#Μελιτζανοσαλάτα

Μενού με Σαρακοστιανά για την Μεγάλη Παρασκευή στο Souvlaki bistro στο Λιμάνι της Ραφήνας!

irafina.gr
Εναρμονισμένο το σημερινό μενού της Μεγάλης Παρασκευής -λόγω της ημέρας- στο Souvlaki Bistro στο λιμάνι της Ραφήνας με Σαρακοστιανά εδέσματα Καλαμαράκια τηγανητά Καλαμάρι ψητό Χταπόδι ψητό Γαρίδες ψητές Χταπόδι ψητό Φάβα Μελιτζανοσαλάτα Μύδια αχνιστά Με καταπληκτική θεα. Bistro Fish & Meat Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2294025511 και στο 6948788359. Χρονια πολλα και Καλο Πασχα!
09:06 14/04/2023

Αγιορείτικες σαρακοστιανές συνταγές: Μελιτζανοσαλάτα

olympia.gr
Νηστίσιμες συνταγές Υλικά: 1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1/4 φλιτζάνι λάδι 1 κουταλιά της σούπας αλάτι ψιλό 5 κουταλιές της σούπας ξίδι Εκτέλεση: Ψήνουμε τις μελιτζάνες στον φούρνο, ώσπου να μαλακώσουν καλά, και τις ξεφλουδίζουμε. Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ, όπου ρίχνουμε λίγο λίγο το αλάτι. […] Αγιορείτικες σαρακοστιανές συνταγές: Μελιτζανοσαλάτα - olympia
18:02 29/03/2023

Mεγάλη Παρασκευή στο Souvlaki bistro με γαριδομακαρονάδα και φάβα

irafina.gr
Εναρμονισμένο το σημερινό μενού της Μεγάλης Παρασκευής -λόγω της ημέρας- στο Souvlaki Bistro με θαλασσινούς μεζέδες, καλαμάρια, γαριδομακαρονάδα, φάβα και μελιτζανοσαλάτα. Πάντα κοντά στην εκλεκτή πελατεία του το μαγαζί που βρίσκεται στο λιμάνι της Ραφήνας προσφέρει σήμερα: Καλαμαράκια τηγανητά Καλαμάρι ψητό Χταπόδι ψητό Γαριδομακαρονάδα Γαρίδες ψητές Γαριδάκι Φάβα με κρεμμυδάκι Μελιτζανοσαλάτα Souvlaki Bistro Λιμάνι Ραφήνας […]
08:06 22/04/2022

Η συνταγή της ημέρας: Μελιτζανοσαλάτα λευκή σε προζυμένιο ψωμί, με τηγανητή αθερίνα

ProtoThema.gr
Η εποχή της μελιτζάνας είναι τώρα, κι εμείς βρίσκουμε νόστιμους τρόπους για να την απολαμβάνουμε
07:42 03/08/2021

Η συνταγή της ημέρας: Μελιτζανοσαλάτα από τον Πέτρο Συρίγο

eleftherostypos.gr
Μελιτζανοσαλάτα από τον Πέτρο Συρίγο, ένα υπέροχο ορεκτικό που ταιριάζει μοναδικά με όλα τα κυρίως πιάτα τις γιορτές. Υλικά 1½ κιλό μελιτζάνες φλάσκες 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Λίγο χωριάτικο ξίδι δυνατό 100 ml ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι & πιπέρι Διαδικασία Ψήνετε στα κάρβουνα τις μελιτζάνες ή... The post Η συνταγή της ημέρας: Μελιτζανοσαλάτα από τον Πέτρο Συρίγο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
09:07 19/12/2020

Μελιτζανοσαλάτα – Από την κουζίνα του Αγίου Όρους, συνταγή από τον Μοναχό Επιφάνιο

e-ptolemeos.gr
Προδημοσίευση από το βιβλίο «Η καλοκαιρινή κουζίνα του Αγίου Όρους από τον Μοναχό Επιφάνιο» Δεν είναι αλοιφή όπως την έχουμε συνηθίσει, αλλά μια απολαυστική σαλάτα με κομμάτια ψητής μελιτζάνας και απίστευτα βοτανικά αρώματα. Καλό θα είναι να σερβίρουμε τις μελιτζάνες ζεστές, διότι έτσι αναδεικνύονται άριστα τα αρώματα από το σκόρδο, το λαδόξιδο και τα μυρωδικά ... The post Μελιτζανοσαλάτα – Από την κουζίνα του Αγίου Όρους, συνταγή από τον Μοναχό Επιφάνιο appeared first on e-ptolemeos.gr.
18:09 29/07/2020

Άκης Πετρετζίκης: Μελιτζανοσαλάτα

onsports.gr
Το μενού της ημέρας έχει... μελιτζανοσαλάτα και ο Άκης Πετρετζίκης…
09:46 09/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load