#Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

koolnews.gr
Η Κάρις Ζέτα Ντάγκλας, η κόρη της ηθοποιού Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, έκλεισε τα 21 της χρόνια στις 20 Απριλίου και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι. Για την ξεχωριστή περίσταση, η Κάρις επέλεξε να φορέσει ένα εμβληματικό φόρεμα από την προσωπική συλλογή της μητέρας της. Το φόρεμα είναι ένα ροζ slip dress από μετάξι και […] The post Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της! appeared first on Koolnews.gr.
19:00 24/04/2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

thetoc.gr
Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".
07:10 24/04/2024

Μία κατασκοπική σειρά που φέρει εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή

myvolos.net
Στην ταινία Διπλή παγίδα, η κάμερα «αγκαλιάζει» την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς καθώς εκείνη προσπαθεί με μια εντυπωσιακή «χορογραφία» να αποφύγει τις ακτίνες λέιζερ του μουσείου, οι οποίες ενεργοποιούν τον συναγερμό για τα έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας. Η σκηνή λειτουργεί στο μυαλό μου σαν μια μεταφορά για τις σημερινές σχέσεις: ένας ριψοκίνδυνος χορός, όπου μια κίνηση […]
20:46 10/02/2024

Μάικλ Ντάγκλας: Αποκαλύπτει την «τιμωρία» που του επιβάλλει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αν χάσει στο γκολφ

ProtoThema.gr
Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει θέσει τους δικούς του «κανόνες» στο γκολφ
12:30 05/03/2023

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της ταινίας του συζύγου της

eretikos.gr
Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χέρι-χέρι μαζί τους και ο γιος τους. Δείτε την φωτογραφία.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:48 09/02/2023

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Ντρόπιασε όλες τις εικοσάρες με την «πίσω όψη» της στο ίνσταγκραμ. Τα είδε όλα ο Μάικλ Ντάγκλας

koolnews.gr
Είναι και μερικοί διάσημοι που με τις αντιδράσεις τους, όχι μόνο διασκεδάζουμε, αλλά τους «παραδεχόμαστε» κιόλας για τα κότσια τους. Μία από αυτές, ξεκάθαρα είναι και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία βρισκότανν σε διακοπές στο Μεξικό με το σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας και δεν την αφήνουν σε ησυχία οι παπαράτσι που προσπαθούν να τη […]
22:20 12/01/2023

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει. Αγαπάω τον Μέσι...»

fosonline.gr
Άλλη μία διάσημη που δηλώνει από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Λιονέλ Μέσι είναι και γνωστή ηθοποιός  η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.
23:18 20/12/2022

Ελένη Μενεγάκη: Όταν η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είχε εντυπωσιαστεί με μία φωτογραφία της

ProtoThema.gr
Η παρουσιάστρια «έπεισε» τη Χολιγουντιανή σταρ να αγοράσει ένα φόρεμα - Δείτε το σχετικό βίντεο
16:36 20/12/2022

Πάνος Ζήνας: Το απίστευτο σκηνικό με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και την Ελένη Μενεγάκη

okmag.gr
Ο γνωστός επιχειρηματίας Πάνος Ζήνας έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ελληνική μόδα και την ανάδειξη της ελληνικής ομορφιάς. Τώρα συνεχίσει την αποστολή του μέσα από την αναβίωση του θεσμού των Καλλιστείων. Ο ίδιος μιλά στο περιοδικό ΟΚ! Ποιους σταρ έχεις συναντήσει; Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει στη ζωή μου είναι […] The post Πάνος Ζήνας: Το απίστευτο σκηνικό με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και την Ελένη Μενεγάκη appeared first on OK! Magazine.
16:00 19/12/2022

Disney+: «Στα Ίχνη του Θαμμένου Θησαυρού – Στα πέρατα της ιστορίας» με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

youfly.com
Μια νέα ιστορία και ένα νέο παζλ για το κυνήγι θησαυρού ζητά επίλυση στη σειρά «Στα Ίχνη του Θαμμένου Θησαυρού - Στα πέρατα της ιστορίας» που είναι διαθέσιμη στο Disney+. Διαβάστε περισσότερα. The post Disney+: «Στα Ίχνη του Θαμμένου Θησαυρού – Στα πέρατα της ιστορίας» με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς appeared first on Youfly.
18:02 15/12/2022

Kάθριν Ζέτα Τζόουνς: Σέξι εμφάνιση δίπλα στον γοητευτικό γιο της, Ντίλαν Μάικλ Ντάγκλας

okmag.gr
Μια σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Η 53χρονη ηθοποιός μάλιστα περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον γιο της Ντίλαν Μάικλ Ντάγκλας. Οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς της Disney+ με τον τίτλο National Treasure: Edge of History στο El Capitan Theatre τη Δευτέρα (5 Δεκεμβρίου). Η 53χρονη ηθοποιός και […] The post Kάθριν Ζέτα Τζόουνς: Σέξι εμφάνιση δίπλα στον γοητευτικό γιο της, Ντίλαν Μάικλ Ντάγκλας appeared first on OK! Magazine Greece.
13:06 06/12/2022

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Η κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι καλλονή σαν τη μαμά της

thetoc.gr
Η σπάνια φωτογραφία μαμάς κόρης και οι στιλάτες εμφανίσεις τους.
08:26 04/12/2022

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φόρεσε το λευκό πουκάμισο ως σούπερ μίνι φόρεμα στην πιο αισθησιακή εκδοχή του

thetoc.gr
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ποζάρει φορώντας το κλασικό ανδρικό λευκό πουκάμισο ως φόρεμα και ψηλοτάκουνα και δείχνει τα καλογυμνασμένα πόδια της.
06:22 01/12/2022

Η σειρά του Netflix που έσπασε το ρεκόρ του Stanger Things

okmag.gr
Η σειρά Wednesday του Τιμ Μπάρτον σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο ντεμπούτο της αυτή την εβδομάδα στην πλατφόρμα. Πρωταγωνίστριά της είναι η Τζίνα Ορτέγκα που ενσαρκώνει τον κεντρικό χαρακτήρα, καθώς και η Κριστίνα Ρίτσι και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Στην πρώτη εβδομάδα προβολής της η Wednesday έκανε ρεκόρ με 341,2 εκατομμύρια ώρες θέασης και ξεπέρασε την […] The post Η σειρά του Netflix που έσπασε το ρεκόρ του Stanger Things appeared first on OK.
16:52 30/11/2022

Μάικλ Ντάγκλας: Ξαφνιάζει η εμφάνιση του 78χρονου ηθοποιού με κόκκινα μακριά μαλλιά

okmag.gr
Ο Μάικλ Ντάγκλας έχει υιοθετήσει πολλά χρόνια τα λευκά μαλλιά. Ο 78χρονος αστέρας του Χόλιγουντ που είναι παντρεμένος με την 53χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ξάφνιασε τους θαυμαστές του αφού αποχωρίστηκε την “ασημένια” κώμη του για πιο μακριά κόκκινα μαλλιά. Δεν είναι γνωστό αν η μεταμόρφωση είναι μόνιμη, αλλά οι θαυμαστές του δεν φάνηκαν να πείθονται […] The post Μάικλ Ντάγκλας: Ξαφνιάζει η εμφάνιση του 78χρονου ηθοποιού με κόκκινα μακριά μαλλιά appeared first on OK.
14:58 02/11/2022

Wednesday: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix – Στο ρόλο της Μορτίσια Άνταμς η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

thecaller.gr
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix, με τίτλο «Wednesday».Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix, με τίτλο «Wednesday».H spin-off σειρά για την «Οικογένεια Άνταμς» θα προβάλλεται από τις 23 Νοεμβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πρωταγωνιστεί ως Μορτίσια Άνταμς και ο Λούις Γκούζμαν ως Γκομέζ. Τον ρόλο της Γουένσντεϊ κατέχει η Τζένα Ορτέγκα. Στη […]
14:32 10/10/2022

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Η throwback φωτογραφία από τα 18α γενέθλιά της

okmag.gr
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πόσταρε μια φωτογραφία από τα 18α γενέθλιά της. Η ηθοποιός με καταγωγή από το Σουόνσι μοιράστηκε ένα παλιό στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους θαυμαστές της. Η σελίδα της ηθοποιού στο Instagram είναι γεμάτη με απίθανες φωτογραφίες και βίντεο τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν της. Το […] The post Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Η throwback φωτογραφία από τα 18α γενέθλιά της appeared first on OK.
00:00 31/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load