#Μάταλα

Μάταλα: Η διάσημη παραλία-σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής - ΒΙΝΤΕΟ

thebest.gr
Κατά την δεκαετία του 1960 χίπις από όλο τον κόσμο βρήκαν καταφύγιο στα Μάταλα και η παραλία έγινε σύμβολο όχι μόνο της Κρήτης αλλά και μια ολόκληρης εποχής
05:07 24/04/2024

Μάταλα. Η διάσημη παραλία σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής (video)

trikalavoice.gr
Η χώρα μας είναι γεμάτη από παραλίες. Κάποιες από αυτές συγκαταλέγονται στις ωραιότερες του κόσμου. Η παραλία σύμβολο όμως όχι απλά για ένα νησί αλλά για μια ολόκληρη εποχή είναι τα Μάταλα στην Κρήτη.   Στα Μάταλα κατά την δεκαετία του 1960 βρήκαν καταφύγιο χίπις από ολόκληρο τον κόσμο και η φήμη της παραλίας ταξίδεψε […]
10:53 20/04/2024

Η παραλία: Έρχεται στην επιφάνεια η θαμμένη σύγκρουση ανάμεσα στον Διονύση και τη Νικολίνα

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η παραλία» θα δούμε πως η Κερασία αποφασίζει να αφήσει το Ηράκλειο και τον Μάρκο και να μεταφερθεί στα Μάταλα. Επεισόδιο 124 Η απόπειρα δολοφονίας του Καραχάλιου, έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Πιτ και την άμεση παρέμβαση του πατέρα του τελευταίου, ενώ ενεργοποιεί τη σύγκρουση ανάμεσα στον Καραχάλιο και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η παραλία: Έρχεται στην επιφάνεια η θαμμένη σύγκρουση ανάμεσα στον Διονύση και τη Νικολίνα
09:37 09/04/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Οι χίπηδες κατηγορούνται για κάτι που δεν έκαναν

logiastarata.gr
Ο φούρνος της Νόνας καταστρέφεται κι ενώ ο Αρβανιτάκης κατηγορεί τους χίπηδες γι’ αυτό, εκείνοι συνεργάζονται για να τον ξαναφτιάξουν! Η Κερασία αποφασίζει να αφήσει το Ηράκλειο και τον Μάρκο και να επιστρέψει στα Μάταλα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην εγκυμονούσα Τες. Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Οι χίπηδες κατηγορούνται για κάτι που δεν έκαναν appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 07/04/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Καραχάλιο

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ Η Μαίρη, επιχειρώντας να πείσει τον διευθυντή της κλινικής να της δώσει την άδεια να επισκεφτεί τα Μάταλα με τον Δημητρό, ζητάει την βοήθεια του Διονύση. Ο Διονύσης ανταποκρίνεται ανασύροντας μια ιστορία ενός παλιού ασθενή την οποία η Μαίρη χρησιμοποιεί εκβιαστικά για να επιτύχει […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Καραχάλιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 06/04/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο Γράντος επισκέπτεται τον Δημητρό στο ψυχιατρείο και του ξυπνά αναμνήσεις

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Η συνεργασία του Λοΐζου με τον Μάρτιν βαθαίνει, με στόχο τη διάσπαση της χίπικης κοινότητας, ενώ ταυτόχρονα ο Καραχάλιος επιχειρεί να στριμώξει τον Διονύση για τα περιστατικά αρχαιοκαπηλίας, που έχει αποδείξεις ότι συμβαίνουν στα Μάταλα. Αργότερα, ο Διονύσης επιχειρεί να βρει στοιχεία […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο Γράντος επισκέπτεται τον Δημητρό στο ψυχιατρείο και του ξυπνά αναμνήσεις appeared first on Λόγια-Σταράτα.
12:00 04/04/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 (VIDEO)

logiastarata.gr
Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 Η Τες προβληματίζεται σχετικά με την καταλληλόλητα του περιβάλλοντος στα Μάταλα και κυρίως κατά πόσο είναι εφικτό να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα μέρος στο οποίο δεν αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά.Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 (VIDEO) Οι σκέψεις της, λοιπόν, περιστρέφονται γύρω από την […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
03:00 08/03/2024

Η παραλία: Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει στα επόμενα επεισόδια

happytv.gr
Όσο πλησιάζει ο χειμώνας, ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για τον καταραμένο τόπο των Ματάλων. Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η παραλία», στην ΕΡΤ1. Διαβάστε όσα θα δούμε στο επεισόδιο 104. Η παραλία – Επεισόδιο 104 Η Τες προβληματίζεται σχετικά με την καταλληλόλητα του περιβάλλοντος στα Μάταλα και κυρίως κατά πόσο είναι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η παραλία: Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει στα επόμενα επεισόδια
12:37 02/03/2024

Η Παραλία: Ο Χάρι σε βαρύ πένθος – Χάνει τα λογικά του

youfly.com
Μετά τον χαμό της Υπατίας, τα Μάταλα θρηνούν και ο Χάρι έχει πέσει σε βαρύ πένθος, χάνοντας τα λογικά του, όπως θα δούμε απόψε στην Παραλία. The post Η Παραλία: Ο Χάρι σε βαρύ πένθος – Χάνει τα λογικά του appeared first on Youfly.
15:58 06/02/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η μοίρα του Χάρι αλλάζει δραματικά

logiastarata.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Η ψυχολογία της Μαρίας είναι αρκετά πεσμένη μετά την αναχώρηση του Καραχάλιου από τα Μάταλα αλλά η Υπατία προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της φίλης της διατηρώντας την προσοχή της στο σχεδιασμό του γάμου της με τον Χάρι. Παρόλα αυτά, η μοίρα […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η μοίρα του Χάρι αλλάζει δραματικά appeared first on Λόγια-Σταράτα.
12:00 23/01/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Η Κερασία ξεμπροστιάζει τον Γράντο

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ Η ψυχολογία της Μαρίας είναι αρκετά πεσμένη μετά την αναχώρηση του Καραχάλιου από τα Μάταλα αλλά η Υπατία προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της φίλης της διατηρώντας την προσοχή της στο σχεδιασμό του γάμου της με τον Χάρι. Παρόλα αυτά, η μοίρα του Χάρι αλλάζει […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Η Κερασία ξεμπροστιάζει τον Γράντο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 23/01/2024

Παραλία: Η Κερασία εξομολογείται στον παπα Νικόλα πόσο δύσκολα περνάει με τον Γράντο

zappit.gr
Παραλία, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, Επεισόδιο 71: Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται […] The post Παραλία: Η Κερασία εξομολογείται στον παπα Νικόλα πόσο δύσκολα περνάει με τον Γράντο appeared first on Zappit.
19:00 10/01/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο παπά-Νικόλας προτρέπει την Κερασία να αφήσει τον Γράντο

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα, και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη. Παράλληλα, ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα συνεργασία ψαρέματος ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο παπά-Νικόλας προτρέπει την Κερασία να αφήσει τον Γράντο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
10:00 10/01/2024

Παραλία: Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς

zappit.gr
Η Παραλία, Τρίτη 9/1 – Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην […] The post Παραλία: Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς appeared first on Zappit.
18:00 09/01/2024

Η παραλία: Την προτρέπει να αφήσει τον άντρα της παρέχοντάς της στήριγμα

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η παραλία και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 71 θα δούμε πως ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς. Eπεισόδιο 71. Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα, και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη. Παράλληλα, ο Μαρκ […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η παραλία: Την προτρέπει να αφήσει τον άντρα της παρέχοντάς της στήριγμα
21:37 02/01/2024

Η παραλία: Ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η παραλία και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 70 θα δούμε πως ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς. Eπεισόδιο 70. Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι ο Χάρι μοιράζεται με […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η παραλία: Ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του
12:37 29/12/2023

Η παραλία – Επόμενα επεισόδια: Η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η παραλία και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 55 θα δούμε πως οι εξελίξεις τρέχουν. Θα δούμε πως στα Μάταλα, οι κάτοικοι και οι χίπηδες ετοιμάζονται για ένα αποκριάτικο πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες που φορούν λειτουργούν ως προσωπεία για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών που συνδέουν την κοινότητα και τα πρόσφατα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η παραλία – Επόμενα επεισόδια: Η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι
23:37 16/11/2023

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον Παπά-Νικόλα φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας. Η Υπατία και ο Χάρι έχουν επιστρέψει στα ιατρικά τους καθήκοντα και την φροντίδα των ασθενών τους κανονίζοντας τις επικείμενες ιατρικές […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:00 26/10/2023

Παραλία: Θα καταφέρει η κοινότητα των Ματάλων να βρει σύντομα φως και ελπίδα;

zappit.gr
Η Παραλία, Τρίτη 17/10 (22:45, ΕΡΤ1) – Τα φετινά Χριστούγεννα στα Μάταλα φέρνουν στο προσκήνιο τη δύσκολη πραγματικότητα για όσους έχασαν […] The post Παραλία: Θα καταφέρει η κοινότητα των Ματάλων να βρει σύντομα φως και ελπίδα; appeared first on Zappit.
22:00 17/10/2023

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο θάνατος της Αντιγόνης συγκλονίζει τα Μάταλα

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Μια νύχτα που η οικογένεια Αρχοντάκη βρίσκεται εκτός σπιτιού, η μοίρα τους αλλάζει δραματικά. Η Υπατία, υπακούοντας στις επιθυμίες της καρδιάς της, περνάει μια ξέγνοιαστη βραδιά στην αγαπημένη της παραλία, όμως η μοίρα τής επιφυλάσσει μια ακόμα, τεράστια έκπληξη. H τραγική ανακάλυψη του […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο θάνατος της Αντιγόνης συγκλονίζει τα Μάταλα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:00 02/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load