#Λευτέρης Μποχωρίδης

Στην 10άδα των καλύτερων αμυντικών ριμπάουντερ ο Μποχωρίδης

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πλέον μέλος της πρώτης 10άδας των αμυντικών ριμπάουντερ των «κιτρινόμαυρων», στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που είχε χθες, έφτασε τα 321 και ξεπέρασε τον Παναγιώτη Λιαδέλη που είχε 320 στην επταετία 1993-2000. Το μοναδικό εύστοχο σουτ του Μποχωρίδη εντός πεδιάς ήταν τρίποντο και με αυτό έφτασε τα 114 […] The post Στην 10άδα των καλύτερων αμυντικών ριμπάουντερ ο Μποχωρίδης appeared first on pressaris.gr.
13:09 14/04/2024

Ο Μποχωρίδης και οι ομαδικές αρνητικές επιδόσεις κόντρα στον Προμηθέα

pressaris.gr
Στην έκτη θέση των παικτών του Άρη με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα ανέβηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αναλυτικά όσα σημειώνει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:  “Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανέβηκε στην 6η θέση των εύστοχων δίποντων της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Stoiximan Basket League. Είχε χθες 3/7 και φτάνοντας τα 268 προσπέρασε τον Μίροσλαβ Πετσάρσκι που είχε 267 στη διετία […] The post Ο Μποχωρίδης και οι ομαδικές αρνητικές επιδόσεις κόντρα στον Προμηθέα appeared first on pressaris.gr.
13:09 03/03/2024

Άρης: Έτοιμος ο Μποχωρίδης ενόψει Προμηθέα

fosonline.gr
Στις προπονητής του Άρη επέστρεψε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Προμηθέα το Σάββατο (2/3).
19:46 27/02/2024

Μποχωρίδης και Τολιόπουλος καλούν τον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ για Λετονία (video)

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βασίλης Τολιόπουλος απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ της ΚΑΕ Άρης, ενόψει του αγώνα της 6ης Μαρτίου με την Προμετέι. Δείτε το video που ανέβασε η ΚΑΕ Άρης στα social media: The post Μποχωρίδης και Τολιόπουλος καλούν τον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ για Λετονία (video) appeared first on pressaris.gr.
11:09 19/02/2024

Τολιόπουλος και Μποχωρίδης συνεχίζουν με… εθνικές υποχρεώσεις

pressaris.gr
Ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα επιστρέψουν σήμερα (18/02) με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετάβουν στην Αθήνα, καθώς έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα. Οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα δύο παιχνίδια του “παράθυρου” των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025, με την […] The post Τολιόπουλος και Μποχωρίδης συνεχίζουν με… εθνικές υποχρεώσεις appeared first on pressaris.gr.
10:09 18/02/2024

Μποχωρίδης: “Αν ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς, θα κάνουμε σημαντικό βήμα πρόκρισης”

pressaris.gr
Η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι με άρωμα Θεσσαλονίκης στους προημιτελικούς του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών με τον Άρη Midea να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ mateco. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης γνωρίζει την ιδιαιτερότητα αυτών των αναμετρήσεων, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το αποψινό ντέρμπι, τους στόχους της ομάδας του, αλλά και την διεξαγωγή του τελικού του […] The post Μποχωρίδης: “Αν ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς, θα κάνουμε σημαντικό βήμα πρόκρισης” appeared first on pressaris.gr.
12:09 15/02/2024

Μποχωρίδης: “Πέρασα την καλύτερη βδομάδα που είχα ποτέ στον Άρη! Δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας”

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την έναρξη της προπόνησης του Άρη ενόψει του προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε για: -την πορεία του Άρη: «Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλη την ομάδα, η καλύτερη όσα χρόνια είμαι στον Άρη. Δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της και έχει πετύχει σημαντικές […] The post Μποχωρίδης: “Πέρασα την καλύτερη βδομάδα που είχα ποτέ στον Άρη! Δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας” appeared first on pressaris.gr.
21:09 14/02/2024

ΚΑΕ Άρης: “Συγχαρητήρια στους αθλητές μας”

pressaris.gr
Η ΚΑΕ Άρης συνεχάρη τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα, ενόψει του πρώτου «παραθύρου» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025. Η ανάρτηση της ΚΑΕ: “Ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, για το πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του […] The post ΚΑΕ Άρης: “Συγχαρητήρια στους αθλητές μας” appeared first on pressaris.gr.
15:09 13/02/2024

Θα δοκιμάσει ο Μποχωρίδης, όλα ανοιχτά για την επιστροφή του

pressaris.gr
Ο τραυματισμός του Ρομπέρτο Γκάλινατ έχει αφήσει τον Άρη με τρεις ετοιμοπόλεμους γκαρντ (Τολιόπουλος, Σταρκ, Κατσίβελης), δεδομένου και του προβλήματος, που αντιμετωπίζει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, τον οποίο ελπίζουν στον Άρη ότι θα έχουν άμεσα διαθέσιμο. Ο 29χρονος γκαρντ έχει απουσιάσει από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες των κιτρινόμαυρων (με ΑΕΚ, Μπουργκ, Κολοσσό και Ουλμ), λόγω της […] The post Θα δοκιμάσει ο Μποχωρίδης, όλα ανοιχτά για την επιστροφή του appeared first on pressaris.gr.
09:09 02/02/2024

Αγωνία για την συμμετοχή του Σταρκ και με τους επτά ξένους στην Αθήνα ο Άρης

pressaris.gr
Τα προβλήματα και πάλι δεν λείπουν από τον Άρη και σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζόναναθ Σταρκ. Όπως είναι γνωστό, εκτός αποστολής έμεινε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στη γάμπα από τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ. Στη Θεσσαλονίκη έμεινε και ο Γιώργος Φίλλιος, ο οποίος συνεχίζει […] The post Αγωνία για την συμμετοχή του Σταρκ και με τους επτά ξένους στην Αθήνα ο Άρης appeared first on pressaris.gr.
08:09 20/01/2024

H “γεμάτη” εμφάνιση του Μποχωρίδη… χάθηκε στη γενική μετριότητα

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε χθες ένα από τα πιο γεμάτα φετινά του παιχνίδια, αλλά, εξαιτίας της συνολικής κακής εικόνας του Άρη χάθηκε κι αυτός μέσα στη γενική μετριότητα της ομάδας. Ο 29χρονος γκαρντ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και σημείωσε 12 πόντους, ισοφαρίζοντας τη δεύτερη καλύτερη φετινή του επίδοση (είχε 12 πόντους και στην πρεμιέρα της […] The post H “γεμάτη” εμφάνιση του Μποχωρίδη… χάθηκε στη γενική μετριότητα appeared first on pressaris.gr.
10:09 15/01/2024

Ο Μποχωρίδης τέταρτος πασέρ στην ιστορία του Άρη!

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης «σκαρφαλώνει» σταθερά σε όλες τις ιστορικές, στατιστικές λίστες του Άρη Midea στη Stoiximan Basket League και το παιχνίδι του ΣΕΦ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Πιο ξεχωριστό επίτευγμα του αυτό που τον κατέστησε τον 4ο πασέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος… *Με τις τρεις ασίστ που είχε στο ματς με τον […] The post Ο Μποχωρίδης τέταρτος πασέρ στην ιστορία του Άρη! appeared first on pressaris.gr.
11:09 01/01/2024

Μποχωρίδης: “Η πρόκριση περνάει από το χέρι μας και από το… Παλέ”!

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ3 στη σημασία της νίκης επί της Τουρκ Τέλεκομ, στη συνέχεια του EuroCup, που περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες στο “Nick Galis Hall” και στο εξαιρετικό ντεμπούτο του Τζόναθαν Σταρκ με τη φανέλα του Άρη. Αναλυτικά όσα είπε στον “Κόσμο των Σπορ”: Για τη νίκη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ: “Θέλαμε πολύ […] The post Μποχωρίδης: “Η πρόκριση περνάει από το χέρι μας και από το… Παλέ”! appeared first on pressaris.gr.
09:09 21/12/2023

Άρης: Τράβηγμα ο Μποχωρίδης, «χάνει» το Μαρούσι

Gazzetta
Δύο επιστροφές και μια απώλεια μέτρησε ο Γιάννης Καστρίτης ενόψει του αγώνα (3/12, 17:15) με το Μαρούσι καθώς ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι.
16:00 02/12/2023

Μποχωρίδης: «Εμείς παίζουμε δυνατά και κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτή είναι η νοοτροπία μας» (video)

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης απάντησε στον προπονητή του Κολοσσού Ρόδου, Κούρο Σεγκούρα, περί «καράτε μπάσκετ» του Άρη υποστηρίζοντας ότι οι «κίτρινοι» παίζουν δυνατά όπως όλες οι ομάδες. Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη, ο Κούρο Σεγκούρα υποστήριξε ότι… «ο Άρης παίζει καράτε μπάσκετ» και ο Λευτέρης Μποχωρίδης απάντησε στον Ισπανό τεχνικό του Κολοσσού […] The post Μποχωρίδης: «Εμείς παίζουμε δυνατά και κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτή είναι η νοοτροπία μας» (video) appeared first on pressaris.gr.
21:09 04/11/2023

Δύσκολα για Μποχωρίδη, τελική πρόβα με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη

pressaris.gr
Ο Άρης έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στον αυριανό (22/10, 20:15) αγώνα με την Καρδίτσα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη συνεχίστηκε χθες με ένα ευχάριστο. Ο Κρις Μπάνκστον συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης, […] The post Δύσκολα για Μποχωρίδη, τελική πρόβα με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη appeared first on pressaris.gr.
08:09 21/10/2023

«Πληγωμένος» στην Πάτρα ο Άρης

filathlos.gr
«Πληγωμένος» στην Πάτρα ο Άρης 13/10/2023 Με δύο απουσίες βασικών ψηλών θα αγωνιστεί ο Άρης στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα (14/10, 17:00) για τη 2η αγωνιστική της Basket League. Ο Μάνι Μπέιτς, ως γνωστόν, χάνει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν -αν όχι ολόκληρη- και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς μένει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες με αιτία το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στη Λιθουανία την περασμένη Τρίτη. Έτσι, ο Άρης θα παραταχθεί στην Πάτρα με «καθαρούς» ψηλούς τους Σανόγκο και Ντε Σόουζα, ενώ στο «4» βοηθάει ο Σλαφτσάκης και εκεί αναμένεται να «ανέβει» ο Χάρελ. Ακόμα, ο Περσίδης, ο οποίος προέρχεται από διάστρεμμα, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις, δεν ε
18:46 13/10/2023

Άρης: Χαμόγελα για δύο

thessports.gr
Ανέβασαν ρυθμούς Μποχωρίδης και Ντε Σόουζα, εκτός ο Μπλούμπεργκς από την προπόνηση του Άρη… Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: “Ο ΑΡΗΣ Midea συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του για τη σεζόν 2023-24. Το πρόγραμμα της Τρίτης (26/09) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα […] The post Άρης: Χαμόγελα για δύο first appeared on ThesSports.
19:53 26/09/2023

Μποχωρίδης: «Ο Άρης είναι η ομάδα μου- Για αυτό επέστρεψα!»

thessports.gr
Για την επιστροφή του στον Άρη και τον ρόλο που έπαιξαν σε αυτή την απόφαση Καστρίτης και Eurocup, μίλησε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που θα φορέσει για ακόμα μια φορά τα «κιτρινόμαυρα».   Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: Αρχικά είπε: «H κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ειδικά η τελευταία ήταν η πιο δύσκολη […] The post Μποχωρίδης: «Ο Άρης είναι η ομάδα μου- Για αυτό επέστρεψα!» first appeared on ThesSports.
18:53 12/09/2023

Μποχωρίδης: «Μένει ένα κρίμα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

fosonline.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην ήττα από το Μαυροβούνιο και στον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Mundobasket 2023.
14:46 03/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load