#Καρίμ Μπενζεμά

Ο Μπενζεμά οδήγησε την Αλ Ιτιχάντ στον τελικό του Super Cup (video)

pressaris.gr
Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε δίχτυα μετά από τρεις μήνες και οδήγησε την Αλ Ιτιχάντ στη νίκη επί της Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup Σαουδικής Αραβίας. The post Ο Μπενζεμά οδήγησε την Αλ Ιτιχάντ στον τελικό του Super Cup (video) appeared first on pressaris.gr.
00:09 09/04/2024

Μπενζεμά: «Δεν είμαι ο ίδιος όπως στη Ρεάλ»

fosonline.gr
Στην αγωνιστική του κατάσταση στην Αλ Ίτιχαντ αναφέρθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά.
18:46 06/04/2024

Μπενζεμά: «Δεν είμαι πια όπως ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπορώ να κερδίζω παιχνίδια μόνος μου»

aek1924.gr
Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει επίγνωση της φυσικής του κατάστασης, λέγοντας σε δηλώσεις του πως δεν είναι αυτός που ήταν όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλά σκαμπανεβάσματα έχει η απόδοση του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ίτιχαντ. Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Σαουδική Αραβία, ενώ οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητών έχουν παίξει το ρόλο […] The post Μπενζεμά: «Δεν είμαι πια όπως ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπορώ να κερδίζω παιχνίδια μόνος μου» appeared first on AEK1924.gr.
13:37 06/04/2024

Times: Στο στόχαστρο των Αράβων οι Σαλάχ, Ντε Μπρόινε και Καζεμίρο!

thessports.gr
Από την περασμένη χρονιά, οι Σαουδάραβες έκαναν… δυναμική είσοδο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αποκτώντας μερικά τεράστια ονόματα του αθλήματος, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Νεϊμάρ, ο Ενγκολό Καντέ και άλλοι. Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, αυτό ήταν μόνο το «ορεκτικό», αφού οι ομάδες της χώρας στοχεύουν να κάνουν ένα οικονομικό all-in και το ερχόμενο […]
20:53 23/02/2024

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά

thessports.gr
Αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Αλ Ιτιχάντ και παρά τα προβλήματα που είχε με τον προπονητή του, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο Καρίμ Μπενζεμά παρέμεινε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα εχθές (10/2) με ανάρτηση του στο Instagram, δήλωσε ότι στόχος του είναι να μεταγραφούν πολλοί και σημαντικοί Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα […]
13:53 11/02/2024

Αλ Ιτιχάντ: Επεισόδιο με Μπενζεμά στην προπόνηση

fosonline.gr
Ανέβηκαν οι τόνοι στην προπόνηση της Αλ Ιτιχάντ, με τον προπονητή Μαρσέλο Γκαγιάρδο να διώχνει τον Καρίμ Μπενζεμά.
18:46 07/02/2024

Χαμός στην Αλ-Ιτιχάντ: Έφυγε από την προπόνηση ο Μπενζεμά!

aek1924.gr
Στα άκρα οι σχέσεις του Καρίμ Μπενζεμά, με τον Αργεντινό τεχνικό της Αλ-Ιτιχάντ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο! Μπορεί να επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Αλ-Ιτιχάντ, μετά την άρνηση του να κάνει προετοιμασία μαζί της, ωστόσο ένα νέο επεισόδιο βάζει μπαρούτι στις σχέσεις του Καρίμ Μπενζεμά με τον αραβικό σύλλογο. Ο Γάλλος επιθετικός δεν απολογήθηκε μπροστά στην ομάδα για […] The post Χαμός στην Αλ-Ιτιχάντ: Έφυγε από την προπόνηση ο Μπενζεμά! appeared first on AEK1924.gr.
18:37 07/02/2024

«Είναι ψέματα» λέει η πλευρά του Μπενζεμά για τα σενάρια αποχώρησης από την Αλ Ιτιχάντ

aek1924.gr
Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η πλευρά του Καρίμ Μπενζεμά τα σενάρια που τον θέλουν να ζήτησε να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ. Την επιθυμία του να αποχωρήσει «προσωρινά» από την Αλ Ιτιχάντ εξέφρασε στην διοίκηση του συλλόγου, ο Μπενζεμά σύμφωνα με πληροφορίες από το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων που επικαλείται πηγές κοντά στην διοίκηση της ομάδας […] The post «Είναι ψέματα» λέει η πλευρά του Μπενζεμά για τα σενάρια αποχώρησης από την Αλ Ιτιχάντ appeared first on AEK1924.gr.
12:37 24/01/2024

Τσέλσι: Κοιτάζει τον Μπενζεμά

fosonline.gr
Η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει τον Καρίμ Μπενζεμά.
14:46 15/01/2024

«Ο Μπενζεμά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη»

aek1924.gr
‘Eξι μήνες μετά την μετακόμιση του στην Σαουδική Αραβία, ο Καρίμ Μπενζεμά μετάνιωσε και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη! Τελικά, η ποδοσφαιρική ευτυχία δεν εξαγοράζεται ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου. Τα παχιά λόγια του Καρίμ Μπενζεμά για την μετακόμιση του στην Σαουδική Αραβία έμειναν μόνο λόγια, αφού έξι μήνες μετά την μεταγραφή του […] The post «Ο Μπενζεμά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη» appeared first on AEK1924.gr.
18:37 14/01/2024

Μένει στην Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά παρά τη φημολογία

pressaris.gr
Παρά την έντονη φημολογία πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν περνάει καλά στη Σαουδική Αραβία και θέλει να αποχωρήσει, η Αλ Ιτιχάντ είναι ξεκάθαρη πως δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Μπορεί ο τραπεζικός του λογαριασμός ολοένα και να… διογκώνεται, ωστόσο αγωνιστικά ο Καρίμ Μπενζεμά δεν φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του. […] The post Μένει στην Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά παρά τη φημολογία appeared first on pressaris.gr.
23:09 30/12/2023

«Πόλεμος» μεταξύ Γκαγιάρδο και Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ

naftemporiki.gr
Το θέμα του Καρίμ Μπενζεμά είχε εξαπολύσει πάθη στην Ευρώπη εδώ και 15 χρόνια και τώρα είναι η σειρά των Σαουδαράβων να γνωρίσουν αυτό το συναίσθημα. Μετά την άφιξή του… «Πόλεμος» μεταξύ Γκαγιάρδο και Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:00 30/12/2023

Θέλει να κρατήσει τον Χοσέλου η Ρεάλ Μαδρίτης

pressaris.gr
Το τεράστιο κενό που έχει αφήσει πίσω του ο Καρίμ Μπενζεμά έχει κληθεί να καλύψει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Χοσελού, ο οποίος είναι ο μόνος στράικερ στο ρόστερ, με τη «Βασίλισσα» να τον αποκτά… αναγκαστικά ως δανεικό, καθώς δεν μπορούσε να κλείσει τον Κιλιάν Μπαπέ. Ωστόσο, ο 33χρονος φορ έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με τη […] The post Θέλει να κρατήσει τον Χοσέλου η Ρεάλ Μαδρίτης appeared first on pressaris.gr.
01:09 26/12/2023

Αρχίζει απόψε το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων

thessports.gr
Μετά την κατάκτηση του πρώτου Champions League στην Ιστορία της, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που αρχίζει σήμερα (12/12) στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με τον αγώνα μεταξύ της Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά με την Οκλαντ Σίτι. Οι Βραζιλιάνοι της Φλουμινένσε, νικητές του πρώτου Copa Libertadores στην Ιστορία […]
11:53 12/12/2023

Αλ Ιτιχάντ: Αιτία απόλυσης Σάντο η σχέση του με Μπενζεμά

aek1924.gr
Την απόλυση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ανακοίνωσε η Αλ Ιτιχάντ, με τον Πορτογάλο να «πληρώνει» τις κακές σχέσεις που είχε με τον Καρίμ Μπενζεμά. Οριστικό το διαζύγιο ανάμεσα σε Αλ Ιτιχάντ και Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που τελικά απομακρύνθηκε από τους Σαουδάραβες, πληρώνοντας με το… κεφάλι του τις κακές σχέσεις που […] The post Αλ Ιτιχάντ: Αιτία απόλυσης Σάντο η σχέση του με Μπενζεμά appeared first on AEK1924.gr.
15:37 09/11/2023

Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο θέλει τον Ντε Μπρόινε

aek1924.gr
Στο στόχαστρο της Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Νεϊμάρ, Καρίμ Μπενζεμά, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ριγιάντ Μαχρέζ, Ενγκολό Καντέ, Τζόρνταν Χέντερσον είναι μερικά από τα ονόματα που αποφάσισαν να συνεχίσουν το καλοκαίρι την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν εκεί και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται […] The post Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο θέλει τον Ντε Μπρόινε appeared first on AEK1924.gr.
13:37 25/10/2023

Καρίμ Μπενζεμά: Στα άκρα η κόντρα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών - «Κάνει έναν απεχθή εκβιασμό»

onsports.gr
Ο δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά κατηγόρησε τον υπουργο Εσωτερικών της Γαλλίας για…
08:17 22/10/2023

Νέα επίθεση του δικηγόρου του Μπενζεμά προς τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών

aek1924.gr
Η κόντρα του Καρίμ Μπενζεμά με τον Ζεράλντ Νταρμανέν συνεχίζεται, με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή να υποβάλλει μήνυση κατά του υπουργού Εσωτερικών. Προσκεκλημένος στον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV το βράδυ της Παρασκευής (20/10), ο Ιγκ Βιζιέ, δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά, επανήλθε αναφερόμενος στον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανέν, ο οποίος είναι διατεθειμένος να αποσύρει τις δηλώσεις […] The post Νέα επίθεση του δικηγόρου του Μπενζεμά προς τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών appeared first on AEK1924.gr.
12:37 21/10/2023

Πρόεδρος Γαλλικής Ομοσπονδίας για Μπενζεμά: «Φυσιολογικό οι παίκτες να εκφράζουν την άποψή τους, είναι πολίτες»

eleftherostypos.gr
Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι «ένας από τους κορυφαίους Γάλλους παίκτες», δήλωσε την Πέμπτη (19/10) ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF), Φιλίπ Ντιαλό, την ώρα που ο πρώην διεθνής κατηγορείται από τον υπουργό Εσωτερικών για «σχέσεις με τη μουσουλμανική αδελφότητα.» «Σχετικά με το θέμα του Καρίμ Μπενζεμά, ειλικρινά δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτή τη […] Το άρθρο Πρόεδρος Γαλλικής Ομοσπονδίας για Μπενζεμά: «Φυσιολογικό οι παίκτες να εκφράζουν την άποψή τους, είναι πολίτες» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 19/10/2023

Ο Μέσι είναι ο πιο εμπορικός αθλητής για το 2023

pressaris.gr
Άλλη μια διάκριση για τον Λιονέλ Μέσι, αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικών χώρων. Αφού ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου με την εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Μέσι αναμένεται να παραλάβει την 8η «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του, διαδεχόμενος τον Καρίμ Μπενζεμά. Παράλληλα, ο 36χρονος σούπερ σταρ αναδείχθηκε ως ο αθλητής με τις υψηλότερες […] The post Ο Μέσι είναι ο πιο εμπορικός αθλητής για το 2023 appeared first on pressaris.gr.
12:09 19/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load