#Μελίνα Μεταξά

Μελίνα Μεταξά για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Με άφησε πολύ εκτεθειμένη»

tlife.gr
Η Μελίνα Μεταξά είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού Survivor All Star που απασχόλησαν κυρίως To άρθρο Μελίνα Μεταξά για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Με άφησε πολύ εκτεθειμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 21/06/2023

Μελίνα Μεταξά: «Ο Βασάλος μου πήγαινε κόντρα από την αρχή. Δεν ισχύουν όσα έλεγαν για το μεταξύ μας»

okmag.gr
Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από το Survivor All Star λίγο πριν αυτό γυρίσει σε ατομικό επίπεδο. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (21/6) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, και εκεί μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι και βγήκαν προς τα έξω. Τι συνέβη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Υπήρχε […] The post Μελίνα Μεταξά: «Ο Βασάλος μου πήγαινε κόντρα από την αρχή. Δεν ισχύουν όσα έλεγαν για το μεταξύ μας» appeared first on OK! Magazine.
11:58 21/06/2023

Μελίνα Μεταξά: Ξεκαθαρίζει τα πάντα για τον Βασάλο και τη σχέση τους

queen.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η Μελίνα Μεταξά που αποχώρησε από το Survivor All Star.Περισσότερα...
21:17 20/06/2023

Μελίνα Μεταξά: Το υπέρογκο ποσό που κέρδισε από τo Survivor All Star

govastileto.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μελίνα Μεταξά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Η Mελίνα Μεταξά κατάφερε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για περισσότερο από τέσσερις μήνες, αποχωρώντας μετά την τελευταία ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η πρώην παίκτρια που έφτασε αρκετά κοντά στο τέλος του ριάλιτι, γύρισε στην Ελλάδα […]
18:00 19/06/2023

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: Πάνω από 110 χιλιάδες ευρώ κέρδισε από τo ριάλιτι

NewsBomb
Survivor All Star: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, επέστρεψε στην Αθήνα την Κυριακή 18 ΙουνίουΠερισσότερα...
13:00 19/06/2023

«Το Survivor είναι σκληρό, η Μελίνα βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε»

zappit.gr
Μπορεί η Μελίνα Μεταξά να αποχώρησε από το Survivor All Star, προς έκπληξη πολλών, τα σχόλια όμως για εκείνη δεν […] The post «Το Survivor είναι σκληρό, η Μελίνα βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε» appeared first on Zappit.
22:00 18/06/2023

Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Μελίνα Μεταξά

okmag.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Μελίνα Μεταξά που αποχώρησε από το Survivor All Star. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.  Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους της παραγωγής να τη συνοδεύουν στο αεροδρόμιο. Η Mελίνα Μεταξά κατάφερε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για περισσότερο από τέσσερις μήνες, αποχωρώντας […] The post Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Μελίνα Μεταξά appeared first on OK! Magazine.
21:58 18/06/2023

Survivor – Μεταξά: «Έχω δει…» είπε για Βασάλο και Χρυσαειδή

youfly.com
Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» η Μελίνα Μεταξά! The post Survivor – Μεταξά: «Έχω δει…» είπε για Βασάλο και Χρυσαειδή appeared first on Youfly.
12:58 16/06/2023

Μελίνα Μεταξά για Βασάλο και Σταυρούλα: «Έχω δει πράγματα που εσείς δεν έχετε δει»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Μελίνα Μεταξά, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της […] The post Μελίνα Μεταξά για Βασάλο και Σταυρούλα: «Έχω δει πράγματα που εσείς δεν έχετε δει» appeared first on Zappit.
12:00 16/06/2023

Μελίνα Μεταξά: Αφήνει αιχμές για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Μελίνα Μεταξά μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star». Η Μελίνα Μεταξά, ήταν πολύ αιχμηρή κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, ενώ άφησε αιχμές όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του συμπαίκτη της με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Με τον Βασάλο δεν είχαμε ποτέ επικοινωνία και με τη Σταυρούλα. […]
12:00 16/06/2023

Survivor All Star: Αποχώρηση έκπληξη, έφυγε η Μελίνα Μεταξά

Newsit
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όλοι μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια που, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, φεύγει από το Survivor All Star. «Το περίμενα» ήταν η πρώτη αντίδραση της ίδιας της Μελίνας Μεταξά, το ταξίδι της οποίας στο Survivor All Star τελείωσε λίγο πριν από τον τελικό. ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star: Αποχώρηση έκπληξη, έφυγε η Μελίνα Μεταξά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
04:00 15/06/2023

Survivor All Star: Αποχώρησε η Μελίνα Μεταξά – Άφωνοι οι παίκτες με το αποτέλεσμα

NewsBomb
Survivor All Star: Οχτώ παίκτες έμειναν στον Άγιο ΔομίνικοΠερισσότερα...
02:00 15/06/2023

Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε κι επιστρέφει στην Κύπρο

ieidiseis.gr
Η Μελίνα Μεταξά ήταν η παίκτρια του Survivor All Star που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 14/6.Ο αγώνας επάθλου έληξε υπέρ της μπλε ομάδας του Survivor All Star. Ακολούθησαν τα Παιχνίδια της Καραϊβικής με τον Γιώργο Λιανό, όπου και οι δύο ομάδες χαλάρωσαν μετά από την κούραση των αγωνισμάτων. Τα Παιχνίδια της Καραϊβικής του Survivor All Star: Ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας απόλαυσαν μια βόλτα στην Punta Cana, για φαγητό και para - sailing, παίρνοντας μαζί τους και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Βόλτα στους αιθέρες για τους μπλε: Ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να κάνει para - sailing με τους συμπαίκτες του, φορώντας το κολλάρο κι έμεινε στην παραλία. Ο Νίκος Μ
01:46 15/06/2023

Αποχώρηση Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Newsit
Τέσσερις οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star αλλά μόνο ένας παίκτης θα φύγει από το παιχνίδι λίγο πριν από τον τελικό. Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και Ηλίας Μπόγδανος είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star. Μόνο ένας, όμως, θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα. ... Περισσότερα To άρθρο Αποχώρηση Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 14/06/2023

Survivor All Star: Σοκ στους Μπλε με δυο υποψηφίους – Η τελική 4αδα

Newsit
Οι Μπλε ηττήθηκαν και στον τρίτο αγώνα ασυλίας και έπρεπε να βγάλουν ακόμη έναν παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star. Αλλά τελικά, έβγαλαν δυο! Μετά την ψηφοφορία που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (13.06.2023), οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι οι Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star: Σοκ στους Μπλε με δυο υποψηφίους – Η τελική 4αδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 14/06/2023

Survivor All Star: Δεύτερος υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης, «μέτωπο» κατά της Μαριαλένας

Newsit
Η… ζωή στο Survivor All Star συνεχίστηκε με ακόμη ένα επεισόδιο της φουρτουνιασμένης σχέσης του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Μαριαλένα Ρουμελειώτη και την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη. Στον απόηχο της ήττας των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας, οι παίκτες της ομάδας συζητούσαν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη Μελίνα Μεταξά την… «έπεσαν» στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star: Δεύτερος υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης, «μέτωπο» κατά της Μαριαλένας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:00 13/06/2023

Survivor spoiler 13/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, ποιος παίκτης αποχωρεί

Newsique.gr
Survivor spoiler 13/6: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, οι υποψήφιοι και το φαβορί για αποχώρηση. Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 1-1 από τις δύο πρώτες ομαδικές ασυλίες και τους πρώτους υποψηφίους να είναι η Μελίνα Μεταξά από τους […] Το άρθρο Survivor spoiler 13/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, ποιος παίκτης αποχωρεί εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
01:58 13/06/2023

Survivor All Star: Στους κόκκινους η 2η ασυλία - Ένας μπλε για αποχώρηση

ieidiseis.gr
Ο αγώνας της 2ης ασυλίας του Survivor All Star ήταν υπόθεση της κόκκινης ομάδας.Σε πορεία προς το ατομικό παιχνίδι βρίσκεται πλέον το Survivor All Star και όσο περνούν οι ημέρες η κατάσταση στις δύο ομάδες γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι ήττες και οι υποψηφιότητες έχουν φέρει τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας σε αδιέξοδο πολλές φορές. Ειδικά την ώρα της ψηφοφορίας. Η μπισφτέκα δεν γυρίζει απλώς, κάνει κυριολεκτικά σβούρες. Παράδειγμα είναι τα σχόλια Βασάλου και Μελίνας για την ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η οποία παραπονέθηκε για τα σχόλια που άκουσε, όταν βρέθηκε μπροστά στον Γιώργο Λιανό. Στην πορεία του αγώνα ασυλίας του Survivor All Star οι κόκκινοι κέρδισαν το πρώτο μέρος, με
00:46 13/06/2023

Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

ieidiseis.gr
Η Κύπρια παίκτρια του Survivor All Star άνοιξε τον τάκο για την αποχώρηση της εβδομάδας.Μετά από μια άσχημη μέρα αγωνιστικά, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star, βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού ψηφίζουν τον πρώρο συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν αυτή που είχε την πιο δύσκολη αντίδραση στις ήττες που είχε στα run της. Καθώς εκτός από τα κλάματα, τα έβαλε και με τον Σάκη Κατσούλη. Η Μαριαλένα τα βάζει με τον Σάκη: Ο Σάκης εξηγεί στη Μαριαλένα πως αντιδρά υπερβολικά στις ήττες: Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας με τους παίκτες, άκουσε όσα είχαν να σχολιάσουν για τις επιδόσεις τους στον στίβο. Οι μπλε οφείλουν μεγάλο μέρ
00:46 12/06/2023

Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση»

okmag.gr
Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας έπειτα από την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε σε όλα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας». «Έχω ζητήσει συγγνώμη στην Μελίνα Μεταξά, γιατί είχαμε μαλώσει. Ήμουν αρκετά έντονος και της είχα μιλήσει έντονα. Ήταν ένα γεγονός που άλλο ήθελα […] The post Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση» appeared first on OK! Magazine.
15:58 05/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load