#Κώστας Πηλαδάκης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού

zappit.gr
Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης, μετά τις φήμες που υπήρξαν το τελευταίο […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού appeared first on Zappit.
19:00 12/02/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Διαψεύδει στο TLIFE ότι χώρισε από τον Κώστα Πηλαδάκη

tlife.gr
Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επρόκειτο να παντρευτούν το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο λόγω των To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Διαψεύδει στο TLIFE ότι χώρισε από τον Κώστα Πηλαδάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 05/02/2024

Τρία αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μία μοναδική βραδιά απόλαυσαν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κώστας Πηλαδάκης με την To άρθρο Τρία αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 23/11/2023

Κώστας Πηλαδάκης: «Χάνει» και δεύτερη βίλα ο επιχειρηματίας – Το 2024 ενδέχεται να βγει σε πλειστηριασμό

tlife.gr
Ο Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκε και εκείνος στη δίνη των πλειστηριασμών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βάσως To άρθρο Κώστας Πηλαδάκης: «Χάνει» και δεύτερη βίλα ο επιχειρηματίας – Το 2024 ενδέχεται να βγει σε πλειστηριασμό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 27/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Γάμος γιοκ – Τι ακριβώς συμβαίνει;

koolnews.gr
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει ο θυμόσοφος λαός…και η λαϊκή σοφία τις περισσότερες φορές είναι σωστή! Κρίση φαίνεται να περνά τον τελευταίο καιρό η σχέση του Κώστα Πηλαδάκη με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με το μοντέλο να κυκλοφορεί μόνο τα περισσότερα βράδια. Το ζευγάρι την άνοιξη δήλωνε δημόσια πως θα παντρευτεί το καλοκαίρι που […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Γάμος γιοκ – Τι ακριβώς συμβαίνει; appeared first on Koolnews.gr.
10:58 14/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Το love story, ο γάμος στη Μύκονο που αναβλήθηκε και τα σύννεφα στη σχέση

govastileto.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης το φετινό καλοκαίρι θα αντάλλασσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στη Μύκονο που είναι ένας από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Ωστόσο το καλοκαίρι τέλειωσε και επίσημα και η ηθοποιός με τον επιχειρηματία τελικά δεν πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε πρόσφατα στις […]
18:00 03/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: «Το τελευταίο διάστημα “φουντώνουν οι φήμες” ότι περνούν κρίση»

tlife.gr
Τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τους λόγους που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: «Το τελευταίο διάστημα “φουντώνουν οι φήμες” ότι περνούν κρίση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 02/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Καταντάει άβολο να απαντάω πότε θα παντρευτώ»

govastileto.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι στην Μύκονο, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έχουν καταλήξει στην ακριβή ημερομηνία για τον θρησκευτικό γάμο τους. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time κι αποκάλυψε αν και πότε θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Τελικά θα παντρευτείς ή όχι; Υπάρχει […]
19:00 25/06/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η απάντηση για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη – «Καταντάει άβολο»

tlife.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι στην Μύκονο, ωστόσο To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η απάντηση για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη – «Καταντάει άβολο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 24/06/2023

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Μαζί τους ο Κώστας Πηλαδάκης

tlife.gr
Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. O γνωστός To άρθρο Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Μαζί τους ο Κώστας Πηλαδάκης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 13/06/2023

Παντρεύεται την κουκλάρα του Survivor o Κώστας Πηλαδάκης (pic)

sportime.gr
Η κοπέλα ξεσήκωσε τον Άγιο Δομίνικο με την παρουσία της στις παραλίες και τώρα ετοιμάζεται να... εντυπωσιάσει τη Μύκονο με το νυφικό της! Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
14:18 19/05/2023

Στο AEL FC Arena της Λάρισας και πιθανότατα με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

lykavitos.gr
Ολα δείχνουν ότι το περιβόητο παιχνίδι, θα διεξαχθεί τελικά στο AEL FC ARENA, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Κώστας Πηλαδάκης, πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.
11:18 28/04/2023

Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου: Mε διχτυωτό cropped τοπ Prada σε βραδινή έξοδο – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Μια νέα βραδινή έξοδο έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. Το ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο πολύ καλός τους φίλος Αντώνης Ρέμος. Στην ίδια παρέα βρέθηκε και ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του, Λεάνα Μάρκογλου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μάλιστα έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. […] The post Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου: Mε διχτυωτό cropped τοπ Prada σε βραδινή έξοδο – Πόσο κοστίζει appeared first on OK! Magazine.
11:26 11/04/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Ερωτευμένοι στην Γλυφάδα, λίγο πριν τον καλοκαιρινό γάμο τους στην Μύκονο

tlife.gr
Σε πυρετό γαμήλιων προετοιμασιών βρίσκονται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης! Η γνωστή ηθοποιός και To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Ερωτευμένοι στην Γλυφάδα, λίγο πριν τον καλοκαιρινό γάμο τους στην Μύκονο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:20 10/04/2023

Κώστας Πηλαδάκης-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Για χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα

govastileto.gr
O Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Μύκονο μετά από τρία χρόνια σχέσης. Οι γαμήλιες προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το ζευγάρι ανυπομονεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Νησί των Ανέμων. Ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr εντόπισε αυτή τη φορά το ερωτευμένο ζευγάρι στη Γλυφάδα την […]
07:04 10/04/2023

Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Όλα του γάμου… έτοιμα

instyle.gr
Ένας έρωτας μεγάλος, γεμάτος αγάπη και πάθος, οδεύει προς την επισημοποίηση. Μετά από τρία χρόνια σχέσης το μοντέλο και ηθοποιός, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, απόφαση που αποτελεί την αναμενόμενη κατάληξη της σχέσης τους, όπως δηλώνουν άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realife, […] The post Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Όλα του γάμου… έτοιμα appeared first on InStyle.
16:02 27/03/2023

Ο γάμος της χρονιάς για πρώην παίκτρια του Survivor: Η ιδιωτική εκκλησία, η διάσημη κουμπάρα και οι λαμπεροί καλεσμένοι (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο γάμος της χρονιάς για πρώην παίκτρια του Survivor: Η ιδιωτική εκκλησία, η διάσημη κουμπάρα και οι λαμπεροί καλεσμένοι (ΦΩΤΟ) 25/03/2023 Ο γάμος της χρονιάς για πρώην παίκτρια του Survivor: Η ιδιωτική εκκλησία, η διάσημη κουμπάρα και οι λαμπεροί καλεσμένοι (ΦΩΤΟ) Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν το καλοκαίρι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στη Μύκονο, έναν τόπο που αγαπούν και οι δύο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη «Real Life», η τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού που διατηρεί ο Κώστας Πηλαδάκης, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κο
15:26 25/03/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στην Μύκονο

tlife.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης μετρούν αντίστροφα για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στην Μύκονο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:00 25/03/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντάει για τον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη

tlife.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο αυτό το καλοκαίρι To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντάει για τον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:28 12/03/2023

Η διαφορά ηλικίας Ναυσικάς – Κώστα Πηλαδάκη και ο παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο

Newside.gr
Το καλοκαίρι πλησιάζει και όπως κάθε καλοκαίρι έχουμε αρκετούς γάμους στο πρόγραμμα. Ένας ακόμα λαμπερός γάμος όπως όλα δείχνουν σχεδιάζεται, καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης πήραν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας […] The post Η διαφορά ηλικίας Ναυσικάς – Κώστα Πηλαδάκη και ο παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο appeared first on NewSide.gr.
14:00 08/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load