#Ιωάννα Σαρρή

Ιωάννα Σαρρή> Πως συνδέεται η πάρεση Bell με το εμβόλιο COVID-19 σύμφωνα με το The Lancet

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Ιωάννα Σαρρή> Πως συνδέεται η πάρεση Bell με το εμβόλιο COVID-19 σύμφωνα με το The Lancet appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
23:37 01/04/2024

Παντρεύονται ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή; – Τι απαντούν

govastileto.gr
O Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και το πανέμορφο μοντέλο είναι full in love και δεν έχουν κρύψει στιγμή τη σχέση τους από τα social media και τον κόσμο. Μάλιστα, δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η […]
14:00 24/03/2024

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Σχέδια γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι;

tlife.gr
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο Γιώργος Σαμπάνης To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Σχέδια γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 23/03/2024

Ιωάννα Σαρρή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Γιώργο Σαμπάνη – «Τι είναι ο έρωτας για εσάς;»

tlife.gr
Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ζουν έναν θυελλώδη έρωτα! Μπορεί χθες να ήταν η To άρθρο Ιωάννα Σαρρή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Γιώργο Σαμπάνη – «Τι είναι ο έρωτας για εσάς;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 15/02/2024

Ο Γιώργος Σαμπάνης έγινε πολυπλατινένιος & η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε με τρυφερά Instagram stories

queen.gr
O Γιώργος Σαμπάνης παρέλαβε τον πολυπλατινένιο δίσκο του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν εκεί. Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, το εντυπωσιακό look της Ιωάννας Σαρρή και τα τρυφερά Instagram-stories. Περισσότερα...
18:09 17/01/2024

Γιώργος Σαμπάνης: Με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή στο πλευρό του, στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του – Φωτογραφίες

tlife.gr
Το βράδυ της Τρίτης 16/1 πραγματοποιήθηκε η απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου που κυκλοφόρησε ο Γιώργος Σαμπάνης, To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή στο πλευρό του, στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 17/01/2024

Γιώργος Σαμπάνης: Θαυμάστρια απειλούσε ότι θα μου κάψει το αμάξι επειδή είχα σχέση

ProtoThema.gr
Όσο για τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, σχολίασε ότι «είναι η πιο ωραία Ελληνίδα» - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του
10:00 21/12/2023

Γιώργος Σαμπάνης: Full in love σε βραδινή έξοδο με τη σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή – Φωτογραφίες

tlife.gr
Full in love παραμένουν ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Full in love σε βραδινή έξοδο με τη σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:10 11/12/2023

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Νέα βραδινή έξοδος! Που διασκέδασε το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και το To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Νέα βραδινή έξοδος! Που διασκέδασε το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 06/12/2023

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Πού βρέθηκαν χθες

tlife.gr
Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή εξακολουθούν να ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, χωρίς να κρύβουν To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Πού βρέθηκαν χθες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 03/11/2023

Ιωάννα Σαρρή: Εντυπωσίασε στην πασαρέλα η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη – Φωτογραφίες

tlife.gr
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη της 33ης Athens Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο το απόγευμα της To άρθρο Ιωάννα Σαρρή: Εντυπωσίασε στην πασαρέλα η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 02/11/2023

Γιώργος Σαμπάνης: Στο πλευρό του η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή στην πρεμιέρα του – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Βοτανικό, συναντώντας την superstar Δέσποινα Βανδή, στην απόλυτη To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Στο πλευρό του η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή στην πρεμιέρα του – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 28/10/2023

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους και To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 29/09/2023

Γιώργος Σαμπάνης: Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή από τις διακοπές τους

tlife.gr
Ερωτευμένοι κι αχώριστοι, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή, οι οποίοι αποχαιρετούν αγκαλιασμένοι το φετινό To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή από τις διακοπές τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 31/08/2023

GNTM: Ιωάννα Σαρρή, χορευει με το μαγιό, ποζάρει και το δηλώνει – Ναι είμαι…

koolnews.gr
Η Ιωάννα Σαρρή, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του ριάλιτι μόδας “Next Top Model”, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της ελληνικής showbiz. Το εξαιρετικά ψηλό και αρμονικά γλυπτό σώμα της της έχει χαρίσει τον τίτλο “το σώμα” στο GNTM, τον οποίο διατηρεί με επιτυχία μέχρι και σήμερα, διαθέτοντας ιδανικές αναλογίες […] The post GNTM: Ιωάννα Σαρρή, χορευει με το μαγιό, ποζάρει και το δηλώνει – Ναι είμαι… appeared first on Koolnews.gr.
11:58 29/06/2023

Γιώργος Σαμπάνης: Οι δημόσιες ευχές της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή για τα γενέθλιά του

okmag.gr
Mια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Γιώργο Σαμπάνη, καθώς είχε τα γενέθλιά του. Ο τραγουδιστής γιόρτασε δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά του και η Ιωάννα Σαρρή. Όπως ήταν φυσικό η αγαπημένη του του ευχήθηκε και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς το ζευγάρι δεν διστάζει πλέον να δείξει […] The post Γιώργος Σαμπάνης: Οι δημόσιες ευχές της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή για τα γενέθλιά του appeared first on OK! Magazine.
18:12 16/05/2023

Γιώργος Σαμπάνης: Σπάνια έξοδος με την κούκλα σύντροφο του – Δείτε φωτογραφία

happytv.gr
Στο Romeo επέλεξαν να διασκεδάσουν πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφο τους Ιωάννα Σαρρή.  Ο Νικηφόρος, μετά την τεράστια επιτυχία των χειμερινών εμφανίσεών του, εμφανίζεται στο Romeo Club πιο ανανεωμένος από ποτέ, με special guest τον Νίνο στο πιο δυναμικό comeback και μια υπέροχη ομάδα από ταλαντούχους τραγουδιστές, τη Χριστίνα Μηλιού, τη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Σαμπάνης: Σπάνια έξοδος με την κούκλα σύντροφο του – Δείτε φωτογραφία
15:34 15/05/2023

Γιώργος Σαμπάνης: Η νυχτερινή του έξοδος με την Ιωάννα Σαρρή

ProtoThema.gr
Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του - Δείτε το βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση
09:36 12/05/2023

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Τρυφερές στιγμές μπροστά στην κάμερα

tlife.gr
Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή full in love μπροστά στην κάμερα. Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Τρυφερές στιγμές μπροστά στην κάμερα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:00 12/05/2023

Γιώργος Σαμπάνης: Το βίντεο στο Tik Tok με την Ιωάννα Σαρρή

Zougla
O Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και πια δεν κρατάνε κρυφή τη σχέση τους...
05:02 30/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load