#Κόπα Καμπάνα

Βραζιλία: Λιτανείες και προσφορές στη θεά της θάλασσας για το 2024 – Δείτε εικόνες

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ένα έθιμο που έφεραν στη Βραζιλία, πριν από αιώνες, σκλάβοι από την Αφρική αναβίωσε στην παραλία της Κόπα Καμπάνα. Ντυμένοι στα λευκά, εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν στην παραλία, ψέλνοντας ύμνους και προσφέροντας στη θεότητα Γεμάνια -τη Θεά της Θάλασσας- άνθη, γράμματα με ευχές και επιθυμίες για το νέο έτος. Οι προσφορές τοποθετούνται σε χειροποίητες βαρκούλες, που αφήνονται […] Το άρθρο Βραζιλία: Λιτανείες και προσφορές στη θεά της θάλασσας για το 2024 – Δείτε εικόνες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 30/12/2023

Τελικός Κόπα Λιμπερταδόρες: Άγρια επεισόδια σε Ρίο και Κόπα Καμπάνα με οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς

onsports.gr
Κόπα Λιμπερταδόρες: «Συναγερμός» έχει σημάνει στο Ρίο με τις οδομαχίες…
15:17 03/11/2023

Διαμαρτυρία στην άμμο

myvolos.net
Αιμιλία Καλογεράκη 14.07.2023 • 08:00 Κοινοποίηση Η μη κυβερνητική οργάνωση «Rio de Paz» οργάνωσε την διαμαρτυρία βάζοντας τις κούκλες ξαπλωμένες και καλυμμένες με πανί στην διάσημη παραλία Κόπα Καμπάνα. Σκοπός της να απευθυνθεί και πάλι το ερώτημα για το που είναι ο χτίστης Amarildo De Souza κάτοικος της παραγκούπολης Rocinha που είχε συλληφθεί από την […]
08:46 14/07/2023

Μουντιάλ 2022: «Τρέλα» στην Κόπα Καμπάνα με την γκολάρα του Κασεμίρο (video)

onsports.gr
Μουντιάλ 2022: Ξεσάλωσαν οι Βραζιλιάνοι στην Κόπα Καμπάνα μετά την…
22:38 28/11/2022

Ένα εικοσάλεπτο από την… Κόπα Καμπάνα

in.gr
Ήταν ένα διάστημα απόλαυσης, ένα εικοσάλεπτο που τα ματάκια μας «χόρτασαν» ποδόσφαιρο.
21:04 28/11/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στην «Κόπα Καμπάνα» για τη νίκη της Βραζιλίας

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στην «Κόπα Καμπάνα» για τη νίκη της Βραζιλίας 25/11/2022 Σε ρυθμούς Μουντιάλ ζει όλη η Βραζιλία, που έδειξε με το... καλημέρα πως φέτος θα παλέψει για την κατάκτηση του έκτου τίτλου. Η «σελεσάο» επικράτησε με 2-0 της Σερβίας και στην «Κόπα Καμπάνα» το πάρτι δεν άργησε να ξεκινήσει, με τους Βραζιλιάνους φιλάθλους να ζουν με τον δικό τους τρόπο τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.  
00:38 25/11/2022

Κορονοϊός – Βραζιλία: Πάνω από 100 χιλιάδες οι νεκροί! – Έβαλαν σταυρούς στην Κόπα Καμπάνα (vid)

sportime.gr
Την θλιβερή δεύτερη θέση στην κατάταξη των χωρών που μετρούν […] Το άρθρο Κορονοϊός – Βραζιλία: Πάνω από 100 χιλιάδες οι νεκροί! – Έβαλαν σταυρούς στην Κόπα Καμπάνα (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
13:44 09/08/2020

Καβάλα: Γλυπτά από… άμμο στους Αμμολόφους

thestival.gr
Μood διακοπών, φαντασία, ταλέντο και… άμμος είναι τα καλύτερα συστατικά για να φτιάξει κάποιος γλυπτά δίπλα στο κύμα. Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, ο καλλιτέχνης, άγνωστος, το αποτέλεσμα όμως εντυπωσιακό, όπως φαίνεται και από τις δυο φιγούρες από άμμο οι οποίες κόσμησαν -για όσο το επέτρεψε η θάλασσα- την παραλία ενός beach bar στους Αμμολόφους του Δήμου Παγγαίου. Τι Κόπα Καμπάνα τι Αμμόλοφοι δηλαδή… *Τις φωτογραφίες ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό facebook ο Ζαφείρης Μυστακίδης.
19:54 20/07/2020

Ζευγάρι βόλταρε με στολή αστροναυτών για να μην κολλήσει κορονοϊό (φώτος)

irafina.gr
Ο κορονοϊός θερίζει στη Βραζιλία και ένα ζευγάρι βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να κάνει τη βόλτα του με ασφάλεια και να μην έχει τον φόβο να κολλήσει κάτι. Ο λόγος για τους Αλίσια Λίμα και Τέρσιο Γκαλντίνο που βγήκαν βόλτα στην Κόπα Καμπάνα της Βραζιλίας ντυμένοι με στολές αστροναυτών. Η ιδέα ανήκε στον 66χρονο άνδρα […]
00:41 14/07/2020

Βραζιλία: Έβαλαν στολή αστροναυτών για να βγουν βόλτα στη φημισμένη Κόπα Καμπάνα (φώτο)

pronews.gr
Η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε υγειονομική κρίση σε ολόκληρο τον πλανήτη και κάποιοι την αντιμετώπισαν μάλλον ακραία, με υπερβολικές -αν μη τι άλλο- λύσεις. Ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία θέλησε να απολαύσει τη βόλτα του στη διάσημη παραλία της Κόπα Καμπάνα, αλλά προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια αποφάσισαν να φορέσουν στολή αστροναυτών για να βγουν έξω! Ο λόγος για την Αλίσια Λίμα και τον Τέρσιο Γκαλντίνο, οι οποίοι αγόρασαν μέσω διαδικτύου τις στολές, αλλά έφτιαξαν μόνοι τους τα κράνη. Έτσι, περιηγήθηκαν χωρίς να ανησυχούν στη φημισμένη παραλία του Ρίο Ντε Τζανέιρο, τραβώντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω τους.
18:08 13/07/2020

Βραζιλία: Ζευγάρι βόλταρε στην Κόπα Καμπάνα με στολή αστροναυτών για να μην κολλήσει κορονοϊό (pics)

Newsit
Ο κορονοϊός θερίζει στη Βραζιλία και ένα ζευγάρι βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να κάνει τη βόλτα του με ασφάλεια και να μην έχει τον φόβο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βραζιλία: Ζευγάρι βόλταρε στην Κόπα Καμπάνα με στολή αστροναυτών για να μην κολλήσει κορονοϊό (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:54 13/07/2020

Ο Άδωνις έκανε «Κόπα Καμπάνα» το Ελληνικό και το αποδεικνύει με το… μαύρισμα! (video)

tromaktiko.gr
Το εξωτικό μαύρισμα του Άδωνι Γεωργιάδη έγινε λέει στο… Ελληνικό το οποίο γκρεμίζει «τούβλο τούβλο»! Καλά, με το… μαγιό το γκρεμίζει; Όπως είπε πάντως στον Alpha ο Υπουργός Ανάπτυξης, έχει κάνει μόνο ένα μπάνιο στη θάλασσα… Πάντως ήδη από τη Δευτέρα είχε τραβήξει τα βλέμματα ο κ.Γεωργιάδης, με την παρουσία του στην εκδήλωση για τον […] The post Ο Άδωνις έκανε «Κόπα Καμπάνα» το Ελληνικό και το αποδεικνύει με το… μαύρισμα! (video) appeared first on tromaktiko.
15:21 09/07/2020

Άβε Μπόρις! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Απίστευτος συνωστισμός σε παραλίες στην Βρετανία

Newsit
Οι Βρετανοί τρελάθηκαν από την ζέστη και κατέκλυσαν τις παραλίες που μόνο Βρετανία δεν θύμιζαν αλλά Κόπα Καμπάνα. Θεωρώντας ότι ο κορονοϊός έχει τελειώσει οι ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Άβε Μπόρις! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Απίστευτος συνωστισμός σε παραλίες στην Βρετανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:57 25/06/2020

Ρίο ντε Τζανέιρο...

nonews-news.blogspot.com
Εκατοντάδες ακτιβιστές έσκαψαν τάφους σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του κόσμου, την Κόπα Καμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, όπως γράφει το "Reuters". Στόχος των... αγανακτισμένων...
09:10 12/06/2020

Σε “Κόπα Καμπάνα” έχει μεταβληθεί φέτος η Τριχωνίδα (φώτο)

agriniopress.gr
Σε “Κόπα Καμπάνα” έχει μεταβληθεί φέτος η Τριχωνίδα με την μεγάλη πτώση της στάθμης του νερού. Όπως φαίνεται και στις εικόνες που απαθανάτισε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, η στάθμη έχει υποχωρήσει αρκετά σχηματίζοντας μία ασυνήθιστη παραλία. “Δεν αποκλείεται να δούμε και σκίαστρα και κολυμβητές” συμπληρώνει στην ανάρτησή του, ενώ τονίζει πως εκείνο που έχει σημασία είναι … The post Σε “Κόπα Καμπάνα” έχει μεταβληθεί φέτος η Τριχωνίδα (φώτο) appeared first on AgrinioPress.
20:43 22/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load