#Μπέττυ Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα: Περιπέτεια με την κόρη της – «Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο»

instyle.gr
Την περιπέτεια που πέρασε με την κόρη της θέλησε να μοιραστεί η Μπέττυ Μαγγίρα, το μεσημέρι της Κυριακής 24/3. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής «I Love ΣουΚου», η μικρότερη κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη και πήρε εξιτήριο το Σάββατο 23 Μαρτίου. «Τα παιδάκια μας είναι πολύ σημαντικά. Χθες καταφέραμε και βγήκαμε […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: Περιπέτεια με την κόρη της – «Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο» appeared first on InStyle.
14:46 24/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»

zappit.gr
Το δικό της σχόλιο για την Ιωάννα Τούνη μετά και την παραπομπή σε δίκη εκείνων που εμπλέκονται στη διακίνηση του […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε» appeared first on Zappit.
11:00 24/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Την αντιμετωπίζουν έτσι, ότι ήρθε και απέτυχε»

zappit.gr
Τη δική της τοποθέτηση για το σκηνικό που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Ιωάννα Μαλέσκου […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Την αντιμετωπίζουν έτσι, ότι ήρθε και απέτυχε» appeared first on Zappit.
12:00 23/03/2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την ενόχληση της Ιωάννας Μαλέσκου: "Μήπως το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω"

Παραπολιτικά
Εγώ με αυτή την ιστορία έμαθα για το "πεζοδρόμιο". Δεν το είχα ξανακούσει, δεν είμαι δημοσιογράφος του πεζοδρομίου. Ξέρω την άλλη έννοια του πεζοδρομίου..» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα - Δείτε το βίντεο
12:00 23/03/2024

Το ριάλιτι των ’00s που ρίχνει στην αρένα της τηλεθέασης το Open

Newsbeast.gr
Είχε παρουσιαστεί το 2007 μέσα από την συχνότητα του Alpha όταν το κανάλι είχε περάσει στην ιδιοκτησία του RTL και όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο ριάλιτι των ‘00s επιστρέφει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Open. Ο λόγος για το «Tv Stars παρoυσιάστε» το οποίο το 2007 παρουσίαζε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ στην κριτική επιτροπή συµµετείχαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, η Ναταλία Γερµανού και η Ντέπυ Γκολεµά. Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία φέτος βρίσκεται στο Action24 με δικό της talk show. Το Open ενισχύει την βραδινή του ζώνη Στην βραδινή του ζώνη επιθυμεί να επενδύ
00:00 22/03/2024

Μαγγίρα για Σκορδά: “Η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ δεν ήταν όπως περίμενε, άρα γιατί να μη μιλάει με το Mega;”

thecaller.gr
Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε μέσα από την εκπομπή της για τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που είναι δυσαρεστημένη με τον ΣΚΑΙ, καλά κάνει αν έχει επαφές με το Mega. «Είναι εσωστρεφής περσόνα η Φαίη Σκορδά, όχι σαν τηλεοπτική περσόνα, αλλά σαν άνθρωπος. Ούτε δίνει συνεντεύξεις ούτε ανοίγεται […]
14:00 17/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US: «Εισέπραξα ότι η αφορμή είναι κάτι άλλο»

zappit.gr
Αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου με την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US το βράδυ του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US: «Εισέπραξα ότι η αφορμή είναι κάτι άλλο» appeared first on Zappit.
11:00 17/03/2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα δίνει πληρωμένη απάντηση σε Παπανώτα – Καινούργιου: «Μόνοι τους το ζουν το beef»

zappit.gr
Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη […] The post Η Μπέττυ Μαγγίρα δίνει πληρωμένη απάντηση σε Παπανώτα – Καινούργιου: «Μόνοι τους το ζουν το beef» appeared first on Zappit.
17:00 16/03/2024

Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν θέλω να μου μιλάτε για αυτήν την κυρία»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα, για τον Λάμπρο Κωνστντάρα και την […] The post Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν θέλω να μου μιλάτε για αυτήν την κυρία» appeared first on Zappit.
13:00 16/03/2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και μοιάζει σαν τα french girls

queen.gr
Το συγκεκριμένο κούρεμα επέλεξε πριν λίγες μέρες και το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid. Περισσότερα...
21:09 15/03/2024

Μαρινέλλα και Μπέττυ Μαγγίρα στο Nox

patrasevents.gr
Ιερά Οδός 18-20, ΑθήναΤετάρτη, 13 Μάρ 2024 21:00ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ«Σήμερα...» Μαζί της η ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑΣυμμετέχει ο Στέλιος Διονυσίουαπό την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίουκαι κάθε Τετάρτη στις 21:00για περιορισμένες εμφανίσεις. Η Μαρινέλλα στο NOX! Η αγαπημένη όλων, έρχεται για να μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρήπορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μαςέκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε μετην αξεπέραστη φωνή της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελείζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώνταςζωντανή τη σχέση της με τ...
15:53 12/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Αν δεν είναι αυτός ο θύτης, βιώνει άδικα ένα cancel τρία χρόνια τώρα»

irafina.gr
Το θέμα που έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο ανάμεσα στον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη συζήτησαν στο «I Love ΣουΚού» του Σαββάτου (9/3) η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξέφρασε την άποψή της για τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές, περιγράφοντας και τη δική της εμπειρία από τη […]
17:46 09/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Έμεινα άφωνη όταν διάβασα την ανάρτησή του, η Άννα Μαρία Βέλλη έμμεσα τον κάνει cancel»

tlife.gr
Με το θέμα της σωματικής κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη αλλά και τη διάψευση του Άρη To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Έμεινα άφωνη όταν διάβασα την ανάρτησή του, η Άννα Μαρία Βέλλη έμμεσα τον κάνει cancel» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 09/03/2024

Ετεοκλής Παύλου: «Μπέττυ Μαγκιόρα» θα τη λέω από εδώ και πέρα»

thecaller.gr
Την απάντηση που έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με το ζεϊμπέκικο για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπανώτα σχολίασαν σήμερα (04/03) το πρωί στο Breakfast@star.Την απάντηση που έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με το ζεϊμπέκικο για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπανώτα σχολίασαν σήμερα (04/03) το πρωί στο Breakfast@star.Ειδικότερα, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε πως θα τη λέει «μαγκιόρα» λόγω αυτής της κίνησής. «Τι συναισθήματα λέτε να έχει η Μπέττυ Μαγγίρα μετά από όλα αυτά που άκουσε μέσα στην […]
11:00 04/03/2024

Ελένη Τσολάκη: "Δεν αισθάνομαι το καθημερινό πρωινό σαν δικαίωση"

patrasevents.gr
"Ήταν κάτι που προέκυψε που όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN"
05:53 04/03/2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα ψηφίζει ζακέτα για την άνοιξη -Το ίδιο και εμείς

queen.gr
Από τα 90s στο σήμερα η ζακέτα θα είναι πάντα η top επιλογή της άνοιξης.Περισσότερα...
15:09 02/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα: «Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δε φέρει καμία ευθύνη;»

tlife.gr
Τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου και το ειδύλλιο που φαίνεται να έχει To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα: «Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δε φέρει καμία ευθύνη;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 02/03/2024

Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα: «Την πήρα τηλέφωνο, αλλά συγγνώμη δεν άκουσα»

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time».Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time».Μάλιστα, ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη Μπέττυ Μαγγίρα. «Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η πέτρα του σκανδάλου. Είπαν στο Breakfast@star ότι δεν έχω χιούμορ. Τα κανάλια με προσλαμβάνουν για το χιούμορ μου και τις γνώσεις μου. Δεν με ενοχλεί κάποιος να έχει αρνητική […]
19:00 28/02/2024

Δημήτρης Παπανώτας: Τα «καρφιά» για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά – «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά»

tlife.gr
Στο πλατό της εκπομπής Fay’s time βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28/2 ο Δημήτρης Παπανώτας.  Ο To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας: Τα «καρφιά» για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά – «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 28/02/2024

Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Παπανώτα: «Αν συνεχιστεί αυτό να λύνεται στον αέρα, θα ακούγονται πράγματα που θα πειράζουν»

tlife.gr
Τις νέες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά σχολίασε η  To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Παπανώτα: «Αν συνεχιστεί αυτό να λύνεται στον αέρα, θα ακούγονται πράγματα που θα πειράζουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 26/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load