#Κατερίνα Δαλάκα

Survivor – Η Κατερίνα Δαλάκα ξεγυμνώνει τον Τζέιμς Καφετζή: «Από που έβγαλε συμπέρασμα για τον στρατό εφόσον δεν έχει πάει;»

zappit.gr
Φωτιά μοιάζει να έχει πάρει πια το Survivor, μια στροφή πριν την ένωση των δυο ομάδων. Στο νέο επεισόδιο που είδαμε […] The post Survivor – Η Κατερίνα Δαλάκα ξεγυμνώνει τον Τζέιμς Καφετζή: «Από που έβγαλε συμπέρασμα για τον στρατό εφόσον δεν έχει πάει;» appeared first on Zappit.
22:00 11/04/2024

Ο Τάκης Καραγκούνιας «καρφώνει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Είναι μικροπρέπειες με τοξικές καταβολές»

zappit.gr
Τη δυσαρέσκεια που έδειξαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα στο πρωταπριλάτικο αστείο που έκανε ο Γιώργος Λιανός πως […] The post Ο Τάκης Καραγκούνιας «καρφώνει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Είναι μικροπρέπειες με τοξικές καταβολές» appeared first on Zappit.
23:00 08/04/2024

Survivor: H Σταυρούλα συναντιέται με τον Περπατάρη και πουθενά λόγος για παράβαση λένε στο Twitter/X

queen.gr
Μόνο κουτσομπολιό από την Κατερίνα Δαλάκα και την παρέα της για το ειδύλλιο του φετινού Survivor, χωρίς να τους νοιάζει που συναντιούνται δύο αντίπαλοι παίκτες.Περισσότερα...
08:17 22/03/2024

Survivor 21-3: Η Κατερίνα Δαλάκα έσωσε το «κόψιμο»!

sportime.gr
Η Κατερίνα Δαλάκα εκτός από την τιμή των κόκκινων έσωσε και το Survivor συνολικά. Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
20:46 21/03/2024

Survivor: Η αποχή του Γκιουλέκα άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και όλοι νοσταλγούν τον Κατσούλη

queen.gr
Η Κατερίνα Δαλάκα «δίκασε» τον Γκιουλέκα και την παρέα του James για το «στήσιμο» του αγώνα, χωρίς να θυμάται όσα έχει κάνει η ομάδα της στο παρελθόν.Περισσότερα...
08:17 21/03/2024

Survivor Spoiler: Το κατάλαβαν όλοι. Αρχηγός στην κόκκινη ομάδα είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Τους πετσόκοψε με μία κίνηση

koolnews.gr
Ο Περπατάρης και ο Γκιουλέκας απόψε το βράδυ στο επεισόδιο του survivor πουλάνε την ομάδα τους και αρνούνται να πάρουν μέρος στα δεύτερα ματσαρίσματα, ενώ στον τελικό στόχο όσο αγωνίζονται ρίχνουν στο “γάμο του καραγκιόζη” για να μην κερδίσουν! Το αποτέλεσμα είναι η κόκκινη ομάδα να χάσει ξανά, να γίνει το 4-0 για τους μπλε […] The post Survivor Spoiler: Το κατάλαβαν όλοι. Αρχηγός στην κόκκινη ομάδα είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Τους πετσόκοψε με μία κίνηση appeared first on Koolnews.gr.
11:58 20/03/2024

Survivor spoiler 19-3: Έχουν τσακωθεί Γκιουλέκας και Δαλάκα;

sportime.gr
Υπάρχει ένα ερώτημα που αιωρείται στο Survivor. Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας είναι τσακωμένοι; Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
19:46 19/03/2024

Survivor Spoiler: Πάγωσε η Κατερίνα Δαλάκα Ανέλαβε το δύσκολο και άχαρο ρόλο

koolnews.gr
Σε ένα απρόσμενο και άκρως ενδιαφέρον συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor μια ριζική αλλαγή που έρχεται να ταράξει τα νερά και να φέρει τα πάνω-κάτω. Η Κατερίνα Δαλάκα, ως αρχηγός της ομάδας των διαδήμων, δέχτηκε έναν άκρως σημαντικό πάπυρο από την παραγωγή, καλώντας τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο. Η έμπειρη παίκτρια, […] The post Survivor Spoiler: Πάγωσε η Κατερίνα Δαλάκα Ανέλαβε το δύσκολο και άχαρο ρόλο appeared first on Koolnews.gr.
10:58 10/03/2024

Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά – Αρπάχτηκαν Τζέιμς και Ασημίνα 

Newsit
Ένας καυγάς, ένα έπαθλο και μια αποχώρηση «σημάδεψαν» στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα. Η Μαρία Αντωνά, πήρε τη δάδα της και αποχώρησε. Η αποχώρηση ήταν έτσι κι αλλιώς γυναικεία υπόθεση. Υποψήφιες ήταν η Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Μαρία Αντωνά που βρήκε αυτομάτως στον τάκο γιατί Κατερίνα Δαλάκα και ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά – Αρπάχτηκαν Τζέιμς και Ασημίνα  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 08/03/2024

Survivor 2024: Τρίτη υποψήφια η Αναστασία Τσέρου – Νίκησαν αλλά τσακώθηκαν οι Μπλε

Newsit
Μπορεί οι Διάσημοι, με τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα να μην αγωνίζονται, να ηττήθηκαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας αλλά εκείνοι που μονοπώλησαν το Συμβούλιο του Survivor ήταν οι Μπλε. Ο διχασμός στην ομάδα των Μαχητών του Survivor είναι δεδομένος, με τους παίκτες να τσακώνονται τόσο στην παραλία όσο και μπροστά στους αντιπάλους τους, στο ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Τρίτη υποψήφια η Αναστασία Τσέρου – Νίκησαν αλλά τσακώθηκαν οι Μπλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 06/03/2024

Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου υποψήφια των διχασμένων Μαχητών

Newsit
Με νέες αφίξεις, ανακοινώσεις για αλλαγές, τσακωμούς, παρεξηγήσεις και ακόμη έναν τραυματισμό έφερε η νέα εβδομάδα στο Survivor. Νωρίς νωρίς, οι Διάσημοι ενημερώθηκαν ότι μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τραυματίστηκε και η Κατερίνα Δαλάκα. Η απουσία της Δαλάκα, σε συνδυασμό με εκείνη της Χατζηανδρέου, δεν κόστισε στους Διάσημους, που νίκησαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου υποψήφια των διχασμένων Μαχητών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:00 04/03/2024

Νίκος Μπάρτζης: «Άδειασε» δημόσια την Κατερίνα Δαλάκα για την συμπεριφορά της στο Survivor – «Εγώ πάντως το φίλο μου»

Newside.gr
Στο επεισόδιο του (28/2)  Survivor ήταν αρκετά έντονο, καθώς διαδραματίστηκε ένας αγώνας αποχώρησης πολύ δύσκολος, ο οποίος κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο, ανάμεσα στην Έλενα Αμανατίδου και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, και ως αποτέλεσμα είχε να φύγει με δάκρια στα μάτια η πρώτη. Το χειρότερο από όλα σε αυτή την περίπτωση είναι πως η παίκτρια που μάζεψε τα [...] Το άρθρο Νίκος Μπάρτζης: «Άδειασε» δημόσια την Κατερίνα Δαλάκα για την συμπεριφορά της στο Survivor – «Εγώ πάντως το φίλο μου» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
15:00 01/03/2024

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

thecaller.gr
Άλλη μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε χθες (29/02) στο Survivor.Άλλη μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε χθες (29/02) στο Survivor.Τη «μάχη» για παραμονή έδωσαν τρεις παίκτριες από την κόκκινη ομάδα και μια από την μπλε ομάδα. Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Έλενα Αμανατίδου από την ομάδα των Διασήμων και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Ειδικότερα, το σημαντικότατο πλεονέκτημα σε αυτή την μονομαχία των […]
09:00 29/02/2024

Survivor 2024: Αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου – «Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον στόχο μου»

tlife.gr
Η Κατερίνα Δαλάκα, η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά και η Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν οι τέσσερις To άρθρο Survivor 2024: Αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου – «Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον στόχο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 29/02/2024

Survivor: Ποιος χαρακτήρισε τη Δαλάκα εμμονικό γκόμενο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Τέλος δεν έχουν οι εντάσεις και τα προβλήματα στο Survivor. Η Κατερίνα Δαλάκα πρωταγωνιστεί στα όσα συμβαίνουν, με τους παίκτες της μπλε ομάδας να εξαπολύουν πυρά. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η Χρύσα σημείωσε χαρακτηριστικά για την Κατερίνα Δαλάκα: «Στο χθεσινό συμβούλιο ήμουν 100% σίγουρη ότι θα με ψηφίσει η Κατερίνα και όχι για αγωνιστικά κριτήρια. […] Το άρθρο Survivor: Ποιος χαρακτήρισε τη Δαλάκα εμμονικό γκόμενο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 29/02/2024

Survivor – Κατακεραύνωσε την Κατερίνα Δαλάκα: «Όχι εμμονικός γκόμενος… άλλο level, άρρωστο»

zappit.gr
Την εμπάθεια που αισθάνεται από την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor προς το πρόσωπο της αποφάσισε να μοιραστεί, το βράδυ της Τετάρτης, […] The post Survivor – Κατακεραύνωσε την Κατερίνα Δαλάκα: «Όχι εμμονικός γκόμενος… άλλο level, άρρωστο» appeared first on Zappit.
22:00 28/02/2024

Survivor spoiler: Αποχώρηση survivor – Ποια είναι η παίκτρια που αποχωρεί απο το ριάλιτι απόψε

koolnews.gr
Τέσσερις παίκτες διαγωνίζονται απόψε στη μονομαχία αποχώρησης από το survivor με τις τρεις να κερδίζουν ως έπαθλο την παραμονή τους στο survivor και μία να πρέπει να αποχωρήσει από το reality Υποψήφιες προα αποχώρηση απο το Survivor είναι Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, και Έλενα Αμανατίδου Ο 4 γυναίκες θα αγωνιστούν σε ζευγάρια. Η […] The post Survivor spoiler: Αποχώρηση survivor – Ποια είναι η παίκτρια που αποχωρεί απο το ριάλιτι απόψε appeared first on Koolnews.gr.
12:58 28/02/2024

Survivor 2024: Χαμός στο Συμβούλιο με κλάματα και Χρύσα 4η υποψήφια

Newsit
Ο κακός χαμός επικράτησε στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όπου οι δυο ομάδες συναντήθηκαν μετά το τέλος του τρίτου αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν πάλι οι Μαχητές και η MVP Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε… by default υποψήφια. Η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor ήταν έκδηλη από τον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά στο αποψινό ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Χαμός στο Συμβούλιο με κλάματα και Χρύσα 4η υποψήφια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 28/02/2024

Φάνης Μπολέτσης-Survivor: Γόνος γνωστής οικογένειας ο παίκτης των Μαχητών που εκνευρίζει τους Διάσημους

govastileto.gr
Στο Survivor 2024 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 υπάρχει ένας Μαχητής που εκνευρίζει αρκετά κάποιους Διάσημους όπως τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα. Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση. Το σχόλιο «fantastic four» που εκνεύρισε Δαλάκα και Ασουμανάκη Η Κατερίνα Δαλάκα πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει για τον Φάνη Μπολέτση στην κάμερα […]
16:00 20/02/2024

Σωτήρης Λαμάι για Κατερίνα Δαλάκα: «Είναι εγκέφαλος, σε κάνει να εκτεθείς εσύ για να βγει αυτή καθαρή»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» παραχώρησε ο Σωτήρης Λαμάι. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στη ρεπόρτερ […] The post Σωτήρης Λαμάι για Κατερίνα Δαλάκα: «Είναι εγκέφαλος, σε κάνει να εκτεθείς εσύ για να βγει αυτή καθαρή» appeared first on Zappit.
12:00 18/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load