ με το φοβερό σουτ του Μπάρκλεϊ έξω από την περιοχή.  Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έμεναν για 8ο συνεχόμενο ματς αήττητοι, ο Μπουριζό στο 89ο λεπτό χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους για
00:08 03/01/2023

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μαρσέιγ, αλλά δεν το πλήρωσε

filathlos.gr
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μαρσέιγ, αλλά δεν το πλήρωσε 02/01/2023 Όπως ακριβώς έκλεισε το 2022, έτσι μπήκε και στο 2023 η Μαρσέιγ. Μετά το επιβλητικό 6-1 επί της Τουλούζ στις 29/12, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ πέρασε και το εμπόδιο της Μονπελιέ με 2-1 κι εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Ligue 1 (προκριματικοί Champions League), μετά από 17 αγωνιστικές. Ο αγώνας στο «Σταντ ντε λα Μοσόν» κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με το συγκρότημα της Μασσαλίας να προηγείται με το... καλησπέρα (47΄ Ταβάρες) και στο 61΄ με το αυτογκόλ του Εστεβέ να απλοποεί τα πράγματα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του λιμανιού θα έφτανε σε μία άνετ
22:12 02/01/2023

Γκάφα… εκατομμυρίων από τον Τούντορ!

thessports.gr
Με τον Ιγκόρ Τούντορ τα έχουν βάλει στη Γαλλία, μετά από την τρομερή γκάφα να μην ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ ότι με ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και να συνεχίσει ως τρίτη στο Europa League. Στο τέλος ήρθε το γκολ της Τότεναμ που αποτέλεσε την «ταφόπλακα» στην ευρωπαϊκή συνέχεια και οι Μασσαλοί έχασαν […] The post Γκάφα… εκατομμυρίων από τον Τούντορ! first appeared on ThesSports.
21:14 02/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load