#Κύπελλο Ισπανίας

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Στην Ελλάδα πανηγύριζα τους τίτλους σε ένα άγνωστο μπαρ»

Newsit
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον έμπειρο τεχνικό μάλιστα να αποκαλύπτει τον τρόπο που πανηγύριζε τα τρόπαια στην Ελλάδα. Η Αθλέτικ Μπιλμπαό κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας, σε ένα συναρπαστικό τελικό απέναντι στην Μαγιόρκα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δηλώνει πως αυτός ήταν ο πιο σημαντικός ... Περισσότερα To άρθρο Ερνέστο Βαλβέρδε: «Στην Ελλάδα πανηγύριζα τους τίτλους σε ένα άγνωστο μπαρ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 07/04/2024

Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 4-2 (1-1 παράταση): Οι Βάσκοι κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας μετά από 40 χρόνια

Newsit
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 4-2 στα πέναλτι(1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) της Μαγιόρκα, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέδε να κατακτά το Κύπελλο Ισπανίας για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Σε ένα αρκετά όμορφο αγώνα στο γήπεδο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαγιόρκα ήρθαν αντιμέτωπες στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, με ... Περισσότερα To άρθρο Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 4-2 (1-1 παράταση): Οι Βάσκοι κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας μετά από 40 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 07/04/2024

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 1-1 (4-2 πέν.): Κούπα – λύτρωση στα πέναλτι και μετά από σαράντα χρόνια! (vid)

Gazzetta
Με νίκη 4-2 στα πέναλτι (κ.δ. και παρ. 1-1), η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε λύγισε την Μαγιόρκα και κατέκτησε το 24ο Κύπελλο Ισπανίας της ιστορίας της και πρώτο μετά από το 1984.
02:00 07/04/2024

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Σοβαρά επεισόδια και ξύλο, ένας οπαδός στο νοσοκομείο! (video)

pressaris.gr
Ο δεύτερος μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια έξω από το «Σαν Μαμές» που έστειλαν έναν οπαδό των Μαδριλένων στο νοσοκομείο. Η καυτή ατμόσφαιρα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Copa Del Rey μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης πολύ γρήγορα οδήγησε σε συμπλοκές μεταξύ των οπαδών. […] The post Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Σοβαρά επεισόδια και ξύλο, ένας οπαδός στο νοσοκομείο! (video) appeared first on pressaris.gr.
23:09 29/02/2024

Αθλητικές μεταδόσεις με Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός στη Euroleague και ντέρμπι στην Πορτογαλία

thessports.gr
Ο αγώνας του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης για την 27η αγωνιστική στη Euroleague, ξεχωρίζει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης (29.02.2024). Στις αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης έχουμε ακόμα το Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας και το Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπενφίκα για το Κύπελλο Πορτογαλίας. Οι αθλητικές μεταδόσεις […]
09:53 29/02/2024

Κύπελλο Ισπανίας: Φοβερές εικόνες με οπαδούς όλων των ομάδων μαζί στο Final 8 του μπάσκετ

Newsit
Το Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ στην Ισπανία είναι κάθε χρόνο μία γιορτή, με οπαδούς των 8 ομάδων να συνηθίζουν να συγκεντρώνονται όλοι μαζί και να τραγουδούν συνθήματα. Το ίδιο συνέβη λοιπόν και φέτος, με τις εικόνες να είναι φοβερές από τη Μάλαγα, η οποία και φιλοξενεί φέτος χιλιάδες οπαδούς για το Final 8 του ... Περισσότερα To άρθρο Κύπελλο Ισπανίας: Φοβερές εικόνες με οπαδούς όλων των ομάδων μαζί στο Final 8 του μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 17/02/2024

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έσβησε το όνειρο του Δουβίκα στο Κύπελλο Ισπανίας

Gazzetta
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Θέλτα του Τάσου Δουβίκα μέσα στο Βίγκο (2-1) και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.
01:00 24/01/2024

Ατλέτικο - Ρεάλ 4-2: Πήρε «εκδίκηση» και την «αποκαθήλωσε» στο Κύπελλο Ισπανίας! Γκολάρα ο Γκριεζμάν στην παράταση

Newsit
Η “μάχη” της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε πολλές χαμένες ευκαιρίες, τρία γκολ και ένα αυτογκόλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με το ματς να φτάνει στην παράταση (2-2). Στον έξτρα χρόνο, όπως, οι “ροχιμπλάκος”  έστειλαν δυο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και πήραν την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ισπανίας (4-2), ... Περισσότερα To άρθρο Ατλέτικο - Ρεάλ 4-2: Πήρε «εκδίκηση» και την «αποκαθήλωσε» στο Κύπελλο Ισπανίας! Γκολάρα ο Γκριεζμάν στην παράταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:00 19/01/2024

Δουβίκας: Πρώτος σκόρερ της Θέλτα, αλλά και στο Κύπελλο Ισπανίας σε 838 λεπτά

pressaris.gr
Ο Τάσος Δουβίκας έφτασε τα 7 γκολ σε 838 λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας και είναι ο πρώτος σκόρερ της Θέλτα μαζί με τον Στραντ Λάρσεν. Οι φωνές που καλούν τον Ράφα Μπενίτεθ να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Τάσο Δουβίκα πληθαίνουν, με τον μέχρι πέρυσι πρώτο σκόρερ της ολλανδικής Eredivisie να φτάνει […] The post Δουβίκας: Πρώτος σκόρερ της Θέλτα, αλλά και στο Κύπελλο Ισπανίας σε 838 λεπτά appeared first on pressaris.gr.
14:09 12/01/2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκέπασε με την κουβέρτα του σε ball boy που κρύωνε (vid)

thessports.gr
Μια πολύ “όμορφη” κίνηση από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ προς ένα ball boy, κατά τη διάρκεια του Αραντίνα – Ρεάλ Μαδρίτης, για το Κύπελλο Ισπανίας. Παίζοντας με πολλές “ρεζέρβες”, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας την Αραντίνα –που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ` κατηγορίας– με 3-1 και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Ισπανίας. Μεταξύ των βασικών […]
13:53 07/01/2024

Αραντίνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Άνετη πρόκριση για τις «ρεζέρβες» στους «16» του Κύπελλο Ισπανίας

Newsit
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… φουλ ροτέισον στην έδρα της Αραντίνα (ομάδα της 4ης ποδοσφαιρικής κατηγορίας) και ένα μικρό της «ξέσπασμα» ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη (3-1) και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Πετυχαίνοντας δυο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μέσα σε 78 δευτερόλεπτα (!) η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε εκτός ... Περισσότερα To άρθρο Αραντίνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Άνετη πρόκριση για τις «ρεζέρβες» στους «16» του Κύπελλο Ισπανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 07/01/2024

Κύπελλο Ισπανίας: Σκόραρε με τη Θέλτα ο Δουβίκας (vid)

aek1924.gr
Δια ποδός Τάσου Δουβίκα πήρε το προβάδισμα η Θέλτα στην έδρα της Σεστάο Ρίβερ της τρίτης κατηγορίας, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκει δίχτυα στο 17΄για το 1-0. Προβάδισμα στο ματς και στην υπόθεση πρόκριση έδωσε στη Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας, με τον Έλληνα στράικερ να σκοράρει με άψογο πλασέ στην έδρα της Σεστάο για […] The post Κύπελλο Ισπανίας: Σκόραρε με τη Θέλτα ο Δουβίκας (vid) appeared first on AEK1924.gr.
00:37 08/12/2023

Λάσο για Χάντερ: «Ήταν τιμή που τον προπόνησα» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Λάσο για Χάντερ: «Ήταν τιμή που τον προπόνησα» (ΦΩΤΟ) 31/08/2023 Ο Οθέλο Χάντερ ανακοίνωσε προ ημερών την απόφαση του να κρεμάσει τη φανέλα του, έπειτα από 15 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Ο Αμερικανός ψηλός και ο Πάμπλο Λάσο, συνεργάστηκαν για έναν χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης (2016-2017), κατακτώντας μαζί ένα Κύπελλο Ισπανίας. Έτσι, ο Ισπανός προπονητής, με ανάρτηση του στο Twitter, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον πρώην -πλέον- παίκτη του. «Εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παίκτης, εξαιρετική καριέρα. Ήταν τιμή που τον προπόνησα», ήταν το μήνυμα του Πάμπλο Λάσο.
19:46 31/08/2023

Η Ρεάλ έκλεισε με κέρδη 11,8 εκατ. ευρώ τη σεζόν 2022/23

ProtoThema.gr
Μπορεί να έκλεισε τη σεζόν κατακτώντας μόνο το Κύπελλο Ισπανίας, ωστόσο σε οικονομικό επίπεδο η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε για τέταρτη σερί χρονιά να παρουσιάσει κέρδη
20:00 17/07/2023

«Τελειώνει» από τη Ρεάλ ο Μάρκο Ασένσιο

filathlos.gr
«Τελειώνει» από τη Ρεάλ ο Μάρκο Ασένσιο 26/05/2023 Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 7 χρόνια, ο Μάρκο Ασένσιο. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα ο Ισπανός επιθετικός δεν δέχθηκε την τελευταία πρόταση της «Βασίλισσας», για ανανέωση του συμβολαίου και θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο λόγος που απάντησε αρνητικά, όπως αναφέρουν τα παραπάνω δημοσιεύματα είναι γιατί θέλει να είναι βασικός στα πλάνα ενός προπονητή. Ο 27χρονος άσος έχει καταγράψει 285 εμφανίσεις, 61 γκολ και 32 ασίστ με την φανέλα των «μερένγκες», έχοντας κατακτήσει 3 Champions League, ισάριθμα πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ισπανίας.
20:48 26/05/2023

Τέσσερις συλλήψεις για την κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους σε γέφυρα της Μαδρίτης

filathlos.gr
Τέσσερις συλλήψεις για την κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους σε γέφυρα της Μαδρίτης 23/05/2023 Την ώρα που η ισπανική και όχι μόνο ποδοσφαιρική κοινότητα είναι συγκλονισμένη με τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους Ζούνιορ στο «Μεστάγια», η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για μια παλαιότερη υπόθεση που ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ ήταν θύμα. Συγκεκριμένα, προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις ατόμων που φέρονται να κρέμασαν μια μαύρη κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους σε γέφυρα της Μαδρίτης. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, πριν από αγώνα της Ρεάλ με την Ατλέτικο για το Κύπελλο Ισπανία
12:08 23/05/2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 την Οσασούνα και σήκωσε το Κύπελλο Ισπανίας

blueskytv.gr
Ο Ροντρίγκο «χτύπησε» δύο φορές, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 2-1 την Οσασούνα τα ξημερώματα της Κυριακής και κατάκτησε τον 20ό τίτλο της στο Copa del Rey και πρώτο από το 2014. Ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε το πρώτο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό ύστερα από μια έξοχη ατομική ενέργεια του συμπατριώτη του, Βινίσιους, αλλά ο […] Η Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 την Οσασούνα και σήκωσε το Κύπελλο Ισπανίας on BLUE SKY.
20:36 07/05/2023

Ρεάλ Μαδρίτης: «Δένει» Μόντριτς

tromaktiko.gr
Για πάντα στη Ρεάλ ο Λούκα Μόντριτς! Σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία του Κροάτη μέσου με την «βασίλισσα» για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024.  Ο 37χρονος άσος, που ανήκει στους Μαδριλένους από το 2012, απέρριψε τεράστια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για να μείνει στη Ρεάλ, με την οποία χθες βράδυ κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας φτάνοντας […] The post Ρεάλ Μαδρίτης: «Δένει» Μόντριτς appeared first on Tromaktiko.gr.
13:33 07/05/2023

Ξεκάθαρος ο Αντσελότι για το μέλλον του στη Ρεάλ

naftemporiki.gr
Η Ρεάλ διεκδικεί απόψε το Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Οσασούνα, βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League για ακόμη μία χρονιά, ωστόσο, το μέλλον του Κάρλος Αντσελότι δεν βρίσκεται σίγουρα στο… Ξεκάθαρος ο Αντσελότι για το μέλλον του στη Ρεάλ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:28 06/05/2023

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα 

filathlos.gr
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα  05/05/2023   Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα κρίσιμα παιχνίδια της Super League    Το θρίλερ συνεχίζεται στη Super League. Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκληρωθούν τα play off ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ «συγκατοικούν» στην κορυφή και δίνουν μάχη για την κατάκτηση του τίτλου με τους «πράσινους» να έχουν το αβαντάζ σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας.  Η προτελευταία αγωνιστική διεξάγεται την Κυριακή στις 20:00. Εκτός έδρας παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ με τον Άρη.  Αμέτρητες αγορές σε απίθανες αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για
11:54 05/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load