#Ιωάννα Σιαμπάνη

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το πάρτι για τα γενέθλιά της και οι επώνυμοι καλεσμένοι!

govastileto.gr
Η Ιωάννα Σιαμπάνη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks τη Δευτέρα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι. Η εντυπωσιακή Ιωάννα υποδέχτηκε τους επώνυμους φίλους της σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Η επιχειρηματίας επέλεξε για την […]
18:00 06/12/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Πάρτι γενεθλίων στο κέντρο της Αθήνας – Μαζί τους ο Νίκος Οικονομόπουλος

tlife.gr
Ξεχωριστή ήταν η Δευτέρα 4/12 για την Ιωάννα Σιαμπάνη καθώς είχε τα γενέθλιά της και τα To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Πάρτι γενεθλίων στο κέντρο της Αθήνας – Μαζί τους ο Νίκος Οικονομόπουλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 05/12/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θα επιστρέψει τηλεοπτικά με κάτι διαφορετικό»

tlife.gr
Η Ιωάννα Σιαμπάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και την Τέρψη Μαντζουράτου. Η πρώην To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θα επιστρέψει τηλεοπτικά με κάτι διαφορετικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 17/09/2023

Σιαμπάνη-Σταθοκωστόπουλος: Το καλοκαίρι με τον γιο τους μέσα από φώτο

NewsBomb
Μοναδικές οικογενειακές στιγμές βιώνουν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, αφού είναι το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο τους, Φώτη! Περισσότερα...
11:00 01/09/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα με τον γιο και τον σύζυγό της

okmag.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει εδώ και περίπου έναν χρόνο η Ιωάννα Σιαμπάνη. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και επιχειρηματίας, έγινε μαμά πριν από έναν χρόνο σχεδόν, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Η Ιωάννα απέκτησε έναν γιο, τον Φώτη όπως είναι το όνομα […] The post Ιωάννα Σιαμπάνη: Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα με τον γιο και τον σύζυγό της appeared first on OK! Magazine.
22:58 31/08/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο με τον γιο τους

tlife.gr
Όμορφες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνουν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος μαζί με τον γιο τους. To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο με τον γιο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 24/08/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη: Θηλάζει τον 10 μηνών γιο της στην παραλία – Φωτογραφία

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και δέκα μήνες περίπου η Ιωάννα Σιαμπάνη, καθώς έγινε μανούλα για To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη: Θηλάζει τον 10 μηνών γιο της στην παραλία – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 22/08/2023

Η Αμαρυλλίς και η Ιωάννα Σιαμπάνη σε κοινές διακοπές αγκαλιά με τους γιους τους

govastileto.gr
Τις διακοπές τους απολαμβάνουν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύζυγός της, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος αγκαλιά με τον γιο τους, Φώτη. Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκε και η Αμαρυλλίς η οποία πρόσφατα βάπτισε με τον Κώστα Ματσίκα τον γιο τους, Ευάγγελο. Τα δύο ζευγάρια διατηρούν φιλικές σχέσεις, κι έτσι επέλεξαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους. Μέσα […]
13:00 22/07/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη: Θηλάζει τον εννέα μηνών Σταθοκωστόπουλο junior – Φωτογραφία

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και εννέα μήνες περίπου η Ιωάννα Σιαμπάνη, καθώς έγινε μανούλα για To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη: Θηλάζει τον εννέα μηνών Σταθοκωστόπουλο junior – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 12/07/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη-Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Πρώτη επέτειος γάμου αγκαλιά με τον γιο τους

govastileto.gr
Την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, καθώς πριν από περίπου δέκα μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η πρώην παίκτρια του My style rocks έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τον Οκτώβριο του 2022 και όπως είναι αναμενόμενο, τόσο η ίδια, όσο και o σύζυγός της […]
23:00 05/07/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωτόπουλος: Νέες φωτογραφίες από το πάρτι της βάφτισης του γιου τους

okmag.gr
Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον γιο τους στη Γλυφάδα με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, παρουσία συγγενών και φίλων. Στη βάφτιση έδωσαν το παρών η Αμαρυλλίς με τον σύζυγο και τον γιο τους, αλλά και […] The post Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωτόπουλος: Νέες φωτογραφίες από το πάρτι της βάφτισης του γιου τους appeared first on OK! Magazine.
13:58 13/06/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το ιδιαίτερο δέσιμο με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της

tlife.gr
Με αφορμή τη βάπτιση του γιου της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη: Το ιδιαίτερο δέσιμο με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 11/06/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη & Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Αυτή είναι η μπομπονιέρα από την βάφτιση του γιου τους

govastileto.gr
Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/6 με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο μικρός που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 πήρε το όνομα Φώτης, ένα πολύ ιερό όνομα για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, καθώς είναι το […]
19:00 06/06/2023

Νίκος Οικονομόπουλος: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδά στον γιο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη

tlife.gr
Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και Ιωάννα Σιαμπάνη βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής 4/6 τον γιο τους, με νονό τον To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδά στον γιο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 05/06/2023

Νϊκος Οικονομόπουλος: Βάφτισε τον γιο της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου (φωτογραφίες)

ieidiseis.gr
Ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε νονός στου 8 μηνών γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, στη Γλυφάδα.Ο Νίκος Οικονομόπουλος διατηρεί πολύ φιλική σχέση με την Ιωάννα Σιαμπάνη και τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Το απόγευμα της Κυριακής 4/5, αυτή η φιλία έγινε εν μέρει συγγένεια, αφού ο γνωστός τραγουδιστής έγινε νονός του γιού τους. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης στη Γλυφάδα, όπου κατοικεί το ζευγάρι, με τον μικρό να κάθεται ήρεμος στην αγκαλιά του νονού του. Ο νεοφώτιστος γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2022, φέρνοντας πολλή χαρά στους γονείς του. Συγγενείς και φίλοι στάθηκαν στο πλευρό της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.
22:46 04/06/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βάφτισαν τον γιο τους με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο

okmag.gr
Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς τον Οκτώβριο του 2022, όταν και υποδέχτηκαν τον γιο τους. Το ζευγάρι σήμερα (4/6) 8 μήνες μετά, βάφτισε τον γιο του στη Γλυφάδα με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, παρουσία συγγενών και φίλων. Στη βάφτιση […] The post Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βάφτισαν τον γιο τους με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο appeared first on OK! Magazine.
21:58 04/06/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ο γιος της κάνει baby swimming και είναι ότι πιο χαριτωμένο υπάρχει

okmag.gr
Ήταν αρχές Οκτωβρίου 2022 όταν η Ιωάννα Σιαμπάνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Η επιχειρηματίας είναι μια πολύ γλυκιά και δοτική μαμά και λατρεύει να περνάει χρόνο με τον μικρό της. Κάθε τόσο ανεβάζει στο Instagram account της φωτογραφίες και βίντεο με τον γιο […] The post Ιωάννα Σιαμπάνη: Ο γιος της κάνει baby swimming και είναι ότι πιο χαριτωμένο υπάρχει appeared first on OK! Magazine.
14:30 25/05/2023

Οικογενειακές στιγμές της εγχώριας showbiz

okmag.gr
Σε οικογενειακές εξορμήσεις συνάντησε ο φωτογραφικός φακός κάποιους από τους αγαπημένους μας celebrities τις προηγούμενες ημέρες. Από εξόδους για καφέ μέχρι βόλτες στα μαγαζιά και σε εξορμήσεις για καθημερινές υποχρεώσεις. Οικογενειακές εξορμήσεις στα νότια προάστια Ο Κώστας Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα παιδιά τους στη Γλυφάδα. Η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον γιο της […] The post Οικογενειακές στιγμές της εγχώριας showbiz appeared first on OK! Magazine.
07:30 07/03/2023

Ιωάννα Σιαμπάνη: Βόλτα στη Γλυφάδα παρέα με τον γιο της

govastileto.gr
H Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος περνούν τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από τέσσερις μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ήρθε στην αγκαλιά τους ο μπέμπης τους. Την ίδια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks, στο οποίο και κατάφερε να […]
07:02 06/03/2023

Survivor All Star: Τα «ερωτικά» μηνύματα Παναγιώταρου σε Σχίζα και Βρισηίδας σε Σπύρο – «Τρελαίνομαι για τα μπουκλάκια σου»

Newsbeast.gr
Με ανυπομονησία περίμεναν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) τα μηνύματα των δικών τους στο Survivor All Star, αλλά περισσότερη περιέργεια υπήρχε ασφαλώς για το μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο. Η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα με καλτσάκια όλο νόημα και έφερε σε αμηχανία τον Κύπριο παίκτη, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα». Την ίδια ώρα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε μία ψυχρή στάση για όσα διαδραματίζονταν μπροστά της. Η Ελευθερία από τη μεριά της δέχτηκε μηνύματα από τις φίλες της, τη Βέρα Μπούφη και την Ιωάννα Σιαμπάνη. Επική στιγμή στην επικοινω
05:00 23/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load