#Κώστας Αγέρης

Νίκος Κοκλώνης: Kλείνει νέο ραντεβού για 13ο live του J2US – «Έρχεται secret είσοδος και πολλές ακόμα εκπλήξεις»

okmag.gr
Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, γεμάτος εκπλήξεις. Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για να διασκεδάσουν το κοινό οι Κώστας Αγέρης, Δημήτρης Σχοινάς και Ζαφείρης Μελάς. Ο παρουσιαστής έκλεισε σήμερα μέσα από μια ανάρτησή του, νέο ραντεβού για το Σάββατο (3/6), στις 9 το βράδυ για το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. «Τι θυμάσαι […] The post Νίκος Κοκλώνης: Kλείνει νέο ραντεβού για 13ο live του J2US – «Έρχεται secret είσοδος και πολλές ακόμα εκπλήξεις» appeared first on OK! Magazine.
18:02 28/05/2023

J2US: Οι τελευταίες beauty πινελιές των ζευγαριών πριν από το live

okmag.gr
Το J2US, το πιο φαντασμαγορικό show της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει απόψε σε νέα ώρα στις 21:00 παρέα με τρεις αγαπημένους τραγουδιστές! Ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στη σκηνή του J2US όχι έναν αλλά τρεις ξεχωριστούς καλλιτέχνες. Η χαρισματική φωνή του Πόντου Κώστας Αγέρης, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Δημήτρης Σχοινάς και ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής Ζαφείρης Μελάς έρχονται να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη! Λίγο πριν από το 12o live το okmag βρέθηκε […] The post J2US: Οι τελευταίες beauty πινελιές των ζευγαριών πριν από το live appeared first on OK! Magazine.
20:48 27/05/2023

J2US: Σε νέα ώρα απόψε το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι θα δούμε

ieidiseis.gr
Εννέα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αποψινό (27/05) live του «J2US».To «J2US» αρχίζει, από απόψε (27/05), μια ώρα αργότερα στον ALPHA, δηλαδή στις 21:00. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα άκρως εντυπωσιακό σόου που θα ανεβάσει τον πήχη της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο. Από την πλευρά της, η λαμπερή κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, έχει δύσκολο έργο καθώς τα 9 ζευγάρια του «J2US», ύστερα από μία εβδομάδα ξεκούρασης, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα έχει όλα – εκρηκτικές
11:58 27/05/2023

J2US: Δυνατή επιστροφή με 3 ξεχωριστούς καλεσμένους

okmag.gr
Το J2US, το πιο φαντασμαγορικό show της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει αυτό το Σάββατο σε νέα ώρα στις 21:00 παρέα με τρεις αγαπημένους τραγουδιστές! Ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στη σκηνή του J2US όχι έναν αλλά τρεις ξεχωριστούς καλλιτέχνες. Η χαρισματική φωνή του Πόντου Κώστας Αγέρης, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Δημήτρης Σχοινάς και ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής Ζαφείρης Μελάς έρχονται να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη! Ανατρεπτικές εμφανίσεις και δυνατές ερμηνείες από τα […] The post J2US: Δυνατή επιστροφή με 3 ξεχωριστούς καλεσμένους appeared first on OK! Magazine.
13:52 25/05/2023

J2US: Κώστας Αγέρης, Δημήτρης Σχοινάς και Ζαφείρης Μελάς live το Σάββατο

neolaia.gr
Κώστας Αγέρης, Δημήτρης Σχοινάς και Ζαφείρης Μελάς live στο J2US.
13:14 25/05/2023

Η θεατρική παράσταση «Ένεκα Zeneca» του Δημήτρη Πιπερίδη, έρχεται στην Πτολεμαΐδα

e-ptolemeos.gr
Η θεατρική παράσταση «Ένεκα Zeneca» του Δημήτρη Πιπερίδη, έρχεται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στην Πτολεμαΐδα. Η παράσταση θα δοθεί ώρα 20.30 στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Μουσική: Κώστας Αγέρης. Παίζουν: Βαμβακίδης, Παρχαρίδης, Βασιλάκη. Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Κωνσταντίνου. Σκηνικό – κοστούμια: Βασίλειος Κωστέτσος. Χορογραφία Μαρία Βαρσαμά.
16:04 18/01/2023

J2US: Ναταλί Κάκκαβα και Κώστας Αγέρης αποχώρησαν από το σόου

tlife.gr
Άλλο ένα live του J2US ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει το ζευγάρι το οποίο To άρθρο J2US: Ναταλί Κάκκαβα και Κώστας Αγέρης αποχώρησαν από το σόου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:54 04/12/2022

Ο Κώστας Αγέρης μιλάει σήμερα αποκλειστικά στον Vivagr 102.8 Ptolemaida και την Αναστασία Κοτζακόλιου

e-ptolemeos.gr
Ο Κώστας Αγέρης ο οποίος θα ανοίξει το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Εορδαίας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου μιλάει σήμερα αποκλειστικά στον Vivagr 102.8 Ptolemaida μιλάει σήμερα αποκλειστικά στον Vivagr 102.8 Ptolemaida
13:58 02/12/2022

Ποιοι καλλιτέχνες θα “ανάψουν” το χριστουγεννιάτικο δέντρο τη Λευκή Νύχτα στην Πτολεμαΐδα

e-ptolemeos.gr
Ο Κώστας Αγέρης που είχε κερδίσει το Voice 2 Και εμφανίζεται στο Just the 2 of us και η Δέσποινα Τάτα που είχε πάρει και αυτή μέρος στο Voice πριν 6 χρόνια ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου  και φέτος τον χειμώνα θα εμφανίζεται στις γιορτές στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη θα είναι οι 2 […]
18:28 26/11/2022

Ναταλί Κάκκαβα: «Τώρα εγώ ποια είμαι για να απαντήσω;»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκαναν από κοινού ο Κώστας Αγέρης και η Ναταλί Κάκκαβα. Το ζευγάρι, […] The post Ναταλί Κάκκαβα: «Τώρα εγώ ποια είμαι για να απαντήσω;» appeared first on Zappit.
10:58 25/11/2022

J2US: Η Ναταλί Κάκκαβα σε γκάφα ολκής με το μικρόφωνο

zappit.gr
Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης, το βράδυ του Σαββάτου, […] The post J2US: Η Ναταλί Κάκκαβα σε γκάφα ολκής με το μικρόφωνο appeared first on Zappit.
20:22 19/11/2022

Ναταλί Κάκκαβα: Η selfie στα παρασκήνια του J2US με τον Κώστα Αγέρη

okmag.gr
Με ένα τραγούδι έκπληξη θα εμφανιστούν στο αποψινό J2US η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης και ανυπομονούν να βρεθούν στο stage. Το 5ο live του φαντασμαγορικού σόου του Alpha με τον Νίκο Κοκλώνη έρχεται να γεμίσει μουσική, χορό και τραγούδι το Σαββατόβραδό μας, ξεκινώντας ένα ακόμη μεγάλο πάρτι. Ο φωτογραφικός φακός του okmag βρέθηκε […] The post Ναταλί Κάκκαβα: Η selfie στα παρασκήνια του J2US με τον Κώστα Αγέρη appeared first on OK.
18:54 05/11/2022

Ναταλί Κάκκαβα για ΣΚΑΙ: «Το έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω»

zappit.gr
Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης επέλεξαν να ερμηνεύσουν ένα από τα πολύ δύσκολα τραγούδια στην σκηνή του J2US. Οι δύο τους τραγούδησαν […] The post Ναταλί Κάκκαβα για ΣΚΑΙ: «Το έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω» appeared first on Zappit.
13:42 29/10/2022

Χρήστος Δάντης: Με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο J2US – Τα λόγια του συγκίνησαν τη Ναταλί Κάκκαβα

okmag.gr
Ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο 3ο live του J2US. Αφορμή το τραγούδι «Το παλιό μου πλατό» που ερμήνευσαν στη σκηνή ο Κώστας Αγέρης με το Ναταλί Κάκκαβα. «Έχω ακούσει τραγουδιστές να τους καταπίνει αυτό το τραγούδι. Ναταλί δεν συνέβη αυτό. Στο είπα και στο τηλέφωνο, αυτό είναι […] The post Χρήστος Δάντης: Με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο J2US – Τα λόγια του συγκίνησαν τη Ναταλί Κάκκαβα appeared first on OK.
01:30 23/10/2022

Στο «Σπίτι με το Mega» η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κώστας Αγέρης κάνουν μία αναδρομή στην ποντιακή μουσική

ProtoThema.gr
Οι δύο τραγουδιστές υποδέχονται στο πλατό σπουδαίους καλλιτέχνες από τον Πόντο και διάφορα μέρη της Ελλάδας - Δείτε το τρέιλερ
15:50 21/05/2022

Ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται την Μελίνα Ασλανίδου στο Σπίτι με το Mega

zappit.gr
Απόψε, Σάββατο 21 Μαΐου στις 22:00, ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Σπίτι με το MEGA» για ένα […] The post Ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται την Μελίνα Ασλανίδου στο Σπίτι με το Mega appeared first on Zappit.
15:16 21/05/2022

Δήμος Καστοριάς: Ο Κώστας Αγέρης στη Μεσοποταμία – «Ταξίδι σε σύγχρονα λαϊκά & παραδοσιακά μονοπάτια»

otavoice.gr
Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, υποδέχεται τον Κώστα Αγέρη στο χώρο του Γυμνασίου/Λυκείου Μεσοποταμίας, την Τρίτη 17 Αυγούστου, ώρα 9 μ.μ., σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας.  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κώστας Αγέρης εκπροσωπεί τη νέα γενιά μουσικών της ποντιακής λύρας και του ελληνικού τραγουδιού. Έγινε ευρέως γνωστός […]
12:30 16/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load