#Λόρις Κάριους

Νιούκαστλ: Τελικός απέναντι στην Μίλαν με τον Κάριους κάτω από τα δοκάρια

aek1924.gr
Η Νιούκαστλ ετοιμάζεται για “τελικό” κόντρα στην Μίλαν και είναι πολύ πιθανό να έχει κάτω από την εστία της τον Λόρις Κάριους μόλις για δεύτερη φορά την τελευταία διετία, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα με τους υπόλοιπους γκολκίπερ. Ο αγώνας της Νιούκαστλ με την Μίλαν στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” το βράδυ της Τετάρτης […] The post Νιούκαστλ: Τελικός απέναντι στην Μίλαν με τον Κάριους κάτω από τα δοκάρια appeared first on AEK1924.gr.
22:37 12/12/2023

Ντιλέτα Λεότα: Η πιο σέξι αθλητική δημοσιογράφος της Ιταλίας περιμένει παιδί – Μόλις το ανακοίνωσε

eleftherostypos.gr
Ντιλέτα Λεότα: Το χάσαμε το κορμί πατριώτη…Γονείς θα γίνουν οι Ντιλέτα Λεότα και Λόρις Κάριους. Η Ιταλίδα αθλητική δημοσιογράφος και ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ ανακοίνωσαν με μια κοινή τους ανάρτηση στο instagram και συγκεκριμένα ένα βίντεο το ευχάριστο. «Πρέπει να σας πούμε κάτι… αλλά το ξέρετε ήδη; Ας εκραγούμε από χαρά! Εμείς και η κοιλιά […] Το άρθρο Ντιλέτα Λεότα: Η πιο σέξι αθλητική δημοσιογράφος της Ιταλίας περιμένει παιδί – Μόλις το ανακοίνωσε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:44 29/03/2023

Ντιλέτα Λεότα: Η πρώτη φωτογραφία της αθλητικογράφου με φουσκωμένη κοιλιά

ProtoThema.gr
Η Ιταλίδα δημοσιογράφος και ο Γερμανός τερματοφύλακας, Λόρις Κάριους, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι θα γίνουν γονείς
15:00 26/03/2023

Ντιλέτα Λεότα: Έγκυος η «καυτή» αθλητικογράφος (vid)

to10.gr
Η αθλητικογράφος περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Λόρις Κάριους.
07:52 26/03/2023

Τρολάρισμα στην Λεότα για την φωτογραφία με τα Champions League της Ρεάλ: «Το ένα το πήραμε χάρη στο αγόρι σου»

ProtoThema.gr
Η Ντιλέτα Λεότα φωτογραφήθηκε με τα τρόπαια της Ρεάλ και οι φαν των Μαδριλένων θυμήθηκαν την κούπα του 2018 που είχε την υπογραφή του Λόρις Κάριους
17:44 22/03/2023

Ντιλέτα Λεότα: Τρυφερά ενσταντανέ με τον Λόρις Κάριους στο Μαϊάμι

okmag.gr
Η πανέμορφη παρουσιάστρια του DAZN, Ντιλέτα Λεότα και ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Λόρις Κάριους απολαμβάνουν τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, περνώντας λίγες ημέρες ξεκούρασης στο Μαϊάμι. Η εκθαμβωτική αθλητικογράφος έχει τρελάνει τους θαυμαστές της με τα βίντεο που μοιράζεται, κάνοντας ποδήλατο μόνο με το μπικίνι της, ενώ δεν κρύβει […] The post Ντιλέτα Λεότα: Τρυφερά ενσταντανέ με τον Λόρις Κάριους στο Μαϊάμι appeared first on OK.
12:52 18/11/2022

Λόρις Κάριους: Στο σπίτι της Λεότα μετά τη νίκη της Νιούκαστλ – Oι καυτές φωτογραφίες

okmag.gr
Οι φήμες περί ειδυλλίου του γκαφατζή πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους με την σαγηνευτική Ντιλέτα Λεότα επιβεβαιώνονται μέσω ντοκουμέντων. Το ιταλικό περιοδικό Chi κατέγραψε το πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει το ειδύλλιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου με ιδιωτικό τζετ μετά τη σπουδαία εκτός έδρας  νίκη […] The post Λόρις Κάριους: Στο σπίτι της Λεότα μετά τη νίκη της Νιούκαστλ – Oι καυτές φωτογραφίες appeared first on OK.
15:16 28/10/2022

Ντιλέτα Λεότα: Ζευγάρι με τον Λόρις Κάριους;

okmag.gr
Οι φήμες τον θέλουν τον Λορίς Κάριους ζευγάρι με την εκρηκτική Ντιλέτα Λεότα. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η εκρηκτική παρουσιάστρια του DAZN έχει εντείνει τα μαθήματα αγγλικών και για χάρη του. Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportday.gr The post Ντιλέτα Λεότα: Ζευγάρι με τον Λόρις Κάριους; appeared first on OK.
21:54 21/10/2022

Κι όμως: Ξανά στην Premier League o Κάριους!

thessports.gr
Την απόκτηση του Λόρις Κάριους ανακοίνωσε η Νιούκαστλ με το Γερμανό τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο 29χρονος πρώην πορτιέρε της Λίβερπουλ πρόκειται να αντικαταστήσει τον εφεδρικό τερματοφύλακα της ομάδας του Έντι Χάου, Κάρλ Ντάρλοου που θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας τραυματισμού. Η Νιούκαστλ αποτελεί τον πέμπτο σταθμό […] The post Κι όμως: Ξανά στην Premier League o Κάριους! first appeared on ThesSports.
22:26 13/09/2022

Κάριους: Υπέγραψε στη Νιούκαστλ μέχρι τον Ιανουάριο

Gazzetta
Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λόρις Κάριους, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι τον Γενάρη του 2023.
19:56 12/09/2022

Νιουκάστλ: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Κάριους

fosonline.gr
Η Νιουκάστλ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λόρις Κάριους, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο ως το Γενάρη.
19:35 12/09/2022

Στη Νιούκαστλ ο Κάριους

pressaris.gr
Η Νιούκαστλ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Ντουμπράβκα, ο οποίος πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, στο πρόσωπο του Λόρις Κάριους. The post Στη Νιούκαστλ ο Κάριους appeared first on pressaris.gr.
13:50 09/09/2022

Νιουκάστλ: Κοντά στην απόκτηση του Κάριους

fosonline.gr
Ο Λόρις Κάριους αναμένεται να επιστρέψει στην Premier League καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Νιουκάστλ
09:32 09/09/2022

Κάριους - Λίβερπουλ: Οριστικά παρελθόν 1475 ημέρες μετά τον «μοιραίο» τελικό του Κιέβου (vid)

Gazzetta
Μετά από δύο δανεισμούς και μία σεζόν εκτός ομάδας, ο Λόρις Κάριους αποχωρεί οριστικά από τη Λίβερπουλ, με το κοντέρ του στους Reds να έχει σταματήσει 1475 μέρες νωρίτερα στον τελικό του Champions League και τις γκάφες του κόντρα στη Ρεάλ.
20:32 09/06/2022

Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ: Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ρούλι και χειρότερη επίδοση από τον... Κάριους (vid)

Gazzetta
Ο Χερόνιμο Ρούλι υπέπεσε στο ένα λάθος μετά το άλλο και «έσβησε» μόνος του την τρομερή προσπάθεια της Βιγιαρεάλ στο πρώτο μέρος, γράφοντας έτσι τη χειρότερη επίδοση τερματοφύλακα στα νοκ-άουτ του Champions League από τον Λόρις Κάριους!
00:18 04/05/2022

Ενδιαφέρον Γκρόιτερ Φιρτ για Κάριους (pic)

to10.gr
Ο Λόρις Κάριους θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ, με την Γερμανία να μοιάζει πολύ πιθανός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του.
00:58 15/12/2021

Τσιμίκας για Κάριους: «Με το μοντέλο της ομάδας»

Gazzetta
Ο Κώστας Τσιμίκας δημοσίευσε φωτογραφία με τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, τον οποίον αποκάλεσε top model της ομάδας.
18:14 17/08/2021

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής επέλεξε τη Μύκονο για να απατήσει αλλά δεν υπολόγιζε το Mykonos live tv

eleftherostypos.gr
Η κάμερα του Mykonos Live TV «συνέλαβε» το ζευγάρι στο κοσμοπολίτικο νησί όπου βρέθηκε εκεί για ολιγοήμερες διακοπές πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Πρόκειται για τον Λόρις Κάριους. Ο τερματοφύλακας ψήφισε Μύκονο για να ξεκουραστεί μετά το τέλος των φετινών του υποχρεώσεων στην Ουνιόν Βερολίνου (δανεικός από την Λίβερπουλ)... The post Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής επέλεξε τη Μύκονο για να απατήσει αλλά δεν υπολόγιζε το Mykonos live tv appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:48 15/07/2021

Λόρις Κάριους: Ροζ σκάνδαλο στο νησί των ανέμων με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 12 Ιουλίου 2021 21:00 Μπορεί οι celebrities που κάνουν τα καλοκαίρια απόβαση στο νησί των ανέμων να «παίρνουν» στις αποσκευές τους κάθε φορά που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λόρις Κάριους: Ροζ σκάνδαλο στο νησί των ανέμων με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή
21:04 12/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load