#Μπέττυ Μαγγίρα

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

thecaller.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε το δικό του σχόλιο για τον πρωινό διάλογο που είχαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε το δικό του σχόλιο για τον πρωινό διάλογο που είχαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας.Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καυτηρίασε τη στάση που κράτησε η οικοδέσποινα του Happy Day απέναντι στα σχόλια του συνεργάτης της προς τη Μπέττυ Μαγγίρα. «Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή την […]
05:11 24/04/2024

Δημήτρης Παπανώτας: «Καρφί» από την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Πρόσβαλες την Μπέττυ Μαγγίρα

sportime.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας είδε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τον «σφάζει» με το γάντι - Τι είπε για τη Μπέττυ Μαγγίρα Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:47 23/04/2024

ANT1: Φεύγει η Μαυραγάνη; Τι μέλλει γενέσθαι με την Μαγγίρα;

youfly.com
Θρίλερ στον ΑΝΤ1 σχετικά με τον μέλλον της Φαίης Μαυραγάνη, ενώ την ίδια ώρα προκύπτει το ερώτημα τι θα γίνει και με την Μπέττυ Μαγγίρα. The post ANT1: Φεύγει η Μαυραγάνη; Τι μέλλει γενέσθαι με την Μαγγίρα; appeared first on Youfly.
12:59 23/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια»

tlife.gr
Για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 23/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: Τη βραδινή ζώνη πάντα την αγαπούσα

Newsit
«Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και καλά κάνει», λέει η Μπέττυ Μαγγίρα. Η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η παρουσιάστρια απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη βραδινή ζώνη που αγαπάει, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη. «Φαντάζομαι ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις. Οι σχέσεις ... Περισσότερα To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Τη βραδινή ζώνη πάντα την αγαπούσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Ξεσπά η Μπέττυ Μαγγίρα: Οι απόψεις του Δημήτρη Παπανώτα είναι μισογύvικες

Newside.gr
Πυρά κατά του Δημήτρη Παπανώτα εξαπέλυσε μέσα από την εκπομπή της «I Love ΣΟΥΚΟΥ» η Μπέττυ Μαγγίρα. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό στην ηλικία της αναφέροντας… «στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδά στα μπουζούκια», με την Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάζει την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του [...] Το άρθρο Ξεσπά η Μπέττυ Μαγγίρα: Οι απόψεις του Δημήτρη Παπανώτα είναι μισογύvικες εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…» 15/04/2024 Θέμα συζήτησης έγινε ξανά η τελευταία τοποθέτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα δύο φύλλα. Υπήρξαν αρκετές διαφωνίες, ακόμα και από διάσημα πρόσωπα, όπως η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τα όσα είπε στο νέο βίντεό της στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με το πώς μεγαλώνουν εκείνη και ο Ίαν Στρατής την κόρη τους, σχολίασαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Η οριοθέτηση του σώματος τι σχέση έχει με τα ρουχαλάκια; Εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Ποιος σε σταματάει από το να πάρεις ένα φόρεμ
15:46 15/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ποιος σε σταματάει να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα;»

zappit.gr
Το δικό της σχόλιο έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της για όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τον διαχωρισμό […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Ποιος σε σταματάει να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα;» appeared first on Zappit.
11:00 14/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: “Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε τον Άρη, της έκανε κακό όλο αυτό”

thecaller.gr
Την είδηση του χωρισμού ανάμεσα στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη σχολίασαν το πρωινό του Σαββάτου (13/4) η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I Love ΣουΚού». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που συνεργάστηκε επί δύο χρόνια με τη γνωστή δημοσιογράφο στο ΟΡΕΝ, εξέφρασε τη δική της άποψη για όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα. «Είναι […]
15:00 13/04/2024

Η κόρη των Τανιμανίδη- Μπόμπα μάς ξεναγεί στο σαλόνι του νέου σπιτιού και η Μαγγίρα σχολιάζει επικά

queen.gr
«Το ξυλινο πάτωμα έχεις καταλάβει ότι το τρίψατε τζάμπα ε; Πατίνια , αυτοκίνητακια, ρολλερς θα γίνει χαμός», έγραψε δίκαια η Μπέττυ Μαγγίρα στον Σάκη.Περισσότερα...
11:17 11/04/2024

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, αλλά είμαι εξοικειωμένη»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή, έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή, έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.Ειδικότερα, η ηθοποιός μίλησε για τν αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, τη σχέση της με το χρόνο, τον έρωτα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια. «Όταν είδα τις πρώτες ρυτίδες, τις καλωσόρισα. Θέλω να κάνω τα μαλλιά μου λευκά. Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν 5 […]
10:00 08/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για Καινούργιου – «Είναι σαν να συγχωρεί τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με αυτά που λέει»

tlife.gr
Τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν μέσα από τις εκπομπές τους τη To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για Καινούργιου – «Είναι σαν να συγχωρεί τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με αυτά που λέει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 06/04/2024

Συναισθηματικά φορτισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Μεγαλώνω δύο κορίτσια, δεν μπορώ να μείνω ανεπηρέαστη»

tlife.gr
Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής «I Love ΣουΚού» το πρωί του Σαββάτου, αρκετά To άρθρο Συναισθηματικά φορτισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Μεγαλώνω δύο κορίτσια, δεν μπορώ να μείνω ανεπηρέαστη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 06/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» – «Καλά έκανε και βγήκε και τα είπε»

zappit.gr
Την απόφαση του MEGA να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη για τη φετινή σεζόν δύο μήνες νωρίτερα […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» – «Καλά έκανε και βγήκε και τα είπε» appeared first on Zappit.
11:00 06/04/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Διασκέδασε στη Μαρινέλλα στο Nox σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

govastileto.gr
Αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3/4 στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Νοx για να απολαύσουν τη μοναδική Μαρινέλλα. Μαζί με τη σπουδαία ερμηνεύτρια εμφανίζονται η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου. Μεταξύ άλλων στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με την Μαρινέλλα. Δείτε φωτογραφίες: Φωτογραφίες: […]
18:00 04/04/2024

Μαριάννα Κιμούλη: "Σκέφτηκα να μην κρατήσω τα επίθετα των γονιών μου"

thebest.gr
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη στην Μπέττυ Μαγγίρα και στο "I Love Σουκου".
02:00 02/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: Όσοι δεν αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε

empisteutiko.gr
Το δικό της σχόλιο για την Ιωάννα Τούνη, μετά και την παραπομπή σε δίκη εκείνων που εμπλέκονται στη διακίνηση του revenge porn σε βάρος της, έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κατέκρινε όλους όσοι επικρίνουν τη δημοφιλή influencer σχετικά με την επίδειξη πλούτου στα social media, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Ιωάννας. «Γιατί έχει […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: Όσοι δεν αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 31/03/2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα αιφνιδίασε τη Μαριάννα Κιμούλη: «Σου παίρνουμε την παρθενιά, τηλεοπτικά»

zappit.gr
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη, στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η […] The post Η Μπέττυ Μαγγίρα αιφνιδίασε τη Μαριάννα Κιμούλη: «Σου παίρνουμε την παρθενιά, τηλεοπτικά» appeared first on Zappit.
13:00 30/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: Περιπέτεια με την κόρη της – «Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο»

instyle.gr
Την περιπέτεια που πέρασε με την κόρη της θέλησε να μοιραστεί η Μπέττυ Μαγγίρα, το μεσημέρι της Κυριακής 24/3. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής «I Love ΣουΚου», η μικρότερη κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη και πήρε εξιτήριο το Σάββατο 23 Μαρτίου. «Τα παιδάκια μας είναι πολύ σημαντικά. Χθες καταφέραμε και βγήκαμε […] The post Μπέττυ Μαγγίρα: Περιπέτεια με την κόρη της – «Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο» appeared first on InStyle.
14:46 24/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»

zappit.gr
Το δικό της σχόλιο για την Ιωάννα Τούνη μετά και την παραπομπή σε δίκη εκείνων που εμπλέκονται στη διακίνηση του […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε» appeared first on Zappit.
11:00 24/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load