#Βρετανική Πρεσβεία

Κουκάκι: Συναγερμός σε δύο πρεσβείες για την εξαφάνιση Καναδού ιστορικού

eleftherostypos.gr
Οι Αρχές μαζί με την Καναδική και τη Βρετανική Πρεσβεία ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του Πάτρικ Πάιντερ, 45 χρόνων. Τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς λίγες ημέρες μετά το Πάσχα από το την οδό Φαλήρου στο Κουκάκι όπου έμενε. Ο Καναδικής καταγωγής ιστορικός, λάτρης της χώρας μας και της ιστορίας της, αποφάσισε να αφήσει την άνετη […] Το άρθρο Κουκάκι: Συναγερμός σε δύο πρεσβείες για την εξαφάνιση Καναδού ιστορικού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:26 27/05/2023

Μητσοτάκης για Ελισάβετ: «Ενέπνευσε όλους μας με την απαράμιλλη αίσθηση του καθήκοντος»

NewsBomb
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη το πρωί στη Βρετανική Πρεσβεία και υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.Περισσότερα...
11:52 15/09/2022

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τη βασίλισσα Ελισάβετ στη Βρετανική πρεσβεία

hellasjournal.com
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη το πρωί στη Βρετανική Πρεσβεία και υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων
11:28 15/09/2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το βιβλίο συλλυπητηρίων υπέγραψε ο πρωθυπουργός – «Μας ενέπνευσε όλους»

Newsit
Το βιβλίο συλλυπητηρίων για την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στην Βρετανική πρεσβεία υπέγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτακης, μετέβη το πρωί στη Βρετανική Πρεσβεία και στο κείμενο που συνόδευε την υπογραφή του για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Πρωθυπουργός έγραψε: “On behalf of the Greek people I would like to express ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλισσα Ελισάβετ: Το βιβλίο συλλυπητηρίων υπέγραψε ο πρωθυπουργός – «Μας ενέπνευσε όλους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:28 15/09/2022

Βόρεια Μακεδονία: Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΗΒ για τα Δυτικά Βαλκάνια επισκέπτεται τα Σκόπια

ieidiseis.gr
Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου για τα Δυτικά Βαλκάνια, Σερ Στιούαρτ Πιτς, θα φτάσει σήμερα για διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία.Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου για τα Δυτικά Βαλκάνια Σερ Στιούαρτ Πιτς, θα φτάσει σήμερα για διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία. Σύμφωνα με την Κυβερνητική Υπηρεσία Τύπου, κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης επίσημης επίσκεψης στη χώρα υπό την ιδιότητα του Ειδικού Αντιπροσώπου, ο Πιτς θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι και θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Μπουγιάρ Οσμάνι και τον Υπουργό Άμυνας Σλαβιάνκα Πετρόφσκα. Ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου Στιού
11:34 31/01/2022

Στη Σκωτία σήμερα η Ν.Κεραμέως - Για τη θεματική «Εκπαίδευση και Κλιματική Δράση» του COP26

pronews.gr
Στη Σκωτία βρίσκεται από σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, εκπροσωπώντας την Ευρώπη στη θεματική «Εκπαίδευση και Κλιματική Δράση» του COP26. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, η υπουργός συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου κ. Peter Mathieson και Καθηγητές του τμήματος Κλασικής Ιστορίας και Αρχαιολογίας. «Μιλήσαμε για το πρόγραμμα συνεργασίας ελληνικών και βρετανικών πανεπιστημίων που υλοποιεί το Υπ. Παιδείας @minedugr μαζί με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council, καθώς και για τις νομοθετικές αλλαγές που έχουμε ψηφίσει προκειμένου να μπορούν τα ΑΕΙ μας με μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία να ιδρύουν διπλά και κοινά προγράμματα σπουδών με πανεπιστήμια τ
11:40 05/11/2021

From the ‘small’ Greek state to ‘Greater’ Greece: the Great Idea and British politics in the 19th and 20th century

tovima
Η τέταρτη διάλεξη της σειράς διαλέξεων για το 1821 που διοργανώνει η Βρετανική Πρεσβεία σε συνεργασία με Το Βήμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη 10η Ιουνίου - Θα μιλήσει η Αν. Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικής και Διεθνούς Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κυρία Κωνσταντίνα Μπότσιου. 
18:00 10/06/2021

Byron’s Poetic Revolution

tovima
Η τρίτη διάλεξη της σειράς για το 1821 που διοργανώνει η Βρετανική Πρεσβεία σε συνεργασία με «Το Βήμα»
12:27 06/04/2021

Ενδοοικογενειακή βία: e-εργαστήρι από ΕΛΑΣ -Βρετανική Πρεσβεία

grtimes.gr
«Η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του ενός έτους της πανδημίας. Διδάγματα και επόμενα βήματα» ήταν το αντικείμενο... The post Ενδοοικογενειακή βία: e-εργαστήρι από ΕΛΑΣ -Βρετανική Πρεσβεία appeared first on GRTimes.gr.
14:32 02/04/2021

Συμπεράσματα, τεχνικές και τρόποι χειρισμού των θυμάτων της ενδοοικογενειακής βίας στην covid-19 από Βρετανική Πρεσβεία και ΕΛ.ΑΣ

el.gr
Εργαστήριο με θέμα: «Η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του ενός έτους της πανδημίας. Διδάγματα και επόμενα βήματα» Το άρθρο Συμπεράσματα, τεχνικές και τρόποι χειρισμού των θυμάτων της ενδοοικογενειακής βίας στην covid-19 από Βρετανική Πρεσβεία και ΕΛ.ΑΣ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:01 02/04/2021

UNLOCK YOUR POWER: Ψηφιακή καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας

vita.gr
Με το μήνυμα «κάθε γυναίκα μπορεί να ξεφύγει από την κακοποίηση», η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Κέντρο Διοτίμα παρουσιάζουν την κοινή ψηφιακή καμπάνια #UnlockYourPower – για την ενδοοικογενειακή βία στον καιρό της πανδημίας
12:11 31/03/2021

Νέα ψηφιακή καμπάνια για την ενδοοικογενειακή βία

analitis.gr
Το κέντρο γυναικείων μελετών και ερευνών Διοτίμα και η Βρετανική Πρεσβεία ξεκινούν από σήμερα την κοινή ψηφιακή τους καμπάνια, κατά της ενδοοικογενειακής βίας.
19:19 30/03/2021

Νέο πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ Ελληνικών Πανεπιστημίων και Πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου

esos.gr
«Γέφυρα» μεταξύ των Ελληνικών Πανεπιστημίων και των Πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω του προγράμματος “UK-Greece Strategic Partnership in Education to foster collaborations between UK and Greek Universities” δημιουργεί το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council. Η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, o υφυπουργός, αρμόδιος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Άγγελος Συρίγος, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης Απόστολος Δημητρόπουλος, η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα Kate Smith, η επικεφαλής Διεθνούς Στρατηγικής για την Ανώτα
19:50 08/03/2021

Αλ. Σδούκου: Προτεραιότητα οι «πράσινες» μεταφορές- Επιταχύνουμε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση

naftemporiki.gr
Τον σχεδιασμό της Ελλάδας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και την απανθρακοποίηση του τομέα των μεταφορών παρουσίασε η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, στο πλαίσιο διαδικτυακού εργαστηρίου για την Ηλεκτροκίνηση που διοργάνωσε η Βρετανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, με τίτλο «Προς ένα βιώσιμο μέλλον με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα: Η ηλεκτροκίνηση στη Βρετανία και την Ελλάδα». 
12:30 26/02/2021

Η Βρετανική εξωτερική πολιτική για τον Πόλεμο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος

tovima
H δεύτερη διάλεξη της σειράς διαλέξεων για το 1821 που διοργανώνει η Βρετανική Πρεσβεία σε συνεργασία με Το Βήμα
13:24 12/02/2021

Εμπορική συμφωνία Βρετανίας-Βιετνάμ για μετά το Brexit

naftemporiki.gr
Η Βρετανία και το Βιετνάμ έχουν ολοκληρώσει συνομιλίες για μια νέα συμφωνία ελεύθερου εμπορίου την Παρασκευή, εβδομάδες πριν η Βρετανία ολοκληρώσει την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Δεκεμβρίου, δήλωσε την Παρασκευή η Βρετανική Πρεσβεία στο Ανόι.
11:30 11/12/2020

Μπρους Κλαρκ: Μια προσωπική ματιά στην Ελλάδα

tovima
Διάλεξη στο πλαίσιο της σειράς Venizelos Library Talks που διοργανώνει η Βρετανική Πρεσβεία σε συνεργασία με το «Το Βήμα της Κυριακής»
19:30 30/06/2020

Ταξιδιωτικές συμβουλές για τους οπαδούς της Γουλβς από τη βρετανική πρεσβεία!

fosonline.gr
Συμβουλές για τους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον αγώνα της Γουλβς με τον Ολυμπιακό στις 12 Μαρτίου, δημοσιοποίησε η Βρετανική Πρεσβεία Αθηνών. Οι οδηγίες-κατευθύνσεις των Άγγλων έχουν ως δεδομένο ότι το παιχνίδι θα γίνει παρουσία φιλάθλων.
13:53 09/03/2020

Παυλόπουλος: Καταλυτική η επιρροή του Λόρδου Βύρωνα στη «γέννηση» του νεότερου Ελληνικού Κράτους

ProtoThema.gr
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε στην εκδήλωση που οργάνωσε η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
21:42 11/12/2019

Ομιλία Μητσοτάκη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

tilegrafimanews.gr
Στις 10:00, ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Στις 13:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη θα παρακαθίσουν σε γεύμα που παρατίθεται στη Βρετανική Πρεσβεία από την πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου Kate […] Το άρθρο Ομιλία Μητσοτάκη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ εμφανίστηκε πρώτα στο Tilegrafimanews.
08:53 10/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load