#Καρίμ Ανσαριφάρντ

Η τεράστια ευκαιρία του Ανσαριφάρντ στο 90′! (video)

pressaris.gr
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έφτασε μία ανάσα από το 1-1 στο 90′, αλλά ο Γεντβάι απέκρουσε πάνω στην γραμμή… Ήταν μια από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των κιτρινόμαυρων. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ The post Η τεράστια ευκαιρία του Ανσαριφάρντ στο 90′! (video) appeared first on pressaris.gr.
22:09 07/04/2024

Και ο Ζουλ στο όριο των κίτρινων καρτών

pressaris.gr
Ο Ζαν Ζουλ δέχθηκε κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έφτασε τις δύο κάρτες στα πλέι οφ, όσες έχει και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Όπως είναι γνωστό από φέτος ένας παίκτης εκτίει τιμωρία μόλις συμπληρώσει τρεις κίτρινες, με δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας να διατρέχουν πλέον αυτό τον […] The post Και ο Ζουλ στο όριο των κίτρινων καρτών appeared first on pressaris.gr.
10:09 04/04/2024

Η τούρτα-έκπληξη στον Ανσαριφάρντ (pics&vid)

thessports.gr
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει σήμερα τα γενέθλιά του και λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έσβησε τούρτα με κεράκια μαζί με όλη την ομάδα, στο ξενοδοχείο, που έχει καταλύσει η αποστολή των κιτρινόμαυρων. Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media
15:53 03/04/2024

Στο όριο των καρτών ο Ανσαριφάρντ

pressaris.gr
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πρέπει να προσέξει λίγο παραπάνω για να αποφύγει μια ακόμα κίτρινη που θα του στερήσει ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια. The post Στο όριο των καρτών ο Ανσαριφάρντ appeared first on pressaris.gr.
11:09 02/04/2024

Ανσαριφάρντ: «Όλοι δουλεύουμε για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

thessports.gr
Για την παρουσία του στον Άρη μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία του τελικού Κυπέλλου να πάει χαμένη, καθώς και ότι θα παλέψουν για την 4η θέση. Χαρακτήρισε, σωστή την απόφασή του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ μίλησε με τα […]
11:53 28/03/2024

Ευχήθηκε… καλή χρονιά ο Ανσαριφάρντ (pic)

thessports.gr
Ευχές για… καλή χρονιά απέστειλε στους συμπατριώτες του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αφού σήμερα (20/3), στο Ιράν γιορτάζουν την περσική πρωτοχρονιά. Ο έμπειρος φορ του Άρη ανάρτησε φωτογραφίες στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, με τη λεζάντα:  «Ευτυχισμένο το νέο έτος. Εύχομαι υγεία και ειρήνη στους ανθρώπους της χώρας μου αγαπητό Ιράν».   Δείτε αυτή […]
20:53 20/03/2024

Τα πλέι οφ δίνουν περισσότερο χρόνο στον Ανσαριφάρντ

pressaris.gr
Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη διαδικασία των πλέι οφ έχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δίνοντας ανάσες στον πρώτο σκόρερ του Άρη, Λορέν Μορόν. The post Τα πλέι οφ δίνουν περισσότερο χρόνο στον Ανσαριφάρντ appeared first on pressaris.gr.
09:09 19/03/2024

Ο Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Άρη «κόπηκαν» λόγω ηλικίας από τις κλήσεις της Εθνικής Ιράν

Newsit
Μετά την αποτυχία στο πρόσφατο Κύπελλο Ασίας, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράν φαίνεται ότι θέλει να προχωρήσει σε ανανέωση, με τον Εχσάν Χατζισαφί της  ΑΕΚ και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ του Άρη να… πληρώνουν τη νύφη. Ο Χατζισαφί της ΑΕΚ διατέλεσε και αρχηγός στην εθνική ομάδα του Ιράν, ενώ ο Ανσαριφάρντ του Άρη είναι ένας ... Περισσότερα To άρθρο Ο Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Άρη «κόπηκαν» λόγω ηλικίας από τις κλήσεις της Εθνικής Ιράν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 17/03/2024

Ιράν: Δεν κλήθηκαν στην εθνική Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ

filathlos.gr
Ιράν: Δεν κλήθηκαν στην εθνική Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ 17/03/2024 Επιχείρηση ανανέωσης της εθνικής ομάδας επιχειρεί να κάνει το Ιράν, μετά την αποτυχία στο Ασιατικό Κύπελλο. Ο αποκλεισμός από το Κατάρ στοίχισε πολύ στους Ιρανούς και πλέον αλλάζουν αρκετά πράγματα στο ρόστερ. Για τα προσεχή παιχνίδια με το Τουρκμενιστάν, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, κάποιοι παίκτες δεν έλαβαν κλήση να αγωνιστούν. Ανάμεσά τους είναι ο Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Άρη, που φέρεται να κόπηκαν λόγω… ηλικίας. Στόχος είναι να ανανεωθεί το ρόστερ της εθνικής του Ιράν και γι’ αυτό έμειναν εκτός πλάνων έμπειρα στελέχη της. Ειδικά ο Χατζισαφί, ο οποίος ήτα
11:46 17/03/2024

Ανσαριφάρντ: “Φορτώνω άλλο ένα κύπελλο! Εκπληκτική υποστήριξη από τον κόσμο” (photo)

pressaris.gr
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πανηγύρισε με τη σειρά του την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου κα σχολίασε στα social media με χαρακτηριστικό τρόπο την κιτρινόμαυρη επιτυχία… Ο Ιρανός επιθετικός δείχνει αποφασισμένος και αισιόδοξος… “Είμαστε στον τελικό με το σχέδιο του Θεού… Φορτώνω άλλο ένα κύπελλο. Εκπληκτική υποστήριξη από τους φιλάθλους μας”. Για την ιστορία, ο Ανσαριφάρντ έχει […] The post Ανσαριφάρντ: “Φορτώνω άλλο ένα κύπελλο! Εκπληκτική υποστήριξη από τον κόσμο” (photo) appeared first on pressaris.gr.
10:09 07/03/2024

Η τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

filathlos.gr
Η τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ 01/03/2024 Η δράση δεν σταματά ποτέ στο Πάμε Στοίχημα Tipsters με προβλέψεις από τους κορυφαίους παίκτες   Η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει την Κυριακή στη Super League. Τα παιχνίδια Άρης-ΑΕΚ, Λαμία-ΠΑΟΚ και ΟΦΗ-Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν στην τελευταία αγωνιστική. Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League κλέβει την παράσταση το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ, στη Serie Α γίνεται το ντέρμπι Νάπολι-Γιουβέντους, στη La Liga τα βλέμματα στρέφονται στην αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο μ
11:46 01/03/2024

Πρωταγωνιστές οι Ανσαριφάρντ, Ζουλ και Οντουμπάτζο για την αφίσα του σημερινού ματς (photo)

pressaris.gr
Τους Ζαν Ζουλ Εμβοντό, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μόουζες Οντουμπάτζο διάλεξε η ΠΑΕ Άρης για να πρωταγωνιστήσουν στην σημερινή αφίσα που αφορά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. The post Πρωταγωνιστές οι Ανσαριφάρντ, Ζουλ και Οντουμπάτζο για την αφίσα του σημερινού ματς (photo) appeared first on pressaris.gr.
16:09 28/02/2024

Μορόν: «Καλό που σκόραρε ο Ανσαριφάρντ»

fosonline.gr
Ο Λορέν Μορόν του Άρη αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στον αγώνα με τον Βόλο.
17:46 27/02/2024

«Χτύπησε» στο τέλος των ημιχρόνων ο Άρης, 2-0 το Βόλο

blueskytv.gr
Πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση, ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, «κλειδώνοντας» την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια. Λορέν Μορόν (45’+1’) και Καρίμ Ανσαριφάρντ (88’) βρήκαν δίχτυα για τους Θεσσαλονικείς που αποθεώθηκαν από τους οπαδούς τους – μετά από τρεις μήνες έπαιξαν […] «Χτύπησε» στο τέλος των ημιχρόνων ο Άρης, 2-0 το Βόλο on BLUE SKY.
11:46 26/02/2024

Ο Άρης έφτασε τα 1.500 γκολ ως γηπεδούχος

thessports.gr
Ιστορικής σημασίας ήταν το παρθενικό γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον Βόλο, αφού ήταν το 1.500ό στην ιστορία των «κίτρινων» στη Super League. Τον λογαριασμό είχε ανοίξει ο Βασίλης Γρηγοριάδης, στο 1-1 με τον Πανιώνιο στις 15 Νοεμβρίου 1959. Το 100ό γκολ το πέτυχε ο Κώστας Χατζηκώστας, στο 4-1 επί […]
10:53 26/02/2024

Ανσαριφάρντ: «Τιμή να φοράω την φανέλα του Άρη, δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»

pressaris.gr
O Καρίμ Ανσαριφάρντ τόνισε πως στόχος των «κιτρινόμαυρων» αποτελεί η κατάκτηση του κυπέλλου και της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NΟVA μετά το τέλος της αναμέτρησης: Για το παιχνίδι: «Αρχικά, να ευχαριστήσω το κοινό της ομάδας. Θεωρώ πως θα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου […] The post Ανσαριφάρντ: «Τιμή να φοράω την φανέλα του Άρη, δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα» appeared first on pressaris.gr.
22:09 25/02/2024

Άρης-Βόλος 2-0: Μορόν και Αναριφάρντ καθάρισαν σε δύο ημίχρονα

aek1924.gr
Ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Βόλο, καθώς επικράτησε 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης με τα γκολ του πρώτου σκόρερ Λορέν Μορόν και του Καρίμ Ανσαριφάρντ που πέτυχε το πρώτο του. Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη στη Stoiximan Super League, καθώς μετά το διπλό στο Περιστέρι, νίκησε 2-0 και τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης στο […] The post Άρης-Βόλος 2-0: Μορόν και Αναριφάρντ καθάρισαν σε δύο ημίχρονα appeared first on AEK1924.gr.
21:37 25/02/2024

Ανσαριφάρντ: “Χαρούμενος για το ντεμπούτο! Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος” (photo)

pressaris.gr
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πήρε τα πρώτα λεπτά του με τη φανέλα του Άρη, παίζοντας ως αλλαγή στις καθυστερήσεις με τον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος φορ, που αποτελεί τον 34ο ποδοσφαιριστή που χρησιμοποιείται τη φετινή σεζόν, έστειλε και το πρώτο του κιτρινόμαυρο μήνυμα. “Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου! Συνεχίζουμε να πιέζουμε μέχρι το τέλος”… όπως τόνισε χαρακτηριστικά. The post Ανσαριφάρντ: “Χαρούμενος για το ντεμπούτο! Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος” (photo) appeared first on pressaris.gr.
11:09 14/02/2024

Ανσαριφάρντ: “Ήρθα σε μεγάλο κλαμπ, είμαι έτοιμος να παίξω άμεσα”

pressaris.gr
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έπιασε δουλειά με τον Άρη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και νιώθω χαρούμενος που ανήκω πλέον στο κλαμπ. Μέσα στο γήπεδο θα βοηθήσω τους […] The post Ανσαριφάρντ: “Ήρθα σε μεγάλο κλαμπ, είμαι έτοιμος να παίξω άμεσα” appeared first on pressaris.gr.
20:09 11/02/2024

Ο Ανσαριφάρντ στα Γιάννενα με την αποστολή! Υποδοχή – έκπληξη από φίλους του Άρη (video)

pressaris.gr
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έφτασε Γιάννενα την ώρα του αγώνα και είναι πλέον μαζί με την αποστολή του Άρη… Οι άνθρωποι του Άρη τον υποδέχθηκαν και τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο της αποστολής…  Να σημειωθεί ότι ο Ιρανός επιθετικός δέχθηκε… υποδοχή- έκπληξη από φιλάθλους του ‘Αρη στο αεροδρόμιο της πόλης. Δείτε εδώ: The post Ο Ανσαριφάρντ στα Γιάννενα με την αποστολή! Υποδοχή – έκπληξη από φίλους του Άρη (video) appeared first on pressaris.gr.
22:09 10/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load