#Κακοκαιρία

Κακοκαιρία: Ανησυχία από τους μετεωρολόγους για τις επόμενες ώρες

empisteutiko.gr
Ήχησαν τα πρώτα 112 στην Ελλάδα για το κύμα κακοκαιρίας που έχει ξεκινήσει να «σφυροκοπά» τις περιοχές της κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, του Βορείου Αιγαίου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων το χαμηλό βαρομετρικό θα προκαλέσει επιδείνωση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου μέχρι νωρίς […] The post Κακοκαιρία: Ανησυχία από τους μετεωρολόγους για τις επόμενες ώρες appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 19/04/2024

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 έλαβαν οι Καρδιτσιώτες

karditsanews.gr
Μήνυμα από το 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στη Θεσσαλία ενόψει της κακοκαιρίας. Το μήνυμα έλαβαν κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλίας, όπως και της Καρδίτσας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, της Δυτικής Μακεδονίας, της Λέσβου, της Χίου. Καμπανάκι κινδύνου κρούουν τις τελευταίες ώρες οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία που αναμένεται να χτυπήσει από σήμερα το μεσημέρι και προειδοποιούν για σφοδρά ... The post Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 έλαβαν οι Καρδιτσιώτες first appeared on KARDITSA NEWS.
16:58 19/04/2024

Καιρός – Καλλιάνος: Κακοκαιρία 24 ωρών με βροχές – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

lamianow.gr
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με βροχοπτώσεις, κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Όπως τόνισε, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα, από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι. «Είναι ένα σύστημα το οποίο θα επηρεάσει από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα σαρώσει όλη τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το βράδυ της Παρασκευής θα βρέξει και στην Αττική, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι το νερό θα είναι τέτοιο που θα προκαλέσει προβλήματα» συμπλήρωσε. «Από τη Θεσσαλονίκη και ανατολικότερα, μέχρι την Αλεξανδρούπολη, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για πλημμύρες καθώς τα φαινόμενα θα έχουν ένταση και διάρκεια» υπογράμμισε.
00:37 18/04/2024

Σακκάς στο «Πρώτο Θέμα»: Αποτροπή, πρόβλεψη και συνεργασία μετά τον Daniel

trikalavoice.gr
Τη θέση του για το πώς θα διαχυθεί και αξιοποιηθεί η μελέτη των Ολλανδών επιστημόνων για τη μετά Daniel εποχή και τα απαιτούμενα έργα, κατέθεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς στην ηλεκτρονική εφημερίδα protothema.gr   Σε δημοσίευμα με τίτλο «Κακοκαιρία Daniel: Πώς βλέπουν το σχέδιο των Ολλανδών ο περιφερειάρχης και […]
15:53 26/03/2024

Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές, τα δεδομένα για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

tovima
Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της Τρίτης (19/03), ωστόσο οι πρώτες προβλέψεις για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι ενθαρρυντικές.
07:00 19/03/2024

Κακοκαιρία «express» με βροχές, ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας

Newsit
Χαλάει ο καιρός αύριο (19.03.2024) βροχές και ισχυροί άνεμοι αναμένεται να «χτυπήσουν» τη χώρα μας, ενώ θα πέσει και η θερμοκρασία. Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου ανέφερε πως ο καιρός θα έχει βροχές και ανέμους μέχρι την Τετάρτη, δηλαδή 2 μέρες, και πως από την Πέμπτη θα είναι ξανά ανοιξιάτικος. Πιο αναλυτικά, είπε πως ... Περισσότερα To άρθρο Κακοκαιρία «express» με βροχές, ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 19/03/2024

Κακοκαιρία Ιανός: Κατηγορητήριο «καταπέλτης» κατά Αγοραστού για τις πλημμύρες – Οι παραλείψεις που οδήγησαν σε θανάτους

documentonews.gr
«Καταπέλτης» είναι το κατηγορητήριο σε βάρος του πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και ακόμη 9 προσώπων οι οποίοι, παραπέμπονται σε… Το άρθρο Κακοκαιρία Ιανός: Κατηγορητήριο «καταπέλτης» κατά Αγοραστού για τις πλημμύρες – Οι παραλείψεις που οδήγησαν σε θανάτους εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
16:09 11/03/2024

Κακοκαιρία: Προβλήματα σε Τρίκαλα και Πιερία – Πλημμύρες, χαλαζόπτωση και εγκλωβισμοί [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Κακοκαιρία express: Ισχυρή βροχόπτωση με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, ακόμη και χαλαζόπτωση, έπληξε τις τελευταίες ώρες την Πιερία και τα Τρίκαλα Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Πιερία και στα Τρίκαλα με τα έντονα φαινόμενα να συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν από τις βραδινές ώρες την Αττική αλλά και πολλές περιοχές της […] Το άρθρο Κακοκαιρία: Προβλήματα σε Τρίκαλα και Πιερία – Πλημμύρες, χαλαζόπτωση και εγκλωβισμοί [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 05/03/2024

Κακοκαιρία εξπρές: Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

olympia.gr
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες έως τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (5/3) λόγω διέλευσης μετωπικής επιφάνειας από τα δυτικά προς τα ανατολικά της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις. Οι προβλέψεις της ΕΜΥ […] Κακοκαιρία εξπρές: Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - olympia
18:28 04/03/2024

Καιρός: Κακοκαιρία express από Δευτέρα με καταιγίδες – Πότε θα υποχωρήσει και πότε θα επιδεινωθεί ξανά

tilegrafimanews.gr
Κακοκαιρία express με βροχές και καταιγίδες πλήττει από σήμερα (03.03.2024) την χώρα μας, με τον καιρό να έχει ακραία φαινόμενα. Όπως είπε στην ΕΡΤ ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» τη Δευτέρα με βροχές σε πολλές περιοχές. Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι νότιοι το απόγευμα 5 και το βράδυ 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τη νύχτα πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 1
07:46 04/03/2024

Κακοκαιρία-εξπρές με λασπο-καταιγίδες!

paraskhnio.gr
Αναλυτική πρόγνωση για Δευτέρα και Τρίτη Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν από το απόγευμα στα δυτικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα Δευτέρα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρά στα δυτικά και Το άρθρο Κακοκαιρία-εξπρές με λασπο-καταιγίδες! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
07:28 04/03/2024

Καιρός: Κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα από Δευτέρα – Πιθανή εισβολή πολικής αέριας μάζας σε 10 μέρες

tilegrafimanews.gr
Αίθριος αναμένεται ο καιρός την Κυριακή σε όλη τη χώρα, ωστόσο, από τη Δευτέρα προβλέπεται νέο κύμα κακοκαιρίας. Σε ορισμένες, μάλιστα, προβλέψεις γίνεται λόγος για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας τόσο την ερχόμενη βδομάδα, όσο και σε δέκα μέρες με πιθανή εισβολή πολικής αέριας μάζας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, τo βαρομετρικό χαμηλό το οποίο από την Κυριακή δημιουργείται στον Κόλπο του Λέοντος θα αρχίσει να επηρεάζει την Ιταλία κυρίως από το απόγευμα, ενώ στην Ελλάδα προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα Δυτικά από το μεσημέρι-απόγευμα της Δευτέρας. Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για την επερχόμενη κακοκαιρία:
08:46 03/03/2024

Κολυδάς: Κακοκαιρία από τον Κόλπο του Λέοντος - Σενάριο για πολικό ψύχος από Μαρουσάκη

Cnn.gr
Μπορεί το Σαββατοκύριακο που διανύουμε να θυμίζει άνοιξη, με κύριο γνώρισμα τις υψηλές θερμοκρασίες και μάλιστα αυτές οι καιρικές συνθήκες θα κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα,…Περισσότερα...
22:37 02/03/2024

Ναύπλιο - Κακοκαιρία Emil: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας

ProtoThema.gr
Επιχειρήσεις της πυροσβεστικής για άντληση υδάτων - Εκτροπές κυκλοφορίας από την τροχαία
14:00 01/03/2024

Κακοκαιρία Emil: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες (LIVE)

documentonews.gr
Συνεχίζονται έως το πρωί του Σαββάτου οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς… Το άρθρο Κακοκαιρία Emil: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες (LIVE) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
13:09 01/03/2024

Meteo – Κακοκαιρία: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις την Παρασκευή 1/3

Newsique.gr
Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αναμένονται την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Meteo. Πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας ενώ στο Ιόνιο και στα παράκτια τμήματα των δυτικών ηπειρωτικών θα εκδηλωθούν […] Το άρθρο Meteo – Κακοκαιρία: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις την Παρασκευή 1/3 εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
07:58 01/03/2024

Κακοκαιρία εξπρές με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους - Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

Newsit
Τη Δευτέρα (26.02.2024) στις δυτικότερες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, όπως προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι με βροχές, με εξαίρεση το βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη, όπου δεν θα βρέξει. Έτσι, ... Περισσότερα To άρθρο Κακοκαιρία εξπρές με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους - Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 26/02/2024

Κακοκαιρία 2 ημερών – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πότε χτυπά την Αττική

militaire.gr
Έρχεται διήμερη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες ενημερώνει για τον καιρό το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε το Σάββατο (24/2) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (25/2) μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης (27/2). Τα έντονα φαινόμενα που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα συ
14:00 24/02/2024

Κακοκαιρία Daniel: Αποκαλυπτικό βίντεο αποτυπώνει την καταστροφή από τις πλημμύρες

documentonews.gr
Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Daniel αποκαλύπτει το μέγεθος της ζημιάς που έγινε στην περιοχή, στην οποία βρίσκεται και το βυθισμένο… Το άρθρο Κακοκαιρία Daniel: Αποκαλυπτικό βίντεο αποτυπώνει την καταστροφή από τις πλημμύρες εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
00:09 18/02/2024

Κακοκαιρία: Ποια πορθμεία είναι κλειστά λόγω των ισχυρών ανέμων

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό H αλλαγή του καιρού με τις βροχές, τις καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ακτοπλοΐα. Συγκεκριμένα, κλειστά είναι τα πορθμεία: Αγία Μαρίνα – Στύρα Βόλος – Σποράδες Κυλλήνη – Ζάκυνθος Κυλλήνη – Κεφαλονιά Ληξούρι – Αργοστόλι Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις […] Το άρθρο Κακοκαιρία: Ποια πορθμεία είναι κλειστά λόγω των ισχυρών ανέμων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 11/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load