#Ίδρυμα Ωνάση

Ίδρυμα Ωνάση: Μήνας ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό με παράλληλες δράσεις σε όλη την Αθήνα

monopoli.gr
Φέτος, με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου, το Ίδρυμα Ωνάση αφιερώνει ολόκληρο τον μήνα στους ανθρώπους και τις δράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια καλύτερη θέση στην κοινωνία για τα άτομα με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ).
16:53 01/04/2024

Ο Νίκος Ξυδάκης στην Εθνική Πινακοθήκη μ’ ένα μουσικό ποιητικό σχεδίασμα για τον Διονύσιο Σολωμό

monopoli.gr
Ένα μουσικό ποιητικό σχεδιάσμα, με τίτλο «Διονύσιος Σολωμός. Προς τον Κύριον Γεώργιο Δε Ρώσση», που φωτίζει τη σχέση του εθνικού μας ποιητή με τη μουσική, παρουσιάζει ο συνθέτης Νίκος Ξυδάκης στο Αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης.
13:53 22/03/2024

Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: Επίσκεψη από τους ευεργέτες του στην Νέα Φιλαδέλφεια

aek1924.gr
Φορείς κειμηλίων και ευεργέτες επισκέφτηκαν το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση. Επισκέπτες ήταν κάποιοι από τους πιο σημαντικούς δωρητές του Μουσείου, είτε φυσικά πρόσωπα είτε εκπρόσωποι οικογενειών, φορέων και εταιρειών που δώρισαν σημαντικά κειμήλια σε αυτό. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το Ίδρυμα Ωνάση (το οποίο εκπροσώπησε η κα Αρτεμις Παλάσκα) το […] The post Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: Επίσκεψη από τους ευεργέτες του στην Νέα Φιλαδέλφεια appeared first on AEK1924.gr.
21:37 26/02/2024

Onassis Film Award στις «Maldives» του Ντάνιελ Μπόλντα

fosonline.gr
Ένα βραβείο σε Έλληνα δημιουργό και μια εγκατάσταση VR από το Ίδρυμα Ωνάση στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της χώρας.
14:46 14/11/2023

Πεδίον του Άρεως: Γίνεται πιο προσβάσιμο και πράσινο

happytv.gr
Συνεχίζοντας μια σειρά από παρεμβάσεις στον δημόσιο χώρο, το Ίδρυμα Ωνάση δίνει νέα πνοή στο Πεδίον του Άρεως. Με τη δενδροφύτευση περισσότερων από 3.700 νέα φυτά και δέντρα, την ανακατασκευή της υδάτινης διαδρομής και την ανάπλαση μεγάλης έκτασης του πάρκου, το Πεδίον του ‘Αρεως γίνεται πιο όμορφο και πράσινο. Το Πεδίον του ‘Αρεως είναι ένα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πεδίον του Άρεως: Γίνεται πιο προσβάσιμο και πράσινο
13:37 12/08/2023

Ίδρυμα Ωνάση: Το Πεδίον του Άρεως γίνεται πιο προσβάσιμο, φωτεινό και πράσινο

monopoli.gr
Συνεχίζοντας μια σειρά από παρεμβάσεις στον δημόσιο χώρο, το Ίδρυμα Ωνάση δίνει νέα πνοή στο Πεδίον του Άρεως, με ε τη δενδροφύτευση περισσότερων από 3.700 νέα φυτά και δέντρα, την ανακατασκευή της υδάτινης διαδρομής και την ανάπλαση μεγάλης έκτασης του πάρκου.
17:53 01/08/2023

Webinar για την πρόληψη και τη θεραπεία του Καρκίνου του Δέρματος & του Μελανώματος

eleftherostypos.gr
Το Ίδρυμα Ωνάση, υπό την επιστημονική αιγίδα του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και του Κέντρου Μελανώματος & Καρκίνου του Δέρματος, διοργανώνει ένα ενημερωτικό webinar για την πρόληψη και τη θεραπεία του Καρκίνου του Δέρματος & του Μελανώματος, την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 18:30. Ο Μάιος έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο μήνας ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον […] Το άρθρο Webinar για την πρόληψη και τη θεραπεία του Καρκίνου του Δέρματος & του Μελανώματος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:24 22/05/2023

Μεταμόσχευση οργάνων: Μεγάλο στοίχημα ο νέος νόμος –  Καταλύτης το Ίδρυμα Ωνάση

lamianow.gr
Συζήτηση με θέμα το μέλλον της δωρεάς οργάνων και της μεταμόσχευσης στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 8oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, εστιάζοντας στα σημεία «κλειδιά» του νόμου και τη μεταρρύθμιση που φέρνει. Συζήτηση με θέμα το μέλλον της δωρεάς οργάνων και της μεταμόσχευσης στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 8oυ Οικονομικού Φόρουμ […] The post Μεταμόσχευση οργάνων: Μεγάλο στοίχημα ο νέος νόμος –  Καταλύτης το Ίδρυμα Ωνάση appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:38 27/04/2023

Organmeetings: Η μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις ξεκίνησε με επιτυχία και συνεχίζεται

eleftherostypos.gr
Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες παρακολούθησαν το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του νέου ενημερωτικού προγράμματος από το Ίδρυμα Ωνάση και έγιναν μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας ζωής.   Εργαζόμενοι από Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Στελέχη Εταιρειών, Ιατρονοσηλευτικό Προσωπικό, Μέλη Συλλόγων και Συνδέσμων με κοινωνικό έργο, Εκπρόσωποι από Συλλόγους Ασθενών, Εθελοντές Αιμοδότες και, συνολικά, περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν το 1o διαδικτυακό […] Το άρθρο Organmeetings: Η μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις ξεκίνησε με επιτυχία και συνεχίζεται εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:22 19/04/2023

Νέες προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση – Πώς θα κάνετε αίτηση

neolaia.gr
Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας για τέσσερις ειδικότητες ανακοίνωσε το Ίδρυμα Ωνάση.
13:22 06/04/2023

«Αποσιωπήσεις, παραποιήσεις, επαναθεωρήσεις»: Συνέδριο ιστορικών τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη

monopoli.gr
Το 7o Συνέδριο Ιστορίας της Τέχνης, με θέμα «Αποσιωπήσεις, παραποιήσεις, επαναθεωρήσεις», πραγματοποιεί η Εταιρεία Ελλήνων Ιστορικών Τέχνης στο αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης.
17:40 29/03/2023

Τυπική απαξίωση και αυτοαπαξίωση του Τύπου

olympia.gr
Κώστα Δημ Χρονόπουλου Στο Ίδρυμα Ωνάση στο ετήσιο Συνέδριο της ΕΣΗΕΑ συζητήθηκαν τα προβλήματα του Τύπου. Ο Τύπος –διεθνώς- εμφανίζει φθίνουσα πορεία. Αναζητούνται τόσο τα αίτια, όσο και οι τρόποι αύξησης της κυκλοφορίας των εντύπων (εφημερίδων, περιοδικών, κ.α). Στο Συνέδριο αναφέρθηκαν (μεταξύ άλλων) ως βασικοί λόγοι που ευθύνονται για την πτώση της κυκλοφορίας: Η δυσχέρεια […] Τυπική απαξίωση και αυτοαπαξίωση του Τύπου - olympia
14:16 28/03/2023

Ίδρυμα Ωνάση: Ο πολιτισμός ξεκινά με το παιχνίδι στη νέα παιδική χαρά της πλατείας Αυδή

monopoli.gr
Η νέα παιδική χαρά που κατασκεύασε το Ίδρυμα Ωνάση στο Μεταξουργείο ως δωρεά στον Δήμο Αθηναίων, εμπλουτίζει τον αστικό χαρακτήρα στην πλατεία Αυδή, αναγνωρίζοντας τη σημασία του παιχνιδιού αλλά και του πολιτισμού στην καθημερινότητά μας.
16:46 20/03/2023

Το παιχνίδι γίνεται πολιτισμός

fosonline.gr
Παιδική χαρά στο Μεταξουργείο κατασκεύασε το Ίδρυμα Ωνάση για παιχνίδι και πολιτισμό. 
17:40 18/03/2023

Ξεκινούν διαδικτυακά ενημερωτικά σεμινάρια για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων από τον ΕΟΜ και το Ίδρυμα Ωνάση

ProtoThema.gr
Στις 22 Μαρτίου και στις 24 Μαΐου 2023 (και ώρα 15:00) θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα δύο διαδικτυακά σεμινάρια για το τρέχον έτος
18:06 15/02/2023

Προκήρυξη υποτροφιών Ιδρύματος Ωνάση 2022-2023

Zougla
Το Ίδρυμα Ωνάση ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και λαμπρά μυαλά που θα κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη...
08:52 20/12/2022

Τι πρέπει να αλλάξει στην κουλτούρα της δωρεάς οργάνων

monopoli.gr
Το Ίδρυμα Ωνάση ηγείται σε μια νέα καμπάνια ενημέρωσης για να καταρριφθούν τα ταμπού και οι φόβοι σε ένα φλέγον κοινωνικό ζήτημα.
12:16 28/11/2022

ORGANMEETINGS: Ο πρώτος οδηγός στην Ελλάδα για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων

eleftherostypos.gr
Ένα νέο ενημερωτικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε γκρουπ ενήλικων πολιτών, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου από το Ίδρυμα Ωνάση. Τα Organmeetings αποτελούν ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε με την επιστημονική καθοδήγηση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και τη συνεργασία του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΩΚΚ). Στόχος του είναι να προσφέρει τη σωστή πληροφόρηση γύρω από τη […] Το άρθρο ORGANMEETINGS: Ο πρώτος οδηγός στην Ελλάδα για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:44 25/11/2022

To Ίδρυμα Ωνάση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Zougla
Το Ίδρυμα Ωνάση, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απονέμει...
14:50 13/11/2022

Εθνική Πινακοθήκη: Έρχεται νέα εποχή με θεματικές εκθέσεις – Τι θα δούμε

Newsbeast.gr
Νέα εποχή έρχεται για την Εθνική Πινακοθήκη όπως αποδεικνύει το πρόγραμμα που παρουσίασε τη Δευτέρα (31/10) η διευθύντριά της Συραγώ Τσιάρα, θέτοντας τα θεμέλια του δικού της οράματος, ως ιστορικός τέχνης. Η Συραγώ Τσιάρα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιου για τον Σύγχρονο Πολιτισμό, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, παρουσίασε τις αρχές, τις καλλιτεχνικές προτάσεις αλλά και το συνολικό όραμα της διεύθυνσής της. Η νέα διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου επίσης σκιαγράφησε το πολιτιστικό αλλά
11:10 01/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load