#Λευτέρης Κιντάτος

Βασίλης Καρράς – «Λύγισε» ο Λευτέρης Κιντάτος: «Κλαίγαμε αγκαλιασμένοι για 5 λεπτά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο τραγουδιστής, συγκινημένος, αναφέρθηκε σε στιγμές που έχει ζήσει μαζί με τον […] The post Βασίλης Καρράς – «Λύγισε» ο Λευτέρης Κιντάτος: «Κλαίγαμε αγκαλιασμένοι για 5 λεπτά» appeared first on Zappit.
10:00 28/12/2023

«Σοκ»: Το νέο ντουέτο Ρουβά – Αργυρού – ΒΙΝΤΕΟ

dete.gr
Ο κορυφαίος Έλληνας star, Sakis Rouvas και ο πιο επιτυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης της γενιάς του, Argiros Konstantinos ενώνουν τις φωνές τους σ’ ένα ξεχωριστό ντουέτο και προκαλούν… «ΣοΚ»!Το «ΣοΚ» είναι ένα super ανεβαστικό με στοιχεία rock ‘n’ roll κομμάτι, που έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος και «απογειώνουν» με τις φωνές και τα απίστευτα vibes τους οι […]
15:22 18/01/2023

Λευτέρης Κιντάτος: «Το μπάνιο με εμπνέει για να γράφω τραγούδια»

zappit.gr
Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης των μεγάλων επιτυχιών διοργάνωσε μία γιορτή για φίλους και συνεργάτες […] The post Λευτέρης Κιντάτος: «Το μπάνιο με εμπνέει για να γράφω τραγούδια» appeared first on Zappit.
10:02 16/12/2022

Λευτέρης Κιντάτος στο Crystal Live Stage

patrasevents.gr
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 235, Παλαιό Φάληρο Σάββατο, 17 Δεκ 2022 23:00Crystal – Λευτέρης Κιντάτος Πρεμιέρα: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου Ο Λευτέρης Κιντάτος, στιχουργός και συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών, έρχεται στο Crystal με όλα τα γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια! Ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ανεβασμένη διάθεση μαζί με τον Δημήτρη Δέση και τους: Άννα Σακκά, Κωνσταντίνα Δάλλα, Τζωρτζίνα Πάνου και Ισμήνη Στεφοπούλου. Το Crystal επιστρέφει δυνατά με τον Λευτέρη Κιντάτο. Πρεμιέρα: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου Crystal Live Stage Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 235, Παλαιό Φάληρο, 1756...
15:04 13/12/2022

Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά

Newsit
“Προτείνω όποιος θέλει να το κάνει να πάει σε κάποιον ειδικό” είπε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του πατέρα του και τη μάχη που έδωσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά του.  Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κιντάτος εξομολογήθηκε πως «υπήρξαν δύσκολες στιγμές όπως ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Κιντάτος: Έχω υπάρξει 200 κιλά, μόνος με βραστά κολοκύθια και κοτόπουλο έχασα 80 κιλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:02 01/12/2022

Λευτέρης Κιντάτος: «Ήμουν 198 κιλά και μόνος μου έχασα 80 κιλά με αυτή τη διατροφή»

okmag.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικια μίλησε ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες «Η Αθήνα μου», «Τo κάτι παραπάνω» και «Παρασκευή πρωί» και που αγαπήσαμε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Λευτέρης Κιντάτος εξήγησε μάλιστα πως ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος αεικίνητος, δουλεύει ασταμάτητα και δεν είναι τυχαία εκεί […] The post Λευτέρης Κιντάτος: «Ήμουν 198 κιλά και μόνος μου έχασα 80 κιλά με αυτή τη διατροφή» appeared first on OK.
11:56 30/11/2022

Λευτέρης Κιντάτος: «Είχα φτάσει σχεδόν 200 κιλά, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος»

zappit.gr
Ο Λευτέρης Κιντάτος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός […] The post Λευτέρης Κιντάτος: «Είχα φτάσει σχεδόν 200 κιλά, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος» appeared first on Zappit.
11:44 30/11/2022

Λευτέρης Κιντάτος: Ντύθηκε γαμπρός – Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κρίστη

dete.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες το απόγευμα ο Λευτέρης Κιντάτος με την αγαπημένη του, Κρίστη.Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Λευτέρη Κιντάτο.
08:32 25/09/2022

Λευτέρης Κιντάτος: Παντρεύτηκε ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής που γνωρίσαμε στο The Voice

okmag.gr
Ο τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος παντρεύτηκε τη σύντροφό του Κρίστη το απόγευμα του Σαββάτου. Τα ευχάριστα νέα για τον συνεργάτη του αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο Λευτέρης Κιντάτος μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice το 2014 ο οποίος ήταν ένας από τους φιναλίστ. Το […] The post Λευτέρης Κιντάτος: Παντρεύτηκε ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής που γνωρίσαμε στο The Voice appeared first on OK.
00:38 25/09/2022

Λευτέρης Κιντάτος: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του – Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

tlife.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24/9 ο Λευτέρης Κιντάτος με την αγαπημένη To άρθρο Λευτέρης Κιντάτος: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του – Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:34 24/09/2022

Γιάννης Αλεξόπουλος: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι που του έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος!

happytv.gr
Ο Γιάννης Αλεξόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς και, κάνοντας προσεγμένα και σταθερά βήματα στον χώρο της δισκογραφίας, βλέπει συνεχώς τις μετοχές του στο μουσικό «χρηματιστήριο» να ανεβαίνουν. Στις σπουδαίες συνεργασίες του νεαρού ερμηνευτή με τους Βασίλη Δήμα, Γιώργο Μουκίδη, Κωνσταντίνο Παντζή, Εκείνος και Εκείνος, έρχεται να προστεθεί και αυτή […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιάννης Αλεξόπουλος: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι που του έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος!
11:58 06/09/2022

Λευτέρης Κιντάτος: «Μπήκε στο καμαρίνι, πήγα να τη φιλήσω στο μάγουλο και γύρισε στο στόμα»

zappit.gr
Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε την κάμερα του Love It και στην Κατερίνα Νινιού για την στιχουργική, τον Αργυρό, την Λιόλιου, […] The post Λευτέρης Κιντάτος: «Μπήκε στο καμαρίνι, πήγα να τη φιλήσω στο μάγουλο και γύρισε στο στόμα» appeared first on Zappit.
19:38 31/05/2022

Λευτέρης Κιντάτος: «Έχω κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα μου και σύντομα θα παντρευτούμε»

tlife.gr
Ο Λευτέρης Κιντάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Love It». Ο ταλαντούχος To άρθρο Λευτέρης Κιντάτος: «Έχω κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα μου και σύντομα θα παντρευτούμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:44 31/05/2022

Ο Λευτέρης Κιντάτος “τα σπάει” στο Crystal Live Stage!

paraskhnio.gr
Το Crystal Live Stage μας περιμένει το Μ. Σάββατο μετά την Ανάσταση για μία ακόμη αξέχαστη βραδιά! Ο γνωστός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης Λευτέρης Κιντάτος μαζί με τους  Βίκυ Καρνέζη, Violeta Dagalou, Γιώργο Καριπίδη & Eva Imeri έχουν ετοιμάσει για μας ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα! Το Crystal Live Stage είναι σταθμός στη διασκέδαση και μας υπόσχεται μαγικές στιγμές! Ελάτε να τις ζήσουμε μαζί! Crystal Live Stage Λεωφόρος Το άρθρο Ο Λευτέρης Κιντάτος “τα σπάει” στο Crystal Live Stage! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:12 22/04/2022

Το Crystal Live Stage επιστρέφει με τον Λευτέρη Κιντάτο

happytv.gr
Το Crystal Live Stage επιστρέφει και υποδέχεται τον γνωστό τραγουδιστή, στιχουργό και συνθέτη Λευτέρη Κιντάτο και την Βίκυ Καρνέζη. Το νεανικό σχήμα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Απριλίου με ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα και βρίσκεται: Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 235, Παλαιό Φάληρο. Ο Λευτέρης Κιντάτος πρόσφατα βρέθηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ανέβασε μια φωτογραφία που είναι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το Crystal Live Stage επιστρέφει με τον Λευτέρη Κιντάτο
23:24 03/04/2022

Η Βασιλική Νταντά ξεσήκωσε το κοινό της Πάτρας

happytv.gr
Η Βασιλική Νταντά ξεσήκωσε το κοινό της Πάτρας. Η Βασιλική Νταντά, η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια, με την αισθαντική φωνή, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Romeo Plus στην Πάτρα. Μαζί της, ο Λευτέρης Κιντάτος, ο Στέλιος Λεγάκης και μια ομάδα νέων καλλιτεχνών.. Η Βασιλική Νταντά ξεσήκωσε το κοινό της Πάτρας με τις επιτυχίες της «Μαζί της’’, ‘’Τρελαίνομαι”, ‘’Τα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Βασιλική Νταντά ξεσήκωσε το κοινό της Πάτρας
11:42 05/11/2021

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη σήμερα

ieidiseis.gr
Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έρχεται σήμερα με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη.Ένα μεγάλο αφιέρωμα από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα δούμε για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον θρυλικό ερμηνευτή που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού. Έτσι, η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, είναι αφιερωμένη στον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή, αυτό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Τις τεράστιες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν από πολλές γενιές Ελλήνων ερμηνεύουν οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Θέμης Αδαμαντίδης, Χρήστος Δάντης, Μανώλης Καραντίνης, Κώστας Καραφώτης, Λευτέρης Κιντάτος και Διογένης βάζοντας τη δική τους μελωδική υπογραφή. Μαζί
11:19 30/01/2021

Κωνταντίνος Φραντζής: Κυκλοφόρησε το medley με 6 αγαπημένα τραγούδια

happytv.gr
Ο Κωνταντίνος Φραντζής κυκλοφόρησε ένα medley που αποτελείτε από έξι αγαπημένα τραγούδια. Δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω: 1. Αισθήματα – Μιχάλης Χατζηγιάννης Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης 2. Χάνομαι – Πέγκυ Ζήνα Στίχοι: Γιάννης Δόξας Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης 3. Μαζί σου – Κωνσταντίνος Αργυρός Στίχοι: Λευτέρης Κιντάτος Μουσική: Λευτέρης Κιντάτος 4. Τρέμω – Αντώνης […] The post Κωνταντίνος Φραντζής: Κυκλοφόρησε το medley με 6 αγαπημένα τραγούδια appeared first on HappyTv.gr.
19:32 30/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load