#Μαρία Κορέλλι

Η Μαρία Κορέλλι “τα σπάει” στο Jack΄s Lounge! (pics)

paraskhnio.gr
Το Jack΄s Lounge  επέστρεψε δυνατά με τη Μαρία Κορέλλι!   Μία από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες μας ξεσηκώνει στο Jack΄s Lounge. Γεμάτη ενέργεια και χαμόγελο, μας τραγουδά κάθε Κυριακή, όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες! Ένα από τα πιο hot σημεία της Αθήνας, το Jack΄s Lounge μας περιμένει και μας υπόσχεται μια αξέχαστη Κυριακή…. κάθε Κυριακή! Jack΄s Lounge, Γούναρη 85, Άνω Γλυφάδα Κρατήσεις: 210 -9690343 Το άρθρο Η Μαρία Κορέλλι “τα σπάει” στο Jack΄s Lounge! (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:22 31/10/2022

Η Μαρία Κορέλλι «τα σπάει» στο Jack΄s Lounge! (εικόνες)

happytv.gr
Το Jack΄s Lounge επέστρεψε δυνατά με τη Μαρία Κορέλλι! Μία από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες μας ξεσηκώνει στο Jack΄s Lounge. Γεμάτη ενέργεια και χαμόγελο, μας τραγουδά κάθε Κυριακή, όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες! Ένα από τα πιο hot σημεία της Αθήνας, το Jack΄s Lounge μας περιμένει και μας υπόσχεται μια αξέχαστη Κυριακή…. κάθε Κυριακή! Jack΄s […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Μαρία Κορέλλι «τα σπάει» στο Jack΄s Lounge! (εικόνες)
12:10 28/09/2022

Η Μαρία Κορέλλι στο Jack΄s Lounge

Zougla
Η Μαρία Κορέλλι είναι αναμφισβήτητα μία από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες και έρχεται φέτος το φθινόπωρο να μας ξεσηκώσει...
12:20 12/09/2022

Η Μαρία Κορέλλι στο Jack΄s Lounge από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

paraskhnio.gr
Η Μαρία Κορέλλι είναι αναμφισβήτητα μία από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες και έρχεται φέτος το φθινόπωρο να μας ξεσηκώσει στο Jack΄s Lounge. Γεμάτη ενέργεια και χαμόγελο, θα μας τραγουδήσει όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες! Ενέργεια, χορός, πάθος και τρομερή σκηνική παρουσία σε ένα cozy σκηνικό! Το Jack΄s Lounge επιστρέφει δυνατά με τη Μαρία Κορέλλι. Από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και Το άρθρο Η Μαρία Κορέλλι στο Jack΄s Lounge από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:38 09/09/2022

Grand Οpening at Tokyo Theater Athens

patrasevents.gr
Ιερά Οδός 41, ΑθήναΠαρασκευή, 25 Φεβ 2022 21:00Grand Οpening 25/2/2022 Tokyo Theater Athens Έχουμε τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας, τη Μαρία Κορέλλι! Αυτή η νέα προσθήκη ήρθε για να ταράξει τα νερά της μουσικής σκηνής και να απογειώσει τη διασκέδαση μας! Ανυπομονούμε να ανοίξουμε σύντομα και πάλι και να την ακούσουμε και live στη σκηνή του Tokyo Theater!
19:58 24/02/2022

Η Μαρία Κορέλλι στο πρωινό του NRG 98.5 (βίντεο)

evros24.gr
Την χαρά να γνωρίσουν την Μαρία Κορρέλι έστω και τηλεφωνικά είχαν εχθές η Δέσποινα και ο Σπύρος στο πρωινό του NRG 98,5. Η 28χρονη γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε αρχιτεκτονική στην Αθήνα. Η αγάπη της για την μουσική όμως γρήγορα θα την έβαζε στον «ίσιο» δρόμο , κατατάσσοντάς την στους νέους καλλιτέχνες που ήρθαν για […]
10:00 20/10/2021

Η Μαρία Κορέλλι ξέφυγε για λίγο από το τραγούδι και ασχολήθηκε με το σπάνιο χόμπι της

eleftherostypos.gr
Ξέφυγε για λίγο από το τραγούδι, τις συναυλίες και τις πρόβες και βρήκε ευκαιρία να ασχοληθεί με το σπάνιο χόμπυ της. Η Μαρία Κορέλλι, η ταλαντούχα ανερχόμενη τραγουδίστρια, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, βρέθηκε στα μέρη της καταγωγής της μητέρας της, το ορεινό χωριό Θεόπετρα στην Καλαμπάκα Τρικάλων, όπου... The post Η Μαρία Κορέλλι ξέφυγε για λίγο από το τραγούδι και ασχολήθηκε με το σπάνιο χόμπι της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
10:30 08/07/2020

Πάσχα 2020: Η καραντίνα θέλει καλοπέραση - Τι θα δούμε απόψε στην τηλεόραση

ieidiseis.gr
Φέτος το Πάσχα «Μένουμε σπίτι». Τι επέλεξαν τα τηλεοπτικά κανάλια για να μας κρατήσουν παρέα, σήμερα.Ιδιαίτερες οι συνθήκες που θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα. Χωρίς ταξίδι στο χωριό, χωρίς μεγάλες παρέες, χωρίς καν αρνί στη σούβλα! Ωστόσο, η καραντίνα θέλει καλοπέραση. Έτσι, ακόμη κι από το σπίτι, μπορούμε να περάσουμε καλά, με τη βοήθεια (και) των τηλεοπτικών καναλιών. Αν και το πρόγραμμα δεν είναι πλούσιο το βράδυ της Κυριακής, μπορούμε να απολαύσουμε, στην ΕΡΤ, αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες. Οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί στηρίζουν το πρόγραμμά τους σε παλιές ελληνικές και ξένες ταινίες, βιντεοσκοπημένες συναυλίες προηγούμενων ετών και επαναλήψεις παλιότερων τηλεοπτικών σειρών.
10:17 19/04/2020

Μαρία Κορέλλι: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δύσκολο Αντίο»

Zougla
Το καινούργιο της τραγούδι που έχει τίτλο “Δύσκολο Αντίο” μας παρουσιάζει η Μαρία Κορέλλι...
22:06 22/02/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load