#Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Τιμήθηκε ο Λάζαρος σε ημερίδα “Αθλητισμός και παιδί”: “Μεγάλους στόχους και μεγάλα όνειρα” (photos)

pressaris.gr
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ. «Ποσειδών» Καλαμαριάς, αθλητικό Σωματείο που συμπλήρωσε 67 χρόνια ζωής και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Καλαμαριά, με θέμα «Αθλητισμός και παιδί: Μύθοι και πραγματικότητα».  Το παρών έδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος πολιορκήθηκε από μικρά παιδιά, μίλησε στην ημερίδα, ενώ τιμήθηκε από τους διοργανωτές. Όπως αναφέρει […] The post Τιμήθηκε ο Λάζαρος σε ημερίδα “Αθλητισμός και παιδί”: “Μεγάλους στόχους και μεγάλα όνειρα” (photos) appeared first on pressaris.gr.
10:09 27/03/2024

Survivor: «Ούτε ο Χριστοδουλόπουλος τόσες ομάδες»

aek1924.gr
Η ατάκα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους, στη διάρκεια του συμβουλίου, για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Την τιμητική του είχε χθες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, το όνομα του οποίου αναφέρθηκε στο χθεσινό (1/3) επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους συνέκρινε τον εαυτό του με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, ενώ ανέφερε και το γεγονός πως […] The post Survivor: «Ούτε ο Χριστοδουλόπουλος τόσες ομάδες» appeared first on AEK1924.gr.
15:37 19/03/2024

Την τιμητική του είχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο Survivor, η ατάκα για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί (video)

pressaris.gr
Την τιμητική του είχε χθες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, το όνομα του οποίου αναφέρθηκε στο χθεσινό (18/03) επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους συνέκρινε τον εαυτό του με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, ενώ ανέφερε και το γεγονός πως έχει αγωνιστεί στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Συγκεκριμένα ανέφερε στη διάρκεια του συμβουλίου “το να έχεις εναλλαγές στις […] The post Την τιμητική του είχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο Survivor, η ατάκα για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί (video) appeared first on pressaris.gr.
13:09 19/03/2024

Κούγιας στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Ο άνθρωπος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας που εκπροσωπώ, έφερε εκατομμύρια στον Συνεταιρισμό»

filathlos.gr
Κούγιας στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Ο άνθρωπος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας που εκπροσωπώ, έφερε εκατομμύρια στον Συνεταιρισμό» 05/01/2024 Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο Δ.Σ. της Λίγκας σε σχέση και με τον Μηνά Λυσάνδρου αλλά και για άλλα ζητήματα. Για την υποψηφιότητα του στελέχους του ΟΦΗ τόνισε μεταξύ άλλων πώς «ως δικηγόρος δεν έχω καμία αντίρρηση ότι είστε εξαιρετικός συνάδελφος, αλλά ως άνθρωπος που έχει ηθικές υποδομές, επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχω ευθεία αντίρρηση». Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στάθηκε και στην πορεία του Λυσάνδρου τα προηγούμενη και έκανε μνεία και στον Γιάννη Παπαδόπουλο: «Ο Λάζαρος Χριστ
18:46 05/01/2024

Αρης: Η τούρτα-έκπληξη στον Χριστοδουλόπουλο (vid)

Gazzetta
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε χθες γενέθλια και τον περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Αρη.
04:00 20/12/2023

Έκρινε το ντέρμπι του Φαλήρου ο… Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

sportime.gr
Τι έγινε στο μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου! Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
18:46 23/10/2023

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν το περίμενα, θα με περνάγανε για τρελό κανονικό!»»

thessports.gr
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για το ρεκόρ του, για το αν νιώθει πως πέτυχε όλα του τα όνειρα και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: Σχετικά με τα ρεκόρ του, δήλωσε ο Χριστοδουλόπουλος: «Κάποια πράγματα μένουν στο τέλος της καριέρας και είναι αυτά που μπορείς να διηγηθείς […] The post Χριστοδουλόπουλος: «Δεν το περίμενα, θα με περνάγανε για τρελό κανονικό!»» first appeared on ThesSports.
20:53 26/09/2023

Τριάρα του Άρη με διπλό Μορόν και… ιστορικό Λάζαρο

blueskytv.gr
Με τον Λορέν Μορόν να βάζει την… υπογραφή του στο παιχνίδι, ο Αρης επικράτησε χθες, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Super League, επί του Παναιτωλικού με 3-0. Αποτέλεσμα που του έδωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε στο 22’ και στο 55’, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στο 85’, πέτυχε […] Τριάρα του Άρη με διπλό Μορόν και… ιστορικό Λάζαρο on BLUE SKY.
13:46 25/09/2023

Άρης: Το τριπλό ρεκόρ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

fosonline.gr
Άλλο ένα ρεκόρ σημείωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη Super League.
09:46 25/09/2023

Αρης-Παναιτωλικός 3-0: Το σόου Μορόν και το άφταστο ρεκόρ του Λάζαρου

eleftherostypos.gr
Με τον Λορέν Μορόν να βάζει την… υπογραφή του στο παιχνίδι, ο Αρης επικράτησε σήμερα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Super League, επί του Παναιτωλικού με 3-0. Αποτέλεσμα που του έδωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε στο 22’ και στο 55’, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στο 85’, πέτυχε το […] Το άρθρο Αρης-Παναιτωλικός 3-0: Το σόου Μορόν και το άφταστο ρεκόρ του Λάζαρου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 24/09/2023

Χριστοδουλόπουλος: «Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται τα λάθη»

to10.gr
Στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Άρη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την «πείνα» για πρόκριση αλλά και τα λάθη που δεν συγχωρούνται.
22:46 09/08/2023

Άρης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου

fosonline.gr
Νέο συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας.
16:46 30/06/2023

Άρης: Νίκησε στη Ναζαρέτ με Λάζαρο!

thessports.gr
Το πρώτο του φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, έδωσε ο Άρης στο Ισραήλ όπου επικράτησε με 1-0 της Μακάμπι Χάιφα, στο γήπεδο της Ναζαρέτ. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η πρώτη, ανεπίσημη παρουσία, των Ματαριτα και Πάβισιτς, που αγωνίστηκαν για ένα μισάωρο. Για την ιστορία, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, εκτελώντας εύστοχα […] The post Άρης: Νίκησε στη Ναζαρέτ με Λάζαρο! first appeared on ThesSports.
23:53 21/06/2023

Λάζαρος και Σιαμπάνης παίρνουν σειρά στον Άρη

filathlos.gr
Λάζαρος και Σιαμπάνης παίρνουν σειρά στον Άρη 29/05/2023 Οι συζητήσεις με τον Λούκας Ρουπ για ανανέωση του συμβολαίου του είχαν αίσιο τέλος για τον Άρη, με τον Γερμανό μέσο να συμφωνεί προφορικά για τον επόμενο χρόνο, ενώ υπάρχει οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη. Πλέον, στο κομμάτι των ανανεώσεων παίρνουν σειρά δύο άλλοι ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μάριος Σιαμπάνης. Ο πρώτος είχε δηλώσει ότι θα μείνει στον Άρη και κάπως έτσι είναι τα πράγματα, αφού έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και περιμένει να κληθεί για να υπογράψει. Με τον Σιαμπάνη είναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πράγματα, μιας και ακόμη δεν υπάρχει οριστ
10:46 29/05/2023

Χριστοδουλόπουλος: «Τα τυπικά για να ανανεώσω με τον Άρη»

fosonline.gr
Για το μέλλον του στον Άρη, το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Τόλη Τερζή μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. 
15:54 13/05/2023

Λάζαρος: «Αξίζει την ευκαιρία ο Τερζής, θα είμαι στον Άρη και τη νέα σεζόν»

to10.gr
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε ενόψει του ντέρμπι του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό και στήριξε τον Τόλη Τερζή, δίνοντας παράλληλα μήνυμα... παραμονής και τη νέα σεζόν.
15:08 13/05/2023

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Θα μείνω στον Άρη και τη νέα σεζόν – Αξίζει μία ευκαιρία ο Τόλης Τερζής»

Newsit
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποκτήθηκε στα μέσα της χρονιάς από την ΠΑΕ Άρης, αλλά παρότι δεν κατάφερε να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, φαίνεται ότι θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Μιλώντας στη NOVA, ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος επιβεβαίωσε ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, ενώ έδωσε ... Περισσότερα To άρθρο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Θα μείνω στον Άρη και τη νέα σεζόν – Αξίζει μία ευκαιρία ο Τόλης Τερζής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 13/05/2023

Χριστοδουλόπουλος: «Μένω στον Άρη, θετική ψήφος στην παραμονή Τερζή»

Gazzetta
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προανήγγειλε την παραμονή του στον Άρη και τη νέα σεζόν, σχολιάζοντας θετικά την παραμονή του Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων και τη νέα σεζόν.
13:30 13/05/2023

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Χριστοδουλόπουλο για νέο συμβόλαιο

Gazzetta
Ερχόμενος στον Άρη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξέφρασε την επιθυμία παραμονής μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος από αυτό των έξι μηνών κι αυτό προβλέπεται να επικυρωθεί εντός των επόμενων ημερών.
21:32 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load