#Μικαέλα Φωτιάδη

Αλέξης Κούγιας για Μικαέλα Φωτιάδη: «Υπάρχουν κάμερες, θα βρεθούν οι δράστες»

tlife.gr
Λίγες ημέρες μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μικαέλας Φωτιάδη στην εκπομπή «Επί Τόπου» και τον To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Μικαέλα Φωτιάδη: «Υπάρχουν κάμερες, θα βρεθούν οι δράστες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 12/02/2024

Μέγκι Ντρίο για Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχει κενά μνήμης πάνω στο περιστατικό, θέλει λίγο χρόνο να ηρεμίσει»

tlife.gr
Η Μέγκι Ντρίο έκανε τις νέες της δηλώσεις για τη Μικαέλα Φωτιάδη, μετά τον ξυλοδαρμό που To άρθρο Μέγκι Ντρίο για Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχει κενά μνήμης πάνω στο περιστατικό, θέλει λίγο χρόνο να ηρεμίσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 10/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Η ανάρτηση «καρφί» για τις «φίλες» της – «Εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί»

tlife.gr
Από την ημέρα που η Μικαέλα Φωτιάδη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Κολωνάκι και δημοσίευσε To άρθρο Μικαέλα Φωτιάδη: Η ανάρτηση «καρφί» για τις «φίλες» της – «Εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 10/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Για πρώτη φορά στην κάμερα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της – «Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή»

tlife.gr
Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη To άρθρο Μικαέλα Φωτιάδη: Για πρώτη φορά στην κάμερα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της – «Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 10/02/2024

Μαρία Αλεξάνδρου για Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν έχει κάνει μήνυση, γιατί ξέρει ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά μίλησε η Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό που υπέστη η πολύ […] The post Μαρία Αλεξάνδρου για Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν έχει κάνει μήνυση, γιατί ξέρει ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα» appeared first on Zappit.
12:00 09/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά για τον ξυλοδαρμό της στο Κολωνάκι

govastileto.gr
Η Μικαέλα Φωτιάδη, τα ξημερώματα της Τρίτης, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην πλατεία του Κολωνακίου. Η Σταρ Ελλάς 2015 γνωστοποίησε το γεγονός, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μώλωπες και μελανιές στο πρόσωπό της, ανησυχώντας τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μικαέλα Φωτιάδη πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά […]
11:00 09/02/2024

Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε: «Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα μαύρα»

zappit.gr
Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στην Super Κατερίνα για τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο, ο οποίος τη χτύπησε άσχημα […] The post Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε: «Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα μαύρα» appeared first on Zappit.
11:00 08/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα»

govastileto.gr
Η Σταρ Ελλάς 2015 και πρώην παίκτρια του GNTM, Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία πριν από λίγες ώρες σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες της όπου φαίνεται η ίδια βαριά χτυπημένη. Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη για γνωστή εφημερίδα τόνισε: «Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι […]
11:00 08/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Ποιο είναι το μοντέλο που δέχτηκε την επίθεση στο Κολωνάκι – Οι πρώην σύντροφοι, ο γιος και το GNTM

tlife.gr
Η Μικαέλα Φωτιάδη σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν πριν δύο ημέρες δημοσίευσε φωτογραφίες της στα To άρθρο Μικαέλα Φωτιάδη: Ποιο είναι το μοντέλο που δέχτηκε την επίθεση στο Κολωνάκι – Οι πρώην σύντροφοι, ο γιος και το GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 08/02/2024

Η Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της, περνάει δύσκολα»

zappit.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στη Μικαέλα Φωτιάδη, μετά […] The post Η Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της, περνάει δύσκολα» appeared first on Zappit.
00:00 08/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Η δημόσια έκκληση του μοντέλου μετά τον ξυλοδαρμό

queen.gr
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου η Μικαέλα Φωτιάδη όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα.Περισσότερα...
18:10 07/02/2024

Η Μικαέλα Φωτιάδη κάνει έκκληση μετά τις σοκαριστικές της φωτογραφίες: «Σεβαστείτε την κατάσταση μου»

zappit.gr
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό επέλεξε η Μικαέλα Φωτιάδη να εκφράσει, εκ νέου, την οργή της για όσα βίωσε τις […] The post Η Μικαέλα Φωτιάδη κάνει έκκληση μετά τις σοκαριστικές της φωτογραφίες: «Σεβαστείτε την κατάσταση μου» appeared first on Zappit.
17:00 07/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Ξυλοκόπησαν το μοντέλο – Δημοσίευσε φωτογραφίες της με αίματα

empisteutiko.gr
Η πρώην παίκτρια του GNTM δείχνει να γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της – «Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος» έγραψε σε Instagram story Η Μικαέλα Φωτιάδη σόκαρε τους ακολούθους της στο Instagram, όταν ανέβασε φωτογραφίες της, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, δημοσίευσε μέσω stories, στιγμιότυπα με την ίδια να […] The post Μικαέλα Φωτιάδη: Ξυλοκόπησαν το μοντέλο – Δημοσίευσε φωτογραφίες της με αίματα appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 07/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Γεμάτη μώλωπες η πρώην Σταρ Ελλάς – «Έφαγα μπουνιές στο πρόσωπο»

tlife.gr
Η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια To άρθρο Μικαέλα Φωτιάδη: Γεμάτη μώλωπες η πρώην Σταρ Ελλάς – «Έφαγα μπουνιές στο πρόσωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 07/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη: Μετά την κατάθλιψη τα έσπασε χθες το βράδυ στη Δέσποινα Βανδή

koolnews.gr
Στο Βοτανικό βρέθηκε χθες το βράδυ παρέα με τον manager Νεκτάριο Σκαμνάκη και καλή παρέα η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία το 2015 εξελέγη Σταρ Ελλάς και το 2016 Miss Ευρώπη. Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ολλανδέζα και έχει γεννηθεί το 1993 στο χάρλεμ της Ολλανδίας ενώ μεγάλωσε στην Ιεράπετρα τόπο καταγωγής του […] The post Μικαέλα Φωτιάδη: Μετά την κατάθλιψη τα έσπασε χθες το βράδυ στη Δέσποινα Βανδή appeared first on Koolnews.gr.
13:58 11/11/2023

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν θέλω να είμαι γλάστρα σε μια εκπομπή»

zappit.gr
Για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και για το αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση, απάντησε η Μικαέλα Φωτιάδη. […] The post Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν θέλω να είμαι γλάστρα σε μια εκπομπή» appeared first on Zappit.
09:00 08/11/2023

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν είμαι ερωτευμένη αλλά απογοητευμένη, έρωτας και βλακείες»

zappit.gr
Η Μικαέλα Φωτιάδη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την προσωπική της ζωή, την καριέρα […] The post Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν είμαι ερωτευμένη αλλά απογοητευμένη, έρωτας και βλακείες» appeared first on Zappit.
14:00 31/10/2023

«Χάθηκε» από την Ελλάδα, μετακόμισε στην Ολλανδία, έγινε σερβιτόρα: Τα άλλαξε όλα η Μικαέλα Φωτιάδη μετά το GNTM

tomati.gr
Στροφή στην καριέρα της έκανε η Μικαέλα Φωτιάδη, μετακομίζοντας για ένα διάστημα στην Ολλανδία, περίπου [...] The post «Χάθηκε» από την Ελλάδα, μετακόμισε στην Ολλανδία, έγινε σερβιτόρα: Τα άλλαξε όλα η Μικαέλα Φωτιάδη μετά το GNTM appeared first on Το Μάτι.
12:08 26/01/2023

Μικαέλα Φωτιάδη: Εγκατέλειψε την Αθήνα και εργάστηκε ως σερβιτόρα στην Ολλανδία

tlife.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Τρίτης 25/1 η Μικαέλα Φωτιάδη, η To άρθρο Μικαέλα Φωτιάδη: Εγκατέλειψε την Αθήνα και εργάστηκε ως σερβιτόρα στην Ολλανδία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:08 25/01/2023

Μικαέλα Φωτιάδη: Στο χειρουργείο ο 5χρονος γιος της

govastileto.gr
Η Μικαέλα Φωτιάδη περνάει ώρες αγωνίας, καθώς ο γιος της Χρήστος-Μιχαήλ, καρπός του έρωτά της από τον Γιάννη Μπορμπόκη, χρειάστηκε το πρωί της Παρασκευής...
21:40 21/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load