#Μανόλο Χιμένεθ

Και επίσημα στην ομάδα του Ιτούρμπε ο Χιμένεθ

pressaris.gr
Προπονητής της Σέρο Πορτένιο είναι και επίσημα ο Μανόλο Χιμένεθ. The post Και επίσημα στην ομάδα του Ιτούρμπε ο Χιμένεθ appeared first on pressaris.gr.
09:09 17/03/2024

Επέστρεψε στους πάγκους ο Χιμένεθ – Αναλαμβάνει την Σέρο Πορτένιο

aek1924.gr
Έναν χρόνο… άντεξε εκτός πάγκων ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ επιστρέφει άμεσα στους πάγκους καθώς ανακοινώθηκε από τη Σέρο Πορτένιο. «Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο νέος προπονητής της Ciclón de Barrio Obrero. Καλώς ήρθατε στην πιο δημοφιλή ομάδα, κύριε!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Σέρο Πορτένιο. Η Σέρο θα είναι η […] The post Επέστρεψε στους πάγκους ο Χιμένεθ – Αναλαμβάνει την Σέρο Πορτένιο appeared first on AEK1924.gr.
23:37 16/03/2024

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε με τη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης

Newsit
Στους πάγκους θα επιστρέψει ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ο Μανόλο Χιμένεθ κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ το 2018 και στη συνέχεια είχε δύο ακόμη περάσματα από την ομάδα, όπως και από την Αλ Γουάντα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε με τη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 16/03/2024

Κάτοικος Παραγουάης γίνεται ο Χιμένεθ

thessports.gr
Μετά από έναν χρόνο, ο Μανόλο Χιμένεθ ξαναπιάνει δουλειά και αναλαμβάνει ομάδα στην Παραγουάη. Έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Αλ Γουάντα, ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει και πάλι στους πάγκους. Ο Ισπανός πρώην προπονητής της ΑΕΚ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης, στην οποία εδώ και καιρό εκτελούσε […]
10:53 16/03/2024

Τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ από την Αλ Ουάχντα

fosonline.gr
Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Ουάχντα.
16:46 16/03/2023

ΑΕΚ: «Χρυσή» πρόταση από τον Μανόλο Χιμένεθ για Έλληνα άσο

eretikos.gr
Ο Έλληνας άσος της ΑΕΚ έχει μπει στη λίστα κάποιων ομάδων που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:42 02/02/2023

Χιμένεθ: «Έτσι καταλάβαμε για το όπλο του Σαββίδη το 2018…»

fosonline.gr
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το 2018.
21:00 26/01/2023

Χιμένεθ: «Έφυγα για οικογενειακούς λόγους μετά το πρωτάθλημα – Έτσι ζήσαμε το περιστατικό με το όπλο…»

aek1924.gr
Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ελλάδος το 2018, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην πατρίδα του, μιλώντας για την πρώτη του θητεία στην Ένωση, αλλά και για το πρωτάθλημα το 2018, ενώ αναφορά έκανε και για την υπόθεση του ΠΑΟΚ με το όπλο του Σαββίδη. Ο Μανόλο Χιμένεθ, παραχώρησε συνέντευξη […] The post Χιμένεθ: «Έφυγα για οικογενειακούς λόγους μετά το πρωτάθλημα – Έτσι ζήσαμε το περιστατικό με το όπλο…» appeared first on AEK1924.gr.
19:38 26/01/2023

Η αποκάλυψη του Μανόλο Χιμένεθ για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018: «Δεν είδαμε το όπλο του Σαββίδη»

filathlos.gr
Η αποκάλυψη του Μανόλο Χιμένεθ για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018: «Δεν είδαμε το όπλο του Σαββίδη» 26/01/2023 Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην ιστοσελίδα «thecoachesvoice.com» και αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 στην Τούμπα, υποστηρίζοντας πως δεν είδαν το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, ενώ φρόντισε να εξυμνήσει τους παίκτες των δύο ομάδων για την στάση τους στα αποδυτήρια. «Ζωντανά, στο γήπεδο, δεν είδαμε τον Ιβάν Σαββίδη να κουβαλάει όπλο», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ. «Είχα στείλει τους παίκτες στα αποδυτήρια όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο περικυκλωμένος από σωματοφύλακες. Κα
19:00 26/01/2023

Κι ο Χιμένεθ αποδομεί το… χάρτινο!

thessports.gr
Έπρεπε να περάσουν περίπου πέντε χρόνια για να παραδεχθεί ο, τότε προπονητής της ΑΕΚ ,Μανόλο Χιμένεθ να παραδέχεται ότι κανείς από την ομάδα του δεν είδε ζωντανά το όπλο στη ζώνη του Ιβάν Σαββίδη στο παιχνίδι της κλοπής του πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους». Οπότε παραδέχθηκε ότι δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός της εισόδου του προέδρου […] The post Κι ο Χιμένεθ αποδομεί το… χάρτινο! first appeared on ThesSports.
18:58 26/01/2023

Πίρλο και Χιμένεθ θέλουν τον Μάνταλο – Συμβόλαιο 600.000 ευρώ για έξι μήνες

Newsbeast.gr
Ο Πέτρος Μάνταλος έχει χάσει τη φανέλα του βασικού στην ΑΕΚ, ενώ είναι φανερό ακόμα και όταν αγωνίζεται σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, όπως αυτά του Κυπέλλου, πως δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Ματίας Αλμέιδα. Η «δυσσαρέσκεια» του Έλληνα άσου στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, το ενδιαφέρον από τους Αντρέα Πίρλο, Μανόλο Χιμένεθ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υο πολύ καλό συμβόλαιο που του προσφέρουν, αλλά και η δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει άμεσα. Διαβάστε στο sportdog.gr
22:36 19/01/2023

Το κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ που «γλυκοκοιτάζει» ο Μανόλο Χιμένεθ

Gazzetta
Η Αλ Ουάχντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον έχει βάλει στο μάτι. Εκεί βεβαίως προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ και είναι γνωστή η σχέση των δυο τους.
15:32 12/01/2023

Αραβικό ενδιαφέρον για Μαντσίνι

thessports.gr
Η Άλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, από τον Άρη. Συγκεκριμένα, υπήρξε ήδη πρώτη επαφή των ανθρώπων της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τον Θόδωρο Καρυπίδη προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Το επόμενο διάστημα η ομάδα από το Αμπού Ντάμπι αναμένεται να καταθέσει […] The post Αραβικό ενδιαφέρον για Μαντσίνι first appeared on ThesSports.
09:48 09/01/2023

Ταξίδι στην Ελλάδα για Μαντσίνι – «Χουνέρι» Χιμένεθ σε Ολυμπιακό

Newsbeast.gr
Σε σήριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αν και βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, ακόμα δεν έχει υπογράψει και τις τελευταίες προέκυψε νέος ενδιαφερόμενος. Πώς μπήκε στο «παιχνίδι» η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, το ταξίδι στην Ελλάδα και ο… Βαλμπουενά που έκλεισε ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε στο Sportdog.gr
22:12 08/01/2023

Η Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ «ξέρανε» την Αλ Σάρτζα του Μανωλά (VIDEO)

aek1924.gr
Μεγάλο τρίποντο για την ομάδα του Ανδαλουσιάνου τεχνικού, κόντρα σε αυτή του Κωστάκη Μανωλά. Εκδίκηση πήρε η Αλ Ουάχντα από την Αλ Σάρτζα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, για την ήττα στο τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Κωστάκη Μανωλά, με το γκολ να […] The post Η Αλ Ουάχντα του Χιμένεθ «ξέρανε» την Αλ Σάρτζα του Μανωλά (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
19:48 31/10/2022

«Κλέβει» κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ!

onsports.gr
Δίπλα στο όνομα Μανόλο Χιμένεθ πάντα θα υπάρχει κάτι που…
16:02 06/10/2022

ΑΕΚ: Ποιον Έλληνα άσο θέλει να «αρπάξει» ο Χιμένεθ

filathlos.gr
ΑΕΚ: Ποιον Έλληνα άσο θέλει να «αρπάξει» ο Χιμένεθ 06/10/2022 Ποιον Έλληνα άσο θέλει να «αρπάξει» ο Μανόλο Χιμένεθ Ποιον Έλληνα άσο θέλει να «αρπάξει» ο Μανόλο Χιμένεθ Ποιον Έλληνα άσο θέλει να «αρπάξει» ο Μανόλο Χιμένεθ Επέστρεψε στο Αμπού Ντάμπι ο Χιμένεθ και κάποιοι στην ΑΕΚ άρχισαν να τρίβουν τα χέρια τους. Θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον του Μανόλο για τον Μάνταλο και περιμένουν την πρόταση της Αλ Ουάχντα για τον Πέτρο. Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας και προσθέτει πως ο διεθνής μέσος δεν έχει και πολλούς υποστηρικτές στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ υπάρχει ήδη ο αντικαταστάτης του, ο Πάολο Φερνάντες.
15:16 06/10/2022

ΑΕΚ: Πρόταση από το Άμπου Ντάμπι για τον Μάνταλο;

Newsbeast.gr
Η ΑΕΚ μπήκε σε μια νέα εποχή με την είσοδό της στο νέο γήπεδο και όλοι αισιοδοξούν για την πορεία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα από εδώ και πέρα, με τη διοίκηση να παρακολουθεί παράλληλα τις κινήσεις και ενός πρώην προπονητή της ομάδας, του Μανόλο Χιμένεθ, αφού μέσω αυτού μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο, για τον οποίο το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Εντυπωσιακά εγκαίνια, επιβλητική νίκη στο πρώτο παιχνίδι εκεί, ατμόσφαιρα που ακόμη θυμούνται όσοι την έζησαν από κοντά… Η OPAP Arena, με λίγα λόγια, άλλαξε αμέσως προς το καλύτερο την ψυχολογία όλων εντός ή γύρω από την Ένωση και αυτό που περιμένουν διοίκηση και οπαδοί είναι ότι η ομάδα του Αλμέιδα θα
19:58 05/10/2022

Επέστρεψε στην Αλ Ουάχντα ο Μανόλο Χιμένεθ, προς Χαλ Σίτι ο Πέδρο Μαρτίνς

hellasjournal.com
Στον πάγκο της Αλ Ουάχντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα συνεχίσει την καριέρα
23:40 04/10/2022

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ (vid)

in.gr
Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε από την Αλ Ουάχντα ύστερα από 1,5 χρόνο που έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
20:02 04/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load